News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Murim de foame degeaba?

Started by Ciresar1988, January 21, 2005, 11:18:39 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Care e  idealul vostru ?

Femeia tip Auschwitz
5 (25%)
Femeia cu greutatea calculata dupa celebra formula din cartea de genetica
9 (45%)
Femeia "implinita, tocmai buna de iubita"
6 (30%)

Total Members Voted: 20

Voting closed: January 21, 2005, 11:18:39 PM

Ciresar1988

Asa cum am dezvaluit strategic acum ceva timp, sunt femeie. Ca orice femeie care se respecta sunt obsedata de cifrele aratate de cantar. Atat de obsedata incat periodic ma autoflegelez cu niste cure de slabire care ar ingrozi si un somalez. De vreo 2 sapt trec iar printr-un astfel de rasfat. Motiv pentru care coplesitoarea majoritate a prietenilor mei mi-au facut variate "complimente". Asa ca m-am gandit sa aflu parerile unui cerc mai larg de prieteni, chiar daca virtuali.
Asadar, suntem noi nebune sau voi prea pretentiosi?
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

Tez

Ambele.Idealul de femeie iesita din cura de slabire cu oase si ceva piele e ceva extrem de rar intre barbati.(te mai intepi in proeminente osoase cand ti-e lumea mai draga.. :lol: ).Poate in randul celor cu tendinte necrofilice sa aiba succes...Lasand gluma deoparte,gusturile se impart intre B si C....depinde foarte mult de cum se incadreaza greutatea in ansamblul celorlate date fizice.Nici sa faci hernie cand o iei in brate nu-i tocmai amuzant....Vorbind in nume propriu,cred ca,pe latura estetica,e mult mai important cum arata chipul unei femei  decat corpul(in linii mari).
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

QuoteAsadar, suntem noi nebune sau voi prea pretentiosi?
concur cu tez, ambele. Io unu' personal prefer femeile cu parul lung :):)
nu vreau sa sun cliseu-istic, da' mie imi plac alte chestii la o femeie. Evident ca am si io limite (nu ma vad cu o grasa de 178 kg), dar in general greutatea conteaza mai putin. Si iarasi sun cliseistic, imi plac femeile cu feminitate. Si feminitatea este data si de formele rotunde, asa ca imi plac femeile implinite (desi, once again, daca are 38 kile si ma topesc dupa ochii ei, nu conteaza greuatea)
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Si sa nu uitam tapiru: fumusetea interioara...  :lol: Vrajeli.

tapirul

or fi vrajeli la tine...Still looking for? :D
cre'că, nu ştiu...

Tez

Chestia cu frumusetea interioara devine importanta in perspectiva...clar ca  cea exterioara e criteriul pentru inceput.Totusi n-am detectat vrajelile din postul tapirului...Cred ca Firefoxu' mi-a dosit niste  gherute de bufnita.....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Furnika

Nu zic, e de apreciat efortul tau de a multumi pe toata lumea dar tot vrajeala se numeste. Te uiti la ochi, fata , la picioare, sani, fund si cum se combina toate in general.

Tez

You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Furnika

Tez

Precum si vrajitoare....
anyway,nu m-am prins unde ar fi vrajelile la tapiru,poate dai cu quote....
si e clar ca frumusetea fizica e importanta,unii se uita la fata,altii la fund,it's up to you cum stabilesti criteriile  si prioritatile
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Furnika

Pai tapiru are modul asta enervant de a incerca sa multumeasca pe toata lumea.
copletare:
Acu vad ca ma repet, de asta am adaugat in post.Nu e bine sa muncesti duminica, o iei pe aratura.

A CERB

Quote from: FurnikaPai tapiru are modul asta enervant de a incerca sa multumeasca pe toata lumea.

nu-tz askund, si pe mine ma skoate din sarite! e foarte obositor, been there done that.
Smile! It confuses people!

rocsa

Quote from: ciresar1988sunt obsedata de cifrele aratate de cantar. Atat de obsedata incat periodic ma autoflegelez cu niste cure de slabire care ar ingrozi si un somalez. De vreo 2 sapt trec iar printr-un astfel de rasfat.
din pacate si eu fac la fel. Din fericire cand pic in depresia dulciurilor, a cipsurilor nu ma ingras. Apoi trec in extrema cealalta pt cateva zile (chiar saptamani) n-am pofta de mancare si daca sunt singura n-as manca mai nimic. Ar trebui sa nu existe cura de slabire ci un mod echilibrat de viata, banuiesc ca stii bla bla-urile astea. Eu am o misiune importanta in viata sa nu depasesc 50 kg ca ma pune la colt al meu. Lui ii place sa-mi numere coastele dar e impotriva curelor de slabire. Mergem aproape saptamanal la piscina (am chiulit de vreo luna) si la patinuar.

