News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Despre moduri de a face amor

Started by vlad, June 05, 2007, 10:42:17 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

În neobosita mea cercetare în ale amorului, una dintre întrebările simple a ajuns să mă preocupe. Şi anume: cum o fi mai bine să faci amor, dintre variantele:
1. Amor ca o artă, cu infinită delicateţe, ca şi când ai cânta la flaut sau la chitară, încercând să obţii reacţia potrivită trăgând de corzile potrivite,    cu tandreţe, etc.
2. Amor mai animalic aşea, în care uiţi de tine şi faci fix ceea ce îţi dictează corpul (bineînţeles, subînţeleg că partenera e de acord), nu te temi să fii posesiv (ca bărbat) şi mai chiar mai brutal (nu mă refer nene la sado-maso, ci la, ştiţi voi.)

Doamnele, domnişoarele şi domnii ce părere au? Din experienţa lor.

tapirul

pai depinde nene de multe chestii. Depinde de mood in primulrand (uneori vrei asa, uneori altfel), depinde de cum ii place fetei (unele fete casca de plictiseala la faza cu flautul, asta neinsemnand ca nu le place foreplay deloc), depinde in ce circumstante (daca amandoi nu s-au mai vazut de mult si se doresc puternic si au baut ceva stimulant si.. well, banuiesc ca o sa fie mai din categoria a doua)
Etc

Raspunsul meu clasic: it depends.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Deshi aishi sie vorbieshte diespre siecs? Vlad tabloidizeaza mansarda...huh, am trait s-o vad si pe asta.
S-a mentionat in treacat chitara si flautul. Eu mai propun:
- muzicuta (***)
- balalaica (pe ritmuri populare rusesti, cu strigaturi)
- trompeta (***)
- talgere (scurt si dintr-o bucata)
- cimpoi
- pian (foarte interesant pentru cei ce au degete de pianisti)
etc
Stelutele le-am pus ca sa va stimulez imaginatia.

tapirul

cre'că, nu ştiu...

Furnika

Vizuina. Acum mi-am beut cafeaua.

tapirul

ei, scapa doua dopuri de coniac in cafea si zicem ca suntem pe imed
io sunt la sake-ul de 2 noaptea

aici cred ca ar trebui doamnele si domnisoarele sa raspunda... poate ne dumerim si noi barbatii... ;D
cre'că, nu ştiu...

Furnika

De ce imi schimbasi titlul? Sa fie de vina sakeul?

tapirul

acu băgaşi de seama?
Schimba si tu pe al meu  :razz:
cre'că, nu ştiu...

tapirsis

Pai depinde, asta-i si raspunsul meu de mare doamna.

sunt seri in care ploua vijelios, fulgera si tuna, atunci se cere varianta vijelioasa, nebuna, totala. Sau daca a trecut ceva vreme de cand ai facut dragoste. Printre fanteziile erotice ale femeilor salasluieste si musculosul pompier sau fermierul mai din topor (sa nu se inteleaga ca visam chiar un pompier sau un Chip&Dale ci gesturile pe care le-ar face in pat un asemenea orice barbat).

sunt dupamieze sau dimineti mai lenese asa, in care gesturile calde, incolacite, tandre, neimpetuoase, savurate, transforma o zi obisnuita intr-o betie in care toate simturile se impletesc misterios si canta o armonie de relaxare totala, in aceste momente finalul conteaza cel mai putin, savoarea e data de lungul preludiu.

din ce a scris furnika retin pianul.
Va fi bine!

vlad

Furnika, multumesc că ne-ai lăsat instrumentele obişnuite. Te lăsăm pe tine la frecat discurile şi la sampler.

Mie mi se pare important, pentru că am impresia că avem de-a face cu două moduri antagonice de a face dragoste, sau, mai degrabă cu doi poli. Şi, în timp ce femeile par a nu avea probleme în a oscila între ei, bărbaţii aparţin mai curând unuia singur, şi se adaptează mai greu. E ca şi cum ai spune că orice femeie îşi doreşte, undeva, în adânc, doi bărbaţi. Cel puţin aşa sunt concluziile mele randomizate şi placebo controlate :)

Şi mă gândeam cam care ar fi metodele ca bărbatu să se adapteze mai uşor. În oricare direcţie. Ah, unde-i Safta când are lumea nevoie de ea.

lattvia

pai vlad, daca ea poate sa fie nu doua, ci nouazeci de femei, tu de ce n ai putea sa fi doi?

sunt total de acord cu tapirsis, si da, safta ar fi ajutat mult.
dar, ce nu sti tu este ca, in general , o femeie care te iubeste si care te cunoaste o sa aiba din tine fix barbatul pe care si l doreste in mom respectiv, si nici n o sa sti ca se intampla. ca la injectie asa, stii?
uite, nici nu te a durut , vezi?

lattvia

tu ce vrei sa stii de fapt?
intreaba ne cu cuvintele tale vlad.cu cuvintele tale. :smiley2:

vlad

Acuma, cu cuvintele mele nu poci să spui :) Mă mai gândesc să văz cum formulez.

tapirul

Quote from: lattvia on June 09, 2007, 12:31:01 AM
pai vlad, daca ea poate sa fie nu doua, ci nouazeci de femei, tu de ce n ai putea sa fi doi?

sunt total de acord cu tapirsis, si da, safta ar fi ajutat mult.
dar, ce nu sti tu este ca, in general , o femeie care te iubeste si care te cunoaste o sa aiba din tine fix barbatul pe care si l doreste in mom respectiv, si nici n o sa sti ca se intampla. ca la injectie asa, stii?
uite, nici nu te a durut , vezi?

well, nu cred neaparat ca este default in femei.. Sunt femei si femei, cu diferite nivele de talent, la fel cum sunt si barbati cu diferite nivele de talent. Dar tind sa fiu de acord cu vlad, barbatii probabil sunt mai fixati intr-o directie.
cre'că, nu ştiu...

tess

personal cred ca e bine in ambele moduri, asta daca le luam separat si le folosim ca variante.
dar, si mai buna (zic eu) este imbinarea lor. adica dozam si presaram momente de animalic cu momente de mare delicatetza. astfel, nici o femeie nu va casca sau nu se va simti obiect sexual ce indeplineste o necesitate.

barbatii sunt fixati pe o directie, dar cu timpul si experienta cred ca se mai educa, la fel si femeile. sau asa ar trebui, daca partenerul le da tot concursul sa evolueze. da, sunt si persoane antitalent, dar cred ca e o explicatie in spate. si oricum, nu e nimic care sa nu se rezolve cu niste vin :razz:

si da, depinde de femeie si de mood ff mult. adica daca ea chiar are chef si il citesti in sclipirea aceea din priviri, cred ca merge excelent si la fix animalicul. daca e obosita, tracasata, nervoasa, etc trebuie mai intai oarecum ademenita si luata cu binisorul (dar, sa nu dureze prea mult, ca poate si adoarme)

si mai cred ca preferintele se schimba mult cu varsta. altfel face si simte dragostea o pustanca la 19 ani, altfel la 25, altfel la 30..etc

eu una, detest amorul monoton.

A CERB

Cum face bre dragoste o pustoaica la 30 ani? I know, age is just a number.
Smile! It confuses people!

Qvadratus

Pi 'şi închipuie că e puştoaică....na...

tapirul

Quote from: A CERB on June 11, 2007, 07:07:34 PM

don't you know already?  ??? ??? ???
cre'că, nu ştiu...

tapirsis

Quote from: A CERB on June 11, 2007, 07:07:34 PM

;D
You made my day! Again!
Eream suparata, cititi voi la topicul de juniori de ce.
Thks.
Va fi bine!

mada

Pai Vlade, cred ca 1 include si 2. Daca vrei sa fi virtuos, trebuie sa poti canta orice partitura cu acelasi rafinament si adaptat auditoriului si momentului...   :cool:   :!:

mada - once again: mada. not anyone else.

vlad

Cred ca io am o prea mare disociere intelectuala. Macar atâta sa am de la intelectuali, ca intelect ciuciu. Aa, mai am si lene, dar asta e altceva. Intotdeauna am avut probleme in a trai din plin orice. Adica, dansul de exemplu, dar orice chestie spontana, in general. Din contra, daca o iau pe ocolite, traversez o lunga calatorie initiatica plina de referinte bibliografice, lucrurile merg mai bine. Frate, uneori ii invidie pe maniacali.

vlad

Quote from: tess on June 11, 2007, 11:10:28 AM
si da, depinde de femeie si de mood ff mult. adica daca ea chiar are chef si il citesti in sclipirea aceea din priviri, cred ca merge excelent si la fix animalicul. daca e obosita, tracasata, nervoasa, etc trebuie mai intai oarecum ademenita si luata cu binisorul (dar, sa nu dureze prea mult, ca poate si adoarme)

Recitind topicul ăsta f interesant, răspunsul lui tess mi s-a părut cel mai util. Sunt încă disociat intelectual. Voi cum faceţi când vreţi să fiţi animale? Ştiu, întrebare cretină, animalele doar sunt, nu fac în vreun fel.

tapirul

cre'că, nu ştiu...