News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Sanse reale pentru toxicodependentii din Ro

Started by Qvadratus, March 26, 2005, 11:13:50 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Qvadratus

Cineva mi-a solicitat informatii in legatura cu ce s-ar putea face in Ro intr-un mod cit mai safe pentru un toxicodependent (in cazul respectiv heroina). Teoretic exista in Buc de exemplu doua asemenea centre, unul la Spit Alex. Obreja, altul la Spit. Studentesc. Daca stiti ceva in legatura cu aceste centre si posibilitatile lor reale de terapie, please scrieti aici.
Eu de exemplu am auzit din diverse surse ca la centrul din cadrul Alex. Obregia poti sa cumperi fara prea mari probleme dozele de rigoare, asa ca in mare degeaba iti internezi acolo plodul sau ruda, ca sa nu mai vorbim ca lipsesc fel si fel de substitute din medicatie, etc.

deidre

Pe mine ma puse piaza rea sa-mi fac lucrarea de diploma la Psihiatrie copii, la Obregia. Discutie in parc intre doi baietei, vreo 10 - 12 ani. Unul dintre ei, "veteran" al locului, a raspuns cu placere solicitarii celuilalt copil, proaspat internat, si i-a oferit o tigara. L-a pus si la curent cu faptul ca seara se fumeaza lucrurile adevarate, "la drogati, acolo", si daca se comporta bine poate primeste si ceva mai "adevarat". No further comments...
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.