News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Emisiuni Tv - Comentarii

Started by INDIANUL, June 08, 2005, 02:07:01 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

ca sa nu ne ma imprastiem pe mii de topicuri cand vedem cate ceva interesant la tv.

aici vreau sa zic ceva dar e mai mult si nu am timp acum.
ramas bun...

GirlInterrupted

La CRONICA CARCOTASILOR a fost prezentat dl Geoana care sustine sus si
tare ca autismul este "deficienta de a auzi".
 No comment!
The older i get, the more life starts to make sens, and the less I care...

tapirul

:D
and bipolar syndrome este cand ti se depolarizeaza bateria de la masina. Noroc ca ma numai bicicleta.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Cred ca se referea la asurzism.

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

INDIANUL

girl dar ce este mai misto este ca nu era o greseala temporara din neatentie:a facut gestul cu mana spre ureche ceea ce arata asociere dintre autism si ceea ce credea el ca semnifica.deci greseala era profund ancorata.
ramas bun...

tapirul

asa-i cu politicienii astia, sunt cam apatici... Pe caldura asta le e sete si tre' sa bea apa multa...
Io zic sa ii facem lui Geoana o petrecanie.. De ziua lui, de iesire la pensie, de orice..
cre'că, nu ştiu...

nevasta

bai, eu sunt oripilata de ceea ce se petrece in televiziunea romana,mai ales la stiri.intr-o seara de curand, stirea bomba la pto tv a fost aia cu tyson in romania, care dadea un party pe un iacht,si ma rog ideea stirii era ca lui ii plac romancele.jenant a fost cand arata imagini cu partiul: niste prosti cre se holbau la iacht,pitzipoance care se destrabalau pe acolo.la un moment dat apare bodyguardul lu ty si se uita la oamenii stransi acolo, si face semn unor parashute cu degetul:tu,tu, si tu! si proastele, entuziasmate, s-au urcat pe iacht!auper stire nu? arata exact o romanie a prostilor, a parashutelor.super jenant, si aia de la pro tv au gasit de cuviinta sa o puna stirea zilei, de parca ma intereseaza pe mine cum racoleaza aia curvele romance... :oops:
Nu toti baietzii buni are noroc, dar nici femeile nu e oameni...

nevasta

alta stire de genul: in aceeasi seara cred, il arata pe becali cum le facea case alora din nu stiu ce sat.faza penala e ca tot satul avea poze inramate cu becali, si undeva pe fundal,un cor anemic de copii, scanda numele lui jiji.....  :shock:

nevasta

iar asta seara, aia de pe irealitatea tv, baga stire principala intitulata "chemarea naturii" ,infatisandu-l pe  bush la nu stiu ce  conferinta scriindu-i un bilet lui rice in care-i spune sa ia o pauza ca are nevoie la toaleta.ma rog comentariul suna ceva de genul ca ailalti politicieni discutau despre eradicarea terorismului, iar nesimtitul de bush avea tupeul sa mearga la toaleta....jalnic acu se potriveste refrenul ala cu "sunt masochist, traiesc in romania".... :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

stefan

Faza cu adevărat dureroasă la secvenţa cu Tyson a fost mai discretă. La acostarea în port, o "stewardesă" româncă coboară în fugă să-şi îmbrăţişeze părinţii. Lacrimi, parinţi-ţărani, tot tacâmul. Peste câteva zile, vedeta lu' peşte e la cumpărături cu camerele după el. Cumpără nişte lenjerie intimă pentru cele două "stewardese".

Frumos şi cum mergea pe stradă şi arăta cu deştu' pe cine vrea să fută-n cur la următorul party. Angajatu' propunea, coarda se bucura, televiziunea filma. Înseamnă că nu-i aşa de rău în România dacă vin atâtea vedete, nu?
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

lucisandor

Bre, sint aceleasi producatoare ale portului, care vara merg si prin statiuni. Mamaia e un standard relativ mare pentru romani, cele mai de pret comori de fiice pot ajunge acolo, daca nu le place ca in Antalia sau in Thailanda aia nu vorbesc romana.
Tyson e un cretin care crede, precum Fizz, ca le-a sedus, fiindca mintea lui e asemenea celei a dictatorului in "Un veac de singuratate". Si lu' ala ii aduceau curve batrin si le prezentau drept fecioare de la gimnaziul de alaturi, iar ala, neavind de ales daca voia sa isi pastreze "imaginea", trebuia sa le ...

nevasta

lucisandor

Din gura lui Badea, din Sapte Plus (ex-National), aflu ca intelectualul ala netuns, senator de Timis, imi scapa numele, a rostit urmatoarele vorbe de duh "oameni necunoscuti, care nu stiam ca exista".

INDIANUL

Cea mai tare emisiune care le trage-n dinti politicienilor bate de baseball.:stirile cu Andrei Gheorghe de la Realitatea Tv :"Politica Frate!" se numeste.ma stric de ras.sa va uitati ca merita:e la 11 seara.carcotasiii sunt copii de tata pe langa vulpoiul ala.
ramas bun...