manolo

draga, dar numai coaste ai tu de aratat si eventual de numarat?  :lol:
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

rocsa

pai costele-s in numar mai mare de 2-ua si de-asta. Pe restul nu le numara. Are sange de contabil, na

Tez

Manolo se gandea ca poate numara firele din podoaba capilara...desi i-ar trebui sange de statistician.....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

rocsa

Le numara si p-alea, da' de unde stii?

Tez

You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Neo

Eu am marele talent de a fi prea atent la fata si prea putin atent la corp...si apoi ma trezesc cu probleme de jenul wonderbra (you wonder where did they go...) sau "usurel ca un pan'":lol:
Deh, trebuie sa ma apuc de agatat la piscina sau la mare....:roll:
BTW, piscina aia din curtea facultatii cred ca mai are mult si bine pana la terminare  :cry:  :cry:

Oricum, preferinta mea este b...desi nu cred ca mai gasesc eu asa ceva in lumea asta dominata de cartofi prajiti, hamburgeri si ciocolata  :twisted:
And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah smoking

tapirul

pe de alta parte, cred ca in general barbatilor le plac femeile care manâncă. Mie cel putin da. Din pacate Hachimitu e prea japoneza pentru asta (acum ca m-am obisnuit cu stilul ei, I love it, dar am avut nevoide de ceva adjustment at the beginning)
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Quote from: tapirulcred ca in general barbatilor le plac femeile care manâncă.

Inteleg, idealul tau de femeie e una care-ti maninca sufletu’.   :D

ratzushka

eu nu am avazut inca femeie care sa nu se planga de greutatea ei.....indiferent cat are
si da si eu am trecut prin miliarde de cure de slabire si traininguri ....si mai nici o schimbare. si aud mereu ca nu fizicul conteaza, si ca mai important e sa fii tu multumita de tine...
aiureli.barbatu-meu si in generallumea mea, ma iubesc asa cum sunt, dar bineinteles ca tot timpul intoarce capul dupa o tipa hot
uneori depresione, alteori bag in mama lor toti barbatii care vor scanduri, alteori mi-e bine.
asa ca dati-i bice in continuare si traiti voi pe apa minerala si spanac, eu raman la ale mele.
pa. :wink:

Ciresar1988

Quote from: ratzushka
asa ca dati-i bice in continuare si traiti voi pe apa minerala si spanac, eu raman la ale mele.
pa. :wink:

Cum adica si spanac??? :shock:

Tez

Spanac duminica si la sarbatorile legale....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

magdutz

mai, eu nu am votat sa nu influentez, da is curioasa cum stam la poll..imi zice cineva?
be the best and fuck the rest!

Tez

Care e idealul vostru ?
Femeia tip Auschwitz    

14%     [ 2 ]
Femeia cu greutatea calculata dupa celebra formula din cartea de genetica    

42%     [ 6 ]
Femeia "implinita, tocmai buna de iubita"    

42%     [ 6 ]
Total Votes : 14

next time incearca cu "show vote results"....:)
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

INDIANUL

una din femeile auschwitz e votata de mine la misto;cealalta probabil ca este aleasa de herr manteuffel;sieg!
ramas bun...

Ciresar1988

Ciresar1988

NU, nu sunt eu in poza!  :lol:

manolo

ei, si? un pic de celulita, acolo...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

ibrahim

Si eu sunt cu tipul Auschwitz, although one might argue ca tipul Dachau e mai pur dpdv morfologic. Asa ca nu fetele, nu va chinuiti degeaba sa slabiti, o minoritate subtire va sustine si va incurajeaza  :P

SALUCO

De unde pana unde  ideea ca in femeia Aushwitz   te tai , te-ntzepi....
daca are osatuara  mai nepotrivita cu a ta  te-ntzepi  si-n aia voluptoasa fara  mare efort (ma rog  experientze personale)
   asa ca...tata  vreme cat eu n-am burta   prefer ca  nici eu sa nu ma-mpiedic  de colacei dragalasi
There's nothing I can do to be cool
I don't sleep till I've had my fuel...

SALUCO

vad ca pap litere ....doamne   sper ca nu ingrasa   mai ales ca e seara
There's nothing I can do to be cool
I don't sleep till I've had my fuel...