News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

poze

Started by A CERB, November 16, 2004, 02:36:32 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A CERB

dati bre cu poze, cat mai cotidiene daca se poate( nu la buda, va rog)

eu m-am rupt ieri de pe tapiria si am fost sa ne dam in " horsey", am zis si mi-ho-ho, noroc ca era muzica si nu m-a auzit nimeni.

Smile! It confuses people!

manolo

cerbule, frumos copil! dar te rog sa postezi si poze cu: instalatorul, tipul de la cablu, tipul de la electricitate, postas si alti asemenea, ca sa ne convingem ca e al tau! nu de alta, dar si tapi spunea ca aia mici sunt liberali, deci suspiciuni exista...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

A CERB

nu, tapirul nu spunea ca aia mici sunt liberali ci ca liberalii o au mica. citeste mai atent...

tapirul

cerbu se pacaleste singur...ca shtrutzii...
nu bre, aia mici ai lui cerbu sunt deja liberali cu carnet. In poza aia de a pus-u cerbu pe imed (aia cu tapirul la republican rally) se vede si noul loc de facut pipi
here...
din pacate imedul nu mere sa dau linku la poza
cre'că, nu ştiu...

manolo

hai, ma, ca nu conteaza asa tare marimea, ci ce stii sa faci cu ea...

am citit bine si e cum an zis eu. de altfel si raspunsurile tale la ceea ce scrise tapirul sunt elocvente...

da, stiu, tu glumesti fara smiley, dar cu tine imi place sa ma iau ungura ca macar am cu cine. daca ma injuri, o faci tu si nu o clona neputincioasa

A CERB

nu-mi vine sa cred ca tu chiar ai recitit!

mi se pare gretoasa chestia cu klonele( desi nu-mi displace sconcsul-nici dupa evolutia spectaculoasa).

un lucru iti promit, manolo, te injur verde-n fatza! :lol: ( na k-am pus sh-un smiley)

rocsa

magdutz

mai... cum atasez si eu o poza aici??? :roll:
be the best and fuck the rest!

INDIANUL

www.tinypic.com
ia sa te vedem...
ps:acolo scrie "no nudity"-ignora chestia aia :D
ramas bun...

Tez

Cuvioase,ai gatat mironositele si te iei de preacinstite enoriase :lol: ?
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

ma gandeam sa facem un topic gen "hai sa ne vedem" sau alte chestii de vrem sa le postam (pustanii se posteaza dincolo)

Golden Gate cu Tapir si Hachimitu
cre'că, nu ştiu...

manolo

e clar, e prea frumoasa pentru tine...

scoate, ba, mainile din buzunare...

A CERB

[quote"=manolo"]scoate, ba, mainile din buzunare.../

lasa omu-n pace, s-a luat cu mainile de par cand a vazut ce destrabalare e la frisco.

tapirul

am mutat topicu' aici, ca nu prea era de bar
cre'că, nu ştiu...

tapirul

am mutat si topicul "poze" aici la "calatorii". Stiam ca ma e un thread cu poze dar nu mai stiam unde.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

uite si hotelul la crae am stat in san francisco... acu' multi ani...

cre'că, nu ştiu...

tapirul

In San Francisco distractia principala este sa te dai in cable car.. Asta e un soi de tramvai tras de cablu. Prin 1873 or so un american destept s-a gandit sa ia o telecabina, sa o puna pe sine si sa ingroape cablul. Rezultatul - cable-car. Asa au putut sanfranciscanii sa comute (tramvaiele cu cai nu puteau urca dealu'). In curand cable caru a fost scos din scena de tramvaiul electric.

QuoteSan Francisco's cable cars are unique in that they are the only street railway in which the cars do not operate under their own power. Instead, the cars are propelled mechanically, by "gripping" a continuously moving steel cable which runs in a conduit underneath a slot between the rails. The cable, in turn, is kept in motion by an engine in a centrally-located powerhouse

San Francisco este singurul loc in lume unde mai gasesti cable car. E tare haios. Multe info aici

Interesant este si cum "intorc" cablecar-ele la cap de linie. Capul de linie are o platforma rotunda care se poate roti. Pur si simplu car-ul e rotit (impins de oameni) la 180 grade cu tot cu platforma, si astfel poate pleca inapoi.
Un pic din platforma se vede in poza. Am altele mai clare da' alea sunt pe film si tre' sa le developez.

cam asa se vede orasul din cable-car. Precum se vede, panta e tare abrupta.

cre'că, nu ştiu...

tapirul

Quotelasa omu-n pace, s-a luat cu mainile de par cand a vazut ce destrabalare e la frisco.
sure. Alt urban legend. M-au violat numai trei, trebuie sa recunosc. Da' am violat si io patru'
cre'că, nu ştiu...

manolo

e la paritate aici? sau tre sa iesi pe plus, orice ar fi?

