News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

A orgasma: eu orgasmez, tu...orgasmezi?

Started by Tasha-meseriasha, January 25, 2005, 10:35:56 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cat de des mimati orgasmul:

orgasm? ce-i aia?
4 (14.8%)
uneori. mi-e lene il am de-a binelea...
2 (7.4%)
uneori. nu vreau sa ma creada frigida.
5 (18.5%)
fifty-fifty. la inceput e greu.
2 (7.4%)
niciodata
14 (51.9%)

Total Members Voted: 25

Voting closed: January 25, 2005, 10:35:56 PM

vlad

Aa, e tot o clona de-a furnicii. M-am prins.

aiurica

nope.
wrong answer.
ia.....50 de flotari
si 10 genoflexiuni.
OK?

manolo

cine spunea ca suntem prea rai cu noi-veniti pe nedrept?
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

aiurica

Quote from: manolocine spunea ca suntem prea rai cu noi-veniti pe nedrept?

kiar asa... cine? :twisted:  :twisted:  :twisted:

A CERB

Smile! It confuses people!

Neo

Quote from: aiuricaca-pul?
de-loc?
bre,matale esti  cel mai folositor din ograda tapirului,bag seama.
Mda, asa este. Omu' cu CTCul.

Si doar am spus ca doar strang posturi. What'd you expect? Neoimpresionism?

Si cu noii veniti...sugerez  :ban:

Nu la toti, doar celor care gandesc fara sa utilizeze si IQul  :grim:
And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah smoking

aiurica

Quote from: Neo
Quote from: aiuricaca-pul?
de-loc?
bre,matale esti  cel mai folositor din ograda tapirului,bag seama.
Mda, asa este. Omu' cu CTCul.

Si doar am spus ca doar strang posturi. What'd you expect? Neoimpresionism?

Si cu noii veniti...sugerez  :ban:

Nu la toti, doar celor care gandesc fara sa utilizeze si IQul  :grim:

pai what can u expect from someone who(and i quote):doar strang posturi.

neo.u seem ok.let me be brother.

tapirul

vad ca orgasemaza toti pe aici
Quote from: aiuricănope.
wrong answer.
ia.....50 de flotari
si 10 genoflexiuni.
OK?
abdomene pot sa fac?
cre'că, nu ştiu...

vlad

tapirsis

Quote from: saftanebuna
hai ca mam plictisit, continuam alta data, c-a suntetz deabea la inceput, avetz o domnisuara guala, dar trebe sa stitz si ce s-a facetz cu ia.

hai safto, ti-a trecut plictiseala, ne mai zici? poate-mi mai trec aiurelile astea de ganduri negre de ma bantuie acu nu's de ce
Va fi bine!

saftanebuna

ceai suriuara? dece t-e bat gindurile negre? numa la gagici trece gindurile negre si nu stie dece. Ferentariu tea auzit, vezi.

hauliu, unde ramasesesem?
suriuoara, da sfaturile astea nu ie pentru fete, s-a sti.

asea, i-si scosese fata ismeana. deci acuma avetz o gagica sa-u uo tziganca in pelea guala. Complet.

C-e facetz m-ai departe?

Beliti fasolea. Holbatziva l-a iea  bine, da c-u grija, nu ca politistii, sa s-e sperie da vuoi, c-i cu dragosten privire. Facetii complemente, ca le place: "v-ai fata da ce frumuoasa iesti!" Eventoal bagatz si u-mpic de poiezie, nu v-a fie frica, poiezia merge l-a amor, m-ai ales pentru gagici. Da nu ca mitocani, "moama da citai tzâtzele ai". Nu merge asea. Iote ce fuolosesc ieu: "Cind esti tu i-n pelea guala/Si ai din mormint se scuala", sau "Daca visez, pocnestema in cap s-a nu m-a trezesc" sau "Pelea ta ie m-ai gingasa si ma-i mirosituare ca uo zambila."

Deci strabunicamiu, care a avut jdamii da femei, tot aicea, in ferentari, erea tare  la fazele astea. Ie-l le si cinta: "tea-m iubit lelitza fluare" si din astea. Cu iel deja femeile aveau dasta, zicetii, uorgasm, duar ce le zicea o poiezie sa-u uo melodie cum stia iel. Nici nu trebea s-a le desbrace. Nici io nus atita de bun. Acuma ie uale si ulcele sareacu,  luatz aminte da la el: veatza trece tatae, in loc s-atzi faci ginduri negre, m-ai bine te bucuri de uo gagica sa-u de un gagiu, dupe caz,  cit te tzine si cit ie vremea ta. Dupaia, la sigur, mori si ie ca si cind na-i fi fost vreodata, nici tu nici gagicile pa care leai stiut, nimica.
gropare deschide mormântu

Neo

Te straduiesti sa scrii asa, nu?  :lol:
And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah smoking

Furnika

Are un "scripete" care ii introduce automat si in mod aleator greseli in text.

tapirsis

Buey, io vorbeam prima cu saftanebuna nu ia cu voi.
Ia lasati-o sa le zice cu cuvintele ei, ce, steti mai tari in lectaii de viata? Daca da, ia bagati-le aici sa cetim si noi.
Va fi bine!

cretzu

ba io vam zis ca safta e baiat dstept si citit, stia chiar si franceza. nu va mai luati de el
safto credeam ca iar ai plecat in spania ceare ma mobilu ca iar zice mereu abonatul conex nu raspunde? te pupa violeta si zice ca nai mai trecut de mult pe la noi antrebat si aia mica de tine. nam mai avut nici io timp sa mai scriu paici
ia za vad cea mai zis lumea
o mie de ani pace neamule deviza mea
si miam facut blog si io http://cretzumanelistu.wordpress.com

saftanebuna

t-e pup cretzu fratele me-u. ce s-a fac, nus familist ca tine, io trebe sa m-a da-u la fund din cind i-n cind (care vretz s-a facetz bancuri cu omosecsoali, l-e stieam si io)

Quote from: NeoTe straduiesti sa scrii asa, nu?

Nea,  tu faci misto da mine ca sanky nu stiu s-a scriu, da tu nu te uitz l-a tine, tatae. Pai, cei aia Neo? S-e scriie Nea, tuata lumea stie. Nea Costache, Nea Sile, Nea Pandele, ect. Cu-m ar fii sa zic Neo Pandele? Cei aia?

Asaaa. V-a lasasem cu gagica guala, sii ziciatz poiezii (sa-u i-i cintatz cintece, daca le avetz. la unele le place manelele, da nu deala cu afaceri si spargeri, dealea mai da dor.) Cred ca nu suntetz totz asea d-a tari ca strabunicamiu care avea jdamii da femeei, c-a s-a aiba gagica organ din ala de zicetz vuoi doar da la poiezii, asa c-a tre sa va zic ce s-a facetz ma-i departe.

Deci multz sa chinue s-a faca tot felu da chestii ca sa aiba femeea lor orgams dala, fac tuot felu de lucruri care mie rusine s-a l-e zic aicia ca e si fete, b-a chiar cu uo fata vorbesc, dac-a a-m intzeles bine si tapirsis ie femee, s-i ie si ruda cu bulibasea asa ca tre sa fi-u atent.

Cind de fapt ie mult m-ai simplu.

Uoof, sa va zic, sa nu va zic....

rocsa

danya

oricand ai de invatat. aroganta nu cred ca avantajeaza pe nimeni si in plus limiteaza. dar e adevarat...zice ashe frumos...

tapirsis

Zi-ne(le) safto, las'ca bulibasa e d'al nostru iar io nu's nascuta ieri.
Cand o fi mare si fecioru' meu ar trebui sa-l invat si pe el sa stie sa loveasca cu o floare s'o poiezie s'o complimenta s'o privire d'aia
Quotemisterioasa, adanca, usor trista, dar puternica, plina da dragoste si nepasatuare in acelas timp
Unde or fi, domnule, strabunicii d'antan?
Va fi bine!

dawn_

Unde unde? depp reloaded as in don juan de marco, nepasatoare zic  :lol:
we weave bridges of whispers and grope closer on a gently swinging net

vlad

Nu e exclus ca manuscrisul jurnalului saftei sa se fi pierdut, in acest punct.

safta's fan

ieste de hadevaratelea ce zicese vlad hasta.

acuma,io trebe sa va zich voua ca io tin in scafarliei  minte nicavai reguli dasteah cum zic academicianii.da sa nu datz la gioale ca ma duare planetarele da ma homuare si ham su-n junghin coaste.
ele tuate zice hasea:
hapoi prime ieste hastea

hai grje cu dinti,hadictelea cu maselele careleo mai avea macahvash io bogdaprostele.

horicear face gagica sau gagicele fate catz crapah ochiin cap da placere.

fohlosestete da mainele care le hai sau cate hai acolo,una ,doo.ca daca ejti ciung nu insemneaza ca gagicele nu te iubejte.

si hai grije ,hai grije mare ca daca nu ai grije mare rede fomeile da tine .

safta's fan

saftoh.
daca nutz place da mine trimite pa cretu sa-mi dea la gioale.da numan cap sa nu dea.

saftanebuna

Fan? adica fane? nu t-e stiu, esti di-n ferentari da la mine? da esti cam vulgar, m-i s-e pare c-a de fapt faci si tu misto ca tuata lumea.

safta's fan

nu fac bre coana saftico.
is io,fanealu sukara,nepoata lu stralucita.nu mai tai minte?

aiurica

safta's fan

cona safticaa,zice bre mia cine e tuoate lumele hastea da face mijto,sa muare toti cale zmulg tastelele de la compu astea calcularetze.
zi cuana saftoh.

acush daca zic si io cate ceva daspreh asta...cu gagicele te supere?te ia cu reu la inime?

ca vreu sa care sa spui doar asea:haolea bastanilor care estem acilea,cu gagicele trebuieste inceput hasea...mai softelea cum ziceti la academicienilor,ca ieste mai sexei si mai benga,ca la haprensu feocului.
mai intaelea inceapemcu ho scanteie si pa urmalea un strop da caldurica caldurea,sha paurmalea dabea sapredetz focu cu flacarile.
trebueste sa dedeti si dumneavoasterelea ca sah primeste inaphoi ceva.
sa terbuieste sa seduce.da sa nu seduce departe ca hati imbulinatoh.

vlad

Quote from: tapirul on January 31, 2005, 11:01:19 PM
inca una si ma duc
cica Dumnezeu, dupa ce creeaza femeia si barbatul, incepe sa le dea daruri. Spre sfarsit zice "Uite, mai am numai doua daruri in traista, o sa le impartiti egal, unul este pishatul din picioare..." la care adam se repede "il vreao io, il vreao io.." "Okay" zice Dumnezeu, "poti sa il iei.. asa, si celalalt este orgasmul multiplu..."

Ei bine, se pare ca femeia a recuperat handicapul. :o :o :o
http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=54270-711&np=7

clebs

ar fi cazu s-o punem pe safta pe lista persoanelor disparute, ne-a lasat destul timp cu ochii-n soare asteptand c-o fata guala :)
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

vlad