News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

O miscare care poate fi interpretata

Started by Qvadratus, February 04, 2005, 03:50:19 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ce reprezinta de fapt toata chestia asta ?

Masura Tapirului este o masura autoritara gresita
0 (0%)
Masura Tapirului este o masura autoritara utila
0 (0%)
Masura Tapirului nu este o masura autoritara
1 (9.1%)
Discutia e o prostie si de fapt unii nu au umor
6 (54.5%)
Mai lasati-ma in pace cu timpenia asta
4 (36.4%)

Total Members Voted: 11

Voting closed: February 04, 2005, 03:50:19 PM

Qvadratus

Ok ! Deci, recent Tapirul a facut o miscare care poate fi interpretata in diverse feluri. Deoarece doi dintre colegii nostri de postari au emis niste idei, cred ca ar fi bine sa ne dam cit mai multi cu parerea apropo de aceasta miscare,si, de ce nu asupra ideilor care se pot aplica acestei miscari emise sau nu de cei in cauza.

Cum se face prin articolele medicale, incep mai intii prin a-mi afirma interesele si legaturile oculte cu diversele grupuri sau gasti care pot interfera cu generarea concluziilor si a recomandarilor. (pentru a  putea fiecare dintre voi sa-mi aprecieze corect gradul de obiectivitate)
Asadar ma cunosc cu Tapirul de aproape 13 ani. In facultate am fost prieteni apropiati si in masura in care o cred eu, am ramas destul de buni amici. In concluzie pot fi linistit acuzat de partizanat si de propaganda in legatura cu el, fara a putea sa aduc suficiente argumente cum ca nu e asa. Pe de alta parte (zic eu fara a putea sa am pretentia sa conving pe cineva) nu sunt asa de bun samaritean incit sa particip la o chestie care nu mi-ar face placere si nu ar fi in concordanta cu cea ce gindesc eu despre problema in cauza.
Personal, desi el are activitate forumistica de mai multi ani, particip la aceasta activitate a lui doar de vreo citeva luni, mai intii pe Imed si acum aici. Din motive de virsta si de asociere optima cu un grup de oameni alaturi de care ma regasesc (preponderente  ma refer la imensa majoritate a celor care posteaza aici) am renuntat aproape complet la Imed, si m-am reprofilat aici.
Tot legat de un interes care imi poate vicia obiectivitatea, tin sa anunt ca sunt direct interesat in dezvoltarea, constructia si trainicia acestei colectivitati, fiind dispus sa ma implic in mod direct in ceea ce i-ar asigura supravietuirea si i-ar creste gradul de atractivitate. (motivele fiind o penurie de oameni inteligenti si cu care sa pot schimba pareri pertinente in legatura cu diverse chestii, in jurul meu in Real World).

Mai jos pun asadar primele idei emise in legatura cu problema in cauza:

Emanatie de la Stefan:
QuoteAlta gluma de prost gust: m-a facut moderator ca sa-mi corectez singur articolele si sa tac din gura. Sunt programator, tovarasi, si noi gandim mai mult decat muncim asa ca imi iau jucariile si plec. Partea buna e ca libertatea pe forum a durat mai mult de 3 zile.

Acum o parere strict personala: Stefan ar putea avea dreptate (si teoretic si practic). Eu cred ca nu are dreptate. Pur si simplu refuza sa ia in considerare si alte posibilitati. Remarc faptul ca:
1) Reactia lui a aparut in contextul unui razboi personal cu Furnika, razboi la care s-au opus mai multi, cu mine in cap (nu pot sa nu evidentiez faptul ca in acelasi timp in care el declansa razboiul LA A CARUI MODALITATE DE DESFASURARE eu m-am opus, eu mi-am inceput si mi-am dus micul MEU joc de-a v-ati ascunselea, cu userul al carui nick era Furnika, deci din acest motiv pot fi acuzat linistit de un anume dublu standard);
2) La un moment dat lupta lui Stefan cu Furnika s-a transformat in lupta lui Stefan contra tuturor celor care aveau ceva de comentat la ceea ce facea, desi IN GENERAL cei care au avut ceva de spus in legatura cu problema in cauza nu au avut ca obiectiv atacarea si devalorizarea lui stefan CA PERSOANA SAU CA USER;
3) Personal apreciez oamenii care lupta pentru a-si apara ideile si punctele de vedere. Din acest motiv nu pot sa nu regret ca Stefan si-a luat jucariile si a plecat, desi sunt de acord ca are tot dreptul sa plece dintr-un loc care ii creaza mai mult distress decit eustress (si cred ca asta e motivul principal). Ii urez sa-si gaseasca un loc unde sa se simta si el multumit de cei pe care ii are in jur.
4) Revenirea asupra deciziei pe care afirma ca a luat-o m-ar bucura, desi eu nu cred ca o va face. Motivele sunt mai multe si unele implica anumite caracteristici pur personale.

De-ale Furnikosului
QuoteIn sfarsit, cred ca e o masura autoritara a tapirului si sunt probabil primul (si singurul) vizat. Nu e funny sa ti se traga pantalonii in jos in public (chiar daca publicul e format din 5 persoane, numai prieteni) e o gluma pe care o faceam in generala. Asa ca renunt la privilegiul de a fi moderator pe tapiria si va aduc la cunostinta demisia mea.
Dincolo de asta am inteles mesajul tapirului si o sa procedez in consecinta.
Nu a facut decat sa imi confirme lucrurile de la 'discutii pe bune'.

Apropo de cele afirmate de Furnika:
1) Nu cred ca este o masura autoritara ci o masura care il pune pe cel care emite o parere fata in fata cu un anume grad de responsabilitate pentru acea parere si modul in care a fost enuntata. Nu cred nici ca este cineva anume vizat. Daca e sa-mi imaginez ca  e ceva vizat, aceasta mai degraba ar fi o anumita atitudine, dincolo de un anume punct. Mie unul chestia mi se pare in primul rind distractiva.
2) Tin sa remarc si aici faptul ca distressul celui in cauza poate cintari foarte greu in balanta, cu consecintele de rigoare.

Cum s-a facut si la treaba cu clonele, pun un sondaj de opinie drept cap de afis. (desi cred ca de fapt importanta acestei probleme e  :ROFL   :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL )

tapirul

mai patrate, ce atat tam-tam pentru stefan asta? El isi creeaza distressul singur, prin felul de a se comporta.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

tapirul

uite bre, osa il refac pe stefan user obisnuit. Credeam ca o sa fie fun, da' vad ca lumea are orgolii cretine.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Acu si tu, nu te-apuca sa faci lucruri care nu sunt fun. Iesi si tu pe Strasse cu nevasta, bea o bere si dupa aia citeste inc-odata ceea ce ai scris la ultimul post. Daca ceea ce ai zis acolo ti se mai pare valabil, do it.

P.S. (editat) Acu' vad c-ai editat ceea ce ai scris inainte de a posta eu ce am scris mai sus. Las asa ca nu strica.

tapirul

fusese o greseala de exprimare, am zis "toti" dar ma refeream la stefan.
Apropo de stefan, unu ca
Quotem-a facut moderator ca sa-mi corectez singur articolele si sa tac din gura.
de programator ce e nu s-a prins ca putea sa isi editeze posturile si inainte cand era user obisnuit. Ori se face ca nu stie, ceea ce e si mai grav.

doi, voiam sa vin cu o propunere: daca tot avem biserica, protoereu, enoriasi si mironosite, zic ca e cazu' sa incepem sa facem si martiri (si sfinti, while we are at it). Incepem cu Cv. Stefan Programatoru, Martirul de la Tapiria (sau gasiti alt nume).
Ii punem in calendarul vizuinesc ortodoxat si tinem post in zilele de sfinti....
cre'că, nu ştiu...

Reaktor

Bre oameni buni, io am demisionat din fonctia de moderator insa demisia mea nu a fost acceptata se pare (de ce habar n-am). De aceea mi-am ramas o alta alternativa. Cum numele Hornyskunk nu il puteam folosi am revenit la cel de Reaktor.
Nu mi s-a parut o idee buna pentru ca eu folosesc un anumit ip iar ceilalti useri au ip-uri care nu merg in tracer. Din aces motiv mi se pare o chestiune murdara la care nu vreu sa marsez. Nu o sa mai postez la loc de dat cu  capul ever.
Vreau sa spun ca la un moment dat vroiam sa renunt la a mai posta pe forumul asta insa o s-o fac cu orice risc si imi asum orice risc aparandu-mi ideile. Daca unii vor sa procedeze murdar asta e, nu pot schimba eu lumea.

INDIANUL

pai ce sa-l mai martirizam ca fugi acu ce naiba facem ca ne ramasa crucea?furnika/reaktor/sconcs stinkos ia sui tu pe cruce sa te crucificam ca stefan fugi si tot vroiai tu sa te automartirizezi.
semnat:un intolerant serios(echivalentul userului neserios de pe imed).

alta idee:Sfantul Mare Mucenic Stefan Timisoreanul devreme chemat la ceruri.
:pray:
ramas bun...

manolo

ba, citesc eu oare un alt forum? ce tot aberati pe chestia asta? tapi a vrut sa ne dea tuturor aceleasi drepturi, daca nu faptic, macar simbolic, pentru a nu-l lasa pe cerbu singur mare mahar pe sectiunea respectiva.

observ acum ca se supara cate unul si altul ca magarul pe sat. unul pleaca, altul revine la naravul vechi (clonele), acum motivand ca o face, vezi doamne, in numele sfant al expunerii ideilor si pentru protectia userilor. de fapt e acelasi fricos, care se leapada de cate un nick cand observa ca acesta este prea "incarcat" de conotatii negative, ca sa nu spun cacat.

in alta ordine de idei, extrem de revelator cum reactioneaza anumite personaje in fata acordarii unei responsabilitati si mai mult, dupa inlaturarea unui anumit control/sef (in cazul asta, doar cerbu si tapirul aveau dreptul sa editeze si tapi sa stearga). domnilor, aveati ocazia sa spuneti ABSOLUT TOT ce vroiati, indiferent de duritatea limbajului. dar.... ati ales sa "demisionati". halal! v-ati demisionat coaiele, care nu sunt sigur ca le detineati nici inainte. iar furnik, daca aveai de gand sa faci glume de ale tale referitor la propozitia de mai sus, mai precis cuvantul coaie, ma refeream la curaj si nu la testicole in sine
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

INDIANUL

Quote from: ReaktorBre oameni buni, io am demisionat din fonctia de moderator insa demisia mea nu a fost acceptata se pare (de ce habar n-am). De aceea mi-am ramas o alta alternativa. Cum numele Hornyskunk nu il puteam folosi am revenit la cel de Reaktor.
Nu mi s-a parut o idee buna pentru ca eu folosesc un anumit ip iar ceilalti useri au ip-uri care nu merg in tracer. Din aces motiv mi se pare o chestiune murdara la care nu vreu sa marsez. Nu o sa mai postez la loc de dat cu  capul ever.
Vreau sa spun ca la un moment dat vreoiam sa renunt la a mai posta pe forumul asta insa o s-o fac cu orice risc si imi asum orice risc aparandu-mi ideile. Daca unii vor sa procedeze murdar asta e, nu pot schimba eu lumea.
sa moara mama va omor pe toti:supararati baietul;ete ce zice:ca nu mai da cu capul in zid?de ce maica nu mai vrei sa vezi cum se indoaie zidul?imi lpace de el, il iubesc:omul isi apara ideile;intrebarea e care idei?ca reaktor nu are nici o idee pana acum :lol:  :lol: pai stiu si eu ca-s murdar:ramasai pictat de cand mi-am pictat fata in culorile razboiului da nu le sterg chiar acui ca nu se stie poate mai am nevoie :lol:
ramas bun...

Reaktor

In primul rand manolo ai ip-ul meu personal al calculatorului meu de la job.
Eu nu vreau sa fiu moderator, asta-i tot iar ip-ul oricum il poti vedea deci nu ma face iresponsabil si nu mai vorbi de locuri umbroase pt ca se pare ca habar n-ai despre ce vorbesti
Am demisionat din functia de moderator si vad ca tot moderator sunt.
De azi inainte nu o sa mai imi bat capul cu indivizi ca tine si ca indianul pt ca nu are nici un sens.
Dar nu va bucurati, asta nu inseamna ca nu o sa va injur atunci cand e cazul.
Cazul ar fi si acum, dar ma abtin. Cu greu.

manolo

si ce-o sa fac eu cu ip-ul tau de la serviciu? in cazul absurd in care unul din moderatori ti l-ar bloca, tapi il poate debloca, iar cel care ti l-a blocat se va face de toata bafta tapiriei... vezi tu, faptul ca te gandesti la nush ce minuni care ti se poate intampla datorita faptului ca cineva iti stie ip-ul spune ceva despre tine, nu despre noi, restul!

te ascunzi dupa motive puerile, ai gasit inca o ocazie, crezi tu, perfecta de a-ti lua alt nick si de a incerca sa scapi de noroiul pe care il adunasei in urma  postarilor tale ca furnika.

cat despre promisiunea ca nu iti vei mai bate capul cu mine... hai da-o draq, chiar mai crede cineva in cuvantul tau?

INDIANUL

Quote from: reaktorDe azi inainte nu o sa mai imi bat capul cu indivizi ca tine si ca indianul pt ca nu are nici un sens.
hai lasa-ne :D si dupa ce il invat si pe reaktor gramatica ce faci creezi alt user?ca vad ca sari dintr-o barca in alta cand constati ca barca e gaurita rau(mancata de furnici). :lol:
Quote from: reaktorDar nu va bucurati, asta nu inseamna ca nu o sa va injur atunci cand e cazul.
daca te injur si eu injura-ma;daca ma injuri fara sa te fi injurat eu nu e un lucru deloc intelept.
vechiul user o luase pe cocoasa rau de tot de la destui si zisasi ca ai nevoie de o noua prezentare:noul tampax care ramane fixat(pe forum) :lol:
ramas bun...

INDIANUL

nenea intolerantul shef o sa ma  :pray: vesnic tie daca il faci si pe reaktor moderator la loc de dat cu capul.
cred ca mi-ar plezni computerul de ras.
ontopic:nici nu am votat si nici nu am postat aici on-topic :D pentru ca nu prea are rost;a fost o faza foarte tare a lui tapi aia cu facutul moderatorilor;plus ca acu astept gaurika s-o :ban:
:ROFL
ps:asta merge perfect cu rank-ul meu :grim:
ramas bun...

Reaktor

Sunt de acord sa postez cu numele meu REAL, ca sa fie o lupta corecta.
Propu n ca numele real sa fie scris sub nick. Stiu ca propunerea mea nu o sa aiba rasunet dar incerc si io.

Reaktor

indiene du-te si cumpara-ti o doza de inteligenta, da vezi sa fie cat mai mare. Dar nu prea mare ca iti plesneste capul.

tapirul

sub care din nick-uri bre, ca m-ai ametit? Uite, nu mai esti moderator. Posteaza-ti numele real aici si o sa ti-l pun sub nick.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

Quote from: furnikul aka reaktorNu o sa mai postez la loc de dat cu capul ever.
THAT would be an improvement!!!

Quote from: manolosi ce-o sa fac eu cu ip-ul tau de la serviciu? in cazul absurd in care unul din moderatori ti l-ar bloca, tapi il poate debloca, iar cel care ti l-a blocat se va face de toata bafta tapiriei... vezi tu, faptul ca te gandesti la nush ce minuni care ti se poate intampla datorita faptului ca cineva iti stie ip-ul spune ceva despre tine, nu despre noi, restul!

manolo, si toata lumea, moderatorii NU AU POSIBILITATEA sa ban-eze. Doar adminii. Ca masura de precautie, am blocat moderatorilor si functia "delete". Problema lui reaktor nu e ca il ban-eaza cineva, ci ca afla lumea cine e furnika si de ce (ca sa nu ma interpretezi gresit furniko, dupa bunul obice, asta cu "cune e furnika si de ce" e o referire la un scheci a lu' Divertis in care intrebau - la un joc de "robingo" "cine a fost Mihai Viteazu si de ce"). Vorbind de profile psihologice, furnika, tu esti cam obsedat de faptul ca "ti se vede ip-ul" si ca poti fi desconspirat, indiferent de nick-ul sub care postezi. Faptul ca nu o sa mai postezi la lok de dat cu capul nu ajuta, raman posturile vechi. Dar zisesi ca o sa iti postezi numele, nu? ca sa ne demonstrezi ca gresim cand zicem ca esti obsedat.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

Quote from: furnik-ator
Dar nu va bucurati, asta nu inseamna ca nu o sa va injur atunci cand e cazul.
Cazul ar fi si acum, dar ma abtin. Cu greu.
Quote from: furink-ator
indiene du-te si cumpara-ti o doza de inteligenta, da vezi sa fie cat mai mare. Dar nu prea mare ca iti plesneste capul.
ca sa vezi draga ce subtili suntem;nu ne mai injuri bre?acu te tii de poante fine iar mai devreme zbierai ca ne injuri;tot aceeasi furnika esti:aceeasi marie cu alta palarie.asta e.
ramas bun...

Qvadratus

Sa-mi bag p... daca nu sunteti futere ! Ce .... (biiiiiiiip) mea luati voi in nume personal tot ce se intimpla pe aici ? Toti sunteti oameni inteligenti si de valoare, chiar e asa de greu sa va opriti putin in loc si sa va relaxati putin ? Chiar nu va dati seama ca aruncatul reciproc cu rahat in cap nu face decit sa arate altora cit de tembeli sunteti in anumite chestii ? Va certati precum cumnata-mea cu maica-mea, pe cuvintul meu. Nu sunteti dispusi sa vedeti nici mai departe de lungul nasului si, daca isi propune unul sa va duca cu muia in timp ce va certati, nici nu simtiti ca cineva va face felul.
Mai papagalilor, incercati o clipa sa va opriti si sa va ginditi ce inseamna locul asta pentru voi, ce avantaj mare aveti ca puteti sa stati de vorba cu oameni la fel de sau mai inteligenti ca voi si ce rare sunt ocaziile astea in viata si cit de bine e sa te poti hrani din sufletul inima sau inteligenta celuilalt, cu atit mai mult ca vi se ofera toate astea pe gratis si fara conditionare.
Problema nu e daca v-a injurat sau nu cindva, ci daca vreti sa mai profitati de ceea ce mai e pe-aici si daca vreti sa creeati un club in care sa va simtiti omeneste si sa puteti sta la un pahar de bere cu cei asemeni voua. Daca nu va intereseaza nimic decit faptul ca de ce x a spus aia despre y, duceti-va fetii mei invirtindu-va ! Cautati-va fratii mei oameni inferiori voua si grozaviti-va in fata lor apropo de cit de destepti si de superiori sunteti. Eventual proclamati-va singuri CEI MAI DESTEPTI si evitati sa ajungeti sa aveti in preajma oameni care sa se apropie cit de cit de nivelul vostru !
Hai ca trebuie sa ma mai culc si eu, dar sa mor daca nu meritati fiecare cite o galeata de apa in cap !

INDIANUL

Mai qvadratus eu ti-am zis sa nu mai  :gin: si :drugs:  

vrei discutii?aseara am creat 3 topice noi si in parerea mea interesante mergi si posteaza acolo:ecologia, romanii si 11 sept;nuuuu tu in loc sa postezi acolo (ca vezi ca daca apar posturi acolo eu dezvolt discutia ca-mi place)te apuci sa faci reorganizari de topice de sectiuni si periatul forumului;posteaza tata ca daca sunt posturi se pot organiza si astea in sectiuni apoi, nu creezi sectiuni pe care apoi sa le umpli cu posturi;nu mai fa pe virginica pentru ca si tu ai fost implicat in niste fights pe aici;

in loc sa faci niste topicuri interesante faci cacatul asta de topic despre ce a dres si ce a facut tapirul;nu-i convine cuiva faptul ca e moderator?foarte bine:zice ca nu mai vrea si este scos;nu este nevoie de sondaje si topicuri despre pe ce parte se scarpina tapi;lui si chiar si mie mi s-a parut o chestie amuzanta;tu nu ai vazut ce se editau posturile pe acolo cu "k" si eu ma jucam si le schimbam la loc in "c"?era o forma de a mai reduce tensiunea in sectiunea aia de cearta lasandu-ne pe fiecare sa ne bagam mana in postul celuilalt si modificandu-l cum am vrea noi sa arate;era amuzant;unuia nu i-a placut nu stiu de ce a cerut sa fie scos si a plecat;altuia nu i-a placut ca era deschis la prohab si i se vedea ip-ul in fata tuturor.despre asta era mai util sa faci un topic:ce impinge un user care e ahtiat dupa anonimitate sa schimbe user dupa user cand fiecare user pe care il foloseste se compromite total.tu faci topicul asta neserios in care analizezi metempsihoza unei basini trase de tapi si te mai mriri ca se posteaza la shto.
ai fost tu implicat in faza cu moderatorii?nu, dar ai zis ca nu strica sa-ti bagi otarasica si tu coada poate iese o samanta de cearta ceva;ai lansat topicul cand ai constatat ca exista unii nemultumiti altii decat tine care de fapt au si renuntat din varii motive.acum sunt multumiti perfect ca au fost scosi asa ca ce rost avea topicul asta?ne acuzi pe noi de cearta cand tu faci un topic prin care pui paie pe foc;
oricum stai linistit ca eu nu eram deloc nervos cand am postat pt reaktor si nici pus pe cearta;eram doar amuzat de cum naparleste cameleonul nostru drag pentru a aparea cu o noua piele si in concluzie faceam putin misto de el.tu ai venit nervos rau pe forum si prin prisma enervarii tle ai vazut numai rosu in fata ochilor si in concluzie ai postat in consecinta;maine vei vedea altfel situatia.
ramas bun...

tapirul

bine zis patratule. Toata foiala asta in jurul chestiei cu moderatorii e penibila. Schimbul de insulte cat mai rafinate nu e dovada de desteptaciune, ci dovada de ramas-blocat-in-childhood (playground bullying, gen "ci vrei ma? ci vrei? esti bun ma? esti bun"). De atacul la persoana in loc de atac-la-idee am mai vorbit, alta dovada de imaturitate, la fel si luatul-totul-personal. Poate fi amuzant o vreme cand o faci ca sport (cum o mai fac eu cu cerbu, cand stim amandoi foarte bine ca e numai de sport, si, mai mult decat atat, stiu ci ceilalti)

acum, reaktoare-furnika-nene, lamureste-ma si pe mine, WHAT'S YOUR PROBLEM??? Ce te deranjeaza asa tare la faza cu moderatorii? Te deranjeaza ca te-am facut pe tine moderator (drept urmare ti-ai dat demisia, ignorat fiind de tapirul, alt semn de intoleranta)? Te deranjeaza ca iti vad altii ip-ul (desi asta nu are nimic de a face cu faptul ca esti tu sau nu moderator, are de a face cu faptul ca ALTII sunt moderatori si iti pot vedea ip-ul)? Atunci de ce zici ca
QuoteSunt de acord sa postez cu numele meu REAL, ca sa fie o lupta corecta.
Propu n ca numele real sa fie scris sub nick. Stiu ca propunerea mea nu o sa aiba rasunet dar incerc si io.
esti futere. O sa postez numele tau real sub nick daca insisti asa de tare. Da' sa nu imi zici dupa aia ca am abuzat. Ai cerut-o singur cu gura ta.

de stefan chiar ca nu mai are rost sa ma mir si sa imi bat capu'. Ii doresc maturizare placuta si cat mai rapida.

in rest, pe cuvant... Patratel are dreptate, in loc sa profitati sa folositi ocazia sa vorbiti cu oameni comparabili cu voi, va tot dati la gioale ca in clasa a patra. Uite ce, ce ar fi sa inchid forumul pentru vreo saptamana, sa vedem cum e? Scapati de stres si probleme, nu? NU o sa o fac, dar let's just say...
cre'că, nu ştiu...

tapirul

okai furnik-reackor, ai numele sub nick. Multumit?
cre'că, nu ştiu...

manolo

intrebare: ce se realizeaza daca ne dam numele real? cu ce scop? si care e legatura cu IP-ul? ca eu nu inteleg...

tapirul

nici eu. pe cuvant. Nu trebuie sa va simtiti toti compelled sa va dati numele real nmumai pentru ca furnika vrea asta.
cre'că, nu ştiu...

manolo

ma, pe mine nu ma deranjeaza sa il dau. eu am dat aici linkuri pentru poze cu id-ul de yahoo care este si numele de familie, am discutii pe mess cu cativa din tapiristi care imi stiu si prenumele.

dar repet, nu vad ce relevanta are ca te cheama Gheorghe sau Vasile sau Alexandru Simion intr-o discutie in care ar trebui sa conteze argumentele. dar cand nu ai din astea, normal ca te legi de orice prostie

INDIANUL

:damnfunny
vezi tu draga reaktor e o zicala:ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample.o comisasi, acu suporta consecintele.
pt tapi:asta fu mai tare decat propunerea mea sa-l faci si pe reaktor moderator la misto sa i se vada ip-ul. :D
ramas bun...

tapirul

de acord manolo. Si furnikul nu poate veni cu argumentul ca am spus eu mai demult ca e fair sa discuti sub acelasi nume.. Ce am zis eu era ca e fair sa discuti sub acelasi username (hornyskunk in cazul ala), fara sa sari din nick in nick dupa cum vrei tu sa faci misto de altii fara sa iti patezi imaginea.
cre'că, nu ştiu...

Reaktor

Quote from: manolosi ce-o sa fac eu cu ip-ul tau de la serviciu? in cazul absurd in care unul din moderatori ti l-ar bloca, tapi il poate debloca, iar cel care ti l-a blocat se va face de toata bafta tapiriei... vezi tu, faptul ca te gandesti la nush ce minuni care ti se poate intampla datorita faptului ca cineva iti stie ip-ul spune ceva despre tine, nu despre noi, restul!
Quote from: manolo, moderatordaca imi mai pui cuvinte in gura, ti-o iei!
.....
Quote from: tapirulsub care din nick-uri bre, ca m-ai ametit? Uite, nu mai esti moderator. Posteaza-ti numele real aici si o sa ti-l pun sub nick...'obsedat' etc etc
Vad ca te-ai grabit si mi-ai si pus numele deja, pe care ti l-am scris pe un msg privat, nu cred ca era cazul sa abuzezi de asta; anticiparea reactiei mele de catre tine nu e o scuza. Tot abuz ramane; eu nu ti-am cerut sa imi pui numele real, am avansat o idee care trebuia dezbatuta, am fost de acor in principiu si sa se aplice ideea tuturor; numele meu il stiai demult de pe imed si nu cred ca era cazul sa il faci public fara permisiunea mea. Ma faci obsedat pe deasupra ...
Daca tu ti-ai permis astea, imi permit si eu o mica gluma, amintindu-ti ca esti (ai fost) administrator cu rol serios pe imed si tapiria.
Tu te auzi ce spui si chiar crezi tampeniile referitoare la imagine?
Wake up, e doar un forum bre, nothing more.
Pe de alta parte, relax, m-ai convins, nu o sa-mi mai pierd timpul pe aici ;)

tapirul

QuoteSunt de acord sa postez cu numele meu REAL, ca sa fie o lupta corecta.
ASTA e ce ai postat cu tastatura proprie si personala. Cum pizda masii vrei sa interpretez asta decat ca pe o cerere ca vrei numele sub nick? Ba mai mult, anticipai ca nu o sa o fac.
Doi la mana, esti si cam mincinos pe deasupra. NU mi-ai trimis niciodata numele tau real pe PM. Ce mi-ai trimis pe PM. dupa ce ti-am pus numele real e asta

Quote from: reaktor, pe PMsuper bancul cu numele.tks a lot.  
Daca vroiai sa ma convingi sa nu mai postez puteai gasi alta solutie din care sa iesi bine (bineinteles alta decat ban-ul).
Nu ti-a cerut nimeni sa ma faci moderator nici sa imi pui numele real pe forum. Ma rog, e alegerea ta, nu a mea insa de aici incolo nici eu nu sunt nebun sa imi asum nici cel mai mic risc sa mai postez pe forumul tau pt ca se pare ca sunt multi care iau toata chestia de aici in nume personal si uita ca e doar o joaca. Nu exista responsabilitate pe forum, dovada iresponsabilitatea ta in a-mi afisa numele real fara sa iti cer asta.
Daca as posta lucruri placute nu mi-as asuma riscul asta bineinteles dar asta ar insemna sa nu mai fiu eu si nu ar avea nici un haz.
Ai protestat atunci cand enemy ti-a postat o poza pe forum pe care putea sa o vada seful tau. La fel de bine seful meu poate primi un mail de la un amic de pe forum care nu pricepe ca aici nu e viata reala. Deci prefer sa ma ban-ez singur decat sa am si cea mai mica neplacere.
sal'tare nea tapiru
Alexandru Simion-deja stii cum ma cheama )
ps: mailurile le gasesti pe site

si la reply-ul meu
Quote from: tapirul, pe PMman, inainte de a incepe o discutie lunga, TU ai fost ala care a vrut numele real, ca sa fie fair etc. Ca a fost de banc, asta e riscul TAU nu al meu. Incep sa imi dau seama ca si chestia aia a fost inca o manevra de a demonstra ce tiran e tapirul (aia cu banul cu care m-i tot futut la cap nu iti iesise). Daca chiar voiai numele tau public, l-ai fi pus tu insuti in signatire ca stefan. Concluzionez acum ca a fost doar asa ca sa ma starnesti si sa obtii o recatie pe care sa construiesti yet another theory. De data asta insa uite ca ti-a iesit. Nu inteleg de ce esti nemultumit.
Oricat ai intoarce-o si ai suci-o, TU esti ala care a cerut sa iti fie postat numele. NU am facut-o si nu as fi facut-o de la mine NICIODATA.

Faptul ca te-am facut moderrator si vezi-doamne nu ti-am ascultat cererea de demisie este al nod in papura pe care il cauti cu atata fervoare. Fiind moderaotr nu te facea cu nimic mai "vulnerabil". Pur si simplu puteai sa nu folosesti atributiile fonctiei.

mi-ai raspuns

QuoteStii ceva amice? Fuck off.

cam asta e genul de dialog ce se poate duce cu tine. Iarasi nu am timp sa te disec, nici nu e cazul. TYi-ai incercat micile jocuri si experimente pe forum si nu prea ti-au iesit. Am doar doua zicale pentru tine, omule. Una care zice "ce iti faci cu mana proprie lucru manual se cheama" Si a doua, daca tot te crezi persecuta, aia care zice "cand trei oameni iti spun ca esti beat, inseamna ca e cazul sa te duci sa te culci"

PS daca te deranjeaza asa tare o sa scot numele tau de sub nick. Dar again, nu a fost decat vina ta.

PS doi Pe imed am fost moderator si nu administrator. E o foarte mare diferenta. Gluma ta mica e usor de remediat. Nici macar nu a fost o gluma prea reusita (pentru cine nu a vazut, reaktor si-a pus ca avatar avatarul meu peste care scrisese - cu alb si cam ilizibil - ceva gen "fost admin pe imed")
cre'că, nu ştiu...

tapirul

ca sa ne intoarcem la titlu (dar la alt protagonist)..
reaktor, initiativa ta recenta de pe imed si de aici (aia de a starnit furtunile aferente), mie nu prea imi miroase a bine.. Oi fi paranoic, oi fi inceput sa suflu si'n in iaurt acum dar, bazandu-ma numai pe datele pe care le am despre tine (statistic :)), si mai ales pe spusele tale proprii si personale ca practic pe forum nu iti manifesti personalitatea reala ci tot felul de personalitati de imprumut, tare ma tem ca toata initiativa ta este decat un alt experiment tipic din care vrei sa obtii numa' Dumnezeu si tu stiti ce (bag sama ca experimentezi pe forum aici cam cum experimentezi cu soarecii de la tine din husbandry). Manolo si indianul (si restul...) au toate motivele sa fi acizi cu tine, dupa felul cum te-ai comportat pe forum. Si toti au toate motivele sa fie foarte suspiciosi.
Nu vrei sa ne explici tuturor ca ne inselam?
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Analiza campaniei de presa in derulare: (mutata de la "Recorduri")
Denumire campanie:  "Reaktor in prezent "
Logo: Sunt de fapt ce-am fost si mai mult decit atit
Imagine promovata de campanie:  :tits:
Sursa fondurilor: :wink:
Target point :  :littleangel:
Intentie de lucru:  :finger:
Reactie asteptata de la populatia mai in virsta:  :headbang:
Reactie asteptata de la populatia tinara:  :ladyman:
Reactie constatata la populatia virstnica:   :x
Reactie constatata la populatia tinara:  8)
Populatie tinta: :sulkoff:  :sulkoff: :sulkoff:
Banner publicitar:   :drugs:
Stil de abordare:  :pie:
Ultimul comunicat al campaniei de presa: A-nceput Reaktor sa aiba alergii (vezi mai jos)

Imed-Okazii

Topic: VAND okazie. CUMPAR ocazie.

Quote from: ReaktorRelatii la biroul de presa.

Topic: Am okazia sa intreb de ce se scrie 'okazii' si nu ocazii.

Quote from: ReaktorSchimb informatie 'de ce se scrie okazii cu kappa?' contra informatie 'despre impaturitul clatitei in mod profesionist' + diferenta in gem de coacaze.
Nu ratati okazia (ocazia).

Reaktor

Bine, bine si Calul lui Fat Frumos ce zicea?
Era din lemn si nu vorbea...
Si tapiu, daca tie ti se pare ca ceea deverseaza manolo et al sunt chestiuni acide inseamna ca eu sunt soda caustica. Si bineinteles, dupa cum se poate banui, nu sunt.
Bre,gata. Am zis ca nu mai raspund la provocari? Am zis.

Qvadratus

Quote from: ReaktorBre,gata. Am zis ca nu mai raspund la provocari? Am zis.

Te-am provokat EU ?  :shock:  :shock:  :shock:

Quote from: ReaktorBine, bine si Calul lui Fat Frumos ce zicea?
Era din lemn si nu vorbea...

Vizuina Tapirului Forum Index -> Discutii fierbinti
Quote from: victorasa m-a invatat o czehoaica blonda care-si dadea stepurile
Quote from: ReaktorDar tot mai mandru era Fat Frumos.

Adika cine sugerezi tu ma rog ka ar fi Fat Frumos ?  :shock:  :shock:  :shock:

Reaktor

Kvadratus te cunosc foarte bine. Aparent esti un copil studios care citeste 'Teoria Relativitatii' sub patura, cu lanterna, in miez de noapte. Dar de fapt esti un patratzel care manipuleaza otravuri. He he he.
PS: deci toata teoria ta cu 'noua mea fata' cadeeeee.
Serios vorbind, eu am intrebat firesc de ce se scrie cu 'k'. Adi si madi mi-au raspuns si m-au lamurit in legatura cu problema dar topicul a fost sters ceea ce m-a enervat pt ca era o interbare fireasca si care isi gasise rapuns; nu era nimic grav. In sfarsit, asta e felul meu de a protesta pt ca mi-au sters topicul; nu fac scandal, nu injur, nu cer explicatii (am cerut dar nu s-a intamplat nimic), nu spun ca e un regulament inept. Doar postez 'anunturi'.

Qvadratus

Quote from: ReaktorKvadratus ... Aparent esti un copil studios care citeste 'Teoria Relativitatii' sub patura, cu lanterna, in miez de noapte. Dar de fapt esti un patratzel care manipuleaza otravuri...
PS: deci toata teoria ta cu 'noua mea fata' cadeeeee.

Aha! Inteleg faptul ca ai impresia ca din cauza faptului ca eu manipulez otravuri, ti-a cazut  tie fata.  :ROFL

Nu mai Reaktor (acuma serios), daca te-ai comporta si tu ca un om normal ar fi Ok. Pe de-o parte poate te comporti deja (unii au sincere indoielei in privinta asta), numai ca e prea devreme sa creada lumea treaba asta.

P.S. Sincer sa fiu si eu am citeva indoieli, din moment ce sugerezi pe ici pe colo ca nici usturoi n-ai mincat, nici gura nu-ti miroase.

Reaktor

In legatura cu Fat Frumos:
Vroiam sa sugerez ca se scrie off-topic (povesti).
Nu sunt atat de subtil precum ma crezi. ;)
Tapiru nu urmaresc nimic deosebit. Am spus ca tu (si originaltup) nu mi-ati placut ca moderatori cat erati pe imed. Daca ar fi sa spun ceva urat as spune, (dar nu asta cred despre voi) si anume ca un cap ridicat la putere devine patrat (nici o aluzie la quadratus : ) ).
Cred ca acum ai mai multa experienta de moderator (desi naravul tau e ca iti scapa destu pe tabela de ip-uri cam des, vezi si episodul recent cu xiderana ceea ce imi spune ca 'tapiru vegheaza necontenit' ); fara gluma cred ca potisa faci treaba buna pe imed si SINCER cred ca locul tau e acolo. Cu sau fara Tapiria. Varianta 'cu' mi se pare mai atractiva.
Deci nu urmaresc decat un imed functional si liber; nu conteaza ce utilizatori sunt (vaca-capra-rata) dar sa se poata exprima liber. E o discutie lunga despre ceea ce inseamna  sa fii liber. Manolo si indianul (poate si eu) am vazut ce inseamna sa fii liber si ca libertatea costa. Ce vreau sa spun cu asta: sunt convins (?!) ca prin unele posturi monolo si indianul nu se simt tocmai confortabil iar pe unele le-ar sterge cu doua maini. La fel si tu, si eu si cerbu etc. Chiar si morena.
Revin, ca tre a ma intorc in husbandry. :)

Qvadratus

Quote from: ReaktorIn legatura cu Fat Frumos:

Dar in legatura cu Tovarasa Cosinzeana, ce aveti sa ne spuneti, stimate cal al lui Fat Frumos

Quote from: ReaktorNu sunt atat de subtil precum ma crezi. ;)

Intelepciunea populara afirma in poveste, cum ca cel cu care de fapt se sfatuia Fat Frumos era tocmai calul sau, un tip de altfel foarte studios si el in ceea ce priveste Teoria Relativitatii.  :P

Qvadratus

Quote from: qvadratus...P.S. Sincer sa fiu si eu am citeva indoieli ...

In timp indoielile o sa-mi treaca, dar pina atunci o sa ne mai intepam putin.

P.S. Asa... ca intre oameni aparent studiosi si buni cunoscatori ai Teoriei Relativitatii generalizate......

...... si ai (al)chimiei  :wink:

Quote from: Reaktorun cap ridicat la putere devine patrat (nici o aluzie la quadratus

Te rog frumos sa vorbesti cuviincios. Capul meu e patrat si fara sa fiu la putere.  :P

Quote from: Reaktorimed ... SINCER cred ca locul tau e acolo. Cu sau fara Tapiria. Varianta 'cu' mi se pare mai atractiva.

Caballero, e bine ca numai tu mai crezi treaba asta. Intre noi fie vorba, dupa cum ti-au mai spus-o si altii, varianta "cu" e cazuta din start, valabila e doar varianta "alaturea de"

Quote from: ReaktorDeci nu urmaresc decat un imed functional si liber E o discutie lunga despre ceea ce inseamna sa fii liber... (poate si eu) am vazut ce inseamna sa fii liber si ca libertatea costa.

M-as bucura sa aflu ca intelegi dimensiunile libertatii in toata complexitatea care caracterizeaza aceste dimensiuni.

A CERB

Quote from: qvadratus

Aha! Inteleg faptul ca ai impresia ca din cauza faptului ca eu manipulez otravuri, ti-a cazut  tie fata.  :ROFL

nu bre, d-aia tz-a kazut tzie paru'

iar aku vorbesht ku reaktor( ku sau fara motor), nu ku furnika
Smile! It confuses people!

Reaktor

Sa ma comport normal? Depinde ce intelegi tu prin normal. Eu ma comport natural; acum daca e normal lucrul asta iarasi e o discutie.
Daca eu cred ca tapiru e bun moderator si ca locul lui e pe imed asta ti se pare normal sau natural? Spun ca a facut abuzuri. Da: a facut, e normal, natural si dovedit sau cum vrei tu si l-am si injurat pentru asta. Totusi, mi se pare ca locul lui e pe imed ca moderator (sau admin), ce-i al lui e al lui. Ar fi mai 'tolerant' in privinta regulamentului, e incapatanat si asta e bine pt ca ii poate convinge pe ceilalti (prin saturatie) de validitatea propunerilor sale. Tapiria e un lucru bun si e condus bine (majoritatea are parerea asta).
De asta am propus eu unirea; fiecare forum are ceva care celuilalt ii lipseste iar prin unire cred ca se vor completa reciproc. Ok, unirea failed pt moment. Linkurile tip 'ring' cred ca vor insemna o prima deschidere a imedului (daca se vor intampla) si o iesirea Tapiriei din stadiul de lupta de gherila sau de disidenta sau de razvratire sau cum vrei sa ii zici. Si de ce nu, din anonimat.
Pt cerbu: reaktor nu are motor. Scris cu k e un 'visual software synthesizer' folosit si de Christian "Flake" Lorenz de la Rammstein.
http://www.native-instruments.com/index.php?reaktor4_us
Reaktor is the future of sound.

Qvadratus

Quote from: A CERBiar aku vorbesht ku reaktor...nu ku furnika

Omule ! Eu vorbesc cu Reaktor de multa vreme ! (sa-ti confirme el,daca tu nu ma crezi)

originaltup

QuoteTapiru nu urmaresc nimic deosebit. Am spus ca tu (si originaltup) nu mi-ati placut ca moderatori cat erati pe imed.
tapiru ca tapiru, dar eu nu mai sunt moderator pe imed de o buna bucata de vreme (nici nu mai stiu exact, cred ca vreun an si jumate), asa ca pe unde te-am traumatizat reaktoare de tii minte de atata bucata de vreme?
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

Reaktor

Nu te bucura prea devreme, fiecare intelege in felul sau; modul in care inteleg eu poate sa nu coincida cu al tau. Dar deja citesc cu lanterna filosofii.
Nu m-ai traumatizat bre, doar m-ai enervat. Daca ma traumatizai te traumatizam si eu, deci ne traumatizam reciporc. Nu mai stiu exact pe ce topic, tre sa caut prin Arhivele imed, da e scris acolo, negru pe gri.

A CERB

bre da ai o gramada de butoane shi shuruburi, de-aia te potz deregla ushor. eu zik sa skimbi numele. da' daka-i o kapkana?

Reaktor

Pai da, sunt o gramada de reglaje-acordaje, arcuri, potentiometre, balamale. E un mecanism fin :lol:

Qvadratus

Quote from: Reaktor...Tapirul... e incapatanat si asta e bine pt ca ii poate convinge pe ceilalti (prin saturatie) ...

Aici l-ai nimerit cu saturatia, tre' sa recunosc.  :thumbsup  Treaba e ca saturatia asta insa poate sa duca  la  :evil: citeodata.

Quote from: Reaktorfiecare forum are ceva care celuilalt ii lipseste .

Dupa parerea ta ce-i lipseste Vizuinii ? (sincer) Parerea lui Victor despre ce-i lipseste acestui loc am senzatia ca o cunosc: "organizare", incadrare intre niste tipare prestabilite, "control", etcaetera....

Quote from: ReaktorLinkurile ...vor insemna ... o iesirea Tapiriei din stadiul de ...din anonimat..

Cred foarte sincer ca Vizuina nu prea are nevoie de acele linkuri pentru a iesi din anonimat. Pe de alta parte, ai sa fii surprins poate, eu sunt de parere ca nici nu ar fi bine sa ia avint prea rapid, atit timp cit lucrurile nu sunt stabilizate pe o anumita directie si stabilizabile in perspectiva. Riscurile unui aflux masiv succesiv "iesirii din anonimat" brusc, sunt destul de mari pentru locul asta, iar anumite riscuri eu le-as considera chiar foarte mari.

Reaktor

Da, ii lipseste si putina organizare, control dar nu in sensul de cenzura; ii lipseste si 'Vocea', nu stiu daca ai senzatia asta. Tu ii spui stabilitate.
Quadratus cred ca vizuina nu e un loc al initiatilor, un templu masonic in care sa intri dupa ce treci prin cine stie ce canoane.
Riscuri? Cu cat mai multi useri, cu atat mai bine.
Stiu ca si tu ai avut tendinta sa organizezi 'caste', sa faci clasamente, sa organizezi.

originaltup

QuoteNu mai stiu exact pe ce topic, tre sa caut prin Arhivele imed, da e scris acolo, negru pe gri.
pe imed eu nu am fost moderator, doar pe med.pub.ro long time ago.
Poate te-am enervat ca user dar nu ca moderator. De cat timp bantui tu pe forumul imed?

Reaktor

Imed pe vremea cand se numea med.pub.ro
M-ai enervat si ca user si ca moderator. Acum cu afirmatia cea din urma incep sa imi aduc aminte ce m-a deranjat.

originaltup

vad ca te lasi greu. Sub ce nick erai?
ca pe imed esti inregistrat pe 24 noiembrie, iar imed-ul a inceput pe 5 iulie. cam mare distanta ...

Reaktor

Reaktor sau Hornyskunk. E 24 noiembrie 2003 cred.

originaltup

Deci hai sa recapitulez:
1) am fost moderator pe formul-old (vezi ca e link jos, pe pagina imed), iar plecare mea dintre randurile moderatorilor s-a petrecut in jurul datei la care a inceput forumul nou, adica 5 iulie 2003 +/- 2-3 saptamani.
2) tu te-ai inscris pe forum pe 24 noiembrie 2003
1+2 => nu aveam cum sa te enervez din functia de moderator.
Ti-e clar acum?

Qvadratus

Quote from: ReaktorDa, ii lipseste si putina organizare, control dar nu in sensul de cenzura; ii lipseste si 'Vocea'

N-ai vrea sa detaliezi un pic ? (prefer sa-mi spui tu, nu sa ne dam eu sau eventual altii cu presupusul)

Quote from: Reaktornu e un loc al initiatilor, un templu masonic in care sa intri dupa ce treci prin cine stie ce canoane.

Mda, am vazut ideea asta la cineva de pe Imed si nu pot sa spun ca as fi promovat-o eu. Probabil a iesit cine stie din ce colt.

Quote from: ReaktorRiscuri?

Dupa parerea mea conservatoare (iti reamintesc faptul ca eu sunt la extrema dreapta a liberalismului, astfel ca daca intind o unghie ma ating cu Cerbul), anumite riscuri trebuiesc gestionate dupa un anumit plan de abordare al lor.

Quote from: ReaktorStiu ca si tu ai avut tendinta sa organizezi 'caste', sa faci clasamente, sa organizezi.

Principala mea tendinta este de a-mi pune amprenta personala in ceea ce fac. A doua mea tendinta este de a creea evenimentele, inainte de a mi le creea altii mie dupa pofta si cheful lor. A treia mea tendinta este de a schimba mediul din jurul meu ca reflexie a nevoii de securitate (definind de altfel securitatea personala sub modelul unor cencuri concentrice care se afla in raport cu standarde predefinite, crescatoare, de securitate). A patra mea tendinta este de a inova.

Perceptia celorlalti in raport cu aceste lucruri, recunosc poate fi sub forma a ceea ce ai spus tu.

A CERB

eu sunt la extrema dreapta a konservatorismului, asha ka ne aintgem mai ushor daka te muti la extema stanga a liberalismului( ku konditzia sa fim pe cerku ala de kare vorbesti si nu pe koltzurile lui)

Qvadratus

Ce nu face Qvadratu' pentru tine..... :oops:

Ne - neeeee, nu te gindi la prostii....

INDIANUL

va spun eu:habar nu am cu cine vorbiti deoarece clonatul ala a zis ca pleaca;deci daca el e plecat voi cu cine vorbiti?
:lol:
mda a picat treaba cu unitul si he's back for more circus ca pe imed se trezea cu niste cucuie.
ramas bun...

Furnika

Poi da bre, am plecat. Si am revenit pt discutia referitoare la imed ; discutia insa a deviat. Stai linistit ca nu stau mult. Ti-as spune sa dormi fara griji in privinta asta, dar m-as repeta.

manolo

cand scriam inainte de reaktor/furnik/hornyskunk, imi reprosa cineva ca de fapt doar reaktor mai scrie acum... a cazut si chestia asta.

apoi dom nici-nu-mai-stiu-cum-sa-iti-spun, ce posturi zici ca as vrea eu acum sa le sterg sau sa le iau inapoi.

plus ce e aia cu am inteles ce inseamna libertatea?

cat despre faptul daca eu "as varsa" (citat din matale) aici lucruri acide, eu spun atat: daca e cum zici tu, trebuia ca cei carora se adresau acele lucruri ce se doreau acide, dar ar fi fost, vezi, doamne, altceva, sa