News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

help your sister, men!

Started by morena, January 17, 2005, 12:37:48 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

morena

treaba e in felul urmator: am capatat un tic nervos, nu stiu cum si in ce fel..dar nu ma mai pot opri. imi rasucesc parul pe degete si mai ales dc ma uit la un film, stau cu cate o suvitza in mana si o rasucesc cu orele...ma turbeaza pt ca imi ingras parul like hell si cred ca e enervant pt pentru cei care ma privesc..dc sunt la curs sau la examen, iar stau cu mana in cap si pur si simplu nu ma pot opri!
deja e stresant si cu toata vointa, cand uit de chestia asta, ma trezesc rasucindu-mi parul pe degete!
sfaturi ceva, pls , dar sa nu ma puneti sa ma tund!

tapirul

probabil ca trebuie sa redirectionezi ticul. Ceva sa tii in mana, mic, cu aceeasi textura ca a parului... Un ciucure lung de matase, stiu si eu? Si io ma joc cu mainile fara sa stiu, mut si invart pixuri si obiecte, chei, etc. Cred (serios acum) ca am ADD

Pe de alta parte e foarte dulce.. Si Toshiko are acelasi tic uneori (cand e pe ganduri) si mor de placere sa o privesc
cre'că, nu ştiu...

morena

:lol: tu si cu barbatul meu...acelasi gen de conspiratie impotriva parului meu!
dap, ideea cu ceva de aceeasi textura nu mi-a venit pana acum...i'll try it doc'.
dar kulmea e ca ii fac asta si motanului...nu il mai mangai normal pe blana , ci i-o rasucesc pe degete exact cum fac cu parul meu...cred ca si lui i se ingrasa blana din cauza asta excesiv, pentru ca am observat ca si-o spala mai des de la un timp...
si pe barbat la fel..desi are parul scurt, tot ai are niste suvite lesinate pe la breton pe care i le rasucesc pe degete..e obsesiva chestia asta.si imi descarca atatea endorfine! it must end!

doc..tell me pls...cat e de grav? acuma pe bune...chestie care mi-a aparut brusc..inca mai caut trauma psihoafectiva care ar fi putut sa genereze asa ceva...

INDIANUL

Exista in comert niste mingiute facute dintr-un buretel moale:mingi anti-stres se numesc;poti cumpara o chestie de aia s-o framanti in palma;eu am luat una cam tare si mie greu s-o turtesc;asa ca sa iei una mai moale.
ramas bun...

tapirul

motanul cred ca nu se supara. Recomand varful cozii.
Nu cred ca e cazul sa te nelinistesti. Fa un pic de research pe ticuri, dar nu e grav.
cre'că, nu ştiu...

morena

pai dupa stagiul de psihiatrie am inceput sa-mi pun niste probleme.
dc in timp de o luna nu ma vindec de ticul asta nemilos prin simpla vointa( astept sustinere brothers) iau masuri mai drastice.

cat despre mingile alea antistres...nici nu stiam ca exista asa ceva...si cred ca e de la stres, ca de cand am inceput cu rezi am inceput si cu parul...

morena

indiene , dar au frate vreun efect? te linistesc?.

voi aveti manii din astea?

cred ca eu as putea incepe asa:
buna, ma numesc morena si am urmatoarele manii:
1. imi invart parul pe degete non stop
2. dc ma uit la un film, trebuie sa rontai ceva obsesiv compulsiv.
3. dc invat trebuie sa am musai un pix rosu cu care sa subliniez ce e imp. altfel am o stare de nervi si nu mai citesc nimic.
4. cand ma concentrez intens la ceva imi rod degetul mare de la mana dreapta.
5. dc vb cu cineva sau ascult pe cineva mazgalesc mereu cu pixul desene abstracte pe foi..si mai nou m-am axat  pe desenul unor buze intr-o maniera cubista...greu de explicat..dar le desenez mereu la fel si am ajuns sa le reproduc la perfectie...am toate foile pline de mii de buze patratoase...

nu mai continui ca ma ia groaza.

tapirul

buna, ma numesc tapirul si am urmatoarele manii;
1. daca stau jos mai mult de 5 minute (un curs de exemplu, restaurant) musai trebuie sa imi dau ceasul jos de la mana ca ma enerveaza (on the other hand, daca plec FARA ceas turbez). In completarea maniei, intotdeauna pun ceasul pe masa cu fata in jos, ca sa nu creada lumea ca am pus ceasu' pe masa ca sa monitorizez timpul.

