News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

SOMATIE

Started by vlad, November 19, 2006, 06:00:39 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

CE FACURATI LA REZIDENTIAT? care l-ati dat, of curs.

Furnika

Folosirea perfectului simplu in contextul asta iti face intrebarea specifica.  :razz:

vlad

Crezi ca am facut-o inconstient? :D Sper ca e de bine. Pe medicale dupa ultimele estimari o sa se intre oricum cu vreo 670 din 950. Si mai e si umbrela MF.

Ondina

    Ma numar printre cei care nu au dat rezidentiatul.Poate am facut bine, poate nu, asta numai peste un timp voi vedea. Am avut insa niste surprize de la colegii mei de am ramas trasnita! Unii care ma asteptam sa ia cu nota mare au luat cu nota mica sau chiar pikat , si invers. Nu stiu cat tine rezidentiatul asta de invatat sau de noroc, nici macar de tocit nu cred ca tine!

Ma bucur pentru colegii mei de grupa care au luat foarte bine, toti! Ma bucur si pentru ca stiu ca sunt oameni cu suflet care o sa se implice in ceea ce fac, si pentru ca o sa-si permita sa faca specialitatile care vor.

Nu imi pare rau pentru cei care au pikat din cateva motive:
1) Multi nu au invatat nici in facultate, nici pentru rezi, si ar fi o pedeapsa de la Dumnezeu sa ajunga doctori(ptr pacienti ma refer)
2)Unii care chiar au invatat, ma gandesc ca poate le-ar fi mai bine in alta parte(un sut in dos poate fi un pas inainte)
3) Sunt multi necopti la minte sau aroganti carora le-a prins bine un bobarnac ca asta, sa stea acasa, sa mai munceasca, sa mai creasca...(desi unii sunt deja doctoranzi, preparatori, cercetatori..)

Imi pare rau pentru unii care au intrat pe o pozitie inferioara si care o sa culeaga, si o sa faca ce ramane, si care o sa fie frustrati toata viatza , din cauza unui examen de toata jena!

Insa pentru toti ce-i ce-si pun minte si sufletul in slujba vindecarii, mult succes!!adrian  am luat....nu-s foarte multumit- 739p( pozitia 821,desi cred ca o sa mai urc pana pe la 790 sau pe acolo).inainte de rezi vroiam cardio, acum la revedere! sper sa prind ATI (daca se poate in buc, desi in principiu ma pot transfera si din alta parte).

  in rest despre ex .....e prea stupid all in all.
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!