News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

transparenta

Started by manolo, January 21, 2005, 11:06:27 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Transparenta hainelor

DA, domne, sa se vada tot... sau aproape
4 (40%)
NU, ca moare misterul
4 (40%)
nu stiu, nu ma pronunt... inca
1 (10%)
ce vrei, ba?
1 (10%)

Total Members Voted: 10

Voting closed: January 21, 2005, 11:06:27 PM

manolo

hai sa ii dam drumul! dupa ceva dezbatere cu ciresar (tapirii e pe drum), am decis sa punem in discutia tapiristilor problema: cum e mai bine, hainele femeilor (fuste, topuri, lenjerie intima etc) sa fie transparente sau nu?
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

stefan

Nu-mi plac compromisurile. Sau imbracate, sau dezbracate.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

A CERB

Smile! It confuses people!

INDIANUL

depinde de disperarea celui care vrea haine transparente.
ramas bun...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

manolo

uitandu-ma un pic pe niste site-uri de moda pentru documentarea acestei intrebari, am descoperit si realizat un lucru, anume ca romanii sunt inca absurd de pudici si pudibonzi. astfel, cu toata moralitatea si pudibonderia lor, americanii sunt un pic mai altfel. sau mai exact, vedetele lor.

aduceti-va aminte de fiica lui Kerry care a purtat un top transparent la Cannes, de cateva alte vedete ce au facut acelasi lucru pe la Oscaruri si alte asemenea...

ma intreb ce s-ar spune daca cineva de la noi, vedeta sau mai putin, ar face acelasi lucru? din cate tin minte, Andreea Marin a purtat un top transparent in pictorialul din Play cu Boi. Sau era Janine...

A CERB

Quote from: manolo. astfel, cu toata moralitatea si pudibonderia lor, americanii sunt un pic mai altfel. sau mai exact, vedetele lor.

foarte mai exact numai vedetele lor. americanii sunt mult mai pudici decat banuesti, top-less nu exista nici macar in baywatch iar barbatii poarta trunks( as opposed to briefs), altfel sunt considerati homalai. numai in romania am vazut thong la barbati.

Quoteaduceti-va aminte de fiica lui Kerry care a purtat un top transparent la Cannes, de cateva alte vedete ce au facut acelasi lucru pe la Oscaruri si alte asemenea...

desi fata lu' kerry nu e o vedeta, la cannes cam toti americanii au incercat sa para europeni, din spirit de fronda. ea poate sa umlbe si in kuru gol, tot hada e.

Tez

Quote from: A CERBea poate sa umlbe si in kuru gol, tot hada e.

Din fericire e hada numai 10% dar din pacate pentru ea procentele sunt situate de la gat in sus.....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

adrian

Sunt de acord cu cerbu:americanii sunt destul de pudici...In Ocean City nu se facea top-less,iar eu cand le povesteam cum e pe la noi(Mamaia,Costinesti etc) erau foarte mirati(ca sa nu zic ca unele erau shokate:)).Multi imi spuneau ca doar prin Miami sunt anumite zone private unde se facea topless, ma rog...
Cat despre barbati, toti sunt cu trunks.Faza tare a fost cand vreo 2-3 romanashi s-au dus la plaja si la scaldat ca la noi la Costinesti super incantati de slipi lor jolidon si se uita toata lumea la ei foarte suspicios...am innebunti de ras cand mi-au povestit mai ales ca se tot jucau in ocean si se scufundau :lol:  :lol:  :lol:
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

A CERB

vrei sa spui se dadeau la fund. trebuie sa fi fost funny, as vrea sa la fi vazut fatza cand au aflat. banuiesc ca initial credeau ca par masculi periculosi :lol:

originaltup

Quoteiar barbatii poarta trunks( as opposed to briefs)
da, a trebuit sa-mi iau si eu ca ieseam prea in evidenta  :?

