News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Taves Bahtalo!

Started by vlad, April 08, 2006, 01:06:15 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

Azi e ziua noastraaaaaaaaa! :drunk:  :drunk:  :ola:  :drunk:  :drunk:  :gin:

Sa traim toti frumosi si satsimosi! Manca-v-as tuturor sufletelele!

vlad

Eu-s doar un gagiu. Dar sunt de partea neagra.

Ciresar1988

Azi canta Elvis Rromano in Piata Universitatii ! :lol:
V-am zis eu voua , ca sa nu imi ziceti voi mie ! :roll:
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

vlad

Se gaseste o carte pe piata, o culegere, coordonata de un tigan, cu texte despre tigani. Mi-a placut titlul: "O mie de ani de singuratate'

tapirsis

Eu mi-am descarcat de pe net un dictionar rrom-roman!

Gheorghe Sarău
e-mail: grcalr@dnt.ro
Dicţionar rrom -român ( realizat pe baza cuvintelor  întâlnite în  manualul de Comunicare în limba rromani  " Vakćrimata " destinat anului I de studiu)

Acu'st in studiu!
Cica se zice Baxtalo
Taves n-am gasit!!???
Va fi bine!

vlad

"Baxtalo"? Nu stiu cum se scrie, eu stiu prin viu grai. S-ar putea ca "x"-ul sa se citeasca "h", ca in alfabetul grec sau chirilic.

INDIANUL

safta ce zice? la ei cum se citeste?
ramas bun...

vlad

saftanebuna

la tigani nu s-e pune c-a ie uo ziua duar a lor finca asea a zis nuscine (unicefu sau onu sau cinea hotarit). La tigani e mereu zioa lor, chiear si nuaptea. Io cum vam mai zis nus tigan decit pe sfert.

Cred ca finca ei vad altfel vremea c-a noi. TImpu adica, nu ca plooa sau c-a ninge, timpu ala, din zile, uore, ect. Ie c-a si cind nu a-u trecut, si puate nici prezent, duar vitor.

In Ferentariu s-e zice bahtalo. c-a deaicea vine si "bafta", ca duar nu zice nimeni "baxta".
gropare deschide mormântu

vlad

Salutari, safto.

E groaznic dictionarul ala. In primul rând, nu gasesc nici un sfert din tiganeasca pe care o stiu eu. In al doilea rând, are niste litere in plus! Ce naiba-s alea? Par a fi grecesti, dar nu stiu.
Banuiesc ca "X" e totusi "H", din moment ce e pus pe lânga "I", si nu la sfârsitul alfabetului cum sta pe la noi.

tapirsis

Tiganeasca pe care o stii tu o fi nescriibila, nedictionarabila  :P
Va fi bine!