News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Incercati revista Men's Health

Started by Elefantastic, May 11, 2005, 12:50:07 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Elefantastic

Vad ca aveti un forum special pentru FHM.

Am citit si eu un numar din revista FHM (For Him Magazine). Mi s-a parut un mare kakao. Este revista de idioti. E pentru genul de barbat tractorist caruia ii place sa stea la o saminta, o bere si o manea si sa birfeasca cu alti barbati redusi mintal despre partile anatomice ale tipelor care apar la TV. Mi s-a parut absolut penibila. Un nume mai potrivit ar fi RBM - Revista de Birfe Penibile.

Am descoperit recent revista Men's Health http://www.menshealth.ro/ si pot spune ca de mult nu am mai citit lucruri atit de interesante. Este o revista orientata catre barbatii inteligenti, care au o profesie si care vor sa faca ceva din viata lor.

Contine cam urmatoarele subiecte:

- cum sa ne imbracam
- diferite lucruri din viata barbatilor
- fitness
- sanatate
- etc.

Mie mi s-a parut extrem de interesanta. Daca aveti ocazia, merita sa o rasfoiti ca sa va faceti o idee. Eu am de gind sa ma abonez.

Mentionez ca n-am nici o legatura cu revista Men's Health in afara de faptul ca o citesc. Dar m-a uimit sa vad o sectiune despre revista imbecila FHM pe un forum de oameni inteligenti.

manolo

elefantastic, tata, sectiunea asta are in comun cu revista hulita de mata (adica dumneavoastra, sa nu citesti altfel) doar titlul. daca iti arunci ochii tai cei negri si mascati peste topice, o sa te convingi de asta...

in rest, Resistance is futile!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

manolo, ai incurcat sefeurile. Aia resistence is futile erau borgii, mai ales boarga aia Seven of Nine, care, vorbind de FHM...

deci, elefantastic, cum 'cea si manolo (imi pare rau ca nu te-ai prins) titlul sectiunii e la misto'. Si io crae credeam ca ce banc bun am facut cu titlku' asta....
cre'că, nu ştiu...

Furnika

tapirul

nu, nu, e mai adevarata aia cu Resistance is futile.. Cu Seven of Nine, cine ar vrea sa reziste?!? Desi, daca stau si ma gandesc, si may the force be with you could help...
cre'că, nu ştiu...

manolo

ma, poate ma insel, dar parca in The return of the Jedi, in momentul in care imparatul si Vader incearca sa il converteasca de partea intunecata (tanananaaaaa!), Vader ii spune ceva de genul Resistance is futile! O sa iau filmul de pe net si o sa ma mai uit, dar eu asa tineam minte...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

Qvadratus

Quote from: FurnikaMay the Force be with you.

Shfortza fie cu noi camarade !  :D

P.S. La naiba, nu o exista vreo modalitate de a scrie cu caractere Ro ?

Furnika

E mai cool si trendy asha.
A fost o emisiune f interesanta pe Realitatea la '1m cub de cultura' in legatura cu limba romana. Se intrebau daca peste 50 de ani se va mai vorbi romaneste. Invitatul a fost pruteanu; ca om politic e infect insa ca lingvist e priceput si intre timp a devenit mai moderat in privinta legii lui.
De exemplu era contrariat ca se spune motherboard. Nici mie nu mi se pare normal din moment ce avem deja expresia in limba romana. In sfarsit, sunt multe exemple, poate ar trebui sa mutam ultimele posturi la topicul 'gramatica'. Am spus in engleza pt ca mi se pare ca spusa in romaneste isi pierde din farmec.

A CERB

Quote from: Qvadratus
Quote from: FurnikaMay the Force be with you.

Shfortza fie cu noi camarade !  :D

P.S. La naiba, nu o exista vreo modalitate de a scrie cu caractere Ro ?

ezista, bre, daca nu ai fontul instalabil in windows, atunci deschide in paralel Word, cauta la Insert si gaseste caracterele speciale, dupa care foloseste copy si paste. laborios dar util pe alocuri. nu recomand la toate posturile, numai cand vrei neaparat.
Smile! It confuses people!

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

Qvadratus

Faza nshpa e ca eu tot scriu din Internet Caffeuri si  la astia de unde scriu eu de obicei, nu nu gasesc pe nicaeri optiunea " Insert Simbol", nu au instalate fonturi romanesti, nu au decit wordpad.....etc....etc. Evident, exista si varianta de a culege fonturile respective de pe Net, dar mi-ar lua prea mult timp s-o fac de fiecare data.
In plus la 23 de calculatoare cite au astia aici, numa' la unu' singur poti sa bagi o discheta, si cum ala in concluzie e tot timpul ocupat.....

Elefantastic

Mi se pare ciudat ca titlul sectiunii de forum e o gluma, pentru ca legal nu cred ca e voie asa ceva.

Daca eu imi fac o sectiune de forum despre ProTV, cred ca am dreptul legal s-o denumesc ProTV. Daca insa o numesc ProTV si ea nu este despre ProTV, asta nu cred ca e legal, pentru ca se poate interpreta ca folosesc numele ProTV (care este cred marca inregistrata) pentru a-mi promova ceva ce nu are legatura cu ProTV.

Din cauza asta nu am luat-o ca o gluma.

In afara de asta nu e etic. Ce-ar fi sa-mi fac eu o revista sau un post de radio si sa le numesc "Vizuina Tapirului"?

A CERB

propun sa skimbam titlul in " magazine pentru el"
Smile! It confuses people!

Qvadratus

Elfantastic, esti intr-o fantastika (virgula), konfuzie.

elfstone

Danke, Elefantastic, n-am mai ras in asa de mult :D Glumesti, nu?! :D
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/