News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Exercise your brain and music muscles

Started by mianna, December 06, 2005, 12:25:34 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dustweaver

si putem sa zicem aici? :)

la ora asta... Led Zeppelin, Eagles, Gorillaz, Deep Purple, Scissor Sisters, Whitesnake, Sex Pistols (loool), KISS, Guns'n'Roses, Smashing Pumpkins si Rolling Stones (ce tare :lol:!), King Crimson, Matchbox 20, 50Cent, Garbage, Red Hot Chili Peppers, U2, White Stripes, Police, Iron Maiden, Pet Shop Boys, Hammerfall, Beach Boys, Dead Can Dance, probabil Queen ?, posibil Counting Crows... si-n speranta ca printre aia de la geam sunt si Pink Floyd, daca nu cumva asta vrea sa spuna nenea ala roz si cam "fluid" :D...
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

tapirul

regina aia cu pistoale este "Sex Pistols".. :P
cre'că, nu ştiu...

mianna

Quote from: dustweaversi putem sa zicem aici? :)

la ora asta... Led Zeppelin, Eagles, Gorillaz, Deep Purple, Scissor Sisters, Whitesnake, Sex Pistols (loool), KISS, Guns'n'Roses, Smashing Pumpkins si Rolling Stones (ce tare :lol:!), King Crimson, Matchbox 20, 50Cent, Garbage, Red Hot Chili Peppers, U2, White Stripes, Police, Iron Maiden, Pet Shop Boys, Hammerfall, Beach Boys, Dead Can Dance, probabil Queen ?, posibil Counting Crows... si-n speranta ca printre aia de la geam sunt si Pink Floyd, daca nu cumva asta vrea sa spuna nenea ala roz si cam "fluid" :D...

pai daca nu aici, unde?  :roll:

(ma enervezi ca tre' sa dau "quote" sa vad ce-ai scris  :twisted:  )

... eu mai vad niste usi  :D  (doors)

Furnika

mianna

dustweaver

Dead Kennedys, Yellowman  :)
mai "vede" cineva Rainbow in placile alea ? :)
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

vlad

Smashing Pumpkins! Mama ce-mi placea trupa asta in liceu...
Flori si Pusti,Cucoane cu Pistoale, Foarfecele Roz, Stefan banica Jr.