News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Mari comici

Started by INDIANUL, May 14, 2005, 01:47:22 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

care vi se pare cel mai tare comic?
Ideea mi-a venit acum cand am inceput sa iau de pe net filmulete cu stan si bran.ma gandeam ca unora le place chaplin dar eu nu-l inteleg.mi se pare chiar trist nu comic.deci prefer pe stan si bran apoi dupa ei pe benny hill.
ps:ce interesant au avut legatura unii cu altii:chaplin a fost coleg de camera la londra cu stan.
ramas bun...

A CERB

peter sellers detasat.
Smile! It confuses people!

INDIANUL

uitai si de-ai nostri:toma caragiu si bineinteles amza pellea.
ramas bun...

A CERB

amza mi-a plakut mult mai mult in filme decat in aparitiile pe post de nea marin de revelion.

am uitat de de funes.

INDIANUL

daaaaaaaa louis de funes:s-a imbolnavit pe platourile de filmare cu atata agitatie.un titan.intr-un documentar povestea un coleg de-al lui ca era in stare sa imite pana si furnica si te tavaleai pe jos de ras.altadata s-a luat de un tip de pe platou care nu radea la poantele lui si l-a dat afara ca-l inhiba prin seriozitatea lui.

mai este bourvil, un fel de stan care a jucat permanent rolul unui tantalau atat de senin incat jurai ca era unul chiar si-n viata reala.

eu am mai zis undeva:voi l-ati vazut pe michel courtemanche?este un mim la care razi de rupi scaunul sub tine.ai mei nu-l inteleg.eu cand il vad parca vad cum deseneaza cu mainile obiectele si imita sunetele:la un moment dat facea pe samuraiul si arunca cu sabia dupa ceva si sabia se invarte la infinit pt ca la alt moment al showului sa se lase in jos ca trecea sabia resp. :lol:
http://www.ifrance.com/aubonsketch/photosCOURT.htm
ramas bun...

tapirul

Bourvil a facut si niste roluri serioase monumentale. De exemplu in Les Miserables (filmul din 1958, cu Jean Gabin in rolul principal). L-a jucat pe Thénardier. Este intr-adevar un actor complet.
cre'că, nu ştiu...

venus

Quote from: INDIANULdaaaaaaaa louis de funes
asta da e tare
dar de jim carrey?? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

tapirul

jim carrey mi se pare un dobitoc patentat. I can't stand that guy.
cre'că, nu ştiu...

elfstone

Nouă ne-ar fi fost cam greu să stăm la poveşti cu el, de-aici, din România, aşa că n-am cum să nu te cred când spui că e dobitoc.

Dobitoc aşa cum e, însă, are talent real. A creat o variantă de umor 'fizic' foarte personală, complexă şi aproape agreabilă - deşi 'asamblată' din elemente clasice. Faptul că mie nu prea îmi place umorul ăsta 'fizic' e problema mea, dar trebuie să îi recunosc meritele 'tehnice'. Acum... omu` pragmatic, Hollywoodu` mercantil... au repetat aceeaşi reţetă de prea multe ori, zic eu... la un moment dat mi s-a făcut greaţă de el şi de toate scălămbăielile alea jenante. După "Eternal Sunshine" însă, nu prea am cum să-l mai clasific aşa brutal. Zău!
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

A CERB

Quote from: tapiruljim carrey mi se pare un dobitoc patentat. I can't stand that guy.

agree.

tapirul

pai si parerea mea, elf, tot personala este.
cre'că, nu ştiu...

doina

Tocmai am vazut un film (o biografie artistica) despre Peter Sellers: "The Life and Death of Peter Sellers", cu Geoffrey Rush in rolul titular, care mi-a placut foarte mult.

http://www.imdb.com/title/tt0352520/

http://www.rottentomatoes.com/m/10004157-life_and_death_of_peter_sellers/

Qvadratus

Ba mie imi place Jim Carrey ! Cel putin filmele: Masca, Mincinosul mincinosilor, si Bruce Atotputernicul le-am apreciat. A avut si filme care m-au scos din sarite, cum au fost stupizeniile in care el o facea pe detectivul de animale, dar in rest evolutia lui eu cred  ca a fost una pozitiva.

tapirul

mie tomai in Liar liar nu mi-a placut.. In Masca imi place filmul in sine si personajul, nu neaparat Jim Carrey.
Bruce Almighty nu am vazut inca, din reclame parea fain
cre'că, nu ştiu...

elfstone

Culmea, si eu pe la Liar Liar am inceput sa ma satur. Agree cu Masca si Bruce (filmul e misto, per total, dar Carrey joaca acelasi rol de oligofren). Yo, tapiru, pana la urma ai vazut sau nu Eternal Sunshine?...

lucisandor

Pai stai asa (asta fiind combinatia mea), la ultimele filme cu Carrey e mai mult de plins decit de ris: ala cu omu' din studiol-oras, ala cu iata comediantului de moare de cancer si nici cu Eternal Sunshine nu e de joaca. S-a cam terminat cu reteta Liar Liar.

venus

n am zis ca toate filmele ku el s reusite dar unele khiar te fac sa razi ka lumea

Qvadratus

A, si am uitat ! " Tipu' de la cablu' ", mi-a mai placut cu el.

tapirul

Eternal Sunshine? Nope.. Trebuia sa il vad? :) ..Lecitina, bat-o vina :cry:
Am vazut, in schimb, Shall We Dance? (varianta originala, japoneza, nu remake-ul american). Extrem de mult mi-a placut. Iti da un glimpse in viata unui middle-class japonez.
cre'că, nu ştiu...

elfstone

QuoteEternal Sunshine? Nope.. Trebuia sa il vad?

Nope. Da` io zic ca merita. Mi-a placut.

tapirsis

"Petrecerea" cu Peter Sellers azi la PRO CINEMA ora 17:00
Va fi bine!

A CERB

futere petrecerea. lasati comicul de situatie la o parte si urmariti mimica, accentul( inclusiv inflexiunile vocii) si gesticulatia lui sellers. genial cum intra in pielea indianului( dots, not feathers). daca va place, vedeti si seria cu pantera roz.

tapirsis

Chiar asa. Cum se misca si accentueaza Sellers este nemaipomenit, colegul Arshad si pretenii lui, hi-hi-hi. Da' lasa ca si comicul situatiei, am ras cu lacrimi de una singura, Miruna radea din camera ei (canta la pianul de jucarie si radea de rasul meu). Si apoi senzatia aia de free pe care mi-am imaginat ca as avea-o clabucind piscina si aruncand apoi cu funingei de spuma si baloane everywere. Si cum sfarsesc sloganele "GO NECKED" spalata de un bunch de crazy people carora li s-a dat o directie (spre mop si sampon).
Va fi bine!

vlad

Cel mai mare e, dupa moi, Louis de Funes. Cel putin in domeniul burlescului, din care face parte si Sellers. Seria cu pantera roz, in ciuda unor oaresce scânteieri de burlesc britanic, nu m-a facut sa râd deloc. Chiar m-a plictisit, sorry. Dar petrecerea mi-a placut.

INDIANUL

:lol: nu se poate.citeam acu 5 minute un post al tau in care scriai cuvantul "voluptuos".Pur si simplu mi-a aparut in fata ochilor De Funes spunand ireproductibil:"voluptueoooooz".

E magistral De Funes.Pur si simplu un geniu.S-a imbolnavit pe platourile de filmare din cauza agitatiei care-l caracteriza astfel incat a fost nevoit sa isi schimbe stilul de interpretare-traire intr-unul mai calm. Unde sunt marii actori de altadata care ne faceau sa radem:Louis De funes, Bourvil(cu moaca aia tampa pana la cer), Fernandel, Jean Gabi(a facut si comedie), Dem Radulescu?Il vad pe bibanul acum pe la tv si ma stric de ras:perioada dinainte de 89 era magistrala.dupa '90 s-a pierdut in tranzitia economica.am luat de pe dc scheciul lui cu Toma Caragiu cand il inebunea pe toma de cap cu :"Draguta, daca nu te superi, te-as mai ruga...INCA un pahar cu apa". :lol: sau ala cu Jean Constantin cu slibovitza:pai da-mi banii pe slibovitza-ce slibovitza ca nu am cumparat-o -  pai aia de ai dat-o pe Fernet :lol: criminali.

ps:ma crezi ca atunci cand iti citeam postul pronuntam ca De Funes:Voluptueooozzzz :lol:
ramas bun...

tapirul

mi-aduc aminte ce surprins am fost cand am aflat ca Louis de Funes e portughez de fapt.
Oare cum se cheama filmul ala in care el e instructor de trupa de balet? As vrea sa il mai vad. Mai stiti faza cand le povestea fetelor o poveste cu lupi, numai din mimica si onomatopee?
cre'că, nu ştiu...

A CERB

portughez sau spaniol? either way, se pronunta cum se scrie, adeka "s" nu e mut.

tapirul

da, spanish in fact.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

nuuu mai tapiiii nu instruia trupa de balet:LE Grand Restaurant
le dadea lectii de cum sa umble printre clineti.nu ala cand inchidea si deschidea usa cu maneta?
ramas bun...

tapirul

asa o fi, nu tin minte precis... Io ramasesem cu impresia ca era trupa e balet.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

asa o fi, nu tin minte precis... Io ramasesem cu impresia ca era trupa e balet. Si una din fete naste si...
cre'că, nu ştiu...

fluffy_white_cloud

robin williams, nu numai in filme, face si niste stand-up-uri pe broadway grozaaaave...

the one and only jerry seinfeld, the greatest sitcom ;)

si recent mi-a dat un amic stand-up-uri billy conelly....
"cine a vazut ideile devine neom, ce vrei ?" Jocul Ielelor...
citat pe care l-am considerat sugestiv, mi-am facut profil aici in noaptea de Sanziene :)

A CERB

Din pacate stand-up-ul lui robin e foarte politic si cu fata lui de neadaptat social nu prea se pupa cu using fuck word. Pe mine m-a nedumerit robin ca stand up, desi eu injur ca un birjar.

fluffy_white_cloud

da, asta m-a frapat si pe mine la inceput...:)

acum sincer, nu stiu care comic nu injura...e la moda chestia asta acum...

ah, da, jerry nu injura deloooc....si e foarte calm, relaxat...spre deosebire de robin care parca e high, sau de dane cook care se agita groaznic....

here's an example of dane: http://youtube.com/watch?v=JYOQmsclSwk

vicious circle e un show chiar funny...
"cine a vazut ideile devine neom, ce vrei ?" Jocul Ielelor...
citat pe care l-am considerat sugestiv, mi-am facut profil aici in noaptea de Sanziene :)

tapirul

haidea bre ca robin e tare. Mi se pare un actor complet, care poate juca o gramada de roluri diferite. La fel si stand-up-ul. Ii face pe scotieni in clip-ul cu golful, de exemplu, de ti-e mai mare dragul.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

Ba, tocmai ca mie mi se pare centrat pe o chestie destul de ingusta, un fel de Fernandel. Baiat bun,sa-l pui la rana, dar groaznic de plat.

Un actor complet mi se pare Auteuil. Si de Niro, poate, desi in ultima vreme( 10 ani or so) e monoton. Val Kilmer e pe aproape. Si Heath Ledger promitea, pana sa se intample cacatul ala.

Tot la genul comici, Jean Reno se califica detasat. Il ajuta si figura. Am vazut recent " Tais toi" genial.

A CERB

Yes, just like me seems focused on one thing quite narrow, a kind of Fernandel. Baiat bun,sa-l pui la rana, dar groaznic de plat. Baiat good, it was chicken from the wounds, but terrible payment.

Un actor complet mi se pare Auteuil. A complete player I Auteuil. Si de Niro, poate, desi in ultima vreme( 10 ani or so) e monoton. And Niro, maybe, although lately (10 years or so) is monoton. Val Kilmer e pe aproape. Val Kilmer is close. Si Heath Ledger promitea, pana sa se intample cacatul ala. And Heath Ledger promised up to happen cacatul head.

Tot la genul comici, Jean Reno se califica detasat. Also on like comici, Jean Reno qualify detached. Il ajuta si figura. We help figure. Am vazut recent " Tais toi" genial. I recently saw "Tais toi" brilliant.

Asa arata ultimul meu post in versiunea tradusa automat pentru gugal.

danhia

mie imi place greg giraldo si seinfeld la stand up.mai e un tip simpatic marcus, un britanic cu un numar f reusit pe youtube.
uneori imi place chris rock desi nu gust teribil glumele cu nigros si rednecshi.
umorul englezesc eu nu-l pricep si pace. ma depasste complet , nu pricep ce e amuzant- poate o fi si limba , o fi engleza asta britanica mai scortoasa sau mai plina de intelesuri care mie imi sunt inca necunoscute.
mor dupa Birlic in schimb mi se pare aproape la fel de genial ca si de Funes. Mai imi plac cativa romani alde Puiu Calinescu in sceneta cu brutarul si gandacii, Dem Radulescu in nenumarate si....cam astia mi=i aduc aminte acum.