News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Coca-cola

Started by INDIANUL, May 12, 2005, 10:59:46 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

nus daca e bun topicul da intreb aici:astia cu medicina multa(tapi, cerbu,patratel si altii) cititi si voi aici si dati-va cu parerea o fi asa sau nu ca mie imi cam intra morcovul adanc:beau cola de cand ma stiu, ca pe apa, cred ca am baut cisterne intregi si intr-adevar pe la rezi ma cam ustura stomacul(am observat doar dupa cola nu si dupa fanta sau alte sortimente).
http://www.cocacola.home.ro/
ramas bun...

A CERB

ce-ar fi sa bei apa ca pe cola?

fanta nu cred ca are cafeina, cred ca aici e buba ta( refluxul).

in afara de asta, zaharul pe care il ingurgitezi cu tona nu e tocmai sanatos.
Smile! It confuses people!

Furnika

Post mutat, din cauza ca indianul se tot fatzaie pe topicuri:
Cineva (doctor in biochimie, coordonator de granturi, mare scientist) mi-a zis ca pH-ul cocacola e de 2. Eu evident ca nu am crezut asa ceva si am verificat la pH-metru: 6.8 (daca va amintiti curba va dati seama ca nu e f grav); si eu beau cocacola (2 litri pe zi) si nu imi cauzeaza la matze. Cred ca probema e la continutul in zahar dar ce sa fac, nu imi place light. E o conspiratie araba la mijloc.

Qvadratus

Ca sa te linistesc: FDA e cea mai far' de mila organizatie de pe planeta, in materie de aprobari la ceea ce circul in stomacul pe/si prin pielea/ mocoasele..... etc... bipezilor din genul Hominis.

Evident ca daca ceva contine cafeina accentueaza reflxul gastroesofagian  si evident ca daca e carbogazosa mai pisca mucoasa esogastrica...etc... si evident ca prea mult zahar rafinat strica oricui.

P.S. Cred si eu ca idiotul ala de-a baut 16 litri de Cola dintr-o data a crapat, ia gindeste-te (medical vorbind) ce inseamna sa inghiti dintr-o data o asa doza de cofeina si o asa cantitate de zahar, sa-ti faci o asemenea hiponatriemie..... s.a.m.d.

INDIANUL

m-am gandit totusi ca sucul cola(sa evit cacofonia)nu poate produce efecte asa de distructive din moment ce bauturi alcoolice nu beau.nu am baut decat de vreo 2-3 ori putin alcool.m-au tot intrebat unii si si-au dat cu parerea la diverse motive:nu sunt adventist sau alta religie, nu sunt bolnav, nu-mi interzicea sportul (la vremea aia) pur si simplu nu beam ca nu beam, nu stiu nici eu un motiv clar.cu timpul s-au obisnuit cu mine si cand mergeam cu fetele la suc comandau ele:o cola  :D.m-am gandit:ma oricum nu beau nimic decat cola si alte sucuri, deci efecte drastice nu cred ca pot avea ca nu se cumuleaza unele cu altele.oricum o s-o reduc.acum m-am apucat sa inger apa dupa metoda lui demis roussos(m-am pus pe aruncat surplusul de 10 kg post-rezi):cand mi-e foame beau apa multa si apoi mananc la 15 minute, astfel mananc mai putin.mersi cerbule pt post.inteligenta chestia cu"bea apa ca pe cola":e un inceput bun pt dezintoxicare.
ramas bun...

Elefantastic

FDA-ul o fi el nemilos, dar v-ati intrebat daca compozitia Coca-Cola de la noi este identica cu compozitia Coca-Cola din USA sau din alte tari europene?

Eu cred ca nu sint identice. Asta pentru ca Coca-Cola din Germania are alt gust.