2. la cursuri, cand ascult pe cineva, etc, desenez diverse abstractiuni. Intr-o vreme ma specializasem in triunghiuri.

3. Daca invat la birou trebuie sa am ceva de baut, de obicei cafea. Merge si apa.

4. Cand fac cafea o las in cana o vesnicie pana iau prima inghititura, spre disperarea lui toshiko care crede ca nu-mi place.

5. cand sunt concentrat la ceva imi rod pielitele din jurul unghiilor
cre'că, nu ştiu...

manolo

salut, eu ma numesc manolo si am urmatoarele manii:

cifra a. imi rod unghiile si mai ales pielitele de la unghii. o fac in marea majoritate a cazurilor inconstient. uneori, ajunge in zona constientului, mai ales cand ma doare...

litera 2. cand vorbesc la telefon, ma joc cu tot ce imi cade in mana: foarfece, unghiere, pixuri etc. cand termin de vorbit, observ cu mirare ce opere de arta am realizat: unghiere bagate intre muchiile de la mobila...

si numarul c. tapiria. una din principalele manii
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

Tez

Salut,ma numesc Tez si la un control sumar pot identifica urmatoarele manii:
1.Morena,you're not alone :) patesc si eu faza cu suvita de par luata si invartita(numai ca nu ma extind si prin parul partenerei)....ca o zona secundara de interes, trecutul degetelor prin barba intr-o atitudine pseudoganditoare(de asta am scapat,ca nu mai port barba)
2.daca utilizez perioade mai indelungate calculatorul beau cafea in cantitati industriale(2 litri,poate mai mult) in intervale scurte de timp;partea amuzanta ca nici macar nu ma intereseaza efectul(daca il caut pe asta,apelez la ness),ci gustul(motiv pt care mai pot inlocui din cand in cand cu ciocolata calda)
3.sunt obsedat de jocurile de strategie ,chestie care imi mananca mult timp (asta nu-i o manie,e de-a dreptul viciu)
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

morena

buna. azi m-am tuns. ..doar 3 cm..of course..ca nu ma lasa inima mai mult.dar a fost ca un gest de amenintare pt mine insami " dc nu te lasi , te tund zero"
azi e prima zi cand nu m-am jucat prin par. sunt fericita. va multumesc.:))

A CERB

Quote from: INDIANULExista in comert niste mingiute facute dintr-un buretel moale:mingi anti-stres se numesc;poti cumpara o chestie de aia s-o framanti in palma;eu am luat una cam tare si mie greu s-o turtesc;asa ca sa iei una mai moale.

mai lasa-ti nasul in pace o mare sef...
Smile! It confuses people!

Neo

Quote from: morena...buna, ma numesc morena si am urmatoarele manii:
1. imi invart parul pe degete non stop
2. dc ma uit la un film, trebuie sa rontai ceva obsesiv compulsiv.
3. dc invat trebuie sa am musai un pix rosu cu care sa subliniez ce e imp. altfel am o stare de nervi si nu mai citesc nimic.
4. cand ma concentrez intens la ceva imi rod degetul mare de la mana dreapta.
5. dc vb cu cineva sau ascult pe cineva mazgalesc mereu cu pixul desene abstracte pe foi..si mai nou m-am axat  pe desenul unor buze intr-o maniera cubista...greu de explicat..dar le desenez mereu la fel si am ajuns sa le reproduc la perfectie...am toate foile pline de mii de buze patratoase...

nu mai continui ca ma ia groaza...

