News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

JO 2008

Started by arima, July 12, 2005, 02:36:30 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

arima

unde se vor tine?
toata lumea vorbeste numai despre cele din 2012, dar despre cele din 2008, nimicutsa, nimicutsa.
pe de alta parte, recunosc, stau cam prost cu nouatile in ultima perioada. nu mai am timp sa ma uit la tv. :roll:
the show must go on

manolo

nu toata lumea vorbeste, draga arima, de cele din 2012. de aceea se si fac multiple topicuri pe aceleasi teme, doar, doar or mai gasi ceva amatori, nu din astia care sa citeasca in graba (daca au timp).

cele din 2008 se tin la Beijing, in China. Chinezii au multe de demonstrat si cred ca la nivel logistic vor fi la inaltime. va fi interesant de vazut cum se va manifesta avantajul terenului propriu la unele discipline (precum gimnastica, arte martiale, poate chiar fotbal), precum si faptul ca sunt unele sporturi in care chinezii nu au reprezentati (atletismul fiind unul dintre ele).

dar pana in 2008 poate te desfeti cu cele din 2006 de la Torino. Eu zic ca vor fi frumoase, locurile unde se vor desfasura sunt mirifice... nici chiar o injuratura de mama nu ma va face sa nu mai zambesc cand ma gandesc la Sestriere, la Monti della Luna (Cesana-Claviere), la Palavella (patinoarul olimpic), precum si alte locuri...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

arima

aha. m-ai facut curioasa. de abia le astept. daca nu uit pana atunci... :oops:
the show must go on

manolo

o sa te injur eu de mama ca sa iti atrag atentia, cam prin februarie la anul! stai fara grija! :wink:

INDIANUL

am lipsit o zi si vad replici postate la misto, generatoare de cearta.da, cred ca ai dreptate:eu sunt de vina pentru certurile de pe forum.l
le ignoram pe alea initiate si sustinute de tine ,in lipsa mea de pe forum.
le ignoram si pe alea cu motociclistii.
le ignoram si pe alea cu luci si victor care te-au facut sa te retragi o perioada de timp.in aceeasi perioada de timp eu am fost retras pentru probleme personale(invatat) nu ca dadea cearta pe din-afara pe forum.

Quotecele din 2008 se tin la Beijing, in China. Chinezii au multe de demonstrat si cred ca la nivel logistic vor fi la inaltime. va fi interesant de vazut cum se va manifesta avantajul terenului propriu la unele discipline (precum gimnastica, arte martiale, poate
gogoritza asta e mai mare decat confuzia mea cu numele ziarelor si televiziunilor.ce arte martiale???artele martiale sunt multe.nu-s decat 2 la olimpiada(si se vorbeste de introducerea karate-ului):taekwon-do si judo.taekwon-do este de origine coreeana si judo japoneza.nu sunt de nici o culoare de origine chinezeasca.si amandoua prin introducerea lor la olimpiada si-au pierdut caracterul de arte martiale traditionale.au devenit discipline moderne, adica SPORTIVE.exista intregi tam-tamuri asupra judo-ului care a devenit sport de la o arta martiala.prin olimpiada se face cunoscut, dar nu mai este ce a fost.
ramas bun...

manolo

nene indiene, unde e gogoritza asta de o vazusi mata? eu am folosit plurarul. mata ai spus ca sunt 2. pana acum nu vad gogoritza.

apoi am spus de avantajul terenului propriu pentru anumite discipline, in care au participanti cu ceva sanse la medalii, si care, prin acest avantaj, vor fi probabil propulsati spre locuri fruntase. din nou, nu vad gogoritza. aceste lucruri s-au intamplat de fiecare data, in special la gimnastica, unde noi am avut tangente serioase.

pierdut gogoritza, o declar intrata in ceatza!

INDIANUL

pai nu sunt arte martiale(artele martiale snut un conglomerat imens)ca nu-s decat 2(da probabil ca nu cunosteai care sunt la olimpiada si ai zis "arte martiale).si nu-s nici alea 2 ca sunt discipline sportive.
Quoteapoi am spus de avantajul terenului propriu pentru anumite discipline, in care au participanti cu ceva sanse la medalii, si care, prin acest avantaj, vor fi probabil propulsati spre locuri fruntase. din nou, nu vad gogoritza. aceste lucruri s-au intamplat de fiecare data, in special la gimnastica, unde noi am avut tangente serioase.
:lol: chinezi la judo.daca trec de cubanezi(printre cei mai tari),francezi si multi altii care-s peste ei, poate au ceva sanse.
chinezii au chestia asta cu promovarea artelor martiale proprii care-s si destule.atata timp cat judo-ul si taekwon-do-ul nu le apartin nu vor face pregatire intensa pentru ele.nu spun ca nu vor participa.dar din cate stiu eu sunt extrem de slabi la astea 2(in special judo).
Quotepierdut gogoritza, o declar intrata in ceatza!
daca lasi marijuana de o parte si deschizi geamul o sa vezi si gogorita.
ramas bun...

annie

Da mai puteti????!!!!! Ce dreq mai baietzi , suferiti de ceva mai nasol ca PMS-ul ? Ca in curand din tot forumul o sa ramana numa ala cu plecatu din tzara si lokul de dat cu capul (la gioale). Catzi anishori avetzi voi?
Eu cred ca la varsta/pregatirea/experienta  voastra avetzi nijte pretentii legate de nivelul de discutie. Sau ar trebui sa avetzi. Daca totul se reduce la nr.de posturi/nr. de topice/legatul de chichitze poate ar trebui sa ne mutam inapoi pe imed si sa facem conversatie cu de-alde Venus.
Au mai fost dispute si mijtouri pe aici care erau fun si cat de cat inteligente. Acuma totu ii o fugareala de pe un topic pe altul in scopul afirmarii unei oarecare "suprematii intelectuale".
Useri neseriosi , da nici chiar asha. :(
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

remina

bravo, annie!de acord cu tine...eu zic sa o lasati mai moale cu "cine e cel mai tare din parcare" si sa "discutati", nu sa va intepati tot timpul....e o diferenta!  :wink:
viata e prea complicata...

INDIANUL

annie, nu am generat eu fugareala aia si nici legatul de chichite.nu stiu daca ai remarcat dar am ignorat majoritatea posturilor de batjocura ale lui talpalaru.in cazul lui manolo am incercat sa ma abtin cat mai mult sa nu ii raspund la ceea ce facea el.totusi suntem oameni.cat crezi ca pot sa mai duc fara sa raspund cu aceeasi moneda?unde ai fost cand postam ceva serios si aparea talpalaru si facea sto(de proasta calitate-ca de buna mai exista).postul meu-hop si talpalaru.unde ai fost cand cineva batea campii cu o pretnisa confuzie cand toata lumea intelesese despre ce vorbeam?unde erai atunci?cat timp eu nu am ripostat nu te-am auzit bombanind de atmosfera de pe forum.cand am inceput si eu te-ai sesizat ca ne certam si ca atmosfera pe forum e proasta.nu e corect ceea ce faci tu.
oricum avand in vedere ca ma rogi frumos sa incetez, incerc sa termin.
ramas bun...

INDIANUL

ia uite altcineva:remina tu unde ai fost pana acum?cand eu faceam topice si posturi si ignoram intepaturile tu unde erai?ca in momentul ala eu nu incepusem si discutai cu mine cat vroiai tu.ati tacut toti ca mortu-n papusoi si acum va sesizati?
ramas bun...

annie

De la Stefan nu am pretentii pentru ca lui oricum nu ii place de noi. Get it?
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

tapirul

apropo de Torino, banuiesc ca sunt deja intr-o stare destul de avansata cu pregatirile (ar trebui...). Tu ca ai fost (sau inca mai esti?) acolo, cum crezi ca au evoluat pregatirile (au facut italienii treaba buna sau nu), si mai ales, sunt curios, cum crezi ca va fi comunitatea locala (si nu numai locala, intreaga Italie) influentata de gazduirea unui asa eveniment? Pot citi informatiile "oficiale" dar ma gandeam la informatii de la fata locului.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

QuoteDe la Stefan nu am pretentii pentru ca lui oricum nu ii place de noi. Get it?
get it.nu a fost doar stefan, dar ti-am promis c-o sa fiu cuminte.vezi ca pot fi si gentleman?respect opiniile unei fete si le urmez.
ramas bun...

manolo

tapire, marea majoritate a informatiilor pe care mi le soliciti sunt identice cu cele cerute de Doina. am raspuns deja la ele la topicul cu JO2012. daca mai doresti altele, voi incerca sa revin.

tapirul

sorry, n-am vazut.
cre'că, nu ştiu...

arima

aaaaaaaaa.........
cred ca de acum incolo o sa ma gandesc de 15 ori inainte sa mai intreb ceva.
si daca cineva mai zice ca numai femeile sufera de spm.... ii dau cu posturile astea in cap
the show must go on