News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

cand v-a suparat nevasta/amanta/prietena/etc...

Started by tapirul, October 08, 2005, 07:03:38 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

cre'că, nu ştiu...

mada

Apropo, voi cum reactionati cand va supara nevasta/prietena/iubita, etc ?
Aveti anumite patternuri de reactie ? Care ?
mada - once again: mada. not anyone else.

K1

Vad ca va jenati si nu vreti  sa stie un forum intreg ce probleme aveti voi pe acasa. HUaaa!

Hai ca incep eu:

No1 Fondul de rulment:
Metoda clasica. Necesar: ciorap, bile de rulment, NERVI
Pui bilele in ciorap, fratioare, si-ti amintesti cind ereai mic si invirteai ceva deasupra capului spunind ca esti Mihai Viteazu. Grija mare sa nu dai la ficat, ca cauzeaza. Pa spate e numa bine, ca apa la plamini trece cu tratament.

No 2 Moartea cu ochii:O metoda buna, dar necerita ceva investitii. Trateaz-o ca verisunea pentru adulti a metodei Patru peste ochi, dupa ce ti-ai cumparat inel, fratioare. Inelu tre sa fie asa:sa aiba ghiulul cat mai mare, eventual cu motive cat mai colturoase:tigri, elefanti, rinoceri cu corn;Poate fi si cu motive abstracte contondent  sa fie.
Daca ai valoare si banu gros, poti merge pe metoda ghiul cu faraon sau indian.

3rd Roaba lui DumnezeuMergi la tine la intreprindere si ciordeste o roaba. Stii tu cum, nu ma apuc sa te invat io. Ma intrebi ce faci cu roaba? O umpli cu ciment, o duci in sufragerie si-i spui ca i-ai facut abonament la cursurile de scufundari. Cind te mai supara mergi spre roaba si amesteca in ciment in timp ce te uiti la ea rinjund cu subinteles. Daca nu prinde ideea, vede Moartea cu ochii.

cind intri in casa, fa-o discret. Nu uita fratioare, ca nu-i frumos sa bati femeia fara motiv. De aceea trebuie sa nu uiti niciodata ca indiferent ce metoda aplici, nu trebuie sa uiti de:

Explicatu' pe-ndelete
Nu-i o metoda propriu-zisa, dar merge bine cu Fondul de rulment si Moartea cu ochii. Cind aplici oricare din cele doua metode zici printre dinti "De cite ori sa-ti explic, ca":

- Telenovela ta se da o data pe zi, iar meciul meu o data pe saptamana
- Fanta Madness nu e mai sanatoasa decat 9 fiole de vin, chiar daca "tot din struguri e!"
- Miros a parfum de femeie fiindca am cautat (fara sa gasesc) un cadou pentru tine.
- E a 5-a oara pe saptamana asta cand nu poti pentru ca te doare capul.
- Ai zis in fata preotului ca ma iei si la bine "SI LA RAU". Acum e rau
- Nu intelegi diferenta dintre degustare si betie crunta
- Trebuie sa inveti sa suni mai intai pe mobil si apoi si la usa daca vrei sa vii mai devreme acasa
- Asa vreau eu acum
- Asa vreau eu mereu
- Asa asa mi s-a sculat
- Nu mi s-a sculat
- Stii tu de ce
- Stiu eu de ce
- Oi fi facut tu ceva
- O sa faci tu ceva
- Sa nu mai faci/zici asa ceva
- Ai lasat lumina aprinsa in frigider
- Oi semana tu cu Angelina Jolie dar nu mi-a placut ultimul ei film
- Sunt un tip credincios si stiu ca bataia e rupta din Rai
- Nu trebuie sa-mi pierd exercitiul
- Eu pot
- Tu nu poti
- A pierdut Steaua
- Desi a castigat Steaua, a castigat si Dinamo
- Asa ti-au zis si aia din reclama: "pentru ca meriti"
- Din obisnuinta
- Nu gatesti bine
- Gatesti prea bine si am ajuns obez
- Ai migrene prea des
- Seful meu ma nierveaza
- Tre' sa dureze culoarea, sa nu te mai plingi ca iti dau bani doar de "machiaj ieftin, din ala care se duce repede"
- Imi face placere
- Nu intelegi ca ORICUM vei fi batuta
- SEMENI CU MA-TA!!!
[/code]
Matale cine mai esti bre?

K1

Tre sa ca eu nu as incerca nicodata asa ceva, desi...viata e mareu surprinzatoare.

Iar textul l-am primit acum vre-o luna de la un prieten bun, care auzise ca vreau sa ma insor. L-am adaptat si eu un pic si l-am pus aici poate cine stie...o ajuta la ceva
Matale cine mai esti bre?