News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

CARTILE LUI SVEN HASSEL, TANCURI SI WW2

Started by INDIANUL, November 23, 2004, 05:13:51 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

nu stiu daca am ales bine sectiunea dar sa vedem pe care din coordonate evolueaza discutia si apoi tapi il muta topicul unde crede el.
comandantul de tanc(tapiru),herr de la tun(manteuffel), conducatorul tancului(eu) si ceilalti va rugam sa va urcati in panzer;directia:frontul de est dupa bolsevici :D
ramas bun...

stefan

Am doar 6 carti la activ. Le gasesc undeva in format gratuit?
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

kooksee

daca ai citit 6 e ca si cum le-ai fi citit pe toate.

kooksee
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

Tez

Eu am citit toata seria de  la Nemira,de vreo doua ori....asa ca ma inscriu si eu ,ca ochitor eventual :lol: -desi amerindienii au vazu'mai ager.....seamana cat de cat intre ele,dar imi place stilul si sunt pitoresti....ce nu mi-a placut e faza cu personaje kilarite(in "Legiunea blestematilor") si ulterior folosite,din ratiuni comerciale,in toata seria :)
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

kooksee

pai omu a scris intai legiunea blestematilor. cand a vazut ca are suces a expandat problema.

btw, filme ati vazut dupa cartile lui.
Eu am vazut doar 2 (monte cassino si blindatele mortii) dar mi s-au parut foarte slabe.
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

INDIANUL

daaa am vazut si eu unul nu mai stiu care dintre ele;prost raaaaau;facut pe undeva prin yugoslavia(filmat pe acolo) si era un rebut filmul;doar personajul micutului semana:o matahala :D
ramas bun...

Qvadratus

Quote from: OldMandirectia:frontul de est dupa bolsevici

Eu as prefera niste bolsevice mai degraba, nu de altceva, dar as vrea sa-mi largesc orizontul politic.... :P

INDIANUL

in cazul asta esti micutul sau porta ca legionarul saracu' :D ba apropo cadeam pe jos de ras cand citeam ce orgii faceau idiotii in bordeluri;ba numai chestii de iti intepeneau obrajii de la ras.
ramas bun...

Qvadratus

Nt', cred ca mai degraba Sven, ca arunc pe-aci cite-o grenada si se gasesc unii sa explodeze dupa aia... in plus mai sunt si chior citeodata...
Dar eu unul tot la bolsevice ma gindesc.......
Excitanta politica asta, ce mai...

Tez

Da ma,bolsevice,bolsevice,da daca vezi prea mult rosu in fata ochilor? :lol:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Qvadratus

Pervers mic, te gindesti ca sunt bolsevice la ciclu', aiiiii?

Tez

da,la ciclul  de (i)realizare a idealurilor revolutionare
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Qvadratus

Revolutia cere sacrificii....
Uneori trebuie sa te "integrezi" cu dusmanul de clasa...

Tez

da,chiar fara voia lui....
a,cred ca-i a doua oara ca mi te adresezi cu apelativu' de pervers mic....
la treia oara iti demonstrez,eventual,ca sunt unul mare.... :lol:  :lol:  :lol:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Qvadratus

Hapai ho sa reformulez, nu vreau sa-ncasez vre-un glont ratacit. Ho sa ma pastrez pentru bolsevice...

Tez

You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

originaltup

un film bun care se inspira intr-o anumita masura din Hassel este "Ironcross", cu James Coburn.
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

A CERB

cred ca se cheama "the cross of iron"( stiu, tot un drak), l-am vazut azi listat la overstock cu $22, e pe lista de kumparat. tu unde l-ai vazut?

inka o intrebare, citesc zilele astea legiunea blestematilor intr-o traducere dubioasa, publicat de cassell military paperbacks( cine or mai fi si astia?) si zice ceva de unu' Pluto. nu prea imi aduc aminte din ro, voi aveti idee cine e? porta e porta, iar batranului ii zic "old un" ceea ce mie imi suna imbecil.
Smile! It confuses people!

INDIANUL

apare unu pluto din cate tin minte dar nu mai stiu cine e;parca era unu mare gen micutu oricum stiu ca moare(decapitat sa zic eu);stiu ca apare dar in rest nu mai stiu sigur nimic.
ramas bun...