News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

antelectualii

Started by saftanebuna, February 21, 2006, 06:26:37 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

saftanebuna

bai fratilor, i-a sa intzeleg si io, c-a mati pus pa ganduri.

deci, lumea zice c-a daca ai facultate si carte, esti m-ai destept si te ridici m-ai usor, ca uleiu, t-e descurci mai binen viata.

Io zic ca nui asa. dintre uamenii cu facultate, zau dacam vazut multidestepti, si si mai putini dastia care a reusit i-n viata.

voi ce zicetz: suntetz m-ai desteptz ca noi? ne facetz? meritam s-a ne luatz asa da sus, cu dispretz? avetz voi m-ai multe sanse ca noi in viata? suntetz voi mai buni c-a noi?
gropare deschide mormântu

Furnika

Quote from: saftanebuna
Io zic ca nui asa. dintre uamenii cu facultate, zau dacam vazut multidestepti, si si mai putini dastia care a reusit i-n viata.
Safto matale ce facultate ai facut?

A CERB

medeci-na, ma-ma e-i de facultate
Smile! It confuses people!

cretzu

safta a facut facultatea vietii mancatzas. Cu mine impreuna si alti baeti de baeti.
safto, mai, io cu doftorii, jos palaria. Nu toti ie rai. Cand am fost cu tovarasa mea sasi faca avortu pa cuvant daca mia luat ceva. Mia zis ba, te vad scuturat si iute de minte, de unde esti? Din ferentari dom doctor. Ba, zice, ghinion ai avut de la viata, tu puteai sa faci scoala multa, da asta ie, nu ai aut conditiile. Iera in garda si nu avea pacienti si am stat mult de vorba. Doctoru ala, jos palaria. Si mai povestea unchimiu de alt doctor, demult in saizeci, doctor in cartier aici. Om era si  ala. Il saluta tziganii pe strada de la un kilometru. Pai nu el ii cusea cand veneau taiati si nu spunea nimic la militie (pa vremea aia ii zicea militia, daca unchiu nu stie nimeni nu stie)?  Si pa cuvant daca cerea ceva. Ii ducea lumea si lua, nu putea refuza (na ncercat?), da nu cerea.
ioi am vazut oameni cu scoala ajunsi, da am vazut si fara scoala ajunsi si mai bine. Pai Caraulea Bastanu, safto? cumpara trei facultatzi daca vrea, si face una in sifragerie daca vrea, are loc.
Io zic ca nu scoala te face om. Am vazut si io mancaztas cum  se uita astia cu scoala la tine. Pai daca scoala te face asa, mai bine lipsa.
o mie de ani pace neamule deviza mea
si miam facut blog si io http://cretzumanelistu.wordpress.com

Furnika

Si pe asta tot medicina l-a chinuit saracu. Ce face scoala asta din uameni.

stefan

Intră uameni normali şi iese cocalar-i ...
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

saftanebuna

da cretzule, da crez ca de la facultate l-i se trage? io zic ca daca esti uom, esti uom, chit ca faci s-au un facultatea.

iote la astia da scriu aicea. uai da capu lor, e destepti, mamaaa, l-e bubue mintea. prea dastepti: nu vrea sa discutza cu noi. parcam fiii de pa alta planeta, s-au nevizibili, ceva.
da ie asa dastepti, ca rareori scrie mai mult da o propozitie.

clebs

Quotevoi ce zicetz: suntetz m-ai desteptz ca noi? ne facetz? meritam s-a ne luatz asa da sus, cu dispretz? avetz voi m-ai multe sanse ca noi in viata? suntetz voi mai buni c-a noi?

o nelamurire am si io safto, la care "noi" te referi?
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

Furnika

Clebs? Tu nu erai de pe imed?

saftanebuna

Ce vam zis? O propozitie. M-ai mult i-l duare creerii. S-au nu meritam noi m-ai mult, nui asa furnica?

clebs, iote, de exsemplu io si cretzu. da nu num-ai. de fapt, e buna intrebarea ta.

clebs

eram si p-acolo, atata ca cu alt nik,da tu di unde stii?si mai ales care esti?aaa..siii dc ma dadeam p-acolo p-aci nu mai am voie?

Furnika

Stai bre calm. Velcom.

clebs

unde-i bre furnik aia dupe care ne fujea ochiu?

Furnika

cretzu

da clebsule safta a ziso bine io si el la noi se refera sior mai fi si altii pe forum aici fara facultate

safto nu zic ca li se trage de la facultate da treaba iasa: daca esti om cum zici tu, esti om si cu facultate si fara facultate. da daca nu esti, facultatea te face mai rau. macar fara facultate nu se uita nimeni in gura ta si stai in banca ta ca nai ce face. da daca nu esti om da esti cu facultate pai nimeni nuti ajunge la nas si se mai uita si toti in gura ta ca cica ba ala are facultate e destept ascultatil  si se ia dupa tine. de aia ma oftic io cand ii vad pe aia cu facultate care se cred mai buni ca ailalti. se uita lumea in gura lor

nu ma chinuit medicina furnika ca tiam zis ca io am fost sanatos ca un trunchi toata viatai si nu am ajuns la doctori. pa tata la chinuit medicina cu diabetu lui si tensiunea ca trage greu cu doctorii si nare medicamente cat ii trebuie, nu zic ca si cand are tot nu le ia iar de baut a zis ca se lasa pe lumea ailalta. mia zis doctoru lu tata ceam mai ris si a ris si tata zice doctoru asta ca cind sambolnavit tasu de tensiune ia zis nu mai bei nu mai maninci sarat nu mai aia nu mai ailalta, si tasu zice ba deaia team dat io la facultate sa sami faci program la ce maninc?

mie intelectualii imi place multi dintre ei daca e intelectuali adevarati nu facaturi. ii simti ba care sint stofa de intelectuali adevarati si care nu. ala cum il cheama cristian tudor popescu face pe intelectualu da e prost. da alalalt paleologu, ala da om, tata caloiene, jos palaria si tot respectu. nuntelegeam io tot ce zice ca e om citit da se vede omu.  chiar ce mai face ca nu lam mai vazut demult. nici timp nam avut sa spun drept.
o mie de ani pace neamule deviza mea
si miam facut blog si io http://cretzumanelistu.wordpress.com

vlad

Cred ca a murit. Nu stiu daca l-a chinuit medicina sau nu.

Eu unul, când ma apuca aroganta, de fapt supracompensez. Insa unul dintre primele lucruri pe care le-am invatat la facultate a fost urmatorul: exista oameni minunati, indiferent de cât de culti sau educati sunt. Adevarata frumusete a unui om un e functie de cultura. Un om cult poate fi agreabil din aceasta pricina, si poate fi si foarte dezagreabil, insa frumusetea lui reala nu depinde de facultate sau de cultura.
Desigur, un om frumos (si folosesc cuvântul in sensul lui cel mai puternic), poate fi educat sau cult. Insa eu unul am intâlnit multi oameni cu totul extraordinari, cu o cultura submedie si fara facultate, si chiar fara studii medii. De fapt sunt de parerea ta, pustiule (cretzu.)

Asta ma si atrage in continuare la medicina, si cu atât mai mult la psihiatrie, faptul ca am ocazia sa cunosc atât de multi oameni, si, din când in când, câte unul exceptional de frumos. S-ar putea sa nu fie etic, stiu, ar trebui sa am sentimente egale fata de toti.