Qvadratus

Mda, punct ochit, punct lovit !

elfstone

Excellent point. Pe de alta parte, pe mine ma tot intriga acidul ala fosforic, precum si experienta empirica prin care am reusit sa folosesc Cola cu succes in loc de MrMuscolo la chiuveta din bucatarie...
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

Qvadratus

:D  :D  :D

Mai Elf, lasa-te de glume din astea ca nu mai doarme Indianu' la noapte !

elfstone

"I'd rather be happy than right, any day of the week"

Furnika

Una peste alta cred ca ar fi un motiv destul de bun sa te lasi de cola si sa te apuci de baut.

INDIANUL

cola aruncata pe apa chiuvetei;nu mai dorm bineinteles cand ma gandesc cata risipa de cola :lol:
ramas bun...

A CERB

a propos de acidul ala fosforik, indiene, ai grija ku osteoporoza.

eu ma chinui sa beau vin rosu( in afara de HDL, am auzit periferic ca ar proteja de cancer de prostata-dupa o anumita varsta incepi sa te gandesti).

Tez

Quote from: A CERB eu ma chinui sa beau vin rosu
:shock:  te chinui ??  :lol:

Eu nu fac abuz de Cola,dar in schimb am cam dat-o pe bere....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

cerbu, de ce nu zici asa tata? Pai hai ca vine naşu' in misiune.
Ia povesteste-le cum ti-am ras berea din frigider in prima mea saptamana in America.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Eu cred ca ar trebui in principal sa ne povestesti cum ai ras tu toata berea din Grozavesti in anii '90...

tapirsis

"Sau la spalatul cu mâna, varsati Coca-Cola peste pata împreuna cu detergentul si apoi frecati în mod ciclic  :P
Si pata de Cola o scoti cu ce??? :shock:

Am vazut la myth busters si le-a iesit faza cu curatarea monedei de nichel si cu dizolvarea dintelui parca. Restul au fost busted.
Va fi bine!

dustweaver

QuoteDaca puneti o friptura (o bucata de carne) într-un bol cu Coca-Cola va disparea dupa doua zile.
Da' daca bagati deshtu' in Cola ? dupa cate zile va disparea ? :)
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

subsonique

Un articol detaliat despre ce inseamna Coca Cola...

http://www.solaris2012.org/forum/viewtopic.php?t=242

vlad

Oricum as privi in oglinda, tot aloC acoC imi ese, si nu cred ca inseamna ceva in nici un dialect semitic. Oricum, pe inventator, un modest farmacist sarlatan mâncator de opiu din Columbus Georgia de la sfârsitul secolului 19, nu cred ca il ducea capul la astfel de sotii demne de Beatles (ca parca la ei daca invârti discul invers se aude "Prost cine asculta" sau cam asa ceva"), si cred ca nici nu prevazuse succesul viitor al beuturii, ca sa o faca vehiculul mesajelor tâmpite antiislamice...

stefan

Vlad, nu-i frumos să iei în balon delirul pacientului.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

bă subsonique, io zic sa termini cu spamul. Nu ti-a cerut nimeni sa trimiti emailuri. Ia sictir.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

Quote from: tapirulbă subsonique, io zic sa termini cu spamul. Nu ti-a cerut nimeni sa trimiti emailuri. Ia sictir.

se aude si pe la tine, morisoane? hai siktir, tenkiz da spamer.

tapirul

morisonu nu s-a apucat sa culeaga emailuri de pe forum si sa trimita invitatii. Sau s-a apucat?
cre'că, nu ştiu...

A CERB

si ce, ba, daka morison tot posteaza cacaturile alea despite negative reactions io n-am voie sa-i zik tenkiz?

tapirul

ba da bre. Zic numa ca eu nu ii zic tenkiz lu morison. Tu faci cum vrei.
Macar anunturile lu morison sunt aici unde cine nu vrea sa le citeasca nu le citeste, da' sa vina aarontudor ala sau cum il cheama sa imi trimita emailuri cu forumul lui absurd fara ca io sa fi sign up mi se pare o magarie.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Şi morisson ne-a trimis invitatii la un yahoo group folosind e-mailurile de aici.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

aha. Mi-a scapat treaba aia.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

aha. Mi-a scapat treaba aia.
cre'că, nu ştiu...