News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

ce s-a intamplat cu tapiria astazi 11.02

Started by manolo, February 11, 2005, 10:10:09 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manolo

imi pare bine ca s-a rezolvat problema, dar totusi, care a fost treaba? nu ca as fi eu mare programator, dar din ce mesaj de eroare dadea, parea ca tapiria ar fi fost flood-ata. extrem de interesant, in conditiile in care numarul de useri simultan a crescut constant in ultimele zile. ca sa nu mai pomenesc de coincidenta cu faptul ca 2 useri au anuntat ca pleaca, dar sunt multi useri care intra hidden sau ca guest. plus ca discutiile negative despre imed au cunoscut si ele o crestere.

teoria conspiratiei sau pure coincidente?
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

Tez

You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

s-a intamplat cu intreaga baza de date de pe makephpbb (toate forumurile, inclusiv ala de support), nu numai cu tapiria. So, nu inseamna neaparat ca flood-ul (daca asta a fost) a venit de pe vizuina.
oricum, bine ca s-a rezolvat
cre'că, nu ştiu...

elfstone

Agree cu tapirul. Te pomenesti ca de la aia 16 useri s-a dat peste cap forumul :D Nu... sper doar sa nu isi dea seama (si) astia ca AdSense doesn't make much sense...  :evil:
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

manolo

mai, eu am intrebat pentru ca mesajul respectiv spunea ceva de setarea numarului de useri. nu specifica daca doar ptr tapirie sau pentru tot makephpbb...

elfstone

Zi mai drept ca te gandeai ca victor a dat semnal fludărilor...  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  Stiu ca asta e pe alt thread, dar eu abia acum am citit acolo (deh, cum spuneai, sunt in urma). Nu cred ca e cazul sa fim asa de paranoici, totusi...

Uite, multumita lui rocsa de pe imed:
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/makephpb/domains/makephpbb.com/public_html/phpbb/config/multiforums.config.inc.php on line 10
Unable to connect to database on 'localhost' with user 'makephpb_forum'
Please check your settings in multiforums.config.inc.php!

Era, intr-adeva, ceva legat de intregul site, nu de forumul asta in particular.

manolo

nu, nu ma gandeam la asta. nu cred ca a uitat si el cum e, de cand a fost flooduit si imedul si de aici interzicerea accesului din afara RO. sau cine stie...

tapirul

ca sa lamurim
http://makephpbb.com/support/viewtopic.php?t=93
a fost de la ei din server si nu din vizuina. Cum am spus, toate forumurile hostate de ei au avut aceeeasi problema, asta pentru ca toate forumurile hostate free au aceeasi baza de date SQL - de aai nu pot, de exemplu, sa fac back-up individual. (Phpbb permite creearea unui numar nelimitat de forumuri pe aceeasi baza de date SQL)

so, once again, nu e nimeni de aici. Am intrebat hostatorii, sa vedem ce or sa zica. Just in case.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

uite ca mi-a raspuns adminul de pe makephpbb:

Quote from: tapirulcould you detail a little bit, please? I have some guys on my forum thinking that there was a flood from somebody they don't get along with, and I wanted to make clear to them that is not the case (or is?  ).
Thaaanks.

Quote from: adminIt's not a DDOS attack, but a normal network failure on the DC where our servers are located.

This happen after we have a record of 160 days uptime  :D

so, sper ca e clar acum.
cre'că, nu ştiu...

elfstone

Qvadratus

N-ar fi rau, ba chiar ar fi indicat !

deidre

Si iata cum a redevenit threadul activ  :P
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.

A CERB

Quote from: elfstonewill someone un-sticky this?...

well, (un) stick it up your...
Smile! It confuses people!