QuoteMulti imi spuneau ca doar prin Miami sunt anumite zone private unde se facea topless, ma rog...
nu erau chiar private  :lol: , erau tipe topless chiar pe plaja publica (doar ca probabil erau scandinave si nu americane, lucru bun caci erau mai misto)  :lol:  :lol:
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

A CERB

Quote from: originaltup
nu erau chiar private  :lol: , erau tipe topless chiar pe plaja publica (doar ca probabil erau scandinave si nu americane, lucru bun caci erau mai misto)  :lol:  :lol:

cred ca esti biased. e adevarat ca sunt o gramada de grasi aici, dar nu sunt toti urati cum credem noi in romania.

adrian

Da cerbu faza a fost tare mai ales ca ei planuisera cu vreo 2 zile in avans "distractia" de pe plaja(asteptai si ei o zi libera).Nu stiu daca are vreo relevanta ca amandoi erau moldoveni :lol: (sa nu imi sara lumea in cap dar am avut numai experiente funny cu ei);unul era mare karatist si kulturist(poreclit si hairy chest :lol: ) iar celalalt pe nume dudu(apropo,se recomanda dude dar nu pricepea ca acolo toti sunt dude si nu are logica sa isi americanizeze numele) se credea mare macho as well.

S-au dus oamenii si s-au distrat o dupa amiaza intreaga la plaja si au venit seara acasa super incantati ca "moama frate ce valuri marfa si ce te-am bagat atunci la apa de nu mai stiai de tine" etc :lol:
 Apoi usor usor au inceput sa isi puna probleme:"bah nene ai vazut ca nimeni nu avea slipi din astia ca ai nostrii?toti frate cu bermude d-alea naspa" :lol:
 Dude again said:"da mah si ai vazut ce aiurea se uitau pe noi..." :lol:  :lol:

In final le-am spart balonul si le-am zis ca din cate stiu eu numai popo poarta slipi si chestii pretty tight.Eu oricum si in Romania purtam bermude la mare ...

Intr-adevar sunt multi grasi in USA(aveam la servici unele pe la reservation offices cat china si erau foarte nelamurite ca in ultima vreme le cam ignora sotii :lol: )...dar on the other hand am vazut foarte multe tipe dragutze si foarte dragutze.

p.s:americanii nu au grasa de cotnari dar au grasa de NY aia de 400 de pounds :lol:

A CERB

mai nou airlines vor sa ceara pret dublu la obezii care ocupa doua locuri, ceea ce mie mi se pare de bun simt, dar nu e politically correct.

ce-au zis baietii cand le-ai spus?

adrian

Initial nu m-au crezut...sau ma rog nu vroiau sa creada;dupa care la cateva zile si-au luat niste trunks de surferi sa fie trendy :lol: .De atunci nu prea am mai discutam pe subiectul asta ca se oftikau hehe
 Si mai am povesti funny de acolo cu romanashi.next time

Furnika

Mi se pare ciudata discutia. Ce daca poarta slip si nu bermude? Nu vad rostul. Intr-o tara civilizata nu cred ca trebuie sa te intereseze ce chiloti are vecinul de plaja. De fapt asa e de bun simt, m-ar deranja ca pe plaja sa imi comenteze cineva slipul. Iar problema romanilor macho e doar o lipsa de informare. Ca poveste e funny dar ei nu aveau nici o vina pentru ca americanii de pe plaja fac baie in fuste-pantalon si ca 'asa e moda' la ei.
De fapt impartiti niste oameni alesi intamplator in 2 tabere: cei cu pantaloni largi si cei cu pantaloni stramti si va apucati sa ii judecati. Nu vad unde e legatura dintre moralitate si dimensiunea pantalonilor de plaja; daca este o relatie direct proportionala atunci ii felicit pe americani ca au reusit sa cuantifice moralitatea printr-o metoda atat de simpla. De maine port izmene.

A CERB

tu ai vazut vreodata un barbat in thong?

dupa cum am vorbit si in alta parte, moralul este chestia general acceptata de societate. daca in amazonia nuditatea e norma si in romania topless e norma, nu inseamna ca in us neacceptarea lor inseamna falsa pudoare.

daca vrei sa nu-ti comenteze lumea slipul nu iesi in evidenta. la fel cu orice alta imbracaminte. e valabil si in ro, unde banuiesc ca adi a atras ceva priviri cu trunks pe plaja, dar banuiesc ca era un risc asumat( si nici nu era pericolul sa fie etichetat popo)

Furnika

Quote from: A CERB
1.tu ai vazut vreodata un barbat in thong?
2.dupa cum am vorbit si in alta parte, moralul este chestia general acceptata de societate.
3.daca vrei sa nu-ti comenteze lumea slipul nu iesi in evidenta.

1. nu am vazut un barbat in thong si nici nu cred ca l-as remarca. Sau poate din cauza asta spun ca nu am vazut.
2.asa este insa nu se poate sa nu remarci hilaritatea situatiei si faptul ca a purta pantaloni lungi in loc de scurti a ajuns un model de moralitate. Si asta tocmai in America, unde fiecare ar trebui sa se simta bine cu nebunia lui si in hainele pe care le poarta, daca intr-adevar ceea ce se intampla acolo se numeste libertate. Daca chestia cu budigaii e general acceptata de societate ca fiind aprioric morala iar portul slipului e ceva imoral atunci societatea greseste. Iar societatea americana nu poate gresi.
Sunt convins ca cei care poarta pantaloni lungi abia asteapta sa si-i dea jos mai repede si ca moralitatea e uniform distribuita intre longfartpants si shortfartpants iar lungimea pantalonilor nu e un criteriu de a judeca moralitatea.
3.credeam ca a iesi in evidenta e motorul Americii.
Pastrand proportiile, mai degaba un tip in fundul gol pe o plaja de americani cu budigai e esenta Americii si nu o plaja plina de tipi plati in izmene albe.
Comunismul a incercat sa ne uniformizeze iar ce nu a reusit Lenin vad ca se intampla azi pe plajele americane (iar maine in toata tara).

adrian

Furnik:Atata timp cat in USA exista chestia asta cu diferentele intre a purta slipi sau bermude pe plaja(o diferenta de perceptie nu de cum te simti mai confortabil) practic iti "alegi" cum vrei sa fi etichetat.Nu poti in acelasi timp sa te duci acolo pe plaja si sa porti slipi sa te doara in cot de ce zic cei din jur SI sa ai pretentia ca lumea sa nu te perceapa "altfel"...practic nu poti impune tu.Unde mai pui ca in Maryland era si o lege ca nu aveai voie sa faci topless pe plaja(cica family issues).
  Departe de mine gandul sa impart oamenii in 2 tabere dar daca nu vrei sa risti sa fi catalogat drept ce nu esti nu vad de ce ti-ai asuma riscul asta.
 Daca tipii aia 2 STIAU ca pot fi catalogatzi drept popo povestea nu mai era funny deloc;ba din contra era trista pt mine ca riscam sa ma lovesc de ei pe la baie  :shock:
  Nu cred ca am zis ca toti romanii se cred macho,dar tipul ala CHIAR se credea si nu cred ca am insinuat altceva.
 Era doar o poveste reala si funny si atat.Tocmai ca ei habar nu aveau de "moda"asta a dat umor intamplarii si asta am vrut sa scot in evidenta,nu ca e bine sa faci topless sau nu...sau e moral sau nu..

manolo

Quote from: A CERBdaca vrei sa nu-ti comenteze lumea slipul nu iesi in evidenta.

tata, dar ce te-au dresat acolo! 1984 de Orwell se pare ca e de mult pus in practica. Cum adica sa nu incerci sa iesi in evidenta? Tocmai in US, unde toata lumea care vrea sa se afirme trebuie sa faca ceva diferit de marea masa, unde trebuie sa demonstrezi tot timpul ca esti MAI BUN decat restul contracandidatilor....

Extrem de interesant, de revelator si de deprimant in acelasi timp ce spui tu...

Furnika

Am inteles asta insa situatia mi se pare periculoasa tocmai pentru ca ingradeste libertatea de a te exprima; daca te exprimi altfel esti catalogat drept 'X' ceea ce e rau, asa ca revizuieste-ti conceptul de libertate si intra in rand, in randul nostru, al celor buni si 'buni americani'. Daca nu esti un bun american poti fi un potential inamic, un comunist sau de ce nu terorist. Nu pot decat sa fiu uimit si sa nu remarc ipocrizia societatii americane, daca lucrurile stau intr-adevar cum spuneti voi. Daca cineva e catalogat drept outsider doar pentru ca are pantalonii mai scurti atunci societatea asta e gresita pentru ca judeca grav folosind criterii puerile. Tocmai asta e problema si pericolul. Se poate intampla ca, folosind criterii laxe si usor interpretabile societatea americana sa imparta americanii in categorii. De exemplu cei care isi plimba cainele inainte de apusul soarelui pot fi considerati sa zicem ca aduc un afront  celorlalti conlocuitori si drept pedeapsa i se castreaza cainele; la a doua abatere se va castra  stapanl. Si se pot gasi si alte criterii cum ar fi dimensiunea degetului mare de la mana stanga, ochii verzi etc si pedepse in functie de asta.

A CERB

furnik, e zic sa relax a little bit. dupa cum spune si adrian, povestea e funny si atat. in legatura cu moda, camil petrescu spunea ca moda uniformizeaza, si ca e o lectie pentru amorul propriu. asta e si parerea mea.

manolo, te arunci la concluzii. mai citeste o data ce am scris. nu am dat lectii de morala.

Furnika

Cum Cerbu, tocmai tu sa imi aduci argumente venite din gura unui poet? :lol: Daca nu ma insel cel care spunea asta era Ladima, cel care s-a sinucis 'pentru o...'
Sunt de acord ca e o poveste funny dar nu stiu, e ceva care ma deranjeaza. Poate am eu o imagine gresita asupra Americii.

adrian

manolo wrote:

QuoteCum adica sa nu incerci sa iesi in evidenta? Tocmai in US, unde toata lumea care vrea sa se afirme trebuie sa faca ceva diferit de marea masa, unde trebuie sa demonstrezi tot timpul ca esti MAI BUN decat restul contracandidatilor....

poti sa imi explici si mie cum poti sa demonstrezi pe o plaja plina de "bermudisti" ca TU care porti slipi esti mai bun tocmai prin faptul ca iesi in evidenta purtand slipi? te intreb asta pt ca cerbu STRICT la asta se referea.

A CERB

Quote from: FurnikaCum Cerbu, tocmai tu sa imi aduci argumente venite din gura unui poet? :lol: Daca nu ma insel cel care spunea asta era Ladima, cel care s-a sinucis 'pentru o...'
Sunt de acord ca e o poveste funny dar nu stiu, e ceva care ma deranjeaza. Poate am eu o imagine gresita asupra Americii.

te inseli, fred ii spunea asta lui ladima, ca raspuns la faptul ca purta gulere scrobite si maneci ca niste burlane. ii dadea lectii de moda.

sunt convins ca ai o imagine gresita, si nu te invinuiesc pentru asta. nu ai cum sa stii pana nu traiesti printre ei. tu de ce crezi ca-mi bat gura insultand lumea asta pe forum pentru ca-i dispretuieste pe americani?

Furnika

Nu-ti ascund, se poate sa ma insel :) ; un motiv bun s-o recitesc.
Nu stiu de ce iti bati gura. Mai bine le-ai face o invitatie, sa se convinga la fata locului. :lol:

elfstone

Aiurea! Nu e o treaba de morala sau de uniformizare, e o treaba de comunicare, o poveste cu coduri. Si nu este nici cat negru sub unghie o traznaie specifica Americii prin simplul fapt ca este perfect universala.

Daca ma duc la o intalnire cu prietenii si imi agat de haina o peltita neagra, n-are rost sa ma mir ca toti imi spun "condoleante". Cand eram in liceu, daca ma imbracam cu bocanci si cu tricou cu cranii, fara nici o informatie suplimentara oricine de pe strada ar fi avut impresia ca stie ce fel de muzica imi place. Ba chiar era si o poveste ca daca iti pui cercel in dreapta esti hetero si in stanga homo sau invers, nu mai stiu. Acum, daca iti pui fundita rosie esti anti-sida, iar daca ai spalat fundita de prea multe ori fara a folosi cel mai nou detergent, devii militant impotriva cancerului la san. Ca sa nu mai vorbim de diverse gesturi cu degete ridicate, inclinate sau sucite si semnificatia lor pe diverse meridiane. Whatever, prindeti ideea.

Incurcaturile cauzate necunoasterea codurilor de catre venetici au fost si sunt  printre cele mai banale si, cu toatea astea, etern potente surse de umor de situatie. Parerea mea e ca nu are prea mult sens sa derivam filosofeli ieftine din chestia asta. Ar trebui asteptam cu bucurie la astfel de intamplari cand primim oaspeti si sa ni se para firesc sa o patim cand plecam, la randul nostru. E aiurea cand unul sau altul se supara intr-o situatie din asta - de obicei e vorba de oameni care au parasit pentru prima oara vreun univers stramt si anchilozat. Altminteri, nu trebuie sa mergi mai departe de Sofia si sa primesti un raspuns afirmativ/negativ non-verbal la o intrebare vitala ca sa intelegi ce complicata si ilara este interculturalitatea asta... .

In fine, quando a Roma vai, fa come vedrai si cu asta basta.
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

INDIANUL

Quote from: A CERBinsultand lumea asta pe forum
ma bucur ca recunosti si tu asta ;
nu insulti ca sa-i aperi pe americani, insulti pentru ca nu ai nimic altceva mai bun de zis;dovada:tapi si original tup(cred)nu insulta pe nimeni ca sa-i apere pe americani desi traiesc printre ei.asa esti tu format de cate ori vorbesti sa-ti puta gura a canal nu ca o faci in anumite contexte pentru un scop nobil.
Quote from: A CERBpentru ca-i dispretuieste pe americani?
una e sa-i dispretuiesti pe americani alta e sa dispretuiesti actiunile americanilor;e o diferenta daca nu ai observat pana acum;eu dispretuiesc actiunile americanilor;americanii imi sunt neutri;
si faci alta greseala(a cata?):confunzi conducatorii americani cu omul simplu american:omul simplu este de treaba si nu se deosebeste de unul roman;in schimb conducatorul...ca sa pricepi(desi ma indoiesc):nu poti dispretui un om de pe strada din romania pentru tampeniile pe care le-a spus sau le-a facut iliciu(iliescu)sau bombonel(nastase).tu incercand sa protejezi un om simplu roman injuri pe oricine care-l critica pe nastase sau iliescu(respectiv bush).
ramas bun...

tapirul

intr-adevar specia umana este prin esenta o specie creeatoare de simboluri. Asa comunicam, si asa trebuie sa comunicam. Aia care te vedeau cu tricou cu cranii aveau un motiv serios sa creada ca asculti anumita muzica. Problema americii nu este numai de coduri dn pacate. Chiar nu stiu de ce se oftica cerbu si incearca sa ne puna la punct pe astia care dispretuim america. Cerbu, ce faci tu se cheama ochelari de cal. America si americanii au multe cusururi, mai multe poate decat romanii si restul europei. Oricum, mai diferite. Acum ca am venit aici si "m-au acceptat" nu o sa cad intr-un extaz talamb-recunoscator ca vai doamne, americanii. Iar argumentul ca daca nu iti place esti liber sa pleci este absurd.

si furnika si manolo inca mai cred in cateva mituri americane clasice. Realitatea e altfel aici. Da, ai mai multe sanse sa te realizezi, sa faci bani, sa traiesti bine tu si familia ta, dar trebuie sa give up ceva. Si, paradoxal, o sa give up ceva din libertatea pentru care ai crezut ca vii aici. In exemplul cu slipul, io nu am probleme ca sunt categorisit drept poponar, problema mea este cand mi se impune sa port bermudele alea tampite (ca sa vezi cerbu, in inima liberalismului universitar iubitoare-de-poponei si acceptatoare-de-pederastri nu am fost lasat sa port slip "normal" cand lucram cu copii - ma refer la KidSpirit).
America e multe chestii, dar altele decat crede lumea in general.
Lu' cerbu ii e teama sa isi lase copilu' in curu' gol pe deckul propriu si personal, te teama ca or sa sune vecinii la Protectia Copilului. Nu cerbu? De ce te mai miri ca dispretuiesc aspecte ale societatii americane? Presedintele de la Harvard e rugat sa isi ceara public scuze sau sa elibereze postu' pentru ca a zis ca barbatii sunt mai tari la stiinte exacte decat femeile. Tu, cerbu, te legeni in iluzia ca astea sunt efectele actiunilor irespnsabile a unei mani de liberali imputiti, dar ca restul americii are o conduita morala, sanatoasa, freedom, rahat. Well, good for you. Din pacate realitatea e alta.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

si oldman are dreptate, nu ii dispretuiesc pe americani individual. Dispretuiesc americanii ca societate (si nu in totalitate, si de fapt cuvantul dispret e prost ales, sunt iritat, enervat, nu dispretuiesc). Ma deranjeaza nu individul de pe strada ci normele si regulile tampite, spalatul de creieri, lasatul altuia sa gandeasca pentru tine etc.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Cerbu in legatura cu patul lui procust, cred ca faza de la finalul discutiei lor despre moda exprima exact ceea ce am vrut sa spun si cred ca intentia lui petrescu a fost similara. Nu sustin punctul de vedere al lui ladima dar din greseala i-a aratat lui fred ca se poate insela. Ciudat ca aseara cartea s-a deschis exact la discutia cu pricina :lol:

A CERB

Quote from: INDIANULnu insulti ca sa-i aperi pe americani, insulti pentru ca nu ai nimic altceva mai bun de zis;dovada:tapi si original tup(cred)nu insulta pe nimeni ca sa-i apere pe americani desi traiesc printre ei.asa esti tu format de cate ori vorbesti sa-ti puta gura a canal nu ca o faci in anumite contexte pentru un scop nobil.

cine nu stie sa injure ar trebui sa se abtina. esti penibil, pe cuvant.

tapi nu traieste printre americani, traieste printre liberali( dovada ca i-au pus pumnul in gat sa nu cumva sa poarte slipul poponel). cand o sa traiasca printre americani, o sa-ti spuna impresii.

Quoteuna e sa-i dispretuiesti pe americani alta e sa dispretuiesti actiunile americanilor;

recidivezi cu tampeniile, ia o pauza.

Quotee o diferenta daca nu ai observat pana acum;eu dispretuiesc actiunile americanilor;americanii imi sunt neutri;

aceeasi duma.

bre chiele rosie, tu esti kam hopeless. nu prea esti coplanar cu logica, si ma tem ca nu putem gasi un limbaj comun. eu cedez nervos si te las sa te certi singur.

A CERB

Quote from: FurnikaCerbu in legatura cu patul lui procust, cred ca faza de la finalul discutiei lor despre moda exprima exact ceea ce am vrut sa spun si cred ca intentia lui petrescu a fost similara. Nu sustin punctul de vedere al lui ladima dar din greseala i-a aratat lui fred ca se poate insela. Ciudat ca aseara cartea s-a deschis exact la discutia cu pricina :lol:

mda, stiu ce spui, dar in principiu cred ca esti de acord cu chestia cu uniformizarea.

si ca sa-i raspund lui tapi: pe tine tot ipokritzii tau te cenzureaza, oamenii de la spital fac poze la copii in kuru gol. si mie tot de cacatzi de genul alora care sunt in jurul tau mi-e frica. oamenii se pot conforma de frica represaliilor si pot aparea brainwashed, dar ii cunosti cu adevarat cand taiesti printre ei. si iti spun ca te inseli profund.

tapirul

stiu bre argumentu' ca io nu traiesc printre americani, si că ce-ai-mai zis. Lasa astea.
Tu esti ala care nu face discernamantul: liberalii aia ai mei pe care ii dispretuiesti atat, ipokritzii aia ai mei care iti fac viata amara, si care sunt asa de multi ca  "oamenii se pot conforma de frica represaliilor si pot aparea brainwashed " si care nu te lasa sa iti lasi copilu' in kuru gol pe deck sunt toti AMERICANI. Ti-o fi placand tie sa crezi ca americani nu sunt decat aia care-gandesc-ca-cerbu (pe principiul "noi suntem romani, restu' e jidani"), da' pasaportu' lor spune altfel.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

A CERB iti repet:esti prost!!!De atata lins in cur la americani te-ai obisnuit cu gustul de cacat si nu te poti dezobisnui de el.Singurul nostru limbaj comun este cel in care discutam despre prostia ta.Iti urmareste FBI-ul actiunile sa vada daca-l critici pe Uncle Sam?Ti-au zis aia de la vama cand ti-au dat drumul in America ca trebuie sa umbli in 4 labe(tocmai tu anti-homalaul)ca altfel te trimit in Romania :lol:? Ca numai de asta ai putea linge in cur benevol atata sau din cauza prostiei.
ramas bun...

A CERB

Quote from: INDIANULA CERB iti repet:esti prost!!!De atata lins in cur la americani te-ai obisnuit cu gustul de cacat si nu te poti dezobisnui de el.Singurul nostru limbaj comun este cel in care discutam despre prostia ta.Iti urmareste FBI-ul actiunile sa vada daca-l critici pe Uncle Sam?Ti-au zis aia de la vama cand ti-au dat drumul in America ca trebuie sa umbli in 4 labe(tocmai tu anti-homalaul)ca altfel te trimit in Romania :lol:? Ca numai de asta ai putea linge in cur benevol atata sau din cauza prostiei.

:?:

am citat ca sa pastram penibilul pentru posteritate.

tapi, kred ca e cazu sa-l faci pe el moderator la dat ku kapu, sectiunea koprofaga. a muncit din greu si se vad rezultate.

A CERB

Quote from: tapirulstiu bre argumentu' ca io nu traiesc printre americani, si că ce-ai-mai zis. Lasa astea.
Tu esti ala care nu face discernamantul: liberalii aia ai mei pe care ii dispretuiesti atat, ipokritzii aia ai mei care iti fac viata amara, si care sunt asa de multi ca  "oamenii se pot conforma de frica represaliilor si pot aparea brainwashed " si care nu te lasa sa iti lasi copilu' in kuru gol pe deck sunt toti AMERICANI. Ti-o fi placand tie sa crezi ca americani nu sunt decat aia care-gandesc-ca-cerbu (pe principiul "noi suntem romani, restu' e jidani"), da' pasaportu' lor spune altfel.

you're twisting the logic here amigo mio. nu am zis ca aia nu aunt americani, ci ca nu asa sunt americanii( adica statistic si pe ansamblu) adika ca aia nu sunt reprezentativi, desi trebuie sa recunosc ca sunt foarte vocali si vizibili. atat.

tapirul

si care sunt reprezentativi, aia ca tine? Tu nici macar nu esti american. Haidea de.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

tapirul

pariu. Un green card nu te face brusc american. Fiu-tau da, da' nu tu. Cat ai vreau tu, nu ai mentalitati si suflet de american. So...
cre'că, nu ştiu...

elfstone

Quotenu ai mentalitati si suflet de american

da` dintii? dintii cum sunt?
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

tapirul

ălea sunt de ren canadian (sau, ca sa pastram toponimia, caribou)

cre'că, nu ştiu...

manolo

in numele domnului, muta aceasta poza la sectiunea Dintii: dimineata, la pranz si seara. Daca o mai fi unul care nu se spala pe dinti dupa aia....