News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

virtual shop?

Started by manolo, February 06, 2005, 08:47:26 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manolo

hai, tapi, lucreaza in panelul tau de admin si daschide ghereta sa vedem ce cumparam, ca ne sar tapirii si muflonii din buzunar, zau asa!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

pai uite, deocamdata in meniu:
bere Azuga
bere Ciuc
mititei
bere Tuborg
cornuri cu mac

produsele cumparate pot fi facute cadou prietenilor. Ca sa vedeti daca ati primit ceva clicaiti pe "shop" si o sa vedeti under "inventory" ce-si-cum
ca sa dati sau trade tot la "shop" exista "give" and "trade"
cre'că, nu ştiu...

manolo

am o problema. de fapt mai multe. una e arzatoare.

am incercat sa imi cumpar rank/title. introducand vechiul rank, imi spune ca e deja assignat. stiu ca e assignat, mie. dar nu pot sa il pun acolo sa se si vada!

Qvadratus

Tre' sa dai 100 de tapiri ca sa capeti dreptu' de a-l afisa pe cel deja asignat.  Vezi la primele optiuni de sus de pe pagina.

tapirul

cervidu, ti-am schimbat titlul (rankul) dar tre' sa il cumperi de a special shop ca sa apara. Hai ca nu-i scump
cre'că, nu ştiu...

manolo

tapi, ti-a inchis SANEPID-ul ghereta. da mesaj de eroare cand vreau sa intru pe shop. rezolva rapid, ca altfel ma lasi fara tort!

tapirul

pai io mare branza nu pot sa fac, decat sa in treb pe maharii de la makephpbb.com O sa ii intreb.
BTW, cand mai dibuiti cate o chestie ca asta, puteti sa ii intrebati si direct la http://www.makephpbb.com/support/index.php

Sunt convins ca cineva a intrebat deja...
cre'că, nu ştiu...

tapirul

mda, era de la mine nu de la ei. Am schimbat neste settings si mere acum...
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Nu-mi merge butonul 'give'.
Nu vi se par cam scumpe pitzipoancele?

annie

A murit shopuuuuuuu si bankaaaaaaaaaaaa
Si nu mai am GP-30 :((((((
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

tapirul

:twisted:  :evil:  :evil:  :twisted:  :twisted:
ma intrebam cat o sa dureze pana cinea observa.
domne, am zis sa trecem la grijitura de primavara, so... tapirii sunt iar la zero! :evil:  :twisted:
o sa introduc niste preturi/venituri mai rezonabile (tapiri grei)
'till then, facem cumparaturile jos la chiosc.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

macar apucai sa ma distrez cu niste pitipoance,sa trag niste focuri de arma in dusmani si sa lansez neste bombe catre vechea baza a imed-ului.
ramas bun...

Qvadratus

Nu v-am zis io ca tapiru asta fuge cu banii ....?
C-a luat malaiul, il mai iert, da' ca a rapit si toate cadinele, in nici un caz !

tapirul

bre, itemurile o  sa le capatati back cand o sa reactivez shopul. Ho cu revolutiile!
cre'că, nu ştiu...