News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Comentarii asupra Lobby-ului in Politica

Started by INDIANUL, December 01, 2005, 01:18:43 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

mai vor sa bage si la noi astia lobby-ul in politica.as vrea sa va aud pe unul mai informat cu mai multe detalii(stiu si eu dar nu aprofundate).si pe ceilalti cu pareri asupra lobby-ului politic.sunteti de acord cu el sau nu?de ce?
pe la tapi si cerbu in america se practica intens.nu mai incep cu grupurile de lobby evreiesti-carora Kennedy le-a multumit si le-a zis ca stie ca datorita lor a ajuns presedinte si le-a intrebat ce poate face el pentru ele-ca iar sunt luat cu teoria conspiratiei.
eu personal nu-s de acord cu asemenea chestie pentru ca transforma o chestie corecta in teorie(votul) intr-o chestie incorecta atat in teorie cat si in practica(banul).
altii?
ramas bun...

vlad

Eu nu stiu decât de lobbyul hepatic. Era ala cu spatiul port, vena centrolobulara, parca, nu?

Furnika

A CERB

Quote from: vladEu nu stiu decât de lobbyul hepatic. Era ala cu spatiul port, vena centrolobulara, parca, nu?

:shock: singurul Port  de care stiu eu este Port wine. la vene nu ma bag, mi-e frica de ace.
Smile! It confuses people!

lucisandor

Singurul Wine pe care il stiu este Fat (aka Grasa) Wine of Cotnari. :D

Furnika

K1

Pai sa mai ai curaj sa mai deschizi pe aici vreun topic...auzi si tu lobbyul hepatic
Matale cine mai esti bre?

manolo

corect. cum sa neglijezi lobbyul pulmonar? mai ales pe cel drept inferior...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

stefan

Mare atenţie la lobbyul drept superior! Acolo apare mai frecvent afectul (afectivul?) primar în tuberculoza politică. (dacă nici asta nu e on topic...)
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

manolo

da, dar si in cel inferior apare deseori colectia (de arta, de masini). tot ontopic.
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!