News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Unde parintii mandri ne povestesc despre juniori

Started by annie, March 21, 2005, 08:41:54 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

annie

Pentru ca am facut coke nasal wash la faza cu "Riku era suparat si a tras-o pe o cucoana de kilotzi" m-am gandit sa fac un loc special unde voi toti cei care aveti copii puteti sa ne povestiti si noua...perle, aventuri, intrebari incuietoare.dak aveti chef bineinteles. Daca cei doi mandri tatici de pe forum nu ga sesc ideea funny - poti inchide si sterge topicul tapi, pls.
Io sper ca totusi o sa ne impartasiti si noua..nu de alta, da sa ne pregatim.

Editat pentru ca: am vazut topicul deschis de 4 la "Animalul domestic..." poate continuam acolo. Cred ca poti sa il stergi pe asta :D
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

A CERB

nu stiu daca vrei sa auzi, majoritatea sunt destul de scarboase, mai ales ca se leaga de probleme existentiale gen kaka, pipi, muci, etc.

cand si cand, pe la gradinita, riku face cadou  cate o bilutza de muci, asta pentru ca atunci cand era mai mic si ii curatam eu nasul, ca sa aiba incredere si sa ma lase, ii aratam tot ce faceam. edukatoarele sunt destul de konstipate( catholic pre-k), si eu ma kak pe mine de ras, desi iulia e oripilata.

faza futere a fost cand a venit unchi-meu in vizita( vine cam o data la 3 ani) si i-a cadorisit o musca  moarta cu un aer foarte secretos.
Smile! It confuses people!

annie

Ok, second coke nasal wash. Should stop the coke :D. Nu stiu, mie mi se par funny tot ce fac astia mici (aia cu musca moarta e periculoasa).Dar ma gandeam ca ar fi funny si cand o sa inceapa conversatiile, interactiunea intre frati...
O faza povestita de o prietena, mama a doua fetite superbe(3 ani respectiv 11 luni). Aia mare - super geloasa, nu scapa nici o ocazie sa o traga de par pe aia mica motivand "uite ce par scurt are, o trag sa ii creasca". Familia disperata. Inainte de craciun, bunica surprinde o scena de tandrete.Cea mare aplecata pe patutul celei mici spunandu-i " Uite, o sa vina Mos Craciun, si o sa ne aduca cadoooooouuuuuuri si miiiiiiiiiiieeeeeeee si tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee" (bunica in extaz). Dupa care continua " si pe tine te ia si te baga in sac" . Rad si acum imaginandu-mi reactia bunicii respective :D.

tapirul

ma bag si io un pic.. Pai zic asa, aici povestim chestii "copii fac lucruri traznite" si dincolo "heeelp!"
cre'că, nu ştiu...

A CERB

riku retchidiveaza

am fost azi la walmart sa facem pozele si a trebuit sa stam o ora sa le luam, asa ka am mai fakut ceva kumparaturi. kum n-aveam ce face am kumparat niste conserve de peste. in cart-riku, okupat ku tot felul de tampenii.

dupa vreo 15 minute simt un miros puternic de peste, si ma mir , pentru ca nu fusesem la sectiunea " proaspat". merg mai departe, dar mirosul persista. ma intalnesk ku konsoarta kare ma intreaba ce miroase asa urat. riku nu desfacuse una, ci doua conserve, care siroiau pe jos.

kum kartul era plin si eram in fundul magazinului era foarte greu sa ies afara , sa iau altul si sa transfer. am suportat stoik mirosul de peste vreo 30 minute. la kasa evident ka nu poti semna pe tampeniile alea digitale cum semnezi pe card, asa ca kucoana ma priveste cu suspiciune si cheama sefa sa autorizeze toata treaba.  alta asteptare. alt parfum de peste. destul de jenant, sincer.

inutil sa spun ca masina, frigiderul, bucataria, erik si eu mirosim inca a peste, desi am fost atenti. si ne-am spalat cu grija.

mantoifal, esti razbunat!

annie

Da, domle asha se vede viitorul inginer :D Sper ca erau de alea cu easy open :))

tapirul

mantifoil, razbunat? Hehe. Io zic altceva: cand mantifoil va avea copii, sa ii trimita o luna in training la fiu-tau. Dupa aia IO voi fi razbunat
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Eu unul m-am tavalit pe jos odata cind fii-miu scos din pampers fiind si pe spate, nu stiu cum a reusit sa-si faca singur baie pe fata, intr-un jet directionat exact la tinta. Si nu as fi avut de ce ride daca nu as fi vazut moaca lui extrem de uimita si ultragiata.

A CERB

Quote from: QvadratusEu unul m-am tavalit pe jos odata cind fii-miu scos din pampers fiind si pe spate, nu stiu cum a reusit sa-mifaca singur baie pe fata, intr-un jet directionat exact la tinta. Si nu as fi avut de ce ride daca nu as fi vazut moaca lui extrem de uimita si ultragiata.

bey parta, vezi ka tz-am korektat typo-ul.

da annie, riku face o gramada de inginerii( skuzatz peiorativu'). adevarul e ka e foarte manual, spre deosebire de mine care am fost mereu goofy la chestii manuale( acu ca ma gandesk sa ma profilez pe neurochirurgie poate sa devin mai indemanatik-just kidding, of course).

Qvadratus

Fii-miu, acum vreo citeva zile: "Pipi asta tare urit, care a vrut sa iasa afara singurel..... Ei uite na, ca l-am aruncat drept in veceu, uite-asa, c-am vrut eu !

Qvadratus

Fii-miu dimineata, dupa ce-a facut pipi in pat noaptea, pe fondul unei febre de 40 de grade (racit cobza fiind):

"- De ce esti suparat mai ?" (intreb)
"- Uite-asa, sunt suparat pe vara !"
"- Cuuum ? Da' ce-ai cu ea dragule, de unde si pina unde ?"
"- Uite-asa, ca nu a venit ca sa fac plaja si sa nu mai fiu racit."
"- Pai lasa mai, ca vine ea vara..."
"- Da, da' uite ca e iarna si curentul asta si cu frigul din cer m-au facut sa fac pipi in pat !"

tapirsis

Mirubella - 5 ani

Mama, cand vine tati acasa?
Pai stii ca ti-am mai zis, sambata, ca lu-ma-...-vi este la servici sa faca bani pentru diverse chestii pe care le vrem noi.
ea, siderata: maaaaami si daca ti se termina toate sambaturile?
eu, prostita: de unde, gurita, sa mi se termine?
pai de acolo din ala,
si-mi arata logica calendarul din perete
eu: ???
ea, dupa o pauza
maami, da' stii ceva?
ce? zic eu prevenita
pai nu poti tu sa iei carioca mea si sa faci tu in calindar mai multe sambaturi?

Concluzia: cu logica copiilor nu te pui
Va fi bine!

tapirul

hei, nu vii si la mine sa faci mai multe sambaturi?? Platesc frumos.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

te kosta 2 kobani noi, un sat de eta, doua sabii de samurei( sik), un haiku, o floare de cires si trei samburi de maslina( skuze, am inkurkat kartile)

tapirul

cre'că, nu ştiu...

A CERB

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirsis

Apropo de automatismele verbale pe care le folosim, ii spun eu Mirunei:
- Aoleu, stii ce ma doare capul?
si ea, solemna:
- Io nu sunt tu. De unde sa stiu?
Va fi bine!

tapirsis

Azi, in timp ce faceam ciorba, cantam de mama focului "vreau, vreau, vreau, vreau sa fiu pe banii mei" (e o melodie la moda acum pe Atomic)
iar fiu'meu, cu, citez - intelepciunea celor 11 primaveri - am incheiat citatul, continua melodic si laconic:
da, da, si eu "vreau sa fiu pe banii taaaai..."
Va fi bine!

INDIANUL

:lol: ce traznai de pici ai.seamana cu ai lui cerbu.sa va intalniti sa faca cei mici schimb de experienta.
ramas bun...

tapirsis

Fiu'meu a citit si el replica ta si a zic:
"Ce baaa, eu.. sunt pici? Ma duc sa iau lectii de luat scalpuri"

La Cerb da, mergem, mergem, tre'sa caut un sponsor pentru drum, bilet-dus USA, ca de intors, daca pun piciorul acolo nu ma mai vede Romanica back, not a chance.

Tre'sa mergem o data si o data sa facem o bauta impreuna ca suntem "cuscrii prin innasire" , adica Mateuza al lui si Miruna a mea sunt "frati prin alianta dupe nas".

Sa traiasca nasu tapiru!!!!
Si copii sa creasca frumosi  si sanatosi si norocosi
Si noi pe langa ei...

Ce zici Cerb, ce zici Tapire?
La USA sau la Plostina?
Va fi bine!

INDIANUL

despre ce zisa baiatul tau: :damnfunny
Te rog si pe tine si pe cerbul sa nu-i mai ziceti lui Tapi "Nasul".De acum inainte ii veti spune "Godfather".semnat:Michael Corleone. :lol:
ramas bun...

A CERB

pai eu nu-i zik lu' tapiru nashu. mateutza ii zice( sau ar trebui)

tapirsis: usa mai degraba dekat ploshtina. sorry

Qvadratus

Traduceri de ieri si de azi ale unor cuvinte cheie din vocabularul limbii Romane:

"Da-mi termometrul !" = " Da-i da-i momutu' !", in limbajul fie-mii........

INDIANUL

ramas bun...

A CERB

noi suntem in faza" duck vader". i'll get some pics but having some technical difficulties.

tapirsis

Indiene, pai pe Qvadratus il uitasi?
E, noi ne-am facut datoria fata de omenire, sa va vedem si pe voi, capriorii si tapirorii (ca sa rimeze), cu ce-o sa va laudati!

Noi suntem la faza:
1) baiatul: mama, esti varza! pai nu vezi ca esti pe outluk, da-i pa mozila ca ala merge nu sta
2) fata: mama, trebui sa prestezi in seara asta un tort, da' vezi sa fie cu lumanari, ca e ziua Mariei. Si o sarbatorim noi pe Maria cu tort si lumanari, cu coifuri si poze, cu cantat multi ani traiasca si tot tacamul

PS
Maria e papusa, cat ea de inalta, pe care a primit-o cadou asta vara
Va fi bine!

Qvadratus

Continuarea dictionarului eksplikativ:

- "dadise" = adidasi
- "sese" = sete
- "pese" = peste
- "papule" = papuci
- "buic" = buric

Qvadratus

Nu mai stiu daca am povestit pe undeva sau nu faza de mai jos, dar mi se pare de antologie:

Fii-meu (4 ani si jumatate) intrind ca o racheta la baie sa faca pipi, a uitat sa inchida usa. Fie-mea (1 an si jumatate), auzind usa de la baie, a venit ca din pusca (ii place foarte mult sa fie ridicata sa traga de lantul de la buda si mai ales ii place sa auda cum rasuna in baie cind ea scoate diverse onomatopee), tocmai cind dumnealui tragea de zor la tinta cu jetul, foarte mindru ca ajunge in diverse locuri. Cu spirit de observatie cum e, a vazut foarte repede cum din ciucurelul lui frate-su tisnea ceva, astfel ca foarte interesata s-a aplecat sa se uite in timp ce baiatul disperat incerca sa o scoata din baie, cu mina libera ( :D ). Evident ca nu a reusit, astfel ca si mai interesata, ea l-a apucat de ciucurel (avea 2 miini libere), indreptind jetul in diverse directii in timp ce baiatul paralizase de uimire si indignare si eu eram aproape pe jos de ris. Ba inca foarte incintata, ea s-a apucat sa mai scoata si diverse sunete de pilele rosie, semn ca si ei chestia i se parea extrem de distractiva.

Pina l-a urma l-am salvat eu pe fii-meu de la damnarea eterna...... :D  :D  :D , tinind cont ca pe el il apucase plinsul cu pantalonii in vine.

tapirsis

Pentru ca am fericita calitate de a 'vedea' ceea ce citesc, am ras cu multe-multe lacrimi la vizionarea episodului "stropitoarea uluita"...
Va fi bine!