News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Orgasm

Started by tapirul, January 26, 2005, 12:03:55 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

De cate ori crezi ca nevasta/prietena/amanta/etc a mimat orgasmul?

niciodata
1 (9.1%)
never
1 (9.1%)
she's always ecstatic
3 (27.3%)
nu cu mine
6 (54.5%)

Total Members Voted: 10

tapirul

hai sa vedem si ce cred barbatii despre problema... :wink:
cre'că, nu ştiu...

adrian

she's always ecstatic :P
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

tapirul

yeah, sure, isn't she? :ladyman:
cre'că, nu ştiu...

A CERB

pe tema asta recomand filmul" when harry met sally"
Smile! It confuses people!

adrian

hey tapi, i'm still Wonder Boy remember? :twisted:
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

tapirul

cum era bancu' ala cu Bula care zicea ca a avut o partida de sex ex-tra-or-di-na-ra!!..Si fata, multumita? A, fata? Pai fata nu a mai venit ca avea treaba, da' ce conteaza... :P
cre'că, nu ştiu...

magdutz

vai, dar ce discutii ample pe aici....a plecat toata lumea la orgasmele de pe "femina"? :roll:
be the best and fuck the rest!

Qvadratus

Nu-ti ascund. Motivatia e ca de fapt pe aici se preumbla numai perversi sau afemeiati ca noi.

Furnika

Orasmul la sectiunea asta de barbati e de 4 ori mai scurt ca la sectiunea 'femina'.

vlad

Dar voi, barbatilor, ati mimat vreodata orgasmul?

tapirul

da. cand am fost cu o femeie.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

atunci cu un barbat ai fost sincer?

tapirul

nu. Am fost sincer cand am fost singur.
cre'că, nu ştiu...

dentist

e clar,sunteti putini orgasmati.2-3.

vlad

Freud zicea ca daca visezi ca ti se scoate un dinte, e un simbol al castrarii, ca pedeapsa pentru onania pentru care te simti vinovat...

Furnika

Sa inteleg ca nu te simti vinovat?

vlad

De unde ai dedus asta?

A CERB

deci te simti vinovat

dentist

si cand visezi ca ti se clatina dintii ce-o fi bre?

vlad

Acelasi lucru probabil.

rocsa

Quote from: dentiste clar,sunteti putini orgasmati.2-3.
pai in afara astora 2-3 sunt clonele lor care trec pe la amante si de-asta-s nemultumite (clonele si respectiv amantele)

dentist

nu crez neam.p-aci umbla baieti serioshi.

rocsa

pai ce, daca sunt seriosi nu pot fi si nemultumiti?

mada

Quote from: vladFreud zicea ca daca visezi ca ti se scoate un dinte, e un simbol al castrarii, ca pedeapsa pentru onania pentru care te simti vinovat...

Uneori ma intreb cand faci misto si cand vorbesti serios.

Daca e adevarat (si nu faci misto de lipsa cunostiintelor noastre de psihanaliza), atunci pare o chestie gandita de o minte perversa si putin "anormala" ?

Hmmm, cu ce o fi afirmatia asta mai adevarata stiintific decit ce spun babele alea cu multe fuste inflorate care "deslusesc misterul viselor" ?... Macar alea o fac din motive mai de inteles - ori cauta atentia, ori cauta banii "clientilor". Dar Freud ?!...
mada - once again: mada. not anyone else.

dentist

serioshii cauta sa se multumeasca singuri daca altcineva n-o face.
cred ca au aceasta intelepciune.

rocsa

Quote from: dentistserioshii cauta sa se multumeasca singuri daca altcineva n-o face.
cred ca au aceasta intelepciune.
intelepciune ca intelepciune da' tu nu vezi ca din cauza asta isi viseaza dintii extrasi? Auzi vlade dar eu daca visez ca am abces endo parodontal cu avulsia 11 in urma unei obturatii retrograde (sa nu ma aburesti ca-s retrograda) trebuie sa concluzionez ca toti dentistii sunt castrati si onanisti? Sau sa ma gandesc la vreo experienta de-a ta  neplacuta la dentist de unde simti nevoia sa le spui bancu  lui Freud?

tapirul

Quotetoti dentistii sunt castrati si onanisti?
nu, unii sunt castrate si onaniste ..:ROFL
(scuze, nu m-am putut abtine, rocsa te iubesc in continuare, nu e pentru tine replica)
cre'că, nu ştiu...

dentist

e pt vlad? :P

bai ia hai sa nu mai visam nimic.acu' sincer eu am avut odata un vis groaznic,ca mi se miscau frontalii superiori,toti.ziua urmatoare mi-i tot incercam..nasoala amintire.senzatie..urata..

rocsa

Quote from: dentistun vis groaznic,ca mi se miscau frontalii superior,senzatie..urata .
merdre! de cand a facut vlad corelatia cu visul acum nu-mi mai pot satisface poftele onanice. Cerc vicios, merdre

clebs

abia astept sa se faca maine sa merg la dentist :lol:
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

tapirul

Quote from: rocsade cand a facut vlad corelatia cu visul acum nu-mi mai pot satisface poftele onanice.

what about poftele onionice? Te-as invita la o pizza cu ceapa multa, masline, si altea alea. La American Dream Pizza, the best pizza joint in town. Recomnd Zorba, cu Herb Chicken, Feta Cheese, Artichoke Heart, Red Onion, and Mushroom, yam, yam.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

tapi, cum ziceai tu:mananc si plang(de la onion :D), mananc.
ramas bun...

aiurica

Quote from: clebsabia astept sa se faca maine sa merg la dentist :lol:
why wait darling?
do it.(ca sa zic asa...)
sau era cam asa:do it!do it!do it!

rocsa

Pai chiar ieri am mancat dupa ce am dat o raita prin piata : ceapa cu rosii si branza. De o buna bucata de timp ma razbun pe mine si mananc cipsuri (2pungi mari pe zi) si ciocolata din aia la 1kg in 2 zile si pizza in fiecare zi. Ieri mi-a fost rau, rau si am trecut pe cruditati: ceapa verde buna rau. Ce-nseamna domne subconstientu...(ceapa mi-a rezolvat toate problemele)

clebs

am fost al stomatolog, facui si film, umbla tanti dr si pe canale.....dar.....dupa ce se duses ef anesteziei am trezii cu abces  :( , bineintzeles ca nu am atb :cry: , sper sa traiesc pana maine

rocsa

Nu prea e potrivit sa dezvolt subiectul aici ci la Sunt medic si ma tratez. N-avea cum sa se transforme in abces dupa ce a trecut anestezia. E normal sa doara dupa ce a umblat cu acele pe canale. Nu lua antibiotic decat daca iti spune ea sa iei. Pt durere iei antialgice care stii ca-si fac efectul :algocalmin, nurofen...

clebs

nu stiu dc are sau nu lojica, da dupa ce-a trecut anestezia mi se facu pungutza cu puroi,am fost azi la dintzolog si mi-a zis sa nu iau atb decat dc nu-mi trece pana maine durerea(mi-a mai umblat p-acolo si mi-a lasat deschis), ms rocsa

adi

Quote from: clebs on March 23, 2006, 11:02:43 AM
nu stiu dc are sau nu lojica, da dupa ce-a trecut anestezia mi se facu pungutza cu puroi,am fost azi la dintzolog si mi-a zis sa nu iau atb decat dc nu-mi trece pana maine durerea(mi-a mai umblat p-acolo si mi-a lasat deschis), ms rocsa
si orgasmu'????  :eek:

dentist

orgasmu' e cu altu

vlad

Pentru orgasm ei antalgice care stii ca merg. Nu lua antibiotice decât daca iti zice ea.

rocsa

neaparat pe cale orala  :59:

vlad

Când ati avut primul orgasm din viata voastra? (Presupunând ca l-ati avut)

dentist

cand am fost cu altu/alta :30:

A CERB

Quote from: vlad on July 13, 2006, 05:54:36 PM
Când ati avut primul orgasm din viata voastra? (Presupunând ca l-ati avut)

nu stiu, bre, ca asta e o intrebare cu trick. la primul de care imi aduc aminte mi-am adus aminte ca am mai avut, dar foarte nebulos si parca intr-o viata anterioara.

vlad

Pai, io mi-aduc aminte foarte bine.

tapirul

Quote from: vlad on July 13, 2006, 10:00:39 PM
Pai, io mi-aduc aminte foarte bine.
primul orgasm al lui cerbu????
:SuN035:
cre'că, nu ştiu...

vlad

Pai, da, era in '77 (cica a fost cutremur, sanky)

mada

Vlade, nu vrei tu sa-ti schimbi avatarul ala urat ? Ca ma cutremur de fiecare data cand il vad si nu e de la orgasm :-|
mada - once again: mada. not anyone else.

dentist

ba nu-l schimba.imi pare un chip orgasmat.

INDIANUL

ma mir cum nu au sarit furnika si dust si a trebuit sa remarc eu(mai proaspat in fan club decat ei) ca seamana cu un borg ;D bine, un borg cu aspect klingonian :laugh3:
ramas bun...

vlad

Avatartul e urât si multiform pentru ca asa sunt si eu.