1. Ori te tunzi, ori renunti sa te mai gandesti ji te bucuri de endorfine. Dar, daca te tunzi, exista pericolul sa innebunesti :D
2. Ori renunti, ori nu vei mai incapea pe usa. Zic din proprie experienta...
3. Eu am 6 evidentiatoare si nu ma limitez la carti. Cand invat, imi scriu pe flisele din bucatarie si pe oglinzile din camera schemele (si am muuuulte oglinzi - proprietarul e tembel rau...)
4. eu imi musc buzele....rau de tot...fosta mea prietena imi spunea ca nu are cine sa mi le sarute cand ma duceam sa ma intalnesc cu ea cu buzele varza... :oops:
5. Nasol, daca iti vine un pacient cat ii iei anamneza si ii scrii in foaie umpli si marginile foii de observatie cu desene?! :roll:

Acum eu...ma numesc Neo si am urmatoarele manii (nu-s toate):
1. Daca nu beau o tona de cafea pe zi nu ma simt bine....chit ca am sau nu de invatat....Si am descoperit ca invatatul tine de vointa. Pot sa beau 1 litru de cafea, daca nu am chef de invatat dorm de sparg...desi, reteta asta merge... http://crazypc.ro/forum/index.php?showtopic=403&view=findpost&p=4609
2. Daca nu fumez 1 pachet de Marlboro pe zi, iar nu ma simt bine...stiu, emfizem pulmonar, cancer pulmonar, BCV, etc....culmea, vreau cardiologie :lol:
3. Daca nu ma joc la calculator cel putin 5 ore pe zi, innebunesc. Incep sa joc in gand (unde culmea, nu mai apar limitari de framerate - sistemul mai bun...:damnfunny) ji sunt foarte stresat si nervos toata ziua. Cred ca e sindrom de abstinenta....:lol:
4. Daca nu overclockez procesorul si placa de baza, iar nu ma simt bine....check this.... http://crazypc.ro/forum/index.php?showtopic=322&view=findpost&p=4472
5. etc...

Linkurile NU SUNT RECLAMA. Rog tapirul sa arate bunavointa fata de ele...:D
And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah smoking

tapirul

QuoteLinkurile NU SUNT RECLAMA. Rog tapirul sa arate bunavointa fata de ele...
hmmm... O sa pun prblema in discutie la urmatoarea sedinta a conducerii. Pana atunci ar fi bine sa pregatesti un raport complet, in care sa demonstrezi, clar si concis, unu ca nu faci reclama si doi sa vizuina va beneficia vizibil de pe urma linkurilor.

semnat: directiunea.
cre'că, nu ştiu...

Tez

Faina reteta Neo.A mea e ceva mai simplista.2-2,5 litri de Cola in care dizolvam 10-15 pachetele de ness(functie  de cat de obositi suntem).fara tigari,ca nu (mai) fumez de ceva timp.Tot pana spre 70 de ore te duce(asociind cu mancare si repetand cand simti nevoia).nu foarte des,ca iti bati cordu'n pioneze(har Domnului,pana acum n-am avut probleme,dar nici n-am exagerat).Dupa  intervalul asta ai sanse s-o iei razna de-a binelea.Asta cand e vorba de scoala sau de vreun proiect .daca e vorba de jucat,pai in HoMM 3 am stat peste 40 de h fara sa simt oboseala(e drept ca acum n-as mai sta atat  :D ).
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

A CERB

bre da' dekat sa ingurgitatz litri intregi de cofeina nu mai bine neshte crystal meth? ca e mai putin diuretic.

Neo

Quote from: A CERB...nu mai bine neshte crystal meth?

Ce-i aia? Sper ca nu e ce cred eu.... :shock:

A CERB

Neo

Jhit, dude, eu as vrea totusi legal jtuff  :shock:  :shock: