News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

preturi

Started by tapirul, February 07, 2005, 05:15:42 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

so, avem shop mod. Tre' sa munciti ca sa aveti!!

signature, rank, exista, dar sunt ascunse. Trebuie sa le re-cumparati...:)
Puteti cumpara custom title (rank), other-user title. Puteti chiar schimba username-ul, dar e scump.
preturile sunt asa:
- signature 100 tapiri
- title (rank) 100 tapiri
- name color 100 tapiri
- name shadow 100 tapiri
- name glow 100 tapiri
(astea trei vor schimba aspectul username-ului, except for first page)
- title color 100 tapiri
- title shadow 100 tapiri
- title 100 tapiri
(astea pentry rank)
- buy custom title 5000 tapiri
- change username 100.000 tapiri (cu inflatia asta..)
- change other user title 200.000 (so, ca sa schimbati rankul altuia tre' sa munciti intai...)

chestiile de le-ati cumparat puteti renunta la ele (vinde) sa va luati banii inapoi.

Mai exista un shop "La doi cocosi" unde se poate cumpara bere Ciuc la halba, da' tre sa mai dig un pic sa vad cum il fac available
spor la postat
cre'că, nu ştiu...

magdutz

incepe sa sune a NFSU.....(need 4 speed underground) :D
be the best and fuck the rest!

magdutz

aha...pai si de unde cumpar minunatiile astea?
be the best and fuck the rest!

Tez

de la casuta cu shop,prima pe dreapta dupa soseaua Logout;printre primele optiuni ai signature si ranku(sub alta denumire)
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

annie

Rankuletzu meeeeeeeeeeu :(( Nu pot sa cred!!!!!! cata cruzime dom'le. Sa scrie omu' posturi nenumarate si dejaba numa sa isi puna inapoi ranku. Imprumuta cineva 30 de tapiri? (emot de ala care falfaie genele) :D

edit ca sa ma hlizesc : hehe am reushit :D
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

Qvadratus

Am ajuns la concluzia ca cel mai inspaimintator si terifiant pentru voi e sa-mi las usernameul asa cum e, scris cu negru si fara fasoane......
Mai ales ca asta nu ma costa nimic.

Tez

Decenta si cumpatarea sunt placute sufletului.....Adevarat faptuiesti,cuvioase....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Qvadratus

In schimb mi-am gresit scrierea rankului si cind am vrut sa-l vind asa gresit, mi-a zis ca am reusit, da' nu mi-a mai dat banii inapoi. Asta sigur e vre-o facatura de-a Necuratului....

tapirul

vezi ca v-am pus neste beri mai speciale la cocosi. Bere the Northwest, that is.
cre'că, nu ştiu...

originaltup

tot adusei vorba de bere, am baut in avion o bere tare buna, London's Pride parca. Crezi ca poti sa comanzi si aici, ca tare as pohti?

PS. daca vreti sa salivati, cautati cu google: The Brew Review:London's Pride and Kronenbourg , si dati click pe primul link
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

Qvadratus

Eu cred ca ar trebui pe-aici sa se poata cumpara si armament, grenade, pistoale, mine antipersonal....etc. :P

adrian

am cumparat bere "Hammerhead" de la bar,dar nu mi-am dat seama de gust :oops: !any inputs?
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

tapirul

wow, e great. Ceteste descrierea. sau...
http://www.mcmenamins.com/index.php?loc=75&id=415

QuoteHammerhead's signature Cascade hop nose and intense hopped flavor blend nicely with the caramel tones from the crystal malt. This beer has a vocal following. To run out is an unforgivable sin.
cre'că, nu ştiu...

adrian

thanks man...am dat pe link si am gasit o gramada de care nu auzisem.trebuie sa ma pun pe treaba si sa mai "citesc" ca raman in urma vad :P
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

catamih

cum fac tapirii?
fiecare post e cotat cu un anumit numar sau cum?
"Nu vezi bine decat cu inima ta."

Tez

da se calculeaza in functie de nr de cuvinte;max 500 de tapiri(daca nu ma insel... :roll: )
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

manolo

Baieti, incepe dictatura monopolului: orez - 30.000 tapiri pe kg!

Tapi, sper ca la pretul asta ori dai certificat de garantie ca orezul e cules de mana de tailandeza virgina, care sa aiba cel putin 16 ani, ori livrezi si tailandeza la pachet, pentru a putea face noi verificarea direct!

e mai ieftin tortul ca orezul... e clar, s-a umflat orezu'n tine!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

INDIANUL

eu prefer sa mananc file de trompa tapir cu orez servit de pe trupul gol al unei pitzipoance de aia de 50 mii de tapiri. :D
ramas bun...

elfstone

Mai fratilor, ce e cu inflatia asta? Fara nici un dubiu, sunt prea multi tapiri in circulatie...

Sa trecem la tapirul greu
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

tapirul

sure thing. Ma gandeam demult la asta  :twisted:
Vine grijitura de primavara, incepem iar de la inceput, curat si cinstit.
cum propuneti sa fie preturile si veniturile, chiar?
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

:( si doar ce incepuse sa se ingrase contul de tapiri din banca(tinde catre 1.5 milioane)cred ca imi cumpar o flotila de bombardiere anti-imed cat mai sunt tapirii valabili.
ramas bun...

INDIANUL

gata mai am doar 100.000 de tapiri am fost la cumparaturi:
:D:D:D:D
am asa in tolba:
-o pusca de sniper dragunov cu luneta
-o pitipoanca josav
-alta pitzipoanca:michellesav
-cel mai important item:bombardier cu tropism pe imed
vreau sa ai strang bani sa le cumpar si pe celelalte 2 a fac 3 sa atac imed-ul in formatie de lupta cu bombe cu uraniu saracit sa dea radioactivitatea in ei doar doar i-o pica parul lui gaurika.
pe scurt am cumparat femei si arme :D(era utila in magazin si o tolba cu sageti dar acum nu mai am bani).
ramas bun...

rocsa

auzi bre da' pitipoi de ce nu sunt, a?

tapirul

pai nu a bagat pitiponci inca ...numa asta

da' nu se vede mare lucru
cre'că, nu ştiu...

annie

Nasol. Iete aici extra pitipoance pt voi

Poate te inspira la cautat de pitiponci :D
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

Qvadratus

Maaaama miiia ! Mistooo balcoane !

Furnika