News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

România, mereu surprinzătoare

Started by stefan, June 20, 2005, 06:51:55 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

Venim cu niste baieti si ti-l aranjam.

stefan

Victorie! Tocmai am văzut un horoscop pe TVR Cultural. Cine şi-ar fi imaginat că Paleologu are ascendent în Capricorn?
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

Qvadratus

Inca mai persistam in a ne complace in iluzii ?

stefan

Spitalul Sf. Spiridon a închiriat un spaţiu unei firme de pompe funebre în schimbul unui procent din încasări. Mai vede cineva un conflict de interese?

tapirsis

Deci, calupul principal de stiri ale zilei de azi 13.01.2006, o televiziune din Romania, ora 6 (celelalte televeuri, inclusiv nationala, au telejurnalul la 7).

Deci, vin si eu acasa, ca omul, dupa cele 11 ore zilnice de munca si dixtractie si ce vaz?

- mama lui regele Cioaba (al tiganilor nus de care, pentru cei plecati mai demult pe meleaguri straine) a murit (dric / cosciug / bocete / ode / imagini pe "no comment" / lacrimi / bani aruncati la raspantii). Who the fuck is mama lu' regele Cioaba?
- Catalin Arabu a avut cununia civila, nasu e Elvis manelistu, euroi si dolaroi si hartii de meleon aruncati ln lautari. Who the fuck is Catalin Arabu?
- politistul din comuna Cucuietii din Deal a facut amor cu o minora, toata lumea din sat stie, politistu e destituit. sau nu? Who the fuck is Cucuietii din Deal?
- cateii taivanezi sunt la moda. What the fuck sunt cateii taivanezi?
- Alicia Keys se lanseaza in TV. Who the fuck is Alicia? Is she from Romania or what? Does she has anything to do with world peace and politics?
- 2 accidente de circulatie cu morti si picioare rupte
- trecator se pomeneste de gripa aviara pentru a ni se comunica ca (cacofonie intentionata) Ministeru' a mai comandata o sut'di mii di vaccinuri anti gripale (sunt eficiente, nu sunt eficiente, ce facem in caz de criza nu se sufla nici o vorbulita). What the fuck is gripa aviara?
- Madalin Voicu (imbracat in roz, atentie Cerb si Tapir) comenteaza "de la intelepciunea celor 53 de primaveri" (comentariul stiristei)  femeia moderna. Citez: "o femeie daca umbla cu alte organe si orgasme e curva" (asta mergea postata si le Femina) iar un barbat care merge la femei e smecher si dibaci, deci e barbat adevarat. Who the fuck is Madalin Voicu? And what the fuck este ala orgasm (am intrebat tot pe la Femina)
- azi e Vineri, 13. So what?:shock:
- intre aceste stiri adevarate, publicitate la tampoane, iaurturi si apa minerala

Doamnelor si domnilor, acestea au fost principalele stiri ale zilei. Urmeaza meteo si sport (rekunosk ka n-am mai rezistat).

So, who the fuck is Romania and the rest of the world? What happens here and there does not matter as all as long as Catalin a avut cununia civila si are nas pe Elvis!!!!
(Ciresar, no offence, am citat din comentariul doamnei prezentatoare de stiri si incasatoare de salariu de la Prima TV)
So, so, avem o tara frumoasa, pacat ca-i locuita! ca sa parafrazez pe unii de scrie la gazeta.

PS
Scuzati toate cuvintele, in afara de fuck!!!
Va fi bine!

INDIANUL

Ai uitat stirea "senzationala" ca la Spitalul din Craiova au urcat un grasan pe masa de operatie sa testeze masa daca rezista.Evident ca saraca a cedat si grasul s-a intins pe jos fiindu-i acum frica sa se mai opereze.Grasul are 200 de kilograme.
ramas bun...

vlad

Elvis este fiul mult iubit al lui Dan Armeanca.  Da, Elvis traieste!

tapirsis

Oh, dar asta inseamna ca mesele de operatie din Craiova, Oltenia, Romania sunt testate, deci indeplinesc cerintele standardelor aquis-ului comunitar, deci, Europa, pazea, ca venim!!!!

Iar Elvis, da, satul de corectitudinea politica si ipocrizia hegemoniei capitaliste occidentale, s-a reincarnat in fiul mult iubit al mamei Omida Armeanca, tot canta si tot are bani. Deci sa infratim Barbulestiul (sau Mizilul) cu Memphisu'.

A, si-am uitat sa zic ca de vina e Bush! ca i-a dat intalnire lu'Angela...sau Kerry, ca nu i-a dat intalnire lu'Angela
Va fi bine!

stefan

Au început să taie copacii din cartierul meu. Le taie toate crengile şi rămâne doar trunchiul cu nişte cioturi scurte pe care le acoperă cu vopsea (să nu se evapore imediat seva şi să prelungească astfel agonia copacului). Bravo to'arşu mazăre! Eşti tare!

stefan

Un irakian din securitatea lui Sadam a intrat sub un nume fals în România. El fusese anterior expulzat pt. că plănuia nişte pocnitori. De data asta vajnicii noştri sereişti l-au filat o lună şi jumatate şi când au văzut că se ţine tot de reactivarea reţelelor teroriste şi nu de fraudă economică ca orice şpion cu capul pe umeri, l-au expulzat din nou. Oricum, noi avem o tradiţie a ospitalităţii faţă de terorişti. Vezi cazul Omar Hayssam care e liber pen' că e bolnav. Când a venit data înfăţişării la proces, i-a mai scos doftoru un nod limfatic şi iar e imobilizat la pat cu glucoza în venă...

În aceeaşi notă veselă, Păvălache scapă cu 3 ani de închisoare din 6 că a fost băiat cuminte şi mai e şi bolnăvior.

lucisandor

"Pentru comiterea atentatelor exista atât planul întocmit în detaliu (descoperit în august 2003 de către forţele coaliţiei în arhiva fostelor servicii de informaţii irakiene), cât şi armamentul necesar (aruncător de grenade AG 7, descoperit ulterior ascuns în fostul sediu al ambasadei irakiene din Bucureşti)", reaminteşte SRI.

halal terorist, cu un aruncator de grenade dadea jos toate interesele britanice si licurice din Romania, si probabil pleca dupa aceea sa prinda si australieni sau canadezi.. dom'le avea un singur aruncator da' multe grenade
Anglia are teroristii ei, Germania are teroristii ei, noi pina cind sa n avem teroristii nostri?

sa mai zic ca a mai fost expulzat inca o data in mod absolut abuziv, la inceputul razboiului "de eliberare" din 2003, oficial fiind diplomat... SRI il numea spion shef, fara probe sau proces, si cere interdictie pe 15 ani... expulzarea are loc fara hotarire judecatoreasca, iar interdictia este nula, SRI nefiind abilitat (inca) sa hotarasca asa ceva... si spion, si terorist, al naibii 007-ele

eu zic ca era un bishnitzar care tragea si el un ban de pe relatiile cu ceilalti proprietari arabi ai Romaniei... la el in tzara nu era bun de nimic pe vreme de pace, ce sa mai zic de acum... tu daca ai fi fostul diplomat al lui peshte si te-a trezi trimis la coltzu' bagdadului pe coji de nuca nu ai vrea mai degraba sa te intorci la bacau?

iar prietenele noastre, serviciile, alea care pina mai ieri urmareau pericolul satanist, trebuie sa isi justifice si ele existentza... cum a fost luna trecuta, cind luni timofte a zis ca el si sri nu se pricep la aviara, miercur au dat totusi un raport in care au demascat pericolul maghiar si joi s-a ris de ei si la gazeta de perete, cind puii de gaina au fost facuti de curca

A CERB

Quote from: stefan on March 10, 2006, 04:02:29 PM
Au început să taie copacii din cartierul meu. Le taie toate crengile şi rămâne doar trunchiul cu nişte cioturi scurte pe care le acoperă cu vopsea (să nu se evapore imediat seva şi să prelungească astfel agonia copacului). Bravo to'arşu mazăre! Eşti tare!

ai rabdare. o sa creasca frumosi. un pik tarziu in iunie, though. trebuia facut prin martie.
Smile! It confuses people!

stefan

Nu o să crească nimic că n-are din ce. Şi pe faleză, la cazino au afăcut aceeaşi mişcare.

Luci, de "Fraţii musulmani" ai auzit? E o organizaţie de binefacere şi expansiune rapidă a gazelor fierbinţi. În plus, nu înţeleg de ce aperi un infractor care a intrat cu acte false în ţară. Dacă ziceam că marea neagră-i sărată mă contraziceai zicând că e o palidă copie a mediteranei ?

lucisandor

eu zic ca "infractorul" si toate cele 33 de persoane de la ambasada irakului au fost expulzati ilegal, prin procedura cu care a fost alungat regele Mihai "ba daca te mai vad pe aici iti rup gitul"
in 2003 era shpion si terorist in slujba guvernului irakian, acum lucra si pentru fratii musulmani

lucisandor

iaca teroarea si in america..
povestea asta e exact ca aia cu romanii la Londra care eru trasi de limba de porcul ala de la The Sun si care fabulau cum ar rapi ei copiii lui Beckham..
a venit un securist dintr-asta imputzit care nu stie cum sa isi mai justifice existentza si a inceput sa le bage fitile "ba, nu v-ar placea sa darimatzi un turn?" si ciumpalacii "ba da, ce tare ar fi, am fi ca niste binladeni" (si imi si inchipui ca vorbeau ca arabul ala de la Divertis)... a mai aparut o curva dintr-aia care pentru un pretz mai bu ar da-o in git si pe ma-sa ca l-a procreat la bordel,care curva a zis exact ce voiau baietzii sa auda... pac, delictul de gindire! la cremenal!
ii sfatuiesc pe cei din Ro. sa nu se sperie, nici teroristii nu mai sint ce-au fost

stefan

Luci, vorbeşti prostii. Singurul motiv pentru care arabii nu pleacă în paradis din gara de nord e că au interese comerciale aici.

lucisandor

asta ziceam si eu, ba chiar ca 'mnealui teroristul nu s-a intors sa ne atace, ci fiindca Ro. e singurul loc unde unde un bishnitzar ca el poate sa intre si sa isi traga de-o shaorma

stefan

A stat o luna şi jumatate fără şaormărie. De ce nu înţelegi că s-a luat de alte prostii şi l-au turnat fraţii lui afacerişti? Partea interesantă e că nu l-au bagat la zdup deşi nu mai e diplomat ci un simplu infractor (şi un pic spion). E un fel de camaraderie între SRI şi serviciile secrete irakiene/iraniene trecute şi prezente. Probabil la student arab plăcut mult cămin romania şi avut relaţii bun cu securitate.

lucisandor

ma uit la Dinescu
referitor la Vadim si recitirea dosarelor, a spus "ba, stii cum e. urmarit, urmaritor, mai vedem noi"
asa a inceput si cu voiculescu acum doua-trei saptamini

singura chestie de rahat e ca se vorbeste de niste chestii asa evidente ca imi fac impresia ca in curind securistii vor scoate de la magazie si dosarul axiomei lui euclid