News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Imi plac bucurestii...

Started by vlad, March 21, 2006, 10:31:20 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

...sau din rahat, mitologie. As vrea  io. Nu e la indemâna oricui. De obicei, e mai usor invers.

Intorcându-ma de la Elias, dupa principiul meu vechi: "niciodata cu masina, niciodata la bulivar", vazui o casa, din aia, bucuresteana, mahala 1900, pe care scria "Vila Astarte". Vila Astarte! O vila botezata dupa o veche zeitate semita, Ishtar, stramoasa Afroditei. Oare ce se petrecea in casa aia, la inceputurile ei?
Chiar alaturi e o veche casa cu aspect mai aristocratic,  caramida aparenta, cu trei blazoane prafuite, nu pe fatada, ci lateral, spre gradina. Unul era emblema Romei, am recunoscut-o. Urmatorul avea un sarpe si o cruce! Ce-o mai fi si asta? Iar ultimul era cu lys-de-France. Actualmente, in acea cladire nu e nimic oficial.
Mult mai incolo, pe Varsovia colt cu Londra, e cladirea in care Nastase a pus muzeul lui de carti vechi. E o casa ca o fortareata, in stil neogotic. Pe fatada sudica, un blazon: doi lei incadrând un scut, pe care se vede o corabie, pe mare, având pe unica pânza o cruce. Asta ce-o mai fi?
Imi place sa ma benoclez la "blazoanele" caselor din Bucuresti. Majoritatea au fost razuite, probabil de proprietarii in schimbare, sau in anii 50, de  teama rusilor: decoratiuni bogate, kitchoase, incadrând scuturi enigmatic de goale... Altele sunt simple monograme inflorite. In sfârsit, mai sunt armele intregi, nealterate de timp, si dintre astea majoritatea sunt tot atâtea mistere.

Si-mi place si sa merg pe malul drept al Dâmbovitei, spre sud, la apusul Soarelui. Inainte, Dâmbovita e de mercur. In spate, e de foc. Umbra mea pluteste pe apa. Imi place si cum miroase Dâmbovitza, si toate lacurile bucurestene. A apa statuta, lintita, gunoi si viata. Mirosul vietilor noastre. In doua luni, deja o sa fie plin de copilasi in curu gol, aruncându-se in ea de pe poduri.

lucisandor

pen'ca unii a uitat, o sa le reimprospatam memoria
deci fantoma lu' doctoru' care facea piatra filozofala din urina (ma refer la Grig, batrin, jucind table si facind guverne in Cijmigiu) se intilnea cu fantoma unui biciclist (se stie ca biciclistii a disparut, si asa erea <50), si se transgresa ei dimpreuna cu babele alea nebune de la universitate care zice ca le "radiaza securistii" intr-o alta dimensiune unde nu mai era ashea colb industrial pe strazi (cre' ca erea comuna Pipera), aprindea o tzigare si incepea sa filozofeze despre babele de pe scara care asculta Bach cam tare, frate, cred ca e tari de urechi, nu mai poti sa iti asculti linistit maneaua in casa "ce faci frate?" "haules baules, citai cultura si ecologia in orashul asta, io ma mut la Koningen, traitz-ar familia" "da-te-n sloboz, Bucurestii are nevoie de spiritele lui, n-ar e catedrali, are muzeu' lu' bopmbonel, numa' copii, pai daca nu raminem noi, iluziile, cu ce o sa mai deosebeasca Vlad Bucurestii de Braila?" "e usor fraiere, in Braila oamenii e mai cititi si Braila e doar una"

Quote"M-am nascut in Bucuresti
Intr-o casa linga
Unde poti sa pescuiesti
Sa respiri si sa gindesti.
Muntii in ape se oglindeau
Si padurea adinca
Zgiriie nori ca-n Bucuresti
Mai semeti par ca-n povesti
S-a nascut in Bucuresti
Copilasul Leontin
Seara asculta povesti
Cu eroii shaolini
Bucuresti se transformau
Leontini iute cresteau
Locatarii locatau
Mari prefaceri prefaceau
Prefaceau"

Quote"Salajan, Salajan
Catier bucurestean,
Noi il iubim
S-a nascut,
A crescut
Mare negru si urit
De la-nceput.
General Salajan,
Mare nobil ardelean,
Transilvan.
A trait, a luptat,
E si strada si barbat.

Titan
Jus'que au bord de l'ocean
Titan Salajean.
Je....?..? petit accent...??
Maitre, ce fameux tresor d'antan
Vient des mes parents,
Ma parole de Salajean-Valjean
Est suffisante.

Salajan ridicat,
Malul marii inspumat,
Involburat.
Pedalez, Salajan,
Tigru malaezian
Intravilan
A muncit, a iubit,
Omul-strada fericit
Impatimit.
Decebal, Salajan,
Per Scorillo si Vitan,
Walking on the wild side.

Salajan, Salajan,
Cartier bucurestean,
Inima el mi-a furat,

E si strada si barbat.
Salajan, Salajan,
Juma'te bucurestean,
Inima el mi-a furat,
E si strada si barbat.

Salajan, Salajan

Salajan, Salajan
Cine te-a preconizat,
Ala barbat
N-ai stiut ca, de fapt,
Pe la spate te-a lucrat
Walking on the wild side."

"Luna creste peste teii in floare
Mare
Briza printre salcii ameteste-n parfum
Strandul de placere se infioara
Iara
Lacul I.O.R. tresare luna si stelele sclipesc

Lacul
Naaa... Marea
Iaaa... Lacul
Stelele sclipesc

Doi jandarmi calare trec prin apa lacul
Cavalerii isi orbesc soptit, cu mister
Noaptea rondul pare plin de pace
Dulce.
Linistea naturii
Vor pazi-o pina inspre zori.

Lacul
Naaa... Marea
Iaaa... Lacul
Stelele sclipesc

Lacul
Floarea
Gendarme."

mada

Chiar Vlade, daca ti-ar veni niste musafiri din provincie sau din strainatate, ce le-ai arata din Bucuresti ? Ce consideri ca ar merita vazute/vizitate ?
mada - once again: mada. not anyone else.

lucisandor

si inca ceva, zic inca ceva: (doar noaptea-i mai lunga... )
ceea ce face bucurestiul bucuresti poate fi discriminat de bashini literare doar in situatii ca a mea: dupa 9 ani acolo, tzop in alta lume...  sa stiti cu totii ca nu duci dorul mizeriei ("apa statuta, lintita, gunoi si viata" - las-o lu' Fanush Neagu pe asta dimpreuna cu "malaiul solar facu mamaliga de aur pur") si nici al fantomelor care este

Tasha-meseriasha

Vlad, te-ai dat vreodata cu podu'? Adik: e podul ala dintre grozavesti si eroilor, pe care daca stai, cu fata spre E-N-E si te uiti cu coada ochiului spre masinile care merg spre eroilor ai impresia ca margi cu o viteza fantastica spre grozavesti, ca e barajul ala chiar sub pod. iar la apus e si mai bestial.
te-ai imbatat vreodata la un chef in regie si apoi sa mergi sa te dai pe gheatza pe dambovitza?
God is dead. Long live God.

Floarea de zacusca.

vlad

Cu podu m-am dat. Pe gheata nu.

Depinde de musafiri. Pe unii i-as duce intr-un loc, pe altii in altul. Mi-e greu sa vaz Bucurestiul ca obiectiv turistic, desi presupun ca ar fi câteva lucruri de vazut.

tapirul

io nu m-am dat pe gheatza pe dambovitza, dar am facut baie. Era un an in care totzi faceau baie in dambovitza, era greu sa gasesti loc cu prosopul pe bordura aia. In fata la u-uri e cascada aia artificiala (nu's cum se cheama tehnic). Saream de sus in cap (peste cascada, so to speak) si ne cataram iarasi prin spatele ei. Si poorma ne intorceam spre camin si io cu qvadratus ne puneam prosoapele in jurul capului si urlam "jihad!!"
... ba, daca ma gandesc bine, m-am dat si pe gheata.. dadeam suturi la bucati de gheata si se duceau cate 200 metri....
cre'că, nu ştiu...

tapirul

Quote from: vladDepinde de musafiri. Pe unii i-as duce intr-un loc, pe altii in altul.
pe mine unde m-ai duce?
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

QuoteSi poorma ne intorceam spre camin si io cu qvadratus ne puneam prosoapele in jurul capului si urlam "jihad!!"
:ROFL salaam alequm.
ramas bun...

vlad

la Marilena, vis-a-vis de unde facui liceul, la Scoala Centrala. Mai intâi inauntrul S.C., sa-ti arat ciresii, ca sunt japonezi :) Apoi vis-a-vis, la Marilena, la o bere. Dupa aia, mai vedem.

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirsis

Dar ma luati si pe mine.

Mi se pare ca avem si noi in Ploiesti, in parcul din fata primariei, cires japonez si magnolie.
Asa caci, Crisule, dupe aceea il ducem si noi pe Vlad prin urbea ploiestilor, republicana si plina de carciumi (la Pomul Verde, de ex).
Va fi bine!

tapirul

sigur ca da. Si ii aratam si cartierul Nord, cel mai frumos cartier de blocuri din cate exista; Vlade, stiai ca un cartier de blocuri si numai blocuri poate fi extrem de frumos? Sunt in 80% blocuri micute de patru etaje pierdute intr-o mare de gradini, parcuri cu leagane si balansoare, verdeata, tei, flori, tufisuri, garduri vii, etc
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

daca nu-s gri degeaba ca nu au dupa ce se ascunde Gandacii Mafioti.
ramas bun...

vlad

Je sais. Mama mea e republicanca de la Ploiesti.

tess

opa...nu stiam ca-s concetateana cu asa somitati :D i-s republicanca de pe republicii, si-mi palce sa ma dau pe cameliei :D
da unde este domle pomu asta verde? ca nu sh de el :D (ete cum mai aflu si eu despre mult iubitul meu oras)

tapirul

pomu asta verde e undeva in Sud..Cum ii zice dom'ne la cartier... Oricum, cand mergi spre gara, in stanga...

si ia zi, daca esti republicana, esti gogoşară sau măgăruşă?
cre'că, nu ştiu...

tess

tapirul

hai sa te testez
iti spun un nume
"Molecula"
cre'că, nu ştiu...

tess

tapiru gogosaru'  :cheerleader:  :cheerleader:  :cheerleader:
pe molecula o stiu doar din lectura si folclor republican, de unde rezulta ca am fost la bulivard cu magarusii veseli :D

danya

molecula nu era o super profa de chimie, in ILC ...o chestie de chinuia elevi pana la ultimu atom??

vlad

In vremea de aur, Bucurestii erau doar un oras de lânga Ploiesti :)

tapirul

da cu molecula. Mi-a fost profa patru ani. Era autoarea manualului de chimie de clasa IX si X.
era exact ca Isoscel din seria liceenilor - sunt convins ca personajul a fost creeat dupa molecula noastra.
Liceul se cheama LILC aka Liceul Ion Luca Caragiale (the real one, mai e un fake in Bucuresti) aka Lustruim Icoane, Linguri si Castroane
cre'că, nu ştiu...

tapirsis

Buey, Molecula este o adevarata. Mai e si Ganga de mate. Si Dumitreasca de engleza. Si Tataru de romana. Si mai era si la istorie o profa meseriasa dar i-am uitat numele.
Danya si Tess, voi sunteti diferite sau sunteti doar o ploiesteanca? ca sa stiu cat e gasca de mare :P
Va fi bine!

tapirul

si acu' rad cum era sa rraman corijent intr-a unspea, la Dumitreasca... Am avut o lucrare de control anuntata (da' cum io sunt nauc, habar n-aveam); era din lectia "William Cuceritorul". Intra Dumitreasca, zice "numarul unu, numarul doi, numarul unu prima parte a lectiei, numarul doi a doua parte". Io, siderat, il intreb pe colegul de banca "ce tre' sa facem??" -  "sa povestim ce e in lectie" -  io: "in engleza?!?"...
dupa juma de ora de fâţâială, colegul era deja la a treia pagina, io scrisesem numele, data, "extemporal la Engleza" si cam atat.. Il intreb "mai, zi si mie ceva acolo..". Asta, grabit "pai... actiunea se petrece la Hastings".
Scriu eu sârgunicios "At Hasstings, Wiliam..." si stau si cuget "ce-o fi facut William la Hastings???"

Dumitreasca evident ca vedea ce e cu mine. La sfarşit imi ia lucrarea si o citeste tuturor: "ia sa vedem ce a scris Dogaru.. Aha.. At Hastings - prima greseala, ai un 's' in plus - William - a doua greseala, ai un 'l' in minus...cat sa ii dam lui Dogaru? doi spre trei..."

Da' de Ichim de engleza nu zici? Si Peteul de fizica (un adevarat), ca si Nachila de mate (e pe la inspectorat acum)
cre'că, nu ştiu...

danya

doua ploiestence..se leganau....si da, ILC-isa io. dar generatia cu pantelimon director. si Niculescu la franceza..daca il stie careva...

tapirul

aaaa, si Botezatu de geografie....
cre'că, nu ştiu...

danya

de geografie nu-mi aduc aminte nimic nimic...incepand din generala incoace. nici nu stiu dc am avut profesor, cred ca s-au tot schimbat..habar nu am...dar ama vut niste nefericit de profi- bila( parca dumitrescu de fizica) una chitu( de chimie- o habarnista) ...de romana imi aduc aminte cu placere - bercea..nu cred ca o stiti...o tipa fff creativa cu o imaginatie deosebita.  pacat ca era profa....nu era locul ei printre elevi de teroretic.

clebs

QuoteDanya si Tess, voi sunteti diferite sau sunteti doar o ploiesteanca? ca sa stiu cat e gasca de mare

neee, cei din cabinet nu cloneana persoane, decat forumu cu totul :lol:
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

vlad

Topul magnoliilor din Bucuresti

1. str.Barbu Delavrancea, nr.9.(aproape de coltul cu Mihalache) Un exemplar magnific, ocrotit, de Magnolia din subgenul Yulan  (cred ca specia e denudata, nu stiu, ca nu scrie pe pancarta. Florile sunt imaculate. Infloreste mai târziu, astfel incât acum, când celelalte magnolii au trecut de apogeu si deja cracile ingreunate asteapta sa se scuture, yulanul de-abia a facut boboci. Intr-o saptamâna va fi un spectacol impresionant.

2. tot str. Delavrancea, dar la celalalt capat, la coltul cu Mahatma Gandhi. E o casa veche, un fel de conac englezesc, cu ziduri groase si intrare boltita. Peste zid se vede o magnolie superba, specia soulangeana, cu ramurile aplecate de atâtea flori.

Strada Delavrancea e o bijuterie, oricum. Abundenta de magnolii, cu cele doua splendide exemplare parca intentionat puse la capete, cu casele vechi, nu prea bucurestene, mai curând o colectie de stiluri europene, cu cocosi pe acoperis. Si cu doua ofelinate galagioase :)

3. Magnolia de pe Caderea Bastiliei. Nu e foarte spectaculoasa, e un hibrid, dar e singura din cartier, si o iubesc

4. Cele doua soulangeana de pe Dacia colt cu Polona, pe partea cu Institutul Francez.

Or mai fi si altele care sa merite. Astept marturii.

clebs

INDIANUL

clebs idee geniala. vlad imparte si cu noi magnoliile. daca poti pune niste poze...
am vazut si eu azi una...imi lungeam gatul in autobuz sa o vad cat mai mult timp.
ramas bun...

tapirsis

In Cernavoda nu's magnolii  :cry:
sau nu le-am vazut eu :?:
Va fi bine!

vlad

Daca as sti si sa pozez, ce bine ar fi...Ma multumesc sa notez locul unde vaz ceva frumos intr-un carnetel, un fel de pozat simbolic. O sa incerc sa rog pe cineva sa ma ajute, sa facem niste poze inainte sa se scuture. Pentru Yulanul din Delavrancea se rezolva, pentru ca e de abia imbobocita, am timp.

Tapirsis, am o idee si mai geniala :) Ce-ar fi sa o plantezi tu pe prima? Magnolii de vânzare se gasesc si la mine in Amzei. Facem noi rost de una.

clebs

in sfrasit incep sa-mi fac si io o parere mai buna despre dotori, imi place forumu asta

tapirsis

Magnolia nu o sadesc la Cernavoda, consider ca nu prea merita localnicii (bineinteles ca sunt extrem de subiectiva zicand asta, dar sunt cam rai asa, fara motiv),
o s-o plantez la Ploiesti, in gradina din spatele blocului unde stau ai mei,  deja e pregatit locul cu umbra, tufe si brazde pentru rosii, patrunjel, ceapa verde, leneveala in aer liber, gratar si taclale. E ultimul bloc din Ploiesti (dupa el e pancarda aia Ploiesti taiat cu o dunga rosie), in spatele blocului este o padure mica, apoi un rand de vile anl bine camuflate in verdeata si ele, apoi un teren arabil.
Si cred ca o sa aplic si ideile lui Vlad si Cerb si o sa cultiv tot acolo dovlecei si ardei gogosar. Si vinete. Sa vedem ce iese.
Ca am uitat sa va zic, din vara ma mut inapoi in Ploiesti.
Uraaaa!
Va fi bine!

vlad

Magnolia aia, trebe s-o stropesti ca sa creasca!   :drunk:  :drunk:  :drunk:

tapirsis

O s-o stropesc cu apa neinceputa in care am pus peste noapte un ban de argint.
Si bineinteles cu vin alb sec, bere neagra si mai la iarna cu tuica fiarta cu piper si cuisoare si miere.
Va fi bine!

vlad

clebs

vai da ce mari sunt, superbe, eu trec apropae zilnik pe langa veo 2 da nu am cum  sa le pozez, dar ale tale sunt mai mari
:D

vlad

As vrea eu sa fie ale mele... :) Desi, sunt, in parte cel putin. Acum si ale voastre.

clebs

cei care le au in fataza casei nu le admira cat le admiri tu, asa ca...sunt ale tale mai mult dect ale lor :)si acu putin ale noastre, multzumim :ladyman:

tapirsis

Vladule, multumesc frumos, mi-ai inseninat ziua!
vezi de asta va iubesc eu ca reusiti mereu sa ma scoateti din cate o pasa neagra (din'aia tipic feminina  :P)
Nu am vazut in viata mea o magnolie atat de mare si incarcata de flori!

PS
Cred ca ti-a luat o gramada de timp sa le incarci, saraca ta factura, mai bine treci pe cablu sa ne poti pune multe alte poze (de acum pana la tei si levantica)
Va fi bine!

vlad

Sunt deja pe cablu, de aproape 2 luni, altfel n-as fi putut sa stau atât de vorba cu domniile voastre.

Tasha-meseriasha

oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :shock:

Floarea de zacusca.

vlad

(Tasha, daca avatarul e chiar fatza ta, cred ca te-am mai vazut pe undeva. Dar unde? Cu siguranta a fost acum multa vreme.)

Au inceput sa infloreasca ciresii japonezi. Deocamdata au inflorit tufele mai mici, care, spre fericirea mea, au fost plantate mai peste tot prin Bucuresti, de unde acum câtiva ani erau o mare raritate. Un exemplar superb e cel de pe strada Atena, nr.7, lânga ambasada Finlandei. Daca tot sunteti acolo, benoclati-va si la casa veche de la nr.3. E prima casa din tot cartierul ala. Am mai povestit undeva despre ea (pe imed, acum multa vreme). E un conac moldovenesc. Cam darapanat, acum, dar mai pastreaza ceva din glorie, cu Bourul pe fatada, si cahlele cu animale fantastice.

Cam intr-o saptamâna e probabil sa infloreasca spectaculos ciresii japonezi mai batrâni. Yaezakura. Cu o luna mai târziu ca in Japonia. De fapt, sunt varianta roz a miticilor Sakura. Le zice ciresi, dar sunt un fel de pruni.
Cei mai accesibili sunt cei din Herastrau, aproape de Pescarus, pe pajistea aia cu mesteceni si pini. Cei mai frumosi: in curtea interioara a Scolii Centrale. Dar si cei din Herastrau iti taie rasuflarea... Tot in Herastrau, in Gradina Japoneza, au plantat si niste mici Sakura, albi ca doliul oriental. S-au scuturat deja. Aratau promitator: peste câtiva ani, daca supravietuiesc, cine stie, poate ii vor concura pe cei din Washington.

De asemenea, in tot orasul a imbobocit liliacul.

Dupa asta, in maratonul primaverii, mai sunt cel putin doua evenimente de talia celor precedente: inflorirea glicinei gigante de pe strada Washington, si a castanilor rosii din Cismigiu.

tapirsis

De forsitia n-ai mai zis.

Stiu ca mai este un topic undeva cu plante si flori dar intreb aici, cum sa fac sa duc si eu la gradina o forsitia? Iau cu tot cu radacina o nuia?
Va fi bine!

vlad

Pai Forsythia e peste tot in Bucuresti si aiurea. A fost prima care a inflorit. E inca in floare: foarte rezistenta anul asta. Oricum e o planta rezistenta. Ca sa o plantezi, cred ca poti sa iei o nuia si fara radacina, dar sa fie infrunzita. Adica nu acum, când e inca inflorita, mai bine astepti sfârsitul lui mai. Niste Radistim (se mai gaseste? daca nu, se gaseste altceva asemanator) ar trebui sa-i faca repede niste radacini. Oricum, e nepretentioasa si solida, n-o sa ai probleme cu plantatul ei.

Yaezakura a inflorit complet, si exemplarele mai batrâne. In Herastrau e un poem. Au plantat un rând intreg in Gradina Japoneza, dar sunt si cei vechi, de lânga mesteceni. L-am mai citat pe amicul meu grec D. : "Imi imaginez Raiul ca o zi de vara in Herastrau." Cred ca primavara e si mai si. Sper ca mâine sa fac poze si sa le pun si aici, pentru ca tot spectacolul japonez se va termina probabil pâna in Pasti. Dar, care puteti, mai bine mergeti si vedeti-i chiar voi.

Pe stâlpii din oras - reclama la toate gogomaniile, concerte Vank si Naitluzars si fetivalul berii si DJ Handikpath in RahatGlamClub si depesmod, si la toate celelalte orori sinistre. Ar merita facuta reclama la toata inflorirea asta coplesitoare. Ar fi cel mai tare festival. Pitestenii s-au gândit la asta, noi nu. Sa ne fie rusine.

tapirul

ciresi japonezi in Portland, OR. Click on'em

cre'că, nu ştiu...

mada

Ala din fundal (in poza 7 de sus) care se uita la voi, era un tataie pe role ?!
Uau ce asculta americanii astia de doftori sa faca sport sa fie sanatosi, ha!

tapirul

da, un tataie pe role. cu ghetele de gât
cre'că, nu ştiu...

Tasha-meseriasha

Vlad, m-ai mai vazut. cu siguranta. ca si mai toata lumea de pe aici. dar nu spun unde. :D

Floarea de zacusca.

Furnika

Stim, cunoastem ca ai pozat. Esti fotomodela sau manechin?

vlad

:shock: Ce misto, tapire!

Tasha, nu in poze. Whatever, o sa-mi amintesc io.

Tasha-meseriasha

pai Vald, hai s-o luam catinel. in ce an ai terminat, ce serie ai fost, in ce camin ai stat daca ai stat?

Floarea de zacusca.

Furnika

Privind semnatura tashei mi-a venit o idee de semnatura adaptata:
"Ultimul/ultima care pleaca sa stinga veioza."

vlad

Io nu-nteleg. Ce e cu veioza asta?

mada

Mintea unora ? E ca o veioza ? Da' acu' depinde si cum au abajurul...  :)

Tasha-meseriasha

Exista si variatiunea pe tema, "am sange-n vaza". de fapt de acolo vine. Cine s-a-mbatat la kefurile din camin stie.

Floarea de zacusca.

vlad

A CERB

superbi. multzam, stroieskule.

nu fatch poze si cu neste cladiri mai veki? asa, cand ai matale timp.
Smile! It confuses people!

A CERB

daca nu te superi, vlade, tz-am  reincadrat o pozasi l-am lasat pe barbosul ala spaniol(jugo, parca) afara .

vlad

Multumesc frumos.
Aveam o fatza de mahmur.
O sa lipesc niste poze de pe la mine din cartier, dupa ce le fac.

Furnika

Is that a purse Jerry?
Is not a purse! Is European!!! :lol:

vlad

mada

A CERB

asta am vrut sa intreb si eu dar cum n-am fost decat o data pe acolo, nu vroiam sa spun tampenii. Kladirea aia mare arata cam din zona, though.

vlad

Bravo. Daca mai treceti vreodata prin zona, faceti-mi un semn, am pile, pot sa va arat trapeza, biblioteca si muzeul.

Tasha-meseriasha

Vlad, sa-nteleg ca asculti Faramitza Lambru?

Floarea de zacusca.

vlad

Tasha-meseriasha

Hehe...si io. Siminica, Zavaidoc, Romica...

Floarea de zacusca.

vlad

Iaca bine. Uelcom bac stefan.

stefan

Bravo, cerbule! Tare poza cu Vlăduţ pieptănat cu cărare pe mijloc şi cu poşetuţă sub floricelele roz-bombon! Tare dulce, that is... (bleah, tastatura se sparie şi monitorul se-nfioară după ce am scris asta).
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

A CERB

kam aratz gay, stroieskule, ce-i drept. desi metrosexual este poate mai potrivit.

adi

tocmai ma uitam pe o interesanta colectie de imagini ale Bucurestiului in secolul XIX, foarte interesante aspectele banale, mici

vlad