News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Traiesc in Ro si asta ma confuzeaza

Started by Ciresar1988, May 03, 2006, 12:44:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ciresar1988

Am fost ieri la Tg Mures. M-am gandit sa vaz cetatea. In curte, o scena de vara, pt spectacole de teatru, probabil. Decorul, butaforie, imita...UN ZID DE CETATE.:shock:

Plec din Tg Mures. Iau Intercity. Opreste in camp 10 minute ca sa treaca personalul.

Da, m-am linistit. Sunt inca in Romania. Pt o clipa ma visam in alta parte...
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

A CERB

mama lor de unguri cu varosmasarhely-ul lor ku tot!
Smile! It confuses people!

sick˝

Quote from: Ciresar1988Am fost ieri la Tg Mures. M-am gandit sa vaz cetatea. In curte, o scena de vara, pt spectacole de teatru, probabil. Decorul, butaforie, imita...UN ZID DE CETATE.:shock:

butaforia e acolo de mai mult timp.. rupta "simbolic"..este atat de dragalasa:

cetatea din cetate..

Ciresar1988

Mie mi se pare penibila, zau. O fi ea rupta simbolic, dar, cel putin pt ochiul meu, e ca nuca in perete acolo.

sick˝

glumeam. e rupta de vânt sau poate chiar de niste copchii rautaciosi.
te-ai plimbat pe culoarele de lemn ale soldatilor ce aparau odinioara zidurile cetatii?

it's a strange feeling, that boils my boold..

Ciresar1988

Da, am fost si in biserica, am stat la soare, am visat cu ochii deschisi....

sick˝

zidurile de acum doua luni..

fantana mai era incuiata cu lacatul?

Ciresar1988

N-am vazut  :( Am stat f putin, din pacate. Dar ma mai duc...

vlad

Cred ca si inauntrul meu e un om de carton.

sick˝

vlad

Too late, oricum n-am cap si ma ploua-n gât.

manolo

Quote from: Ciresar1988Am fost ieri la Tg Mures. M-am gandit sa vaz cetatea. In curte, o scena de vara, pt spectacole de teatru, probabil. Decorul, butaforie, imita...UN ZID DE CETATE.:shock:

Plec din Tg Mures. Iau Intercity. Opreste in camp 10 minute ca sa treaca personalul.

Da, m-am linistit. Sunt inca in Romania. Pt o clipa ma visam in alta parte...

hehe, o tin si eu minte, inca de acum vreo 4 ani, pe cand am ajuns prima oara la Mures dupa '89. Ciresar, sper macar ca te-ai desfatat cu acea alee a trandafirilor, care merge de la cetate in sus, spre unitatea militara...

cat despre intercity care opreste in camp, am fost de 2 ori spre Strasbourg cu trenul dinspre Karlsruhe. De fiecare data a oprit inainte sa intre in statie. A doua oara am intrebat controlorul, mi-a spus ca de fiecare data ajunge mai devreme, pentru ca francezii si nemtii nu s-au pus de acord cu orarul trenului. Astfel, francezii il au trecut ca ajunge cu 2 minute mai tarziu decat nemtii, asa ca... sta si asteapta.

Ah, da, am fost de curand cu sageata de la Iasi la Bucuresti. A oprit de cateva ori in camp, odata la Patarlagele. La un moment dat, la intoarcere, pentru ca sunt restrictii prin zona inundatiilor de anul trecut, s-a oprit in camp si mecanicul a anuntat "pentru fumatori, usile se deschid pe dreapta"; si au iesit oamenii la o tigara in camp, la cateva sute de metri de casele facute de Becali...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

cre'că, nu ştiu...