News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Ma marit?

Started by rocsa, April 17, 2006, 07:35:45 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rocsa

Sau ca sa ocolesc cacofonia... (mamofonia in cazul asta, nu Vlad?) M-as marita
Auzi tapire ce-l impiedica pe un barbat sa ceara o muiere de nevasta? Sau ce l-ar face sa o ceara mai ales cand sunt impreuna de multi ani? Nu ca ma arde sufletu dupa maritisuri, dar cere-ma si tu odata!

vlad

Quote from: rocsacere-ma si tu odata!

Cere, ba, si tu odata!

tapirul

will you marry me? odata?
unii fac ceremonia cu popa sarind cu parasuta, noi putem sa o facem online intr-un chatroom (stiu, nu-i romantic)

cre' ca lu' barbati le e frica cateodata. Măritişul (căsătorişul) suna serios, tre' sa ma comport matur, gata cu copilaria, alea. Sau nu stiu.
cre'că, nu ştiu...

tapirsis

Bai Vlad nimik nu stii!
Este:
cere-ba si tu odata! cu liniuta

Rocsa, scuze, nu m-am putut abtine sa-i raspund.
Nu cred ca este vorba de frica, mai mult inclin sa cred ca-i vorba despre comoditate, ceva de genul "da' asa ce-are? e foarte bine! de ce sa schimb si sa ma complic?"
sau alteori nici nu le trece prin cap propunerea! nu ca n-ar vrea, pur si simplu nu s-au gandit ca este asa de important pentru cealalta parte, cea feminina, si nu ca ai sari imediat sub pirostrii dar e asa, o chestie, s-o zica!
De aceea e si bine sa o zica atunci cand vor ei, fara aluzii sau doamnefereste presiuni, altfel te-ai intreba intruna dupa, da'daca nu plecam in sua? sa daca nu ramaneam insarcinata? da daca a zis-o numai sa scape de gura mea?
Oricum in viata toata trebuie sa te comporti si matur uneori (cel putin dupa 18 ani) si sa te si copilaresti alteori, indiferent ca esti casatorit sau nu
Va fi bine!

A CERB

pai poate n-are de gand. daca crede ca iti convine status quo nu o sa schimbe nika.

calea klasica e sa-i faci un kopil. poate merge. poate nu, da' ramai cu suveniru.

spune-i si tu ca ai o varsta( peste 23 de ani parca) si ca nu-l asteptz forever, cu alte cuvinte cere-l tu. daca se supara, atunci nu era sa fie anyway, si ai raspunsul.
Smile! It confuses people!

rocsa

:lol:  Cerbe m-ai spart vorba aia.
Tapirsis a zis cel mai bine. Nu ma roade mintea dupa nunta, bleah, dar sa ma ceara numa'. De mai multe ori, na.
L-am cerut io si a murit de ras

tapirsis

Daca nu a murit de plans, there is always a hope!
Acuma lasa-i putin timp sa rumege cererea ta.
Vreo circa aproximativ o saptamana asa.
Fara sa mai zici tu nimic, dar nimica-nimicuta.
Apoi ne dai de veste cum o fost.
Va fi bine!

Furnika

Spune-i ca altcineva te-a cerut in casatorie (eu de exemplu) si ca daca nu face pasul cat mai repede i-o ia altcineva inainte.

Ciresar1988

Hai, ma, Furnikule, ce naiba !!!! Eu speram sa ma ceri pe mine  :cry:
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

vlad

Furnika + Ciresar =  LOVE

rocsa

In sfarsit acu vad cu ochiu drept  8)  Bai furnika, din cauza ta m-am ales si cu ochiu vanat si cu bagajele la usa. Macar daca aveai unde sa ma adapostesti dar nici urma de furnika, de ce n-ai raspuns la telefon, pai ziceai ca ma iei de nevasta?! Dati toti bir cu fugitii cand e vorba de chestii serioase

tapirul

să te mai cer si io sau vă încurc?
cre'că, nu ştiu...

rocsa

:P  pai vroiam sa te provoc d'aia ma faceam ca ploua. Mai cere-ma ca tare-mi place

vlad

Pai daca iei sfaturi de la furnika...Ultima data m-a sfatuit sa ma dau la fata profului daca vreau ascensiune profesionala. Acum sunt ucenic-infirmier.

manolo

Quote from: vladPai daca iei sfaturi de la furnika...Ultima data m-a sfatuit sa ma dau la fata profului daca vreau ascensiune profesionala. Acum sunt ucenic-infirmier.

nu-i nimic, in mai putin de 16 ani vei fi general de brigada, conferentiar si sef de spital.
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

vlad

:D
Si infirmier sef.

tapirsis

Tapire, cand s-o intoarce nevasta de la olimpiada (premiul I pe tara - modest, modest), te-ai ars. Nici masina de spalat 1000 rotatii nu i-ai luat. Fa repede credit nevoi personale si ia, ca se dau la pachet acuma masina de spalat cu prajitorul de oua si spargatorul de nuci. Sau invers?whatever, tre sa te misti repede.
Rocsa, o sa ai ochii asortati ca fata-i mica dar oteloasa si ambitioasa.

Nevasta: FELICITAAAAARIIIIIII!!!!

:ola:  :ola:  :ola:
Va fi bine!

vlad

De ce, s-a maritat nevasta?

tapirul

nope. will she dare...

masina de spalat e pe lista, e d'aia de si spala si usuca si face de toate. gata, am zis, am zis, o iau.

Felicitari nevasto, la mai multe!
cre'că, nu ştiu...

A CERB

da' mashina de batut cand iei?

vlad

Felicitari si din partea mea.

A CERB

am inteles, o bati manual...

rocsa

Felicitari nevasta! In felul asta raman forever domnisoara de onoare la nunta altora

tapirsis

Ei, Vlad, am fost si io offtopic un pic.
Nu, nevasta nu se marita, will she dare???? doar a dat gol!!!!!!!

PS
Cerb, mashina aia de spalat face de toate :wink:
Va fi bine!

A CERB

if you can cram her inside.

nevasta

m-am intors tapire sa stii!iar tu fetita, i-ati gandul de la tapirul k e dejja luat...cu acte in regula...asa ca hands off!
Nu toti baietzii buni are noroc, dar nici femeile nu e oameni...

nevasta

Quote from: A CERB on April 21, 2006, 12:01:06 AM
if you can cram her inside.
n-avea grija.......incap mai mult de o gramada.....mai ramane si loc.....avand in vedere ca sunt cam k little japanesse....(aaa si sorry pt aia cu i-ati...care e de fapt ia-ti.....e din cauza faptului k mereu sunt pe fuga.....)

nevasta

Quote from: tapirul on April 20, 2006, 05:36:22 PM
nope. will she dare...

masina de spalat e pe lista, e d'aia de si spala si usuca si face de toate. gata, am zis, am zis, o iau.

sa stii, barbate, k de  cand ma duc la olimpiadele astea, mi-am dat seama k menirea mea nu mai e de femeie de casa....asa k nu stiu ce sa zic cu masina asta....am asteptat prea mult....cat crezi ca voi mai rabda?