News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

De-ale cosmeticii, parfumurilor si saloanelor de coafura

Started by Qvadratus, November 18, 2004, 07:13:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Qvadratus

Mai fetelor, vad ca nu indrazniti, uite, va fac eu aici un topic despre cosmetica, preparate cosmetice si parfumuri, ca Morena desi isi dorea un astfel de topic, nu a indraznit sa-l faca.

rocsa

Dupa ce ma spal pe cap am parul uscat ca naiba.  Asta mi se intampla de cand mi-am facut suvite si apoi l-am vopsit. Inainte foloseam un ser de par Avon, il descurca de minune si il hidrata. Dar cum mi s-a aplecat de la miros nu am mai gasit un inlocuitor. Nici o alta gama de produse nu fabrica ceva in genul acestui dryser cu aspect uleios. Eh?

morena

rocsa eu habar nu am de produse de par pt par uscat sau vopsit pt ca eu nu sunt vopsita si nu am parul uscat.balsam nu folosesc pt ca imi ingrasa parul like hell.
dar mai nou folosesc un sampon ( sapun vegetal de la hofigal) si am parul f sanatos de la el..nu mai cade deloc, s-a indesit...a capatat o noanta de aramiu...
sincer il recomand tuturor. e super super bun!

morena

Pisica_den_Cheshire

incearca si tu niste remedii de alea "homeopatice", ulei de masline, ou shi alte de astea. intreab-o pe bunica. sunt extrem de eficiente.
ce sa nu faci (asta din postura unui par vopsit care luceshte ca parchetul cerat  :D ), sa nu-l oxigenezi, sa nu folosesti vopseluri din alea tari cu amoniac (itzi recomand Garnier cu nuante faine si pretz convenabil sau L'Oreal daca e tzine punga, dar, again, nu vopsea permanenta, shamponul ala colorant tzine foarte bine), shi nu permanent.
cel mai bine e sa-i dai o pauza pana se reface, nu vopsit, nu permanent, nu uscat cu foenul. in loc de ser de la Avon, incearca uleiul cu masline. good luck.
Cats kick ass. Says so on the T-shirt.

rocsa

Intr-adevar uitasem de chestia cu oul. Am incercat mai demult si mi-a priit. Vopsea am folosit L'Oreal de 2ori pe an (deci nu foarte des), in rest il las sa...respire, nu feon, gel, permanent sau alte chestii care usuca. O sa incerc cu uleiul de masline. Tks

blondel

Quote from: morenadar mai nou folosesc un sampon ( sapun vegetal de la hofigal) si am parul f sanatos de la el..nu mai cade deloc, s-a indesit...a capatat o noanta de aramiu...
nota 10 pt hofigal!
daca combini sapunul vegetal cu solutia contra caderii parului rezultatele sunt excelente!

INDIANUL

Au voie si baietii sa scrie aici(fara sa faca misto):uite va furnizez 2 link-uri
www.idieta.ro
www.naturaplant.ro  (magazin on line de naturiste sigur veti gasi de cosmetica pe acolo).
Spor la vorbit!
ramas bun...

rocsa

Multumesc Morena pt pontul cu Hofigalul, din pacate eu mi-am vopsit parul roscat ca sa scap de castaniu. In plus nu pot cumpara samponu deocamdata, poate in vacanta de vara cand merg acasa. Mi-e si frica sa mai schimb Had&Shoulders-ul ca de fiecare data m-a lovit o matreata de-l pacaleam si pe Mos Craciun, vorba lui Vlad.

morena

rocsa te asigur ca nu o sa-ti para rau, legat de samponul ala! eu nu mai folosesc nimic altceva. si da, il combin cu lotiunea contra caderii parului( chel stop) si e magnific...dar..rezultate vizibile dupa 4 saptamani...
contra matretii nu prea stiu ce sa zic...stiu ca nizoral sau foltaine...sunt f bune.schimba-ti o data pe luna pieptanul. stiu ca asta e f important.
nu stiu, dar sincer, produsele astea naturale chiar sunt bune pt cine are rabdarea sa le foloseasca timp indelungat.

morena

legat de par: cand ma duc acasa ( la cta) nu mi se ingrasa parul deloc. il spal la o saptamana( cum stiu ca e cel mai bine pt par)...dar in bucuresti turbez...nu pot sa-l las mai mutl de 5 zile...ca simt ca ma mananca pielea capului...e o asemenea poluare ca o sa ne dam tot salariul numai pe tot felul de produse...fara sa fie bietul par de vina cu nimic.
a ajuns sa mi se para un chin sa mai am grija de par. si eu sunt si maniaca: nu imi pun mana in par, sotul meu are interzis de a ma mangaia pe par...evit orice atingere care ar putea sa-mi ingrase parul...si tot nu e suficient!

nu stiu de voi, dar eu cad rapid prada dorintei de imi cumpara produse...creme peste creme...tot felul..nu reziste tentatiei...cand ma duc in carrefour sau mall...stau cu orele in fata produselor tot citind si rascitind ambalajele...selectand ce sa-mi iau si ce nu...cum vad o reclama noua..simt asa un fior in inima ...
deja asta mi se pare o nebunie...

Pisica_den_Cheshire

Quotesotul meu are interzis de a ma mangaia pe par.
:shock:
shi inc-odata  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Cats kick ass. Says so on the T-shirt.

manolo

pisica, subscriu! mi-e tare mila de domnul sotul morenei! eu ador sa prestez prin parul EI, mai ales daca e cret sau blond... si mai ales curat  :wink:
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

kooksee

da bai manolo dar nu auzishi ca se ingrasa?
ori e binecunoscut ca un par fara silueta.....

kooksee
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

manolo

da, corect, nu conteaza ca propritara e murdara sau proasta, daca are par frumos, e de ajuns. Asa a inceput si Mihaela Radulescu.

Qvadratus

Bai nemernicilor, va dau afara de-aici cu suturi in coco, ia lasati fetele sa discute, eeeeeei  :D

INDIANUL

de acord cu quadratus(nu cu nemernicii)ci cu sa lasam fetele sa discute;daca le putem ajuta cu ceva(gen linkuri)daca nu sa ne retragem ca este topicul fetelor.
ramas bun...

Ciresar1988

De ce e numai al nostru, baieti? Ati renuntat sa va mai spalati parul? :?
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

INDIANUL

Ce intrebare si pe tine...topicul se numeste asa:de-ale cosmeticii,parfumurilor si saloanelor de coafura;m-am gandit ca ar fi bine sa discutati numai voi aici(de fapt quadratus s-a gandit)pentru ca vezi cam ce se intampla in alte zone pe forum"vrei sa te fac?" sau "ciresico";oricum parerea mea este ca asta este zona voastra si voi intra aici daor daca am ceva de ajurot pt voi;spor la foorumait(nu chatuit) :D
ramas bun...

Ciresar1988

La cati barbati vopsiti la par am vazut lately, cu fel de fel de meshe si suvitze, pe cuvant daca mai stiu daca tine doar de femei sau e unisex.

Plus ca la capitolul "Parfumuri barbatesti" ati avea si voi de facut ceva comentarii.  :wink: Macar ca deviati un pic catre after shave.
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

Tez

Quote from: "ciresar1988"Ati renuntat sa va mai spalati parul? Confused

Sfinte,nu!La ditai pleata ma urc pe pereti daca nu-l spal saptamanal,mai ales in Bucuresti!

chestia cu vopsitul la barbati e ...discutabila,cred ca tine de fiecare....imi amintesc de o profesoara din liceu care afirma ca unui barbat ii sta mai bine cu unghiile lacuite decat cu parul vopsit..  ...whatever,mie mi se par ambele variante mult mai potrivite pt XX
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

morena

ei, ce va legati dom'le de casnicia mea! uite asa..omu' stia asta inainte sa semneze...si totusi a urlat un DA la casa casatoriilor de m-am speriat...deci nu s-a impiedicat de un lucru asa marunt.
cred ca dc ar fi dupa el, ar sta ca psicica in parul meu si eu m-as spala de 10 ori pe saptamana.nu suport, grasimea aia de pe maini in cap la mine...atata ete... :roll:
si acuma zau...nu stiu ce e mai penibil: sa nu-l las deloc , sau sa=l trimit sa se spele inainte ,t o simpla mangaiere...

kooksee

Quote from: morenasa nu-l las deloc , sau sa=l trimit sa se spele inainte ,t o simpla mangaiere...

mai bine sa aiba niste manusi de latex aproape. Cand unul dintre voi simte nevoia...

kooksee
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

manolo

daca tot ni s-a permis sa prestam si noi pe topicul asta, eu imi declar deschis preferinta pentru parfumurile Kenzo. imi plac la nebunie, se potrivesc cu pielea si mirosul meu....

plus ca au efect garantat  :wink:

rocsa

Eu mai nou ma dau in vant dupa  Light blue de la Dolce&Gabbana. Dar imi place de mult, de cand a aparut Kenzo Parfum d'ete

morena

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

Qvadratus

Hopaaaaaa! S-a dat Stefan pe brazda ! (Nu spun cu cine.....  :D ). Bine hai venit printre noi cei mai sfinti dintre useri!  8)

BUBU

Ce zice parere aveti de Emporio Armani?Fetelor ce parere aveti,un barbat trebuie sa fie odorizat pana la Dumnezeu sau doar acolo putin cat sa atraga atentia:)

Qvadratus

Pot sa-ti spun ce parere am eu, chiar daca nu mai incadrez la "fete", nu suport decit parfumurile discrete,si prefer sa miros a "proaspat spalat" decit a parfum turnat cu tona.

rocsa

un barbat trebuie sa fie odorizat pana la Dumnezeu sau doar acolo putin cat sa atraga atentia?
E valabil si pentru femei ca parfumul nu se toarna cu tona, trebuie sa fie discret, indiferent daca-i Armani, Kenzo, etc. Ca dupa un timp nasul meu nu-l mai percepe si maresc doza, asta-i altceva...

INDIANUL

asa asa bagati de parfumuri ca-mi dadu google linl pe pagina principala:3 cu armani si 1 cu dolce-gabbana;chiar ca pusa botu' google
ramas bun...

adamaria

Quote from: morena
dar mai nou folosesc un sampon ( sapun vegetal de la hofigal) si am parul f sanatos de la el..nu mai cade deloc, s-a indesit...a capatat o noanta de aramiu...

unde se gaseste asa ceva???? ca daca mai trec printr-o vopsire si un examen fara antidot la caderea parului......o sa-mi cumpar peruci in curand...... :cry:

INDIANUL

adamaria il gasesti la magazinele de naturiste sau pe www.naturalpant.ro adica aici:  http://www.naturaplant.ro/produse/837/Sapun_moale_vegetal
stiu de el pentru ca este de fapt un sapun lichid nu un sampon care poate fi folosit si ca sampon dar el de baza este sapun
ramas bun...

blondel

adamaria e mult mai simplu sa intri pe pagina celor de la hofigal si sa iei adresa celor 3 farmacii reprezentante  www.hofigal.ro
sau am vazut ca au si la un plafar din incinta magazinului SYR

Tez

Mai,sapunul asta de la hofigal da o nuanta aramie asa de capul lui? :lol: Si eu am o relatie furtunoasa cu pleata,care a decis sa emigreze avangardist si prin reprezentanti.... asa ca l-as incerca,fara a tine neaparat sa-mi modifice si culoarea,deja o amestecatura pestrita de nuante satene de la mama natura :lol: Astept opiniile stimatilor useri si userite de forum si de acest produs :lol:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

INDIANUL

Stimate(sfintia voastra)tez(sa zic si majestate?-neeeah :D titlul e luat)eu l-am folosit doar ca sapun lichid desi merge si ca sampon si pe prospect scrie ca in combinatie cu lotiunea "chelstop"da rezultate excelente:are o nuanta mai inchisa si miroase superb;atat stiu eu despre el;poate or sti fetele mai multe.cu deosebit respect si veneratie :D
ramas bun...

Qvadratus

Stimatilor, observ ca multi dintre noi au chelit de raul Imed-ului... :D . Propun sa infiintam un topic nou despre chelie.

INDIANUL

stimate io la capitolul par chiar stau bine;arpopo de chelie:nu exista ceva mai jenant ca aia cu chelie care isi dau parul dintr-o parte in alta a capului sa acopere chelie;am avut un prof asa:asta fuma mult si tot facand cu mana asa a facut parul din alb in galben de la tutunul de pe mana.
ramas bun...

tapirul

eu nu m-am chelit de la raul alora de la imed, dar in schimb m-am cherchelit ... Asa, la risc.
cre'că, nu ştiu...

morena

Quote from: TezMai,sapunul asta de la hofigal da o nuanta aramie asa de capul lui? :lol: Si eu am o relatie furtunoasa cu pleata,care a decis sa emigreze avangardist si prin reprezentanti.... asa ca l-as incerca,fara a tine neaparat sa-mi modifice si culoarea,deja o amestecatura pestrita de nuante satene de la mama natura :lol: Astept opiniile stimatilor useri si userite de forum si de acest produs :lol:

exact!!! tez am observat si eu...eu am parul castaniu-aramiu.natural..si de cand folosesc samponul asta observ ca se accenuteaza nuanta aramie a parului....oricum efectul e bestial. mii ne nuante de la blond la roscat..parca e o toamna in parul meu....va atasez si o poza ca sa fie mai concludent ce nuanta am capatat eu natural.

Qvadratus

Quote from: TezMai,sapunul asta l-as incerca,fara a tine neaparat sa-mi modifice si culoarea

Draga Tez, noi de mult ti-am zis ca ar fi cazul sa mai folosesti din cind in cind sapunul, chiar daca iti modifica  implicit culoarea. Treaba asta ar fi un mic impediment pentru beneficiile pe care le-ar aduce acest sapun tie si noua celor din jurul tau .  :D

Tez

Morena-eu inca nu am incercat produsul-iar parul meu  are tot felul de nuante satene asa,de felul lui...nu stiu daca mi-as mai dori una in plus,whatever,i'll try and see

Scumpul meu Qvadratus,pentru par utilizez in general sampon,iar sapunul -surpriza-il folosesc doar pentru exteriorul corpului :lol:  daca stau bine sa ma gandesc,sfaturile domniei voastre sugerau sapunirea viguroasa a scoartei cerebrale,iar modificarea culorii din cenusiu in ,eventual,aramiu ar putea fi un impediment major,totusi :wink:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Furnika

Nu imi place ca trebuie sa ma duc sa ma tund, dau o gramada de bani, nici nu am par foarte mult (dar asta nu influenteaza pretul) si indivizii imi impun sa ma spele pe cap. I-am zis ca nu vreau sa ma spele pe cap pt ca tocmai m-am spalat-tocmai in ideea asta. Acu, nu stiu daca par eu jegos dar se pare ca asta e politica frizeriei. De fapt e o politica generala a frizerilor-o conspiratie a frizerilor. Sa spele clientul pe cap, dupa ce ca-i cer si o gramada de bani. O sa imi las plete, pt ca am facut o fobie din a ma duce la frizer. Numai cand aud sunetul ala al foarfecelor ma si ia cu ameteala. Alta chestie: nu inteleg la ce naiba folosesc atatea smacuri cu care imi dau aia pe cap, mi se par inutile. Oricum cand ajung acasa ma spal pe cap, asa ca sunt degeaba. Si am un frizer ciudat, are un fel de teaca de pistol la brau in care isi tine sculele. Le roteste pe degete ca pe pistoale si se face ca ma impusca cand ma uit in oglinda la el-mi-e cam frica sa nu faca miscari bruste.Cred ca showul lui e inclus in pret. Aoleu si mai e si briciul ala. Cunoasteti senzatia pe care o face pe parul umed???Sau masina aia de tuns care se incinge si dobitocul nu intelege de ce te feresti de ea?Inca un motiv pentru care timp de 10 ani am avut plete :lol:

BUBU

:shock: Eu zic sa te razi de tot in cap :P asa scapi si de cosmarul de a merge frecvent la frizer si in plus de asta ti se regenereaza si podoaba capilara.Sau dc nu poti aplica aceasta optiune poti merge la un salon de coafura unde stii ca dai bani dar se joaca in parul tau o coafezo-frizeritzo destul de draguta ..si macar atunci sti ca dai bani cu folos sau in folosul patroanei salonului respectiv :wink:

A CERB

furnik, spalatul pe cap intra in pret, e la fel de scump si fara el .nici mie nu-mi place, daca spui nu te da cu un spray cu apa si atat. eu sun tinvatati sa tunda pe ud, spre deosebire de ro unde te tund pe uscat. daca e scump, investeste intr-o masina de tuns si tine-l foarte scurt, mai ales daca e mai rar.
Smile! It confuses people!

manolo

cerbule, te contrazic. si aci te tunde pe ud. am gasit la mine la Mangalia un turcalet care e pensionar si si-a deschis el frizerie. e singurul din oras care tunde oldstyle, pe uscat. restul, intai te hidrateaza

Furnika

Da, o sa imi iau o masina de tuns,ma gandeam la asta mai demult,tks.Dar tre sa fii indemanatic sa te tunzi bine.E o investitie buna. Asa scap si de parul de pe piept (si o sa fiu ca Enemy...smooth.) Si de pe spate. Chiar asa, am o problema cu parul. Am par peste tot, creste ceva de speriat.
Si acu cand m-am uitat in oglinda am vazut ca banditul de italian nu m-a tuns bine. Dar pesemne asta e simtul sau artistic in materie de tunsori.Cred ca sunt la moda desi nu stiu eu. Maine o sa fac senzatie printre colegi.

Qvadratus

Un articol (vedeti mai jos despre marile companii):

500 de companii se angajeaza in lupta contra cosmeticelor daunatoare

Conform unui sondaj de opinie, sexul frumos utilizeaza in medie pana la 12 produse cosmetice zilnic, iar o parte dintre acestea contin substante cu potential cancerigen. Dintre cele peste 10 500 de substante folosite in produsele de infrumusetare, doar 11 la suta au fost testate medical, arata un raport Environmental Working Group.

Peste cinci sute de companii s-au angajat sa elimine substantele toxice din produsele cosmetice, in speranta unei lumi mai sanatoase.

Acordul pentru Cosmetice Sanatoase obliga companiile sa inlocuiasca cu alternative benigne toate substantele care produc cancer, defecte prenatale, dereglari hormonale sau orice alte probleme de sanatate.

In spatele Acordului se afla Campania pentru Cosmetice Sanatoase(CSC), lansata in 2002 in urma descoperirii ftalatilor in 72 de produse de infrumusetare. Acestia pot provoca prenatal viitorilor baieti atrofia organelor genitale si aparatia unor caractere feminine. Ftalatii se acumuleaza in corpul feminin si apoi ajung in corpul fatului, producand efectele mentionate anterior.

Conform unui sondaj de opinie, sexul frumos utilizeaza in medie pana la 12 produse cosmetice zilnic, iar o parte dintre acestea contin substante cu potential cancerigen. Dintre cele peste 10 500 de substante folosite in produsele de infrumusetare, doar 11 la suta au fost testate medical, arata un raport Environmental Working Group.

Din pacate, mai marii din lumea cosmeticelor, printre care L'Oreal, Avon sau Proctor & Gamble, au refuzat sa semneze Acordul, ridicand dubii in privinta sigurantei produselor lor.

Legaturi de interes:

Skin Deep - http://www.ewg.org/reports/skindeep/, baza de date ce ofera gratuit informatii despre continutul diferitelor produse cosmetice;

Materiale informative din partea Campaniei pentru Cosmetice Sanatoase - http://www.safecosmetics.org/action/materials.cfm.

Mihai Surducan

tapirsis

Mai bine fara. Dar o crema hidratanta tot isi trebuie.
Am si io o curiozitate, intrebare pentru baieti: va impresioneaza mai mult o gagica cand este machiata?
Va pacaleste un machiaj natural?
Axioma: aspectul ingrijit este presupus din start, dar ce este peste?
Va fi bine!

tapirul

"machiaj natural" e ala care nu se vede? Ala nu ma pacaleste, dar imi place.
Ca la intrebarea lui Vlad cu macho man in pat, depinde de situatie. Un machiaj discret si bine efectuat, seara cand iesi la ştrase, e placut impresionant (rolul machiajului este pana la urma de a atrage atentia masculilor). Un ruj aruncat in fuga numai pentru ca "asa trebuie" nu (eu o tachinez pe toshiko cand iesim in oras cu rujul, ca nu mai pot sa o sarut, imi ofera obrazul)
cre'că, nu ştiu...