A CERB

ok, o sa mai zic o data. tapirul s-a luat cu mainile de par in poza aia.

Furnika

Qvadratus

Aici erau cindva doua poze.......

P.S. .....pe care am decis sa le sterg.

tapirul

poza asta e facuya cand a venit gogu in tara, sau eu eram deja sub masa?
Coiotu mai sa nu-l recunosc (von Mutzufanul, that is)
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Scuze Tapire, dar am reeditat poza ca era imensa si se incarca foarte greu, asa ca am bucatalit-o. Von Manteufel dupa cum se vede a disparut, ca pedeapsa ca s-a evaporat si n-a mai postat pe forum.
Ca sa-ti raspund la intrebare, poza e facuta la prima venire a lui George in Ro, la Piranha, vis-a-vis de Regie.

tapirul

tot frumos ai ramas.. :)
Ma miram, ca ma tot uitam dupa coiotu si nu-l vedeam, credeam ca se trage de la cumparaturi (vad numa' procente off si am in urechi numa' "let it snow, let it snow.."
cre'că, nu ştiu...

magdutz

http://tinypic.com/1976ed

nush daca o sa mearga....explicatie: poza de la revelion..conditie obligatorie : costumatia!!! pe mine ar trebui sa ma identificati fara probleme...sunt personajul feminin :oops: ...cel in bratele caruia stau e prietenul meu.....

(sunt pregatita si pentru rosii, oua, cepe degerate)  :D

adrian

Hai ca dau si eu cu poze...sunt din Ocean City, MD unde am fost la munca vara trecuta.

http://tinypic.com/197e6e
http://tinypic.com/197eo7
http://tinypic.com/197eq1
http://tinypic.com/197eqx

Tipa din ultima poza facea parte din schimbul cultural :lol:  :lol:
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

A CERB

al naibii schimb kultural!

adrian

Lol cerbu!!!

Eu am vrut sa respect programul ad literam...sa nu fiu acuzat apoi ca ma duc doar pt bani.De aceea am fost interesat si de "schimbul cultural" :lol:
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

Furnika

rocsa

Furnika pun pariu ca tu esti cea in rochie cu patratele

tapirul

pozele sunt random anyway de fiecare data cand clicuiesti iti arata alta poza.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Quote from: rocsaFurnika pun pariu ca tu esti cea in rochie cu patratele
Aha. Pune.

manolo

E proaspata, de pe 27.01., de la Campionatele Europene de Patinaj Artistic, finala masculina. Mai multe poze aici album Torino Ice 2005

hornyskunk

Bre quadratus acu daca ma uit bine la pozele astea mi se pare ca te cunosc de undeva, dar nu imi dau seama de unde exact.
Furnika.

magdutz

sa mai incerc o data sa ma arat  :cheerleader:

...revin peste o sapt cu poze de la cununia civila :cheers

tapirul

frumos...(I mean, frumoasa)
cre'că, nu ştiu...

magdutz

scuze ca e asa mare poza, urmatoarele le voi "resaiza" mai drastic...

Qvadratus

Din....cosmarele tale cumva ?   :P

rocsa

nu le micsora. Frumoasa domne. Casa de piatra si... :D mai mare pacatu' sa te mariti, vorba aia: locurile bune de parcare sunt mereu ocupate. Asteptam poze  :cheers

manolo

din cosmarele lui cele mai negre. si furnik, daca te uiti atent, in cosmarele alea, undeva in dreapta, shareuind o pipa a pacii, suntem eu si indianul... asa, ca sa fie cosmarul complet

Furnika

Quadratus chiar te stiu bre de undeva. Esti (ai fost) cumva asistent sau preparator?
Poti fi un cosmar din facultate, admit.
Bre manolo...va supraestimati zau asa.
Uite aici cosmarul tau:
http://www.universalmotown.com/mediaplayers/rammstein/#
videos...Links (clipul cu furnici  :twisted: ...links zwo drei vier... ) :D

Qvadratus

Quote from: FurnikaEsti (ai fost) cumva asistent sau preparator?

Mey, tre' sa recunosc faptul ca am acordat ceva asistenta anumitor lucruri si, din acest punct de vedere pot fi numit intradevar asistent, dupa cum pot afirma ca am preparat si vreo citeva placinte, deci din acest punct de vedere pot fi numit preparator...

P.S. Acum serios: permite-mi sa fiu discret deocamdata in privinta unor lucruri. In caz ca poti stabili o conexiune intre notiuni precum Maya S.,  parul cret, Dorin Alexandru, chimie (asa cum presupun eu de ceva vreme ca poti sa faci), atunci putem sa discutam despre intrebarea ta mai departe. Daca nu, nu are rost si ne inselam amindoi.

Furnika

Hm...nu esti foarte discret dar in sfarsit. Maya S. nu are parul kretz si ii sta foarte bine si asa.
Chimie...ok. Dorin Alexandru insa nu imi spune nimik deocamdata, nu e indexat pe pubmed :D. Nu stiu, nu am destule date sa compliez. Sa dau un search pe google?
Recunosc, 2 din chestiunile pe care le-ai mentionat imi sunt cunoscute dar nu pot sa fac legatura intre poza ta, Maya S., parul cretz, Dorin Alexandru si chimie. Ceva imi scapa insa as prefera sa discutam pe prv.

INDIANUL

furniko du-te sa te culci ca sa-ti fac o vizita in somn.  :D
manolo: :lol:
ramas bun...

Furnika

Indiene mai pune putin tutun in marijuana aia. Sau mai rareste. ;)
Qvadratus m-ai facut curios si acu vad ca te faci ca ploua. Deci?

Qvadratus

Furnika

Bre Qvadratus daca erai o femeie frumoasa iti intelegeam misterul cu care te invaluiai. Privind poza inteleg ca nu esti femeie. Cat despre frumusete vorba indianului...no comment.
Te mituiesc cu 5000 de tapiri daca imi spui.

annie

Cum de catzarat n-am mai catzarat (stupid men that mix up love and sport  :twisted: ) iaca noua pasiune. Se cheama Jazz si are 2.5 luni.
http://tinypic.com/1sec8o
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

magdutz

....or sa mai vina si vreo 2 facute afara, la soare, in care sa aratam si noi mai bine :D

lucisandor

http://dopey.de/pics/suicidebunny/
Nu se potriveste, dar la asa ceva nu o sa rezistati. Sorry, nu le pot pune direct.

stefan

Guess who?
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

arhimandritul de banat
cre'că, nu ştiu...

stefan

You've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?". Well do ya, PUNK?

tapirul

okay, my bad. Este Protoereul de Tulcea.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

tapiru vezi sa nu bagi Magnum la vanzare ka ai pus-o.

A CERB

Uite Vlade o poza facuta de mantoifel, la lisabona.  Mie mi s-a parut superba.

lucisandor

ete am pus niste poze de la mine din "oras": http://photoluci.blogspot.com/

originaltup

pigeonii sunt din Cismigiu?  :D
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

lucisandor

da.. bre, tu prea le stii :) , trebuia sa pun boschetaria aia de jersey city fara locatie precizata, sa te vad daca il stii si pe ala

vlad

Adica n-aveai chiria precizata?

Superba, intr-adevar.

vlad

Casa profetului, la mine pe strada.

A CERB

mica mea gradina cu 7 rosii si 2 ardei

tapirul

alea sunt gardulete sa nu vina cerbii sa le mizdreasca?
cre'că, nu ştiu...

A CERB

nu, bre, cerbul  le culege cu manutza. Sunt tomato cages, sa aiba pe ce sa se catzere.

tapirul

araci moderni
A crescut fain iarba aia pusa.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Cerbule, cresc mai frumoase daca le pui custi si nu araci? (Nu vazui custi din astea pâna acum la noi.)

Ondina

Da si ardeii se catara pe la voi??? :shock:

A CERB

nu cresc mai frumoase, e mai usor asa.

nu,ardeii nu se catara, dar cand si cand bate cate un vant destul de puternic si, edsi am ales locul cu intentie langa parapet, better be safe than sorry. in plus, ceilalti cerbi au obiceiul prost de a roade chestii, si nu stiu daca ardeii sunt sau nu pe menu.

da, tapire, a crescut frumos iarba. nu mai e jungla care era.

tapirul

Un sir de poze facute ieri (19 Mai) pe Mary's peak, cel mai inalt varf langa Corvallis (4000 feet). Se mai vad inca petice de zapada.
Mary's peak are o reputati e stranie, are media de precipitatii de trei-patru ori mai mare decat a Corvallis-ului (desi e la 20 mile). Vara cand in Corvallis nu ploua cu lunile si e senin sticla singurul nor il vezi deasupra lu' Mary's Peak.
Actiunea se petrecea la 8 seara, Toshiko a fost sfatuita sa-si aduca haine mai groas, ea voia sa vina in rochiţă (understandable, considerand ca lately in Corvallis au fost 26-28 grade celsius)

cre'că, nu ştiu...

Furnika

Misto poze. Lumina rosie a asfintitului (in ultima poza de ex) imi produce o stare ciudata de anxietate.

tapirul

stranie intr-adevar. Ai impresia ca sunt reflectoare, nu lumina de la soare
cre'că, nu ştiu...

A CERB

misto pozele. auzi, bre, de fapt drumul e chiar pana sus, nu?

tapirul

da, dar de unde lasi masina si pana pe summit mai urci vreo 15 minute pe jos. E o statie meteo acolo sin neste antene. Urca un drum pe pietris, da' e inchis publicului. Se vede in ultima poza drumul de pietris, o ia roata in jurul pomilor din spate dreapta, acolo e varful
PS pe Mary's Peak a fost zapada pana acum doua saptamani, se vede inca iarba uscata culcata

A CERB

m-ai corupt cu apusul ala. uite apusul de azi.

ManuNastai

poze de la Festivalul de la Venetia din iarna asta:

Venetia din vaporetto

..de pe pod

..Piata San Marco

..niste nenea si tanti mascati

..un magazin de masti

..in Burano

..si daca tot se poarta Soarele asta.. rasaritu' de data asta

dustweaver

Mai mult "impresii" de lumina crepusculara (pozate cu telefonul) pe undeva prin Dobrogea :

A CERB

superbepoze dust, mai ales pentru un celular. auzi, tu cum scoti pozele alea din celular? am pozat si eu niste bube la servici si nu prea stiu cum sa le descarc.

dustweaver

Multam, si mie mi-a placut cum a prins culorile, nu ma asteptam (displayul nu da nici un indiciu :)). Telefonul nu-i tocmai noutz (are doar port de infrarosu), asa ca le-am descarcat pe un laptop pe care instalasem programul (Nokia PC Suite) de pe site-ul producatorului. Cre'ca mere la fel si pentru Bluetooth sau alte gâze asemenea.

vlad

Ati abandonat topicul asta?
Uai?

stefan

Frumos câine.
Oricât aş încerca nu mă pot abţine... Ce-i cu brăţara?

şi forumurile au clone

vlad

Da io nu mai vaz poza ta, stefane.
Bratara e aia de la glezna, dar glezna era un pic umflata de la atâta mers pe tocuri, asa ca o mutasem (bratara, nu glezna)

stefan

Am urcat din nou poza ca să ai şi tu de ce râde. Menţionez că între timp am schimbat furca cu una albastru închis şi mi-a apărut un mic spray ataşat de pipa bicicletei.

şi forumurile au clone

vlad

Tare. Multumesc.
Da de ce aratati toti cu totul altfel decât mi-am imaginat?

Si io la fel probabil. Cineva mi-a zis ca, dupa nume, ma imaginase mai gras.

stefan

Şi eu sunt surprins să asociez o faţă cu un autor de posturi, dar nu-mi imaginez înainte cum arată. Nici măcar pentru Mădă nu am o propunere grafică. Ce se'ntâmplă doctore, sunt normal? E adevărat că nu am o memorie vizuală prea bună, poate ăsta-i secretul prevalenţei gândirii abstracte.

şi forumurile au clone

dustweaver

Quote from: vladCineva mi-a zis ca, dupa nume, ma imaginase mai gras.
Si nu esti? :P

Acu' serios, au contraire, Vlad (si mai ales Vladimir) sunt nume de persoane extrem de inalte. Nu? Vladimir parca bate chiar spre marfanoid. :)

tapirul

am avut si io bratara d'aia de piele impletita, mult timp. Am venit cu ea aici da' s-a scorojit si am dat-o jos

vlad

Io imi construiesc, fara sa vreau, un fel de portret al omului cu care vorbesc. Poate ca stefan nu trebuie sa faca asta fiind mai obisnuit comuncarea electronica. De altfel, si la mine, tendinta asta e din ce in ce mai putin evidenta, acum mai ramân doar vagi schite, sau impresii.

tapirul

samviş american

mada

Ce misto e topicul asta !

Ce-a mai misto chestie ar fi sa facem un fel de "portret robot" a "figurii" pe care ne-o imaginam inainte de a vedea pozele reale. Cred ca ar fi un joc al imaginatiei f interesant. Ce figura "asociem" unui anume "fel de a fi". Oare o astfel de "figura" imaginara ar fi (mai mult) o proiectie a persoanei respective sau (mai mult) o reflexie a noastra ?
mada - once again: mada. not anyone else.

mada

Cea mai fatala e poza cu sandwich-ul urias (apropo Vlade, cum se scrie corect sandwich in romaneste ?)

Poza lui Stefan vaz ca a disparut (acum isi sterge si urmele de la bicicleta probabil). Da' daca nu pune 2 poze diferite cu el, nu e convingator.

In prima poza Q avea ceva lipit pe spate ?! (imaginea din oglinda)

Qvadratus

'sti cam gras tapire, daca nu cumva ai merita sa-ti spun ca esti cras de gras.

P.S. Eu vorbesc, care de la 59 de kg in facultate am ajuns la 74........

manolo

Quote from: mada on May 25, 2006, 11:16:25 PM
Cea mai fatala e poza cu sandwich-ul urias (apropo Vlade, cum se scrie corect sandwich in romaneste ?)

Poza lui Stefan vaz ca a disparut (acum isi sterge si urmele de la bicicleta probabil). Da' daca nu pune 2 poze diferite cu el, nu e convingator.

In prima poza Q avea ceva lipit pe spate ?! (imaginea din oglinda)

mada, daca tot am schimbat tapetul si tamplaria la geamuri, nu vrei tu sa iti schimbi un pic si atitudinea? in caz ca bagasi de seama, stefan l-a cam ajutat pe tapir la chestia asta. nu intru in discutii de "si tu te dai programatoare, dar canci ajutor aici" pentru ca vreau si eu sa respect ceea ce iti sugerez tie. asadar... please!

Qvadratus

Quote from: manolo on May 25, 2006, 11:19:30 PM
mada......please!

Gata boys, deja va turati motoarele ?

mada

Quote from: manolo
mada, daca tot am schimbat tapetul si tamplaria la geamuri, nu vrei tu sa iti schimbi un pic si atitudinea?

E cazul sa iti aplici tie insuti propriul tau sfat. La tine nu s-a schimbat nici tapetul, nici tamplaria.

Quote from: manolo on May 25, 2006, 11:19:30 PMnu intru in discutii de "si tu te dai programatoare, dar canci ajutor aici" pentru ca vreau si eu sa respect ceea ce iti sugerez tie. asadar... please!

Pai vad ca te bagi. Si te bagi unde nu-ti fierbe oala. Cand o sa fi tu ala destept si sa pui umarul sa ajuti, atunci sa vorbesti. Pina atunci, las-o mai moale, ti-a explicat Cerbu deja.

Qvadratus

mada

Quote from: Qvadratus
mada......please!

Nu era cu rea intentie. Imi placea figura baiatului tau (presupun ca e fiul tau), care se uita foarte interesat spre spatele tau.

mada

De ce dai citat din semnatura mea ? Vrei sa spui ca sint unica ?? DA, sint UNICA !  :-)

PS parca smiley-urile de pe vechiul forum erau mai frumoase

stefan

Unicity is corny. Everybody is fucking unique...
Mada, iti dau voie sa printezi poza mea si sa o faci poster.

Furnika

Stefane la mine semnatura ta arata in felul asta:
Tălpălaru