News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

paradisul

Started by perse, January 04, 2006, 07:32:20 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

perse

cum arata paradisul vostru?
...vara, mai vasta ca imperiul...

A CERB

Smile! It confuses people!

perse

A CERB

persze( ceteste perse) inseamna "desigur" in ungureste. igen inseamna da. era o gluma.

perse

din pacate nu stiu ungureste, de-abia ma descurc cu romana.

A CERB

sorry, aku vazui avataru' :wink:

perse

tapirul

cre'că, nu ştiu...

vlad

Mie mi-ar placea sa stau sub mare, in gradina caracatitei, la umbra.

A CERB

bey yellow sub, parka eray green kuke.

vlad

Atunci in gradina de legume a caracatitei.

A CERB

:shock: kredeam ka kastravetele e frukt( oprit)

vlad

E Leguma Fabuluasa.

tapirsis

Paradisul terestru: oceanul, fiorduri, primăvară flori de cireş-zarzăr-gutui, nisip si scoici, magnolii înflorite, si frezii din Gran Canaria, scorburi prietenoase, muzici care-ţi increţesc pielea, pădurea mea de liliac, muntele deasupra mării şi acolo unde ele se intalnesc un hamac alb, o casă formată dintr-o singură cameră plină doar cu un fotoliu imens, mii de cărţi şi flori, dans fără hotare, fructe, vară înmiresmată, cafea si ciocolată, zâmbete, copii alergând si râzând in hohote, stropindu-se cu aburii săraţi, neapărat cerul, cu funingei sau doar albastru, dimineţile leneşe, serile călduroase, amiezi de răcoare si ploaie uneori, chiar şi noapte altădată, cascade la munte, si aerul tare de după urcuş, mângâieri.

Paradisul celălalt: aş vrea să existe şi să mă întâlnesc acolo cu bunicii, pe unul dintre ei acolo l-aş cunoaşte...

Perse, paradisul tău? intrebarea a fost a ta
Va fi bine!