News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

viata conjugala

Started by nevasta, September 09, 2005, 06:23:44 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nevasta

eu n-o sa bat niciodata covoarele,pt ca le doare! :cry:
Nu toti baietzii buni are noroc, dar nici femeile nu e oameni...

INDIANUL

ramas bun...

tapirul

bre, tre' sa mut topicl asta, though. La Bar de negri?
cre'că, nu ştiu...

nevasta

spun asta din proprie initiativa...cred ca numai viata conjugala provides u such experience :wink:

nevasta

tapirul muta topicul la animalul domestic

cumnata

SISTER ACT II

tapirul

gata, nevasto, am iesit io vreodata din vorba ta?
cre'că, nu ştiu...

nevasta

adik ce vrei sa spui ca femeia de casa e un animal domestic? :evil:

cumnata

eu mereu am spus ca locul nevestei este la cotet
SISTER ACT II

tapirul

uneori.. Most of the time e un animal salbatic.
cre'că, nu ştiu...

cumnata

SISTER ACT II

nevasta

funny.....si sotia ta ce parere are? :evil:

nevasta

mai insensibilule: ma lasi cu doi copii acasa si fara masina de spalat....n-ai pic de rusine?

nevasta

tapirul este rugat sa-si asume rolul de cap al familiei :twisted:  :twisted:  :twisted:

manolo

oh, put a cork on it, will ya?
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

cumnata

inteleg vara...e cald afara ,mai mare placerea sa spleli rufele la rau,dar iarna?Ce face ? Le spala la copca ?
SISTER ACT II

nevasta

pt indianul: intodeauna mi-am dorit sa cunosc un indian...ba mai mult sa fiu o piele rosie...dar se pare ca a avut tapirul grija sa ma inroseasca... as vrea sa ma cheme Vantul rece care sufla peste muntii semeti :shock:

nevasta

avand in vedere faptul ca se vb despre valori familiale, va rog sa nu mai folositi expresii licentioase si vulgare ce mama dracu'?

cumnata

ce valori familiale cand ala te paraseste cu 2 copii?
SISTER ACT II

nevasta

auzi, tu nu te iei de barbat-meu  ca fak urat!!!!!!!!! ce stii tu despre el? necunoscute sunt caile domnului tapir! so stai away beach!!!!! :evil:  :evil:  :evil:

cumnata

ce crezi tu?ca nu stiu tot ce ti-a facut ala al tau?Chiar asa ai ajuns? Sa te certi cu mine,sora ta,din cauza lui?
SISTER ACT II

nevasta

lenutzo nu te baga, ca ti-o iei rau de tot... eu stiu ca in fundul sufletului lui e baiat bun...

cumnata

eu,care mereu am fost alaturea de tine si te-am ajutat sa cresti copiii...Esti o nerecunoscatoare!
SISTER ACT II

cumnata

si sa stii ca pentru tine nu sunt lenutza,ci magdalena
SISTER ACT II

Furnika

A CERB

Quote from: nevastatapirul este rugat sa-si asume rolul de cap al familiei :twisted:  :twisted:  :twisted:

korekt se spune " kapulafamilie"
Smile! It confuses people!

nevasta

m-ai bine de atat nici nu puteam s-o spun.  :wink:

nevasta

auzi,tu nu te iei de mine si de sora-mea da?geta-i sor-mea bah?are u talking to me? capisci?

manolo

Quote from: nevastacapisci?

io capisco perfectamente, pero che cazzo devo fare per fermarti? ee, dimmi!

nevasta

u'insulting me and my entire family...you want war?u got it!!!!!!! capisci? :sniper:

A CERB

Quote from: nevastam-ai bine de atat nici nu puteam s-o spun.  :wink:

mai konfuzat shi m-ai kami vine sa-mi iau kampii.
Smile! It confuses people!

nevasta

my mistake.vrei s-o luam de la capat?

nevasta

adik aveai dreptate: capulafamilie.aveam un lapsus in momentul scrierii postului. sex for help

manolo

Quote from: nevastau'insulting me and my entire family...you want war?u got it!!!!!!! capisci? :sniper:

ooo, putanonna! Vafanculo, te e tua mamma! e tua sorella anche!

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

nevasta

Pt  A Cerb:    aacu m-am prins la ce te refereai.scuze . nu prea ma uit la ce scriu .rectific: mai bine de atat nici nu puteam s-o spun. my mistake. bine totusi ca mi-am dat seama...... :oops:

nevasta

inceteaza cu rautacizmele....de ce te iei de mine si de sora-mea? :asshole:  :asshole:

cumnata

trebuie sa o iertati pe nevasta pentru greseala ei,deoarece au trecut cateva luni bune de cand a fost la olimpiada nationala de limba si literatura romana(unde a luat locul III) si a cam uitat sa scrie corect. :twisted:
SISTER ACT II

manolo

il terzo posto per che cosa?

Furnika

manolo

e questo e importanto per chi?

nevasta

Auzi lenutzo ce vrei sa spui ? sorry dar nu m-am prins

cumnata

Nu stiu.Eram doar sarcastica!
SISTER ACT II

nevasta

nevasta

listen up: for all women:

Why is batteries better then men???
Becouse at least they have a positive side

nevasta

Why don't women get married so often anymore????
Couse they'd rather have bacon in the refrigarator then a pig in the livingroom

rocsa

Quote from: nevastapositive side
bine ca n-au sida pozitive 8)

stefan

Quote from: nevastaWhy is batteries better then men???
Because they don't correct you when you're wrong.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

nevasta

sorry dar am dat copy paste de pe adresa mea de mail ca acolo mi-a trim bancurile cineva si nu m-am uitat la cum le-a  scris.oricum trebuie sa iei in calcul faptul ca sunt o nevasta fara studii...ai uitat ca m-am lasat de scoala pt tapirul?

nevasta

oricum tre' sa recunosc ca gluma ta e destul de buna :D  :D  :D

nevasta

bai, faza penala la o emisiune, nu stiu cum ii zice aia de pe antena cu psihologul ala.ma rog vine una si spune ca e maltratata de barbat-sau , ca o supune la perversiuni ,o violeaza, o bate,.la care vine si barbat-sau si explica faptul ca, din'86, de cand s-au luat nu i-a dat decat un pumn in spate...dar n-a batut-o....mic copil in comparatie cu mine...sau la farsele lu buzdugan, il suna pe unu care si batea nevasta ,iar asta ca sa se explice, spune: femeia merita sa fie batuta, pentru asta a fost facuta...sad nu ?

rocsa

Cu dedicatie pt nevasta :lol:
"O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci.
Nimic mai neadevarat. In primul rand, porcul nu minte, este un animal cat se poate de sincer si de corect. Iar in al doilea rand, barbatii mint nu pentru ca sunt nesimtiti, ci, dimpotriva, pentru ca le pasa de femeia de langa ei. O mint pentru ca o iubesc.
Se stie ca omul este o fiinta care suporta greu adevarul. Sa spunem, de pilda, ca ai iesit de la serviciu si te-ai dus cu baietii sa bei o berica. Vrei sa bei o singura bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fara un sfert. Incepe Milan - Real. Desi ti-ai dori foarte mult sa fii acasa cu nevasta-ta/amica-ta si sa va uitati impreuna la o comedie romantica cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poti sa-i lasi pe oamenii aia singuri la meci - doar sunt colegii tai. Se face 12, mai beti o berica si-ati plecat. Se sparge gasca si tu pleci decis acasa, cu un coleg care are acelasi drum. La crasma din colt, mai beti o bere, sa va puneti pe picioare. In fine, ajungi acasa. E unu' jumate.
Spuneti si voi: ai tu, ca barbat, inima sa-i spui nevesti-tii/amica-tii: "Bai, stiu ca m-astepti de la 7, ca ai fost la piata si ca ai gatit, da' io am fost la bere cu baietii, m-am uitat la meci si m-am simtit excelent si fara tine"? Ce suflet de caine trebuie sa ai ca sa-i spui asta? Cat de mizerabil sa fii?
Si-atunci vii acasa cu niste ochi lacrimosi, o iei in brate, o pupi, iti smulgi parul din cap de ciuda ca n-ai putut fi cu ea in seara asta si-i spui ca, exact cand te pregateai sa vii acasa, a venit patronul si-a dat de baut, era ziua lui sau i-a nascut nevasta, gasesti tu ceva, n-ai mai sunat pentru ca mereu te gandeai ca mai stai cinci minute si pleci, da' ala nu mai pleca si tu crapai de nervi.
Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc? Sa te gandesti la femeia de langa tine? Sa n-o faci sa sufere? Nu cred.
"

nevasta

Aceste cuvinte ne doare...... :cry:  :cry:  :cry: stii ca de asta eu il iert intotdeauna pe tapirul cand intarzie acasa? eu pun intotdeauna raul inainte si de aceea nu ma isterizez si nu imi inchipui alte lucruri.pt ca stiu ca orice ar face, o face din iubire pentru mine....stiu ca ma iubeste si ca n-ar fi in stare sa faca asta...si in plus credinta mea spune : crede si nu cerceta(adica nu cauta sa-ti iei bataie)...o sotie buna stie sa inchida ochii la greselile sotului ei, chiar dak acestea se intampla frecvent.nu credeti? :pray:

tapirul

Right on, fetelor.. Way to go!
cre'că, nu ştiu...

nevasta

animalul meu paros...tapirutz ,mai ma iubesti? ca eu te mai iubesc ....chiar daca te porti urat cu mine......

nevasta

De ce psihanaliza, ca metoda de tratament, e mult mai usoara la barbati decât la femei ?
Pentru ca barbatilor nu le trebuie deloc timp sa se intoarca in copilarie: ei sunt deja acolo.

tapirul

te mai iubesc, ce sa fac...
O zisesi bine cu copilaria. Parol.
cre'că, nu ştiu...

nevasta

Regulile casatoriei (bineinteles in viziunea barbatului)

Eu si sotia mea cunoastem secretul pt a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.

2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova.

3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.

4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.

5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.

6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.

7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac".

8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.

9. A urmarit camionul de gunoi, urlind dupa el: sunt in intirziere pt gunoi? Soferul a raspuns: nu, salta inauntru.

10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.

11. Deci, nu am vorbit sotiei mele pt 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.

12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf".

La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata.

tapirul

QuoteLa inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata.
Nu. sa iti spun io cum a fost.
La inceput Dumnezeu l-a creeat pe Adam si i-a dat Eden-ul sa il stapaneasca si foloseasca cum stie el mai bine. Numai din pomul cunoasterii sa nu manance. Adam, ca orice barbat, iscoditor si curios, in scurt timp s-a infruptat din marul cunoasterii. Dumnezeu s-a suparat si, drept pedeapsa, l-a aungat din Rai. Dar Adam era un barbat adevarat, destept si muncitor. Nu s-a speriat asa repede. A inceput incet-incet sa isi construiasca o casa, o mica ferma, etc. Dupa cativa ani traia linistit si fericit in mijlocul gospodariei creeate de mana lui (si nu primita moka de la Dzeu). Dumnezeu a vazut toate acestea si si-a spus in barba
"Hmm.. se pare ca pedeapsa mea nu a fost cu adevarat pedeapsa.. Il vad pe Adam multumit si fericit...Trebuie sa il pedepsesc CU ADEVARAT.."

...si a creeat femeia...
cre'că, nu ştiu...

nevasta

nevasta

Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ?
Pot sa fac ceva mai mult.

nevasta

De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ?
Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba