News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Hai sa fim HIGH

Started by Vesta, December 05, 2004, 11:06:35 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vesta

Sper sa prinda topic asta....
sooo...careva a prizat a tras ..s-a injectat...are prieteni care au facut-o??
e ok sa fumezi iarba??
 Eu unul m-am ferit cam ca de dracu...bun cred ca stim cu totzii ca Marij. nu da dependentza ...dar daca imi place si vreau mai mult???
so..in cazul meu ocazii au fost dar cum ziceam ...m-am abtzinut...dar am avut prieteni...si (poate culmea)  mai ales prietene  care au si fumat si prizat...
 Pareri  , opinii???
I Am a JEDI like my mother before me (se pare ca si bunica a fost, dar nu e sigur)

A CERB

eu nu am servit pana aku, singurul drog e alcoolul, pe care ma chinui sa-l beau de trei ori pe saptamana pentru HDL-c.
Smile! It confuses people!

plure

Cand eram mica aveam mania televizorului. Si iata multumita propagandei liberale din Statele Unite ce se putea vedea:

1. filme in care se arata cat de rau a suferit omul negru cand a fost adus sa munceasca la omul alb
2. filme in care ti se arata cum si in ziua de azi discriminarea e la fel de mare
3. filme in care femeia e egala cu barbatul si are dreptul sa se culce cu cine vrea ea, inainte de casatorie
4. filme in care ti se arata ca un comportament sexual la risc e rau, intrucat SIDA asa si pe dincolo

si, nu in ultimul rand...

5. filme in care ti se arata ca drugs are bad si in care diferiti o patesc din cauza drogurilor.

Propaganda de mai sus a prins foarte bine la mine, intrucat - cred- se potriveste cu structura mea.

Sa nu uitam propaganda din reclame impotriva drogurilor si a SIDA; si aia a prins foarte bine la mine.

De aceea in afara de tutun de care m-am lasat fara voie, nu am avut dorinta de a incerca nici un drog. De cand sunt in OL mi s-a oferit iarba de catre prieteni de-ai lui Cos de mai multe ori, insa am refuzat iarba dreacului pe loc. Si pilule aveau oamenii aia -XTC. Sunt aproape mandra de cum am reactionat. Totusi, daca ma gandesc ca nici macar nu da dependenta, uneori aproape ma intreb cum ar fi. Noroc ca ideea implantata de copil "drugs are bad" functioneaza f bine...
Images of innocence and terror, not easily described in words alone, nonetheless "speak" a

A CERB

plure, tu esti buna de poster pentru nancy reagan's " just say no"

eu cred ca tu esti mai konservatoare dekat iti dai seama si ca, pe undeva, te bukuri ka a ieshit bush( stiu, tapi, obsesii)

INDIANUL

MM neclar numele topicului:ne intrebi ce credem despre droguri si daca am luat sau ne indemni sa luam(hai sa fim high)?
ramas bun...

plure

Venind de la tine o iau ca pe un compliment dar trebuie sa iti spun crudul adevar: il iubesc pe Kerry. :D
Images of innocence and terror, not easily described in words alone, nonetheless "speak" a

Tez

Mda....incercat iarba de vreo 3 ori....curiozitate si siguranta ca nu da dependenta decat daca exagerezi.....odata n-a avut nici un efect vizibil(cred ca era prea slaba ),de doua ori a avut :lol: ...nu-i nici o smecherie,senzatie de ameteala usoara si razi ca prostu' de orice....eu de exemplu radeam de modelul nervurilor de pe o frunza,so :lol:  :lol:  :lol:
Nu e mare filozofie,mi-am satisfacut curiozitatea si atat...nu ma atrage prea mult
Am incercat odata si opiu,dar aici senzatia e mai neplacuta(desi esti mai high) si se lasa si cu o durere de cap destul de urata...personal prefer un pahar de vin bun  :lol:
Nu am curajul(sau mai bine zis inconstienta) de a incerca un drog mai tare...

Cu iarba dreacu,alta distractie....am fumat dintr-a saptea pana in clasa a noua,cand,spre deosebire de majoritatea colegilor mei m-am lasat....m-am reapucat pentru o scurta perioada cu vreo doi ani in urma,,m-am lasat din nou dupa vreo trei luni....de atunci cred ca am mai fumat 3 sau 4 tigari,la vreo ocazie mai deosebita....
Oricum,pe langa faptul ca gafai ca locomotiva daca urc pe munte dupa ce am fumat(un motiv de a renunta),nu cred ca am gasit cu adevarat vreo satisfactie in tigari vreodata....singurele modalitati de utilizare care chiar mi-au placut au fost tutunul de prizat si narghileaua

Principalul drog cu care am mai avut de furca...pierdutul timpului in fata calculatorului cu jocuri  de strategie :lol:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Ciresar1988

NU am incercat niciodata. In Amsterdam mi s-a oferit iarba de catre prietenii care ma insoteau acolo dar nu am primit. Si nu numai pt ca stiu ca "drugs are bad" ci mai ales pentru ca ma cunosc foarte bine. Sunt omul extremelor. Mie nu imi place sau imi displace ceva, eu ador sau urasc. Daca imi place o melodie o ascult nonstop 2 zile, daca nu imi place, o urasc si ma enervez de la primele 15 secunde.
Asta e motivul pentru care nici tutun nu am incercat niciodata. Pt ca mi-e frica sa nu imi placa. Pt ca stiu ca, daca mi-ar placea, exista sanse mari sa nu ma opresc la a incerca. Asa ca, de ce sa fortez norocul?
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

Furnika

Quote from: ciresar1988
... Pt ca mi-e frica sa nu imi placa. Pt ca stiu ca, daca mi-ar placea, exista sanse mari sa nu ma opresc la a incerca. Asa ca, de ce sa fortez norocul?
De asta asculti tu rock'n roll, sa compensezi... :lol:

A CERB

Quote from: plureVenind de la tine o iau ca pe un compliment dar trebuie sa iti spun crudul adevar: il iubesc pe Kerry. :D

cine-i kerry?

tapirul

cerbu, nu-ti place kerry???
hmm... o sa-ti placa.....
cre'că, nu ştiu...

Vesta

dar ce-o sa faci Tapire ...o sa-i dai sa prizeze pana ajunge in inaltele  sfere democrate
I Am a JEDI like my mother before me (se pare ca si bunica a fost, dar nu e sigur)

tapirul

neah... Nu stii bancu'?
cre'că, nu ştiu...

Vesta

se vede treaba ca nu ...da poate-l impartasesti....
(e ceva de genul "recunosti ca esti mistretz" ???)

A CERB

pe aproape,
era cu sedinta de partid, in care activistu' esplica ce e comunismu' si spunea ca "fiecare va avea ce ii place in comunism, de exemplu, lu' tov ionescu ii plac cartofii, va avea cartofi, lu' tov popescu ii place varza va avea varza". la interventia timida a lui tov ionescu" stiti, mie nu-mi place varza" raspusul a fost skurt" o sa-ti placa!"

Vesta

A dracu activist........terbibila putere de convingere

tapirul

da. Asa le-o taiam io pe munte amicilor care incercau sa cracneasca la mancare (io gateam always, ca un facut..). Mai ales von mutzufanul era cu mofturi ca lui nu-i place pestele, nu-i plac castravetii...
cre'că, nu ştiu...

Vesta

Mi-e imi plac si unele si altele.....da treaba e ca nu sunt Von.....atnci as fi facut probabil mai multe mofturi

Qvadratus

In principiu suma experientelor posibile dintre care poti alege pe cele pe care vrei sa le parcurgi este infinita. Fiindca viata este finita atunci si suma experientelor eligibile este finita, asadar esti obligat sa faci o alegere. Ceea ce noi denumim utilizarea drogurilor fara doar si poate reprezinta o experienta interesanta, numai ca la dispozitie avind o multitudine de experiente cel putin la fel de interesante alegerea mea nu s-a oprit niciodata asupra stupefiantelor si nici nu cred ca se va opri vreodata.
Am avut o amica foarte “high” din alte puncte de vedere care m-a imbiat de mai multe ori sa incerc “o priza” sau “un fum”, numai ca eu nu am avut chef.
Tutunul l-am incercat in 5 variante: mestecat, pipa, trabucuri, tigari de foi, si tigarete. In principiu nu am ramas un fan, desi ocazional mai trag cite o tigara, asa, vreo 2, maxim 3 pe luna cind sunt obosit, nervos sau trist. Alcoolul, tot ocazional, acum am ajuns sa il prefer la o friptura, la o pizza, la o masa de calitate, rar cu prieteni mai vechi si cam atit.
Vaaaai, ce virtuos sunt, oare o sa ma creada cineva ? (maica-mea poate, care niciodata cit eram in scoala nu a stiut ca eu trageam la pipa....)

Vesta

O prietena imi povestea experentza ei interesanta cu prietenul ei (de atunci)...
 Asta se dovedea a fi prietenul perfect...niciodata nu ra suparat ...tot timpu era vesel....si bine dispus...lucru care o scotea si pe ea din rahat atunci cand era trista....si colac peste pupaza ...viatza sexuala era ....ehe ...cum era (Buna rau adica)
  si ca sa vezi.......cum dragostea e oarba...binentzeles ea a aflat ultima de ce respectivul danutz era tot timpul asa bine dispus.......
 concluzia ...citez...'m-am despartzit de drogatu' dracului'

Vesta

Da ce credeai ca vii tu si ne faci Varza......cam cate 0,0 sec  crezi ca mi-a luat ca sa ma prind

tapirul

mai marturisiti din pacate, hai
Io am vrut sa incerc iarba, de curios, da' n-am stiut de unde sa iau.
acu' beau vinuri italiene si beri oregoniene.
cre'că, nu ştiu...

von Manteuffel

Quotetapirul Posted: Wed Feb 15, 2006 8:06 am    Post subject:  
mai marturisiti din pacate, hai
Io am vrut sa incerc iarba, de curios, da' n-am stiut de unde sa iau
din gradina
Meine Ehre heißt Treue!

tapirul

n-a iesit anu' asta. Si-a mai si venit niste mutzufanii dracu de la BD...
cre'că, nu ştiu...

A CERB

intreaba-tz bre studentii. marturiseste rusinat ca nu ai incerkat niciodata si vezi ce iese. nu eu n-am fumat. eu beau tot bere si vin( ca am vazut ca pasiunea ku koktailurile ingrasa)