News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

A orgasma: eu orgasmez, tu...orgasmezi?

Started by Tasha-meseriasha, January 25, 2005, 10:35:56 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cat de des mimati orgasmul:

orgasm? ce-i aia?
4 (14.8%)
uneori. mi-e lene il am de-a binelea...
2 (7.4%)
uneori. nu vreau sa ma creada frigida.
5 (18.5%)
fifty-fifty. la inceput e greu.
2 (7.4%)
niciodata
14 (51.9%)

Total Members Voted: 25

Voting closed: January 25, 2005, 10:35:56 PM

Tasha-meseriasha

God is dead. Long live God.

Floarea de zacusca.

Tasha-meseriasha

desi tocmai am inhalat scurt vreo 7000 de calorii vad ca mananc cuvinte. un"sa" la poll. si mai era o optiune pt femeile arzoaice da' nu m-a lasat vaz eu...

Floarea de zacusca.

tapirul

cre'că, nu ştiu...

elfstone

sunt tare curios ce parere are cerbu! traditional si crestin, pre-kinsey, pre-masters&johsnon, orgasmu` asta e 100% facatura isterica :D
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

tapirul

cre'că, nu ştiu...

A CERB

Quote from: elfstonesunt tare curios ce parere are cerbu! traditional si crestin, pre-kinsey, pre-masters&johsnon, orgasmu` asta e 100% facatura isterica :D

nu stu, bre eu sunt uimit. stiam ca sunt in jur de 2000 calorii.

tz-am mai zis ca konservator nu inseamna viktorian da' nu vrei sa auzi.
Smile! It confuses people!

dustweaver

cred ca mai trebuie o varianta de raspuns (pe bune! :) ) :"mimat? ce-i aia? "  :wink:... si nu m-am prins daca poa' sa voteze si sexul masculin (banuiesc ca nu, caci ar cam "bruia" rezultatele ...  :) )
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

Furnika

Cred ca depinde de fata. Daca fata e suficient de inteleapta sa isi dea seama ca nu se minte singura cand face asta si ca mimeaza doar pentru a gadila orgoliul masculin al iubitului ei si pt ca pur si simplu in momentul ala 'nu-i vine', dar de obicei e multumita ei bine asta poate fi o dovada de iubire. Daca insa o face in mod constant si se minte si pe ea si pe 'mascul' de fiecare data atunci e dovada de prostie. In al doilea caz  ar trebui sa puna punctul pe i si sa ii ceara socoteala masculului sau, daca e cazul, doctorului.

morena

poate ca ar trebui sa adaugi: dc nu am,vai de el!
sau..la ce m-as obosi?
sau...mimat..hei sunt la medicina nu la atf!
sau...se merita?
sau...sau...
tasho nu vad sensul in a mima un orgasm! nu vad cu ce ma ajuta, cu ce ma face sa ma simt mai bine...mai degraba pui stop joc dc incepi sa intuiesti ca it is not going to happen, din diverse motive, decat sa pierzi timp si energie in a juca teatru mediocru.
sau mai degraba mi-as exersa diplomatia in a emite  fraza: draga ai fost bestial, insa nu am avut orgasm, dar asta nu a depins de tine ci de mine , pt ca eram obosita, stresata...etc...decat sa incep tragedia antica a gemetelor si contractiilor vaginale exersate doar ca sa salvez ce? orgoliul lui? cred ca e patetic...si pt el si pt mine. destul sacrificiu pt o seara fara orgasm, ca il las pe el sa-l aiba, cand as putea sa-i zic: draga nu merge, nu ma simt perfect si gata sa am 10 orgasme la rand..hai sa intrerupem jocul, esti jalnic, ma simt ca intr-un film horor in care asasinul nu mai ucide o data victima...

Furnika

Morena draga dar pretentioasa mai esti. 10? La rand?
Pai si ai facut vreodata asta? Ai spus stop si ai glasuit: Gata! Pana aici! You stink! Iesi afara!
Nu vreau sa par misogin dar o minciuna nevinovata  la momentul potrivit poate salva multe (nu stiu daca e nevoie sa urli sau sa fii Meryl Streep ca orgasmul sa para veridic); nu trebuie sa spui intotdeauna adevarul. Imagineaza-ti cum ar arata o lume in care toti ar spune adevarul.

morena

Quote from: FurnikaCred ca depinde de fata. Daca fata e suficient de inteleapta sa isi dea seama ca nu se minte singura cand face asta si ca mimeaza doar pentru a gadila orgoliul masculin al iubitului ei si pt ca pur si simplu in momentul ala 'nu-i vine', dar de obicei e multumita ei bine asta poate fi o dovada de iubire.

furnikule, a mima un orgasm nu e deloc dovada de iubire, indiferent de caz...e dovada de manipulare psihica a femeilor de secole, cum ca trebuie sa fie salteluzte frematatoare la orice " scula" patetica sau in orice ocazie. indiferent ca scula este iubitul ei perfect in 90% din cazuri, jalnic in 10 % din cazuri din diverse motive pe care noi femeile le intelegem pt ca si voi ni le intelegeti pe ale noastre.
eu una imi iubesc barbatul , dar nu vad de ce as avea nevoia de a-i declara iubirea mea gadilandu-i vreun orgoliu, mai mult sau mai putin inchipuit, asta doar pt ca nu am avut orgasm pt ca ma gandeam ca nu mi-am terminat programul si nu am invatat adenomul de prostata , sau ca nu mi-au iesit grilele, asta exact in mom in care el executa un cunilingus perfect! sau ca el era pe ganduri sau obosit si nu a fost in stare sa ma excite suficient...
mai corect si mai fair play mi se pare sa discutam simplu: iubire, nu prea am chef..sau hai ca nu prea merge, vrei sa ne oprim...ne luam in brate , ne pupam pe botic si ne gandim cu drag ca sunt zile in care vecinii stau si asculta cortegiul de gemete al unor oameni in extaz sexual...
sunt zile si zile , atat pt unul cat si pentru celalt partener...dc ne iubim, ne si intelegm si suntem camarazi si prieteni...aici nu vad ce are a a face vreun orgoliu, fie el si suspreanumitul orgoliu masculin!

femeile care mimeaza orgasmul, sunt niste femeie speriate, derutate, dezechilibrate....care ori stau cu frica ca le arde ala una dc nu l-au gadilat in orgoliu, ori ca ala nu o sa-i mai vb 3 saptamani pt ca nu l-a facut sa se simta super mascul..etc...
eu cred ca un barbat ar trebui sa isi revizuiasca stilul de a face dragoste dc vede ca nu ii ofera partenerei orgasm, in mod constant, fara resentimente, pentru ca nu ne-am nascut cu  super sex machines si mereu avem ceva de invatat , chiar si in pat. nu sa isi doreasca sa ii mimeze partenera orgasmul si pe la spate sa zica  de el: draga e jalnic!

morena

furnik 10 orgasme la erand nu cred ca a avut nimeni, nici 5..era doar o exprimare mai plastica...

cat despre adevarul in ziua de azi: sunt minciuni si minciuni...el nu imi zice ca m-am ingrasat, eu nu ii zic ca ii pute gura dimineata..si e ok..dar eu nu am chef sa mimez orgasm si nu o fac asa cum nici el nu ma minte cand imi spune rastit ca nu intelege de ce tot il sarut dupa ureche ca il scoate din sarite...
orgoliul meu de super femeie in stare sa excite si un cadavru versus orgoliul lui ca imi da un extra ultra super orgasm!
pls call the judge!!!

sunt minciuni si minciuni..sunt de acord cu tine ca o lume fara mici minciuni ar fi ...terifianta...dar a mima un orgasm nu mi se pare o minciuna mica. mi se pare ceva careare consecinte negative aspura vietii sexuale a unui cuplu reusit, care in 90% din cazuri au o viata sexuala apropae perfecta.

morena

originaltup

Quotefurnik 10 orgasme la erand nu cred ca a avut nimeni, nici 5..era doar o exprimare mai plastica...
bine ca ai zis  :lol:
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

Furnika

Stai nu te aprinde asa. Eu am zis ca e ok sa mai inchizi ochii din cand in cand, nu constant. Adica nu te ridici si spui: auzi, stii ceva? Hai gata, destul.
Mi se pare o situatie penibila pentru amandoi. Daca se repeta episodul am mai spus, il intrebi ce se intampla, va duceti la doctor sa vedeti daca nu e vreo problema la instalatie sau pur si simplu il lasi.
E altceva cand pur si simplu nu ai chef, discuti si ai terminat balciul. Dar odata ce ai inceput o treaba ar trebui s-o duci pana la capat. Si oricat ai vrea sa pari tu de viteaza si cu mana pe foarfeca-in-caz-de, chestiile astea se intampla iar acceptarea tacita a unui episod izolat poate fi o cale de a evita penibilul.
Nu e nici o problema sa ii spui sa se puna mai mult suflet, sa faca aia aia si apoi aia sau sa foloseasca accesoriul X altadata.

Furnika

Stai nu te aprinde asa. Eu am zis ca e ok sa mai inchizi ochii din cand in cand, nu constant. Adica nu te ridici si spui: auzi, stii ceva? Hai gata, destul.
Mi se pare o situatie penibila pentru amandoi. Daca se repeta episodul am mai spus, il intrebi ce se intampla, va duceti la doctor sa vedeti daca nu e vreo problema la instalatie sau pur si simplu il lasi.
E altceva cand nu ai chef, discuti si ai terminat balciul. Dar odata ce ai inceput o treaba ar trebui s-o duci pana la capat. Si oricat ai vrea sa pari tu de viteaza si cu mana pe foarfeca-in-caz-de, chestiile astea se intampla iar acceptarea tacita a unui episod izolat poate fi o cale de a evita penibilul.
Nu e nici o problema sa ii spui sa puna mai mult suflet, sa faca aia aia si apoi aia sau sa foloseasca accesoriul X altadata pentru o mai buna 'intelegere' conjugala. Eu sunt pentru orgasmul simulat (folosit in doze mici, ca o doctorie care poate sa devina otrava daca e luata cu lingura).
Dar de orgasmul masculin semisimulat ai auzit? E acelasi principiu.

morena

furnik..esti pur si simplu un barbat care are nevoie sa i se simuleze. no big deal pana la urma...
eu m-as oftica pe un tip care s-ar ataca ca in loc sa-i mimez , il las pe el sa se termine( deci conform dorintelor tale, duc un lucru pana la capat) dar cand ma intreaba decongestionat de placerea ejacularii solitare, daca am avut orgasm, in loc sa ii zic vai draga ce orgasm dracesc am avut, ii zic, nu draga nu am avut orasm, dar m-am simtit ok...adika sinceritate cu diplomatie.
ce sa salvez frate cu mimatul unui orgasm????
acuma intreb sincer, eu una nu mimez, nu va sensul si...DA ..furnik, daca nu am chef si simt ca nu o sa am unul, zic: frate, sa o lasam pe alta data...asta dc nu decid sa-l las sa se termine eroic...
explica-mi omule te rog..de ce e asa important mimatul asta. te intreb ca pe un frate mai mare..la modul sincer. chiar nu e de acceptat fara?it is just ofukkin' partida de sex...poa sa iasa bine sau nu...ce atata stres??

ma faci sa ma simt ca dc ii zic unui barbat ca nu am avut orgasm sau ca nu am chef..sunt o egosita fara masura, a damm fukkin bich.

morena

si despre orgasmul masculin semisimulat chiar nu am auzit. ???
explica-mi te rog/

Furnika

Quote from: morenafurnik..esti pur si simplu un barbat care are nevoie sa i se simuleze..
Chiar ma intrebam cand vei spune asta.:lol:
Nu inteleg de ce o iei in nume personal si asa in tragic, e doar un mic orgasm. Daca erau zece te intelegeam, dar asa?
Uite, te poti preface ca esti de acord cu mine. E un punct de plecare.
Despre orgasmul masculin semisimulat nu am ce sa iti spun.
Iti pot spune insa ca ai un avatar foarte frumos, esti o fata minunata si care stie ce vrea si in fata careia oricand as cadea in genunchi. Gata. Am terminat.

morena

wel..just a moment ago! hai ca am zis-o, na!

si cum era cu orgasmul mimat masculin????

Furnika

Tocmai am aratat mai sus.
Era doar o discutie; poate ca am nevoie sa mi se simuleze orgasmul, poate ca nu. La fel cum eu nu pot sti daca tu simulezi discutia sau nu. Trecem.
Inteleg, il lasi sa se ocupe  singur de placerea lui, pe care ati inceput-o impreuna. Nimic nu te opreste sa te duci si sa iti cauti si tu cele 10 in alta parte sau de una singura. Nu stiu ce e mai bine:un orgasm simulat (un compromis) sau alternativa de mai sus (2 orgasme solitare). Asta ca sa ma exprim civilizat intr-o sectiune dedicata femeilor.
Tasha, unde esti? Vino de ne lamureste cum sta treaba.
De fapt draga morena, te poti uita la rezultatele votului; bineinteles, nu au inclus si varianta ca nu simulezi niciodata dar votul iti poate spune cate ceva despre cum stau lucrurile in realitate si te vor ajuta sa nu mai crezi in mos craciun. Nu mai fii atat de increzatoare in orgasmul tau veridic pentru ca si asta poate fi unul simulat, chiar inconstient. Iar faptul ca tu crezi ca ai intotdeauna orgasm (in definitia ta) poate fi si o chestiune de credinta, convingere sau sugestie. Si cam atat.

INDIANUL

Quote from: FurnikaLast edited by Furnika on Thu Jan 27, 2005 9:02 pm; edited 8 times in total
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
oricum nu am urmarit firul discutiei dar e cam mult, nu?
ramas bun...

Furnika

Depinde. Unii ar putea crede ca de 10 ori la rand e prea mult.

Qvadratus

Quote from: Indianuloricum nu am urmarit firul discutiei dar e cam mult, nu?

Se numeste orgasm onanic multiplu.

Quote from: FurnikaUnii ar putea crede ca de 10 ori la rand e prea mult.

Unii nu.

Furnika

Quote from: qvadratus
Unii nu.
Desigur; chiar si unele daca vrei. Quadratus, daca vrei sa fii subtil de ce nu incerci alte metode?

Tasha-meseriasha

vreau sa mai pun o varianta de raspuns  ca eu n-am ce vota. cum fac ca nu nimeresc.tapiru', hellllllp!

Floarea de zacusca.

Neo

Quote from: morenapoate ca ar trebui sa adaugi: dc nu am,vai de el!
sau..la ce m-as obosi?
sau...mimat..hei sunt la medicina nu la atf!
sau...se merita?
sau...sau...
tasho nu vad sensul in a mima un orgasm! nu vad cu ce ma ajuta, cu ce ma face sa ma simt mai bine...mai degraba pui stop joc dc incepi sa intuiesti ca it is not going to happen, din diverse motive, decat sa pierzi timp si energie in a juca teatru mediocru.
sau mai degraba mi-as exersa diplomatia in a emite  fraza: draga ai fost bestial, insa nu am avut orgasm, dar asta nu a depins de tine ci de mine , pt ca eram obosita, stresata...etc...decat sa incep tragedia antica a gemetelor si contractiilor vaginale exersate doar ca sa salvez ce? orgoliul lui? cred ca e patetic...si pt el si pt mine. destul sacrificiu pt o seara fara orgasm, ca il las pe el sa-l aiba, cand as putea sa-i zic: draga nu merge, nu ma simt perfect si gata sa am 10 orgasme la rand..hai sa intrerupem jocul, esti jalnic, ma simt ca intr-un film horor in care asasinul nu mai ucide o data victima...

:damnfunny :damnfunny :damnfunny :damnfunny Congrats, am ras cum nu am mai facut-o de mult. Interesant, dar exista multe motive pentru a simula un orgasm. Tipul e bogat, arata bine (desi nu stie sa phoota - i se dau lectii mai tarziu sau i se pun coarne), etc, etc.

Orgasmul masculin simulat exista, si se foloseste ca metoda pentru a obtine 10 orgasme feminine (da, si asta se poate ;)). Desi i se zice impropriu simulat, deoarece exista orgasmul, dar nu exista ejaculare. Trebuie sa te cam scremi si personal nu am reusit ( :oops: ) mai mult de 2 ori...si sincer nici nu prea merita si te mai lasa si frant dupa 5 ore. Iti trebuie dup-aia ajutor si sa bei apa :thumbsdown
And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah smoking

morena

furnika, nu stiu ce e cu tine si nu vreau sa te jignesc cu nimik, dar mie imi lasi niste dubii in ceea ce priveste masculinitatea ta...prea ai nevoie de simulare. ai extrapolat ce am spus eu si ai scos de acolo tot ce ai vrut tu. eu nu sunt pt 2 orgasme solitare, ci pt sinceritate, intelegere si fara false pudori, orgolii etc. tu vad ac esti pt un orgasm real si unul simulat..

nu inseamna ca dc nu am orgasm ii dau una in cap partenerului  si ma duc sa ma culc cu altul,. inseamna ca il iau in brate, il sarut si dc ma intreaba dc mi-a placut ii spun ca da, daca insista cu intrebarea" te-ai terminat" ii spun sincer ca nu, dar pe un ton calm, afectuos si lipsit de vreo frustrare, care nici nu e...sunt mom in care un barbat poate sa fie perfect in pat si eu sa nu am orgasm pt ca nu am chef, sau il pierd pe parcurs.
cat despre a simula orgasm pt vreun mos care imi da bani, este exclus pt ca nu ma culc cu mosi pt bani, nu ma culc cu barbati decat in relatii serioase si de lunga durata in care pot discuta calm si fara resentimente problema lipsei orgasmului...de fapt eu sunt maritata....
iar legat de ideea ca imi simulez singura orgasmul,cred ca ai cam exgerat cu afirmatia asta.

te las cu nevoia ta de simulare desi va veni vremea in care va fi evident ca nu poti sa-ti satisfaci 100% partenera si cum nu poti accepta un raspuns sincer din partea unei femei, vei fi f frustrat.

morena

si inca ceva furnika:  eu una nu am votat , deci nu stiu ce au raspuns alte femei sau barbati si nici nu ma interseaza, pentru ca nu imi schimb conceptiile despre viata mea sexuala in urma unui vot de pe net.

si 2: ca sa incheiem orice discutie pe tema asta, imi cer scuze pt afirmatiile legate despre nevoia ta de simulare, nu ma intereseaza nici macar teoretic, iti propun sa nu mai emiti teorii despre orgasmele mele veridice sau nu, inchipuite sau nu , dese sau rare...e lumea plina de femei si in mod cert nu te voi frustra eu nesimulandu-ti un orgasm la o partida cu tine suficient de nereusita cat sa se ceara o mica simulare  :twisted: .

manolo

Quote from: morenacat despre a simula orgasm pt vreun mos care imi da bani, este exclus pt ca nu ma culc cu mosi pt bani, nu ma culc cu barbati decat in relatii serioase si de lunga durata in care pot discuta calm si fara resentimente problema lipsei orgasmului...de fapt eu sunt maritata....

imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine|  :oops:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  8)
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

elfstone

"Relatie serioasa si de lunga durata in care poti discuta calm si fara resentimente problema lipsei orgasmului"

Buna de bagat in Webster la definitia marriage-ului :D

Furnika

Pai vad ca vorbesti de lucruri despre care eu nu am mentionat. Cine a zis sa imi simulezi orgasme? :shock: Iar o iei in nume personal si crede-ma ca nu e cazul. Ca iti pui intrebari despre masculinitatea mea si despre frustrarile mele iar nu e cazul.  Nu am nimic sa iti demonstrez in legatura cu asta. Discutam niste idei. Si cand am amintit eu de o partida cu tine, doamne iarta-ma?  :shock:
Eu am spus ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi. Daca tu alegi sa discuti viata sexuala pe net asta e riscul tau.
Inca o data, nu mi-am propus sa discut viata ta sexuala insa tu singura ai adus vorba de asta, asa ca nu inteleg de ce esti atat de radicala. Dar cine poate intelege femeile? Si mai mult decat atat, cine poate intelege orgasmul feminin, veridic, simulat sau autosugestionat?
PS: Auzi, tu chiar te-ai suparat sau doar simulezi? :)

INDIANUL

Quote from: FurnikaCa iti pui intrebari despre masculinitatea mea si despre frustrarile mele iar nu e cazul.
:lol:
pai o fi citit saraca si ea oda inchinata tie de tapi cu "ce-i mai mica..";a cam facut furori pe aici oda aia tre sa recunosti;e un topic intreg inchinat ei...
:lol:
ramas bun...

Furnika

Pai da, dar ce sa-i fac io daca asta a facut-o curioasa? Inteleg curiozitatea, dar nici chiar asa. Care mai are bre curiozitati din astea bolnave?
PS:Si ca sa iti raspund si tie oldman de ce am editat postul ala: nu ma pot abtine sa scriu ce gandesc dar ma autocenzurez pentru ca intr-o sectiune ca asta (femina) nu e bine sa scrii cu picioarele; poate ai remarcat tonul meu mai potolit de aici si te miri; asta e explicatia.
Tasha, iar nu-mi raspunzi.

INDIANUL

mai sa stii ca nu e corect ce faci cu morena:ai provocat-o la discutie, fata a inceput sa discute cu tine povestind ce a vrut ea iar tu acu te comporti ca un strain de discutie si incepi s-o mistocaresti ca isi povesteste viata sexuala pe net.
Quote from: FurnkaDaca tu alegi sa discuti viata sexuala pe net asta e riscul tau.
nu o fi neaparat viata ei sexuala o fi o situatie ipotetica o fi un exemplu nu e nevoie s-o ataci si sa-i zici ca isi pune aventurile sexuale la panou.o fi amestecat situatii reale cu unele ipotetice fictive ca sa ilustreze mai bine situatia din discutie si sa-si pastreze mai bine si ea intimitatea.
oricum nu pricep nici in ruptul capului ce cauti tu sa postezi la club femina la orgasm cand avem si noi la fhm un topic asemanator.
ramas bun...

Furnika

Pai de ce sa nu postez? E mai interesant sa afli ce spun femeile despre orgasm decat barbatii, mie asa mi se pare.

morena

plure

Femeile care mimeaza orgasmul, macar o data, sunt PATETICE! Morena, ai spus foarte bine ce ai spus, sunt 100% de acord cu tine.

Barbatii care nu cred ca o femeie poate fi cel putin la fel de successful pe planul asta, inseamna ca nu au intalnit femeia potrivita, pe care ei sa o faca sa se simta asa.

Iar despre orgasmul feminin, credeti-ma pe cuvant: e de doua feluri. Stie cineva care? :lol:  :lol:  :lol:
Images of innocence and terror, not easily described in words alone, nonetheless "speak" a

plure

In plus, polul asta te obliga sa minti sau sa nu votezi. Unde e: nu, niciodata? Nu sunteti fair, domnilor...Nu ne dati nici o sansa...Nici o sansa de a spune adevarul.

Simularea orgasmului= ucenicia minciunii. Azi simulezi un orgasm, maine spui o minciuna mai mare.

Sunteti ca imparatul care prefera zaharul si mierea sarii in bucate. Caci asta este: in loc de un nu sincer si sanatos care sa permita gasirea solutiilor (alte pozitii, mai repede/mai incet, etc), preferati un Da extaziat si mincinos. Si va consolati apoi cu povesti ca "toate femeile simuleaza" sau "de unde stii tu ce-i orgasmul". Bullshit, domnilor, bullshit. Puneti-va mintea la contribuie si gasiti solutii, imbunatatiti-va tehnicile si veti vedea rezultate. Nu minciuni care sa va permita sa va intoarceti pe partea cealalta si sa adormiti.

Si voi, fetelor, nu va mai coborati la a minti. Nu va ajuta cu nimic. Nu va fie teama ca va paraseste, NU el va defineste. Va definiti singure, prin ceea ce sunteti, prin ceea ce faceti.
Images of innocence and terror, not easily described in words alone, nonetheless "speak" a

plure

PS. Daca topicul era in gluma, scuze pt raspunsurile serioase. Sunt ff obosita...Retineti totusi continutul. :D

INDIANUL

ramas bun...

Neo

Quote from: plureIar despre orgasmul feminin, credeti-ma pe cuvant: e de doua feluri. Stie cineva care? :lol:  :lol:  :lol:

Clitoridian SAU vaginal. Booooooooring question....too easy :damnfunny

later edit: de fapt, daca ma gandesc bine, mai corect este SI/SAU....;)

tapirul

QuoteIar despre orgasmul feminin, credeti-ma pe cuvant: e de doua feluri. Stie cineva care?
who cares?  :P  :P
PS plure, aici vorbim si serios SI la gluma.
cre'că, nu ştiu...

manolo

plure, sper sa ma insel, dar induci ideea ca femeia care nu are orgasm nu il  are doar din cauza barbatului, ceea ce este fals. de altfel, acest lucru l-a subliniat si morena.

daca ar fi cum zici tu, adica femeia va avea de fiecare data orgasm daca tehnica barbatului este potrivita, fara ca ea sa aiba control (adica sa opreasca mental procesul), ar insemna ca cea mai vanduta carte din lume nu ar fi biblia, ci cartea scrisa de primul tip care a gasit reteta orgasmului feminin si a fost destul de istet sa publice...

repet, sper sa ma fi inselat eu cu privire la implicatiile spuselor tale. dupa cum au confirmat si femei, daca ea nu vrea (din varii motive apare un blocaj mental, se rupe vraja, mai pe romaneste), poate el sa faca ce-o face, ca tot nu reuseste.

manolo

iar in cazul in care nu ai observat, poll-ul a fost propus de Tasha, o femeie, si nu un domn, cum ai scris mai sus. asa ca..."certati-va" intre voi :wink:

plure

Quotedaca ar fi cum zici tu, adica femeia va avea de fiecare data orgasm daca tehnica barbatului este potrivita, fara ca ea sa aiba control (adica sa opreasca mental procesul),

Ale dracu femeile astea, ar putea avea mereu orgasm, dar ele nu vrea, fir-ar ele sa fie! Opreste mereu procesul prin concentrare, maica! Si apoi da vina pe barbat, zice ca n-are tehnica! E perverse femeile!

QuoteClitoridian SAU vaginal. Booooooooring question....too easy

Raspuns corect. Totusi, intrebarea a fost mai mult decat retorica. Ar fi cumplit daca fiecare dintre voi nu ar sti raspunsul. Si ar fi si mai rau daca nu l-ar sti din experienta. Ha-ha-ha!

plure

Domnule tapir, pune dom'le si varianta corecta in grila, sa putem vota si noi! Ne lasi pe dinafara?

morena

manole, intradevar,asa cum am zis, sunt cazuri in care femeia nu are orgasm din cauza ei...adika ma rog a unei situatii mai mult sau mai  putin jenante: nu era epilata si i s-a fixat ca e naspa, o doarea capul, tocmai atunci a inceput vecinul sa-si bata nevasta, pustiul de la 3 asculta rock la maxim...etc...dar din ce am mai vb si eu cu amice sau pe diverse forumuri, de ce mai multe ori femeile nu au orgasm din cauza ca nu le place ceea ce le face partenerul...
asta inseamna ca fie partenerul este jalnic in pat , fie nu sunt compatibili...adika ei ii plac gesturile tandre, lui muscaturile si urletele ..exclus ca ea sa aiba vreodata orgasm cu tipul respectiv.
cum zicea plure, asta se discuta si se poate ajunge la un consens, in nici un caz minciuna nu e o solutie...
cred ca tipii ar trebui sa accepte ca poate exista un Nu fie din cauza lor, fie pt ca nu au ajuns la o comunicare suficienta, fie din cauza ei( in anumite momente)..si ca desi e dezastruos pt orgolilul lor, nu este o situatie peste care nu se poate trece.

oricum raman la idea ca in mom in care femeia spune da in loc de nu, din start intre parteneri nu exista acea intimitate plina de respect care defineste o relatie frumoasa.

Tasha-meseriasha

morena, te pot contrazice...rrrau de tot. recordul meu este de17 la rand, in lift, dupa un campari orange, e adevarat, dar mie mi se pare normal sa termin de cateva ori pe partida. am un mascul super adevarat ;). na!

Floarea de zacusca.

morena

tasha....dar exact 17? pe o parte gemeai, pe alta numarai..exact.. exact sa nu te-ncurci...sa iasa impar la socoteala...:)))))

rocsa

Eu 69 (de orgasme) am avut cand ma spalam pe dinti. Va reamintesc gelul cu flor face minuni. Are ph bazic si... stai ca am incurcat topicu, aveam impresia ca sunt la Dinti, dimineata pe la pranz.

Neo

Quote from: MD_Tashamorena, te pot contrazice...rrrau de tot. recordul meu este de17 la rand, in lift, dupa un campari orange, e adevarat, dar mie mi se pare normal sa termin de cateva ori pe partida. am un mascul super adevarat ;). na!

Buhahahahaha!!!!!!!! :damnfunny :damnfunny :damnfunny :damnfunny :damnfunny Si cum le-ai numarat?!?! Ca daca aveai 17 la rand nu cred ca te mai gandeai tu la numar....ca te inhibai instant...:damnfunny. Nu pot decat sa fiu de acord cu morena la capitolul numarat....
Exemplu (sa-l numim Gigi - no offense anyone):
Ea: - Aaaaaaaaaaahhhhhhhh, draga, daaaaaaaa (aparte: unu)
Gigi: - Huf/puf/huf/puf/Huf/puf/huf/puf/Huf/puf/huf/puf
Ea: - Aaaaaaaaaaahhhhhhhh, draga, daaaaaaaa (aparte: doi)
Gigi: - Huf/puf/huf/puf/Huf/puf/huf/puf/Huf/puf/huf/puf (aparte - ce dreaq face asta?!)
Ea: - Aaaaaaaaaaahhhhhhhh, draga, daaaaaaaa (aparte: trei)
.........................................................................................
Gigi: - Huuuuuuuf/Puuuuuuuuuf/Huuuuuuuf/Puuuuuuuuuf/ (aparte: vreau un RedBull...no, make that a truck of RedBull!!!)
Ea: - Aaaaaaaaaaahhhhhhhh, draga, daaaaaaaa (aparte: douasutesaizecidemiipatrusutenouzecisiunu, hai odata, boule, ca mai avem putin si batem recordul!)

Orgasmele multiple feminine nu exista pentru ca femeia sa le numere apoi sa se apuce sa se laude ce mascul feroce are. Orgasmul feminin poate fi si unul singur dupa ceva ore de "sport", insa sa fie mult mai intens decat 50 de orgasme multiple. Depinde de femeie in principal si de cat de bine isi cunoaste corpul sa obtina tarla de orgasme daca vrea. Depinde si de barb at, dar el nu poate sa "presteze" solo si sa se astepte ca ea sa moara de placere sau de vertijul cauzat de cifre ridicate la numarat orgasme ;)

Pee.Es.: inseamna ca dupa o Vodka-Martini spargi recordurile...chiar, liftul ala era blocat sau va plimbati intre etaje?! Ca sa stii ca schimbarile bruste de altitudine sunt foarte....arousing...:damnfunny

Later edit: try Mojito. Il nenorocesti ori pe mascul, ori liftul, ori cladirea :ROFL :ROFL :ROFL :ROFL

Furnika

Quote from: plure
Iar despre orgasmul feminin, credeti-ma pe cuvant: e de doua feluri. Stie cineva care? :lol:  :lol:  :lol:
Ratat si simulat. :lol: :lol: :lol:

Tez

:ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  

Buna treaba cu liftul si Gigi
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

QuoteDomnule tapir, pune dom'le si varianta corecta in grila, sa putem vota si noi! Ne lasi pe dinafara?
...............
In plus, polul asta te obliga sa minti sau sa nu votezi. Unde e: nu, niciodata? Nu sunteti fair, domnilor...Nu ne dati nici o sansa...Nici o sansa de a spune adevarul.
Pollu' e creeat de tasha, nu e al nostru al domnilor. Alalalt de la FHM magazine e al meu, si acolo am pus toate variantele la care se poate gandi un barbat.. :P

Quote from: tashavreau sa mai pun o varianta de raspuns ca eu n-am ce vota. cum fac ca nu nimeresc.tapiru', hellllllp!
tasha, mii de scuze, abia acum vad postul tau. Am cam pierdut firul discutiei si abia acum recitesc.

pai te duci la primul post al tau, clicaiesti pe edit, si pur si simlu mai adaugi un poll optiun ca si cum ai scrie prima data. Clic pe update si gata. Daca vrei o fac eu, spune-mi numa' ce varianta vrei ( am psu "Niciodata", e okay?)
Fetelor si baietilor, eu cred ca discutia asta a pornit pe picior gresit. Hai sa ne reconciliem inainte sa inceapa razboiul sexelor  :D
In principal ideile discutate ar fi ca simularea orgasmului este o minciuna preea mare pentru un cuplu, ca se poate discuta si spune "hai sa o lasam pe alta data", simulatul orgasmului are ca scop gadilarea orgoliului masculin, in general barbatii sunt de vina ca femeile nu au orgasm (but not always), sau, in cel mai bun caz, e vorba de necompatibilitate.
Plure, intr-adevar, din ce zici tu reiese ca tu put all the blame on men..

Morena, sunt perfect de acord cu tine, un cuplu trebuie sa invete sa treaca peste momentele dificile, (in pat si in rest), iar persistenta in mimatul unui orgasm (ca de asta e vorba aici) este daunatoare si denota probleme mai largi ale acelui cuplu. Nu cred ca, temporal, relatia este intai mimat apoi minciuni mai mari, ci pur si simplu amandoua denota probleme mai profunde ale cuplului. Dar, morena, un cuplu invata sa fie un cuplu, invata sa comunice. Nu vor comunica perfect de la inceput, nici in pat nici dincolo. E un proces de invatare. Asa ca nu poti aplica reguli batute in cuie pentru toate "fazele" prin care trece un cuplu. Spui ca esti maritata, dar a fost odata o "prima data", nu? Daca te uti retrospectiv, crezi ca atunci prima data il cunosteai pe barbatul tau la fel cum il cunosti acum? Daca atunci prima data el ti-ar fi spus, rastit, ca il enereveaza sa il lingi dupa ureche, ai mai fi fost cu el? O relatie se construieste, si se contruieste pe compromisuri. Invatand si adaptandu-te. Mimand un orgasm dupa cativa ani de being together e intr-adevar ceva rau, o minciuna care denota probleme mai adanci. Dar la inceput? Esti la primul date (I mean, prima data cand faceti dragoste), barbatul este evident emotionat si vrea ca totul sa iasa bine, vrea sa nu te dezamageasca (de ce crezi tu ca e vorba numai de orgoliumasculin de macho man? Daca partenera mea nu are orgasm eu o sa fiu distressed nu pentru ca sunt ranit in orgoliul meu masculin, ci pentru ca - for one reason or another - ea nu a trait extazul unui orgasm, iar eu as fi vrut ca amandoi sa impartasim acest lucru); se intampla sa nu ai orgasm (foarte probabil), pentru ca si tu ai fost emotionata, el nu a putut performa pentru ca s-a inhibat, te-ai inhibat si tu si.. Ce faci in situatia asta, spui "draga, esti jalnic, nu am simtit nimic, let's give up"?

Pe de alta parte, barbatii care intreaba insistent dupa partida "ei, cum a fost, ai avut orgasm?" au probleme de orgoliu, indeed. Dar nu toti barbatii sunt asa. Daca ai tact si iti iubesti partenera nu te repezi cu intrebarile. Ba, mai mult, nu ai nevoie sa iti fie simulat orgasmul pentru ca oricum te-ai prinde.

Well, eu cred ca problema asta este o problema pe care fiecare cuplu o accepta in mod personal. Nu poate fi emisa o judecata generala, sau o reteta generala (gen "femeile care mimeaza orgasmul sunt patetice")
cre'că, nu ştiu...

tapirul

okay, sa continui.
Nu numai ca situatia difera de la cuplu la cuplu si in cadrul aceluaisi cuplu de la moment (istoric) la altul, gen inceputul relatiei as opposed with "dupa douazeci de ani" Difera si de la zi la zi, sau mai bine  zis de la situatie la situatie. Sa dau un exempolu; hai sa ne uitam la doua scenarii:
a. barbatul iti vine acasa sambata seara dupa ce a fost "la o bere cu amicii", cam trotilat si aroused. sare pe tine, temrina repede si te intreaba "hei, ai avut orgasm sau nu?" Tu nu ai avut, nu conteaza acum de ce.
b. Vii acasa dupa o zi de munca, e vineri, si constati ca barbatul ti-a pregatit o surpriza tare romantica: e Valentine's day, a pregatit o cina cu lumanari, sampanie, muzica frumoasa, capsuni si frisca si ce mai vrei tu; la final faceti dragoste, dar, for one reson or another, tu nu ai orgasm. Ce faci, recationezi la fel cum ai reactionat la a.?

Morena si restul fetelor,  a "mima" un orgasm poate fi orice, de la ceva teribil, o minciuna teribila, la un gest frumos de a-i face placere partenerului. Nu a-i zgandari orgoliul, ci pur si simplu a-i face placere intr-o situatie anume. Si voi asteptati aceleasi "minciuni" de la barbati, fetelor. Cand ii spui barbatului "vai, m-am ingrasat", cum ai reactiona daca ti-ar zice, sincer, "Da draga, te-ai ingrasat, nu mai esti caprioara de care m-am indragostit"; sau cand ii tot spui barbatului ca cina la care ai lucrat trei ore "vai, nu mi-a iesit, asta s-a cam ars, asta nu e suficient de sarata, acra, dulce" ce raspuns astepti? Si daca barbatul iti spune "nu draga, e minunata, a iesit perfect", chiar daca he doesn't really mean it, dar incerarca sa fie tactful si incearca sa acknowledge ca ai muncit si ti-ai pus sufletul in cina aia, cum ai interpreta "minciuna" lui? Sau, the other way, cum te-ai simti daca ti-ar zice, franc, "da draga, ai dreptate, e nesarata si fada si cam arsa si de fapt nu e dish-ul meu favorit"?

Ideea este ca ne facem unul altuia compromisuri, si ca totul e relativ si depinde de situatie.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Quote from: Iepurashul Neo
Orgasmul masculin simulat exista, si se foloseste ca metoda pentru a obtine 10 orgasme feminine (da, si asta se poate ;)). Desi i se zice impropriu simulat, deoarece exista orgasmul, dar nu exista ejaculare. Trebuie sa te cam scremi si personal nu am reusit ( :oops: ) mai mult de 2 ori...si sincer nici nu prea merita si te mai lasa si frant dupa 5 ore. Iti trebuie dup-aia ajutor si sa bei apa :thumbsdown
I-auzi brau! Dar ce e asta bre, lupta de la Podu Inalt? Turu Frantei?

morena

tapi you are my man!!! le zici bine si din suflet. cam asa e...

Furnika

Pai morena, asta iti ziceam si eu mai devreme dar sub o alta forma. Ce insemna diplomatia asta... :lol:

Neo

Quote from: Furnika
Quote from: Iepurashul Neo
I-auzi brau! Dar ce e asta bre, lupta de la Podu Inalt? Turu Frantei?

Nu, skonksule, e batalia de la Posada. Sau, daca preferi, overclocking fara racire :damnfunny

Si de cand sunt eu Iepuras?! Ca imi mai spuneau unii asa si nu pot sa suport  :evil:

morena

funika, te inseli amarnic. postul lui tapi are niste nuante pe care tu ori nu le percepi , ori nu vrei sa le pricepi.nu seamana deloc cu ceea ce ai spus tu.
si din postarea lui tapirul am fost de acord cu ceea ce el vroia sa sugereze ca se poate intampla la inceputul unei relatii , la prima partida sexuala cu iubitul , cand din cauza emotiilor nu poti sa ai orgasm...in mom. acela  intradevar mi se pare ok, sa declari ca a fost perfect, din motivele enumerate de tapi mai sus. dar cum eu nu am trecut prin chestia asta :oops:  sarisem din schema posibilitatea asta.:))))

morena

sunt de acord cu tapi ca o relatie de cuplu se construieste pe compromisuri, dar dc tocmai la inceputul relatiei cand iti pui la punct anumite chestii , minti si mimezi orgasmul, peste 5 luni cand o sa ai curajul s-ai spui " baby nu m-am terminat" el o sa zica inciudat...de ce draga, ca la inceput ce iti mai placea cand faceam asta?"..si incepe sa se creeze o prapastie...

cand ziceam ca sunt de acord cu tapi, in ceea ce priveste compromisul, vroiam sa spun ca sunt de acord cu o ff mare diplomatie in cuplu, cu anuimite minciuni( despre care am ami vb si in postarea mea)...anumite minciuni care au un sens, sunt acceptate...cum zicea tapi, el nu-mi spune ca m-am ingrasat sau ca e mancarea sarata, eu nu-i spun alte chestii...dar chiar si la inceputul relatiei( fie, exceptand primele partide sexuale) nu ai curajul sa ii spui ca nu ai avut orgasnm, se creeaza o mare prapastie....tapi tu nu stii probabil ce inseamna sa se succeada 2-3 partide de sex fara orgasm..devine frustrant si nu iti mai arde sa perii orgoliul niciunui partener. il schimbi si gata sau ii spui cat mai diplomatic ca nu merge!

e simplu sa spui ca poti face compromisuri intr-o relatie, dar nu si dc asta reprezinta o mare frustrare pt doar unul dintre parteneri si lipsa orgasmului cred ca este o frustrare f mare pt femeie. de aceea eu sunt pentru a nu mima orgasmul. ( cu sa zicem, fffffff mici exceptii..recte: petrecerea de valentine facuta de iubit si sugerata de tapi, sau primele intalniri).asta ca sa nu mai fiu asa de radicala.

Furnika

Quote from: Neo
Si de cand sunt eu Iepuras?! Ca imi mai spuneau unii asa si nu pot sa suport  :evil:
Pai vezi ca te-am nimerit? :lol:
Morena vorbesti ca din carti si acum vad ca ti-ai mai indulcit stilul. E ciudat ca  acum cateva zile erai cu mana pe cutzit iar acum esti mult mai permisiva, acceptand chiar ideea de a iti minti partenerul cum ca a fost ok. Peste cateva zile o sa te aud sustinand chiar ideea orgasmului simulat daca iti mai picura mult tapiru miere in ureche. Pe mine unul nu ma deranjeaza oricum.:lol:

A CERB

al draku tapiru asta cu orgasmu lui, tare persuasiv mai e. e in stare sa konvinga o femeie care simuleaza ca de fapt a avut orgasm( de 17.5 ori), cu sau fara sex, cu sau fara lift.

tapirul

Quotetapi tu nu stii probabil ce inseamna sa se succeada 2-3 partide de sex fara orgasm..devine frustrant si nu iti mai arde sa perii orgoliul niciunui partener. il schimbi si gata sau ii spui cat mai diplomatic ca nu merge!

chiar ca esti radicala morena. Stiu, e frustrant, dar asta e singurul motiv pentru care te-ai casatorit, ca sa ai orgasme? Il schimbi si gata, parca e vorba de un vibrator demodat.. :(  And again, ai pus, automat si inconstient si default, all the blame on him (chiar si intr-un scenario). Poate o fi ceva si cu tine daca nu ai orgasmn trei partide la rand, don't you think? (nu o lua personal te rog, vorbim la modul general si ipotetic). Sunt atatia factori care pot influenta orgasmul (sau ne-orgasmul).. Dar de acord, daca nu merge, si relatia este deja "veche", ii spui, diplomatic (sau mai direct). Problema este, de fapt, nu ca i-o spui, ci cum i-o spui. Daca inconstient si automat si default pui all the blame on him cand i-o spui (nu spunandu-i direct "tu esti de vina", dar intr-un fel din care el va subintelege asta), e pacat, si de voi si de relatie. Pentru ca, repet, nu e vorba NUMAI de orgolii masculine care trebuiesc alinate, ci de a afla REALA problema, si de a imparti in mod corect "vina".
cre'că, nu ştiu...

morena

dap, pai nu stiu de ce nu s-a inteles ca eu am pledat tot timpul pentru sinceritate si multa multa diplomatie. adika exact ce spuneai si tu, tapi....cum ii spun.
si nu stiu, tapi, de unde reiese ca eu m-am maritat pt orgasm. aici mi se pare ca te repezi cu niste concluzii. vobeam la modul general , vb poate de foste relatii care erau bazate mai mult pe sex si la care evident ca renuntam dc nu erau perfecte la capitolul lor cel mai imp.de ce eram radicala? ca imi urmaream o simpla placere fiziologica ?
nu stiu ce are a face casnicia mea aici, ceea ce am eu cu sotul meu este evident ceva perfect pt mine din toate punctele de vedere si nu are sens sa se dicute pe forum despre asta.

imi pare rau ca o spun, dar sunteti cam in urma la capitolul respect pt o femeie. tapi, una este sa o minta ca e mancarea buna desi este sarata, alta e  sa mimeze ea orgasmul...
si eu nu sunt radicala sunt doar o femeie care , daca nu are orgasm, nu il mimeaza pt nici un barbat , in nici o circumstanta.
cand am zis, ca hai poate as fi de acord sa se mimeze orgasmul cu persoana iubita la prima intalnire sau in exemplul dat de tapi( cu valentine day) ..am zis ca sunt de acord ipotetic, nu ca am trecut eu prin asa ceva si am mimat. nu stiu ce as face, poate ca as mima,poate nu. nu am fost pusa in aceasta situatie si nu pot stii sigur cum as reactiona. m-a impresionat oarecum felul in care tapi a pus problema si m-am gandit ca poate alea ar fi niste circumstante scuzabile...
a nu mima un otasgm nu inseamna ca te mariti pt un orgasm.
si inca ceva tapi, dc sugerezi ca nu m-as fi maritat cu sotul meu dc nu aveam orgasm cu el..corekt...asa as fi facut, nu m-as marita cu un om cu care nu ma simt bine in pat si nu am avut nici o relatie mai lunga de 3 zile cu un barbat care nu mi-a dat placere in pat! sunt radicala pt ca ma repsect pe mine insami? nu m-am nascut ca sa hranesc orgoliul barbatilor ci ca sa fiu fericita.

dar nu ma astept sa pricepeti asta.

manolo

:zapdos:

Ouch, morena, cred ca ai luat-o prea personal. de altfel, cred ca tu ai fost prima care a vorbit din experienta proprie.

iar acuza ca suntem in urma cu respectul pentru o femeie cred ca e un pic deplasata, mai ales daca o lasi la modul general, adresata tuturor. s-ar putea chiar sa ne suparam  :wink:

nu vreau sa fiu malitios/furnikos, dar as remarca un lucru: pentru un lucru care tu spui ca merge perfect pentru tine (am citat), esti un pic prea vehementa in a te justifica/apara...

unele idei pe care le expui sunt un pic contradictorii, iar uneori cazi in aceeasi capcana ca si plure, aceea de a arunca toata vina pe seama partenerului...

morena

manolo, eram sigura ca aici se va ajunge si ma intrebam care va fi primul care imi va spune ca argumentez cu patos pt ca as fi nesatisfacuta! sau in fine, ceea ce ai lasat tu sa se inteleaga.

imi pare rau ca stau sa scriu pe un forum de misogini ( sorry ca vb la modul general). de fapt tie manolo, iti stiu parerea despre a simula sau nu un orgasm, nu ma mir.
din pacatea traim intr-o socitetate in care nici macar voi, care sunteti civilizati si zisi intelectuali,nu ati scapat de o mentalitate in care o femeie nu poate avea dreptul la o opinie sincera.
dc v-am deranjat cu postarea mea "acidualata", repede cu jignirea ca sunt vb din experineta propie!

good bye my " heros"!

tapirul

well, morena, uite de asta imi era teama, ca o sa o iei personal, o sa intelegi gresit ce vreau sa spun si ca o sa arunci cu jigniri.. Sorry ca am ajuns aici. Eu vorbeam pur ipotetic, cum zice si manolo tu esti cea care a folosit exemple din viata proprie. Si devii extrem de vulnerabila atacurilor in felul asta.
De exemplu.. Io nu am ZIS ca te-ai maritat pentru orgasm (cum as putea sa zic asta, Dumnezeule?). Am comentat numai replica TA cu schimbatul partenerilor. Morena, pe un forum ca asta, o comunitate virtuala, ne cunoastem unii pe altii prin ceea ce zicem. Nu ai zis ca te-ai maritat pentru orgasm, dar ai zis ca schimbi partenerul daca nu te satisface sexual (daca nu ai orgasme), spui ca urmaresti pleceri fiziologice (si ce e rau in asta), ca nu esti nascuta sa hranesti orgoliile barbatilor ci ca sa fii fericita, ca nu te-ai marita cu un barbat care nu te satisface in pat, si ca nu e rau sa te respecti pe tine insati. Ce poate cineva care nu te cunoaste personal sa inteleaga despre tine din afirmatiile astea?

Parerea mea proprie si personala, nici cea mai buna nici cea mai rea (doar a mea proprie si personala), este ca viata de cuplu nu se reduce numai la placeri fiziologice. Eu m-as casatori cu o femeie care nu ma satisface la pat (dar pe care o iubesc din alte motive - am si facut-o de altfel), nu as "lasa" o partenera dupa trei partide de sex nereusit (chiar daca e clar ca ea e frigida). Pentru mine femeia este mai mult decat un obiect de satisfacere a nevoilor mele fiziologice si sexuale, si, asa stupid cum suna, consider ca m-am nascut sa o fac pe EA fericita, inainte de a fii eu ala fericitul. Este si imposibil, cum as putea eu sa fiu fericit daca ea nu este? :shock:  Ca sa vorbesc iarasi din proprie experienta, povestile de dragoste cele mai de neuitat pe care l-am avut in viata au fost cu femei cu care nu am "avut sex". Probabil o sa concluzionezi ca sunt cam impotent...

treaba cu suntem in urma si cu nu te astepti sa intelegem sunt absolut gratuite si nemeritate.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

mda, si misogini si asa-zisi intelectuali, dar cu mentalitati...
Uite, eu nu o sa o iau personal, desi m-ai jignit personal aici. nemeritat, cum am mai zis.
It doresc toate cele bune si o viata implinita.
cre'că, nu ştiu...

manolo

ca sa nu alungam si asa putinele femei/fete de pe forum, si eu imi cer scuze daca am suparat sau jignit. nu a fost in intentia mea!

vroiam doar sa inteleg mai bine si in acelasi timp sa ofer contraargumente. din pacate, cum spune si tapi, din momentul in care s-a ajuns la amanunte personale, lucrurile erau aproape condamnate sa devieze sau sa devina suparatoare.

nush daca se cuvine sau nu, dar dau un premiu simbolic tapirului pentru sinceritatea din ultimul post mai consistent... si confirm si ru faptul ca unele din povestile cele mai intense si care mi-au ramas mult in suflet au fost cu persoane cu care nu am facut sex. cine stie, poate e acea chestie de vanatoare si care ne face sa tanjim dupa ce nu avem sau nu am avut

tapirul

alatur si scuzele mele, si mentionez ca nu a fost in intentia mea sa jignesc sa fac judecati de valoare
cre'că, nu ştiu...

Neo

Bre oameni buni. O comunitate virtuala nu este facuta ca sa te certi, sau daca o faci, o faci cu bun simt. Jignirile nu au ce cauta, iar aici adminul ar trebui sa dea ceva avertismente.
Morena, barbatul este prin definitie misogin, dar ceea ce exacerbeaza acest...defect, sa-i spunem este conceptia din prezent a femeilor (in jeneral) despre barbati. Si modul lor de comportament de parca ar fi buricul pamantului. Nu e bine fara femei, nu ma intelegeti gresit. Dar de la afirmatii ironice, tachinari samd pana la reactii de jenul "misoginilor, porcilor, eu imi iau jucariile si plec" este cale lunga si nesigura, boala lunga - moarte sigura, cum ar zice boborul.
Haideti sa ne calmam si sa facem ca scuzele sa nu mai fie necesare. Discutiile off-topic sa nu mai fie atac la persoana, pentru asta presupun ca exista "lok de dat cu kapul" sau un alt thread.

Pace ;)

elfstone

Quote[...]iar aici adminul ar trebui sa dea ceva avertismente

Neo... ai perfecta dreptate in general. Prefer sa cred ca in cazul particular al chestilicii asteia, treaba nu se aplica. (cu exceptia catorva sectiuni)

plure

Dragii mei,

Cu adevarat toti cei care scrieti aici imi sunteti dragi. De aceea nici eu si nici Morena nu am vrut sa va jignim/suparam, ci am vrut doar sa va atragem atentia ca exista si o alta realitate.
Exista realitatea femeii implinite din toate punctele de vedere.
Ii multumesc Morenei ca a avut curajul de a vorbi din experienta personala (curaj pe care eu nu l-am prea avut). O sustin in tot ce a spus si cred ca experienta mea este in mare masura superpozabila pe a ei.

Cu exceptia ca experienta mea sexuala nu a fost atat de implinita inainte. De aceea spun din experienta ca acolo unde exista dragoste si (putina sau mai multa) tehnica din partea barbatului, nimic nu e nevoie sa fie mimat.

Si va rog sa nu va multumiti cu mima, ci sa incercati sa obtineti the real thing.

Vreau sa confirm ca unele dintre cele mai intense experiente din viata mea, ca si din a ta, tapi, sau a ta, Manolo, au fost cu totul lipsite de sexualitate (nu de senzualitate, adica de atractia electrica).

Insa intr-o relatie de lunga durata, implinirea sexuala (nu inseamna exces) poate aduce pace...Iar lipsa ei, poate indeparta doua persoane.

As putea sa imi cer scuze fata de femeile pe care le-am numit patetice, insa stiu pana unde se intinde sacrificiul unor femei cand vor sa prinda cu orice pret un barbat. Si mi se pare ffff pacat. Pentru ca nu recunosc problema pentru a putea lucra la ea.

Neo

Quote from: plureSi va rog sa nu va multumiti cu mima, ci sa incercati sa obtineti the real thing.

Era sa zic ca ai scris "mina", nu "mima" si eram gata sa :chainsaw:
:)
Ar fi fost culmea, dupa postul kilometric pe care il scrisesem :roll:

tapirul

QuoteDe aceea nici eu si nici Morena nu am vrut sa va jignim/suparam
Plure, Morena a jignit/suparat cu buna stiinta.  Nu stiu de unde vine veninul asta fata de "misoginii de pe forum, asa zis intelectuali", atitudinea ei very defensive imi spune ca ascunde niste insecurities, dar nu sunt io psihologul de serviciu. Tu consideri asta "nu am vrut sa jignesc"?:
Quotemanolo, eram sigura ca aici se va ajunge si ma intrebam care va fi primul care imi va spune ca argumentez cu patos pt ca as fi nesatisfacuta! sau in fine, ceea ce ai lasat tu sa se inteleaga.

imi pare rau ca stau sa scriu pe un forum de misogini ( sorry ca vb la modul general). de fapt tie manolo, iti stiu parerea despre a simula sau nu un orgasm, nu ma mir.
din pacatea traim intr-o socitetate in care nici macar voi, care sunteti civilizati si zisi intelectuali,nu ati scapat de o mentalitate in care o femeie nu poate avea dreptul la o opinie sincera.
dc v-am deranjat cu postarea mea "acidualata", repede cu jignirea ca sunt vb din experineta propie!

good bye my " heros"!

Ceea ce nu pot sa nu remarc, plure, este ca si tu ca si morena, in continuare, pui (in mod mai mult sau mai putin direct) all the blame (or responsibility) for woman's orgasm on men. Sunteti medici si voi si ar trebui sa stiti mai bine. In plus ne atac(at)i pe noi cei de pe forum, neprovocat (asta este, daca iti amintesti, o discutie deschisa nu de barbatii astia misogini care vor femei ca obiecte sexuale, ci de o femeie ca si tine)

QuoteSunteti ca imparatul care prefera zaharul si mierea sarii in bucate. Caci asta este: in loc de un nu sincer si sanatos care sa permita gasirea solutiilor (alte pozitii, mai repede/mai incet, etc), preferati un Da extaziat si mincinos. Si va consolati apoi cu povesti ca "toate femeile simuleaza" sau "de unde stii tu ce-i orgasmul". Bullshit, domnilor, bullshit. Puneti-va mintea la contribuie si gasiti solutii, imbunatatiti-va tehnicile si veti vedea rezultate. Nu minciuni care sa va permita sa va intoarceti pe partea cealalta si sa adormiti

de unde ai scos- ca "preferam un da" si alelate chestii? era o discutie de principii, despre femei daca au mimat vreodata sau nu, nu despre ce vor barbatii. De unde indarjirea asta impotriva barbatilor, fetelor? Si de unde generalizarea asta? Iarasi, nu o fac pe psihologul de serviciu, dar nu pot sa nu ma gandesc...Cum se chema chestia aia in psihologie, projection? ya, ya, iarasi tapirul misoginul.

Quote from: morenatapi, una este sa o minta ca e mancarea buna desi este sarata, alta e sa mimeze ea orgasmul...
esti tu asa sigura? da, paote pentru tine nu este tot aia, dar ti-ai intrebat barbatul? Voi femeile vreti sa vi se serveasca minciunele dragute ("arati perfect, nu te-ai ingrasat", "mancarea e minunata"), care nu denota decat ca masculul ala macho ţine la voi si vrea sa va faca sa va simtiti bine. Dar daca un barbat cere acealsi lucru brusc situatia se schimba, suntem niste porci misogini, e vorba de pieptanat orgolii si nu de a face placere celui pe care il iubesti....Morena si plure, sa nu imi spuneti ie ca ati prefera sa vi se spuna (si nu vorbesc numai la primul date sau de valentine's day, ci in viata de zi cu zi), sa vi se spuna, zic, "draga, nu merge, give up, esti grasa si asta e, sincer, hai sa te pup pe boticul-care-are-zece-kile-in-plus", sau "iubito, renunta, nu merge, nu o sa gatesti niciodata bine, asta e, hai sa ne pupam pe botic si sa ne ducem la McDonalds"

plure, stim foarte bine acea realitate de care vorbesti, a femeii implinite din toate punctele de vedere, tu esti ce care ne pui pe noi barbatii intr-un stereotip tampit si obsolete.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

bre, daka nu va rakoritzi va iau la injurat pe totz. abtineti-va de la postat aici timp de 24 ore, everybody take a deeep breath. come back when you're calmer.

tapirul

cre'că, nu ştiu...

manolo

tapirul

pai si ce cată aici? n-are nimic de mimat prin altă parte?
cre'că, nu ştiu...

manolo

tapirul

cre'că, nu ştiu...

Tasha-meseriasha

da , tapiru, e bine sarmna. cat despre comentariile voastre rautacioase la adresa numararii orgasmelor, exact asta asteptam de la voi, desi dip daun insaid speram sa stie macar o persoana despre ce vorbesc si sa inteleaga aluzia de sub gluma postata(trebuia sa pun 17, 213 ca sa va prindeti) . pacat ca sunt singura care a aflat ce e ala orgasm multiplu de pe forumul asta...
iar pt plure: orgasmul nu e de 2 tipuri. e de mult mai multe.
na ca m-am enervat. pt d'alde toma: dau meditatii cu demonstratii.

Floarea de zacusca.

Tasha-meseriasha

din pacate nu am timp sa citesc tot, mai ales ce a scris morena. draga bruneta, ceva imi spune mie ca polologhia aia scrisa de tine e scrisa pt tine, si nu pt noi. adik tu vrei sa credem, dupa tot ce ai scris, ca tu nu mimezi niciodata orgasmul...hmmm. ete ca eu nu te cred. ideea ta ca o femeie mimeaza orgasmul pt ca e nesigura e oarecumva corecta, cand se refera la o femeie care mai tot timpul asta face. dar varianta ca o femeie mimeaza doar pt ca nu vrea sa strice imaginea ei in okiul lui, si mai ales, in propriul ei oki ti-a trecut prin cap? uite, desi eu am terminat de prima oara, am mimat uneori, la inceput, ca imi mentinea increderea in mine si lui increderea in el, si a fost bine. si nu sunt nici complexata, nici frigida, ai contraire. dar uneori e nevoie. e acelasi lucru ca atunci cand lui i se culca dupa trei minute de dat din popou ca e obosit. el nu poate sa mimeze, si automat in creierul femeii apare INTRBAREA: are pe alta? am celulita? m-am ingrasat? cand el saracu e nedormit, sau a inhalat benzina toata ziua. pe cand invers e pe dos: pe ei nu-i afecteaza asa de tare ca noi nu terminam O DATA, dar noi avem posibilitatea sa mimam, si o facem, doar pt ca nu strica si pt ca ne face pe noi sa ne simtim mai bine. concluzia o trageti singuri.

Floarea de zacusca.

cosmin

Bineanteles ca generalizarile mai intotdeauna dau gres. Si chit ca pana la urma discutia asta a derivat in atacuri personale/sau in persoane care s-au simtit atacate, dupa parerea mea problema este de principiu. Are loc minciuna intr-o relatie cat-de-cat serioasa. Parerea mea este ca minciuna nu-si are locul nicaieri (cu foarte putine exceptii bineanteles cum ar fi pt a salva viata cuiva sau pt a obtine niste fonduri cu care sa salvezi mai stiu eu ce specie). Daca mancarea mie nu-mi place (nu sunt eu in masura sa stiu daca e buna sau nu.....) atunci prefer sa vorbim despre asta si sa vedem ce putem face. Daca nu vorbim atunci riscam ca peste 20 de ani, cand ni s-a acrit si de mancarea respectiva si de minciuna sa explodam si sa iasa o cearta monstru. Nevasta atunci se va gandi (pe buna dreptate) ca e altceva la mijloc din moment ce sotul ei timp de 20 de ani a zis ce buna e mancarea iar acum pretinde deodata ca nu are nici un gust. Din partea ei astept (si pot spune ca si primesc) exact aceasi sinceritate cand gatesc eu. Daca unul din noi se ingrasa atunci iarasi prefer sa fim sinceri unul cu celalalt. Ce rost are sa ne mintim unul pe altul si sa nu rezolvam problema. Sa ne complacem intr-o dulce minciuna care nu rezolva nimic. Daca ea s-a ingrasat si vrea sa slabeasca eu am sa o ajut, o sa facem sport impreuna sau o sa mancam mai putin sau mai sanatos. Daca nu vrea sa slabeasca atunci iarasi este alegerea ei dar asta nu inseamna ca am s-o mint.

Pot spune ca in general in aceasta discutie am fost foarte de acord cu Morena si cu Plure (careia sper ca v-am convins din cele scrise mai sus ca daca nu as fi de acord cu ea i-as spune  :wink: ). Nu m-am simtit deloc atacat de ele ca barbat in general si nici nu am remarcat acele stereotipari crunte pe care se pare ca le-au remarcat altii. Poate sunt eu mai putin sensibil. Cred ca Morena si Plure au vorbit la modul general si au spus care sunt motivele pt a mima, pt a nu mima, pt a avea, pt a nu avea iarasi in general. Ca ele nu se aplica intotdeauna este normal. Dar asta nu dovedeste ca ele nu ar fi adevarate. Oricum presupun ca ele doua au mai multa experienta cu relatii cu barbati decat au barbatii care scriu aici. Tocmai experientele lor personale si a altor multe alte femei pe care le cunosc ma fac sa fiu de partea lor in aceasta discutie. A, si bineanteles faptul ca detest minciuna....

plure

Tapi, mie nu-mi convine daca m-am ingrasat sa imi spuna "Nu, draga mea, esti ok". Mai bine sa imi spuna "Da, draga mea, dar tu poti sa slabesti imediat daca vrei". Vezi diferenta de nuanta? Imi da o sansa sa slabesc si imi spune si adevarul in acelasi timp.

Iar despre frigiditate si alte povesti, nu pot sa cred in ele tocmai fiindca sunt medic, atunci cand nu s-a incercat tratamentul. Cel putin dual sex therapy dupa Masters si Johnsons si apoi mai vorbim (am presupus ca tehnica este flawless).

Si, Tasha, nu m-ai convins sa mimez. Pur si simplu in relatia mea nu are nici un rost. Nu e o relatie in care ne hranim zilnic orgoliile: "tu esti cea mai frumoasa", "tu esti cel mai potent", pt ca intr-o astfel de relatie se ajunge la un fel de parteneriat al celor 2 impotriva celorlalti (un parteneriat bazat pe minciuna zilnica). Nimeni nu e ca el/ea, in concluzie toti ceilalti sunt prosti/urati, etc. Totul ni se cuvine, dar numai si numai noua. Am traita asa ceva- un astfel de cuplu ne era asa-zis "prieten" si e f trist.

Nu zic ca relatia ta este de aceasta natura. Dar iti doresc sa fie de cealalta natura, in care poti spune:"nu, iubitule, dar nu-i nimic; stii ca eu termin mereu".

Neo

Quote from: cosminNu m-am simtit deloc atacat de ele ca barbat in general si nici nu am remarcat acele stereotipari crunte pe care se pare ca le-au remarcat altii.

Pune-ti ochelari de citit printre randuri.

Quote from: cosminOricum presupun ca ele doua au mai multa experienta cu relatii cu barbati decat au barbatii care scriu aici.

Evident. Nu comentez, sper ca te-ai prins ce gogomanie ai scos din tine...

Quote from: cosminTocmai experientele lor personale si a altor multe alte femei pe care le cunosc ma fac sa fiu de partea lor in aceasta discutie.A, si bineanteles faptul ca detest minciuna....

Adica ne faci pe noi mincinosi?! :chainsaw: Daca tapirul s-a enervat de la mai putin, eu ar trebui sa explodez la ce ai debitat tu aici. Nici pe cal, nici in caruta, atitudinea ta este tipica pentru barbatii care nu vor sa supere o femeie cu ceva. Ce ai scris tu pot sa iau si dintr-un manual de jenul "Cuplurile pentru to(n)ti". Si mai spui ca ejti sincer....Ma indoiesc ca esti in stare sa-i spui jumatatii tale "Draga, te-ai ingrasat" in fata. Sau ca nu-ti place ce a gatit. TOT in fata. Asta nu inseamna ca esti sincer, inseamna ca esti lipsit de tact. Femeia poate deveni in timp o gospodina excelenta (mama e un bun exemplu :damnfunny). Si sa jtii ca cei lipsiti de tact nu prea rezista mult langa o fata NORMALA. Repet, normala ;)
Detesti minciuna?! Imposibil sa nu fi mintit la viata ta...
Ar mai fi, dar ma omoara factura la net.... :roll:

cosmin

Ma asteptam bineinteles la astfel de reactii si nu ma pot deranja chiar deloc. Ai dreptul sa pui la indoiala modul meu de a privi viata si puterea mea de a trai dupa principiile proprii. Nu ma poti jigni cu asta.

Daca eu am intradevar nevoie de ochelari de citit printre randuri este cred eu o chestiune debatabila. Tu insa se vede ca ai prea multe perechi deoarece poti deduce din cele scrise de mine ca fac pe cineva mincinos. Mai citeste inca o data si poate ai sa intelegi ca asta era argumentul meu principal din tot postul pt a fi de parere ca nu are rost sa minti despre orgasm sau despre orice altceva (cu foarte putine exceptii). Daca in continuare sustii ca am facut pe cineva mincinos poti sa explodezi in continuare.

Neo

Quote from: cosminMa asteptam bineinteles la astfel de reactii si nu ma pot deranja chiar deloc.

Egstraordinar, ce detasat esti! Jedi scrie pe tine!

Quote from: cosminNu ma poti jigni cu asta.
Nici nu vreau ;)

Iar stilul tau de a te exprima face sa se inteleaga altceva.
Vezi aici:
Quote from: cosminOricum presupun ca ele doua au mai multa experienta cu relatii cu barbati decat au barbatii care scriu aici.
Cateodata e mai bine sa mai scrii doua cuvinte, ca iese gugushtiucul de nu te vezi :damnfunny

plure

Neo, te rog nu mai fi extremist. O sa iti fac o schema ca sa iti fie mai clar.

Nu este vorba despre a alege intre a spune:
1. "Mancarea asta e de kkt"
2. "Ba da, draga mea, e foarte buna. Nuuuu, nuu e sarata. Nuuu, nu e arsa".

Ci exista o alta varianta:

3. "E destul de ok, draga mea. Sunt sigura ca te-ai straduit mult sa o faci. Eu mananc cu placere tot ce faci tu. Da, e putin sarata. Nu, nu mi se pare prea arsa." Daca o fata n o r m a l a ti-o arunca in cap si dupa ce ai spus asa, inseamna ca nu e atat de normala cat spui tu. Deci ai spus si adevarul si ai facut si un progres; in plus ea nu se gandeste dupa aia o zi intreaga: oare o fi fost sarata si m-a mintit? (intrucat daca e +++ sarata, degeaba o minti tu, ca doar nu e tampita). :lol:

La fel si cu orgasmul:
1. Uh!Oh!Da, da, da! Acolo, da! (si in realitate kkt)
2. Nu. Esti un  impotent.
3. Nu, dar uite, putem face asa sau asa, eu am orgasm in pozitia x, sau prin metoda y.

Inutil sa iti mai spun ca sunt pentru metoda 3. Si nu, nu sunt pentru minciuna in nici o ocazie.

Cum ar fi sa continui (ma refer la traditia medicala romaneasca) sa spui pacientului: "fugi dom'le de-aici, ce cancer, n-ai nici un cancer", facand cu ochiul familiei, si stiind ca in cele 6 luni pe care le mai are de trait ar putea sa-si puna lucrurile in ordine, sau o sa faci ca in tarile civilizate? Si nici: da, dom'le, ai cancer, o sa crapi. Exista moduri in care sa spui ceva cu respectarea adevarului, nu trebuie sa mimezi.

Neo

Multumesc mult pentru schema. Cred ca acum pot sa dau la gradinita  :shock:

Tie iti convine ca dupa ce ai stat o zi in bucatarie el sa inceapa sa miaune ca ii place, dar nu prea ii place si alt jhit?! In primul rand asta nu este tact, e o prostie. Si nici nu este "masculin", iar tu, la nivel de subconstient il vei cobori mai jos pe scara valorica.
O femeie vrea ca barbatul sa toarca, nu sa miaune ;) Eventual sa nu se linga :damnfunny
Ori spui ca e de kkt, ori ii spui ca rullz. Ea nu e tampita, si daca e n.o.r.m.a.l.a. isi da singura seama ca a facut-o oaie cu mancarea (poate a uitat-o pe foc :)) si nici nu intreaba cum este :?  Iar daca intreaba, e.s.t.e.  ... fraierica....:D El poate da dovada de tact (tacere+infulecat+eventual_alt_subiect_de_discutie) si ea de si mai mult tact (idem el), pentru ca nu traim ca sa mancam, ci mancam ca sa traim ;)
Si de cand se tot intreaba cum e mancarea asa de des?! :shock:  :shock:

Cu orgasmul, sincer, intr-o anume relatie, inainde de ... am avut parte de  intrebari ji chestii de jenul "Eu vreau ca el (recte io) sa se preocupe de un singur lucru ( :shock: eu). Nu sa imi plateasca sucul/cafeaua/etc, nu vreau aia sau ailalta. Poti ghici ce vreau?" Eu, ma rog...pana la urma intuiesc ca e vb de rubber. Deji, dupa cum se comporta, parca era o statie orbitala NASA  :shock: Apoi aia ji ailalta, etc, blablabla, ideea este ca explicatiile cu pozitiile au fost inutile, iar oricum faza cu primul contact se rezolva ori pe loc, ori deloc....:) pentru ca daca nu exista curaj de a vb nici cu lumina stinsa si cu acea persoana in brate, goala, nu va exista niciodata curajul necesar deschiderii discutiei, eventual intr-un bar sau o cafenea. Din fericire, nu a fost cazul meu ji totul a decurs ok.
Ma rog, ideea era ca nu trebuie mimat nici acel prim orgasm...deoarece se poate rezolva pe loc.

plure

In sfarsit suntem de acord - in treaba cu orgasmul cel putin.

morena

plure lasa-i mai , nu te-ai prins ca ori e ca ei, ori dc nu, iti dau in bobii parapsihologiei, citesc printre randulete si te scot nebun!
se mai gaseste si tasha ca ea vrea si insista sa mimeze si isi da ea seama exact, tot dand in bobi , ce am mimat eu la viata mea...in loc sa le scrie la topicul lor ultra masculin sa-i fericeasca si pe ei cu un mimat autentitc.

cat despre replica ta tasha, nici nu stiu dc sa plang sau sa rad...deci sa inteleg ca tu ai mimat pt orgoliul tau nu al lui????? te auzi???? dar ce vroiai mami sa demonstrezi?
asta e replica gen revista 20 de ani, sau cosmopolitan sua o vrajeala din asta...." noi femeile mimam orgasmul de mimat, dar o facem pt noi, pt ca ne place al dracului, pentru ca ne hranim propriul nostru orgoliu si asa ajungem sa credem ca avem si cate 5 orgasme si ca iubitul este bestial" ....nu stiu dc ai vazut filmul "stepford wives" dar parca te-au luat barbatii de acolo si ti-au bagat un cip in creier. oricum ti-l recomand. no offence..dar puteai sa gasesti un motiv mai bun ca sa te minti singura ca mimezi orgasmul , ala cu iubirea pt partener era suficient.

oricum vei fi deliciul baietilor de pe aici.

tapi nu stiu din ce rarunchi al psihologiei ai mai scos ca eu pun vina lipsei orgasmului doar pe barbati...dc era asa si nu aveam orgasm , acum ori eram lesbiana ,ori incercam toata facultatea pana gaseam un mascul bun.

din fericire am orgasm dar incep sa cred ca nici asta nu mai are vreo legatura cu barbatii...[/i][/b]

morena

mai neo, mami, dar tu ai ce ai cu mancarea asta..ori ai o nevasta prea buna,  iti dau si eu bobii psihologiei lui tapi, si iti cauta in coarne cu mancarea asta , ori din contra gateste ca draku si nu mai rezisti!
frate dar mai pune si tu mana si mai toaca o ceapa, un morcov..iese de o ciorba si nu e greu deloc si dc nu iti iese din prima mai incerci si data viitoare.  :twisted:

Neo

Din (fercire/pacate, nu jtiu) nu sunt insurat. Si nu prea mananc (de lene :P). Ji nici nu ma prea pasioneaza subiectul pana nu vad un cornet crocant cu inghetata asortata si mult sirop de ciocolata...dar deviez de la subiect.
Ideea este ca imi gatesc singur si chiar ma gandeam sa-i fac concurenta lu' tapiru' la sectiunea retete :)

Si, in plus, sunt prea tanar sa ma duc...errrrr...casatoresc :D

elfstone

QuoteParerea mea este ca minciuna nu-si are locul nicaieri (cu foarte putine exceptii bineanteles cum ar fi pt a salva viata cuiva sau pt a obtine niste fonduri cu care sa salvezi mai stiu eu ce specie). Daca mancarea mie nu-mi place (nu sunt eu in masura sa stiu daca e buna sau nu.....) atunci prefer sa vorbim despre asta si sa vedem ce putem face. Daca nu vorbim atunci riscam ca peste 20 de ani, cand ni s-a acrit si de mancarea respectiva si de minciuna sa explodam si sa iasa o cearta monstru.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

elfstone

Au! Ptiu... m-am linistit! Incepusem sa imi pun intrebari! Te pomenesti ca lumea ii de marsh mellow si eu nu m-am prins! Da` acu` m-am prins de poanta adevarata. E cert ca unii dintre preopinenti stiu ca partenerii / consortii le citesc posturile. Pot sa rasuflu usurat.

PS: Tasha  :thumbsup

PPS: Sunt racit kewbza

Neo

Um....Aha, deci io-mi bateam gura de pomana cu stimabilul cosmin :damnfunny

Tez

Ce sa zic....poate ca  cerbu' avea dreptate ...dragi tapiristi(e) ,deschideti larg ferestrele,luati o gura de aer,eventual si  ceva omat,dupa care postati ceva mai calmi,ca topicu' nu se cheama X vs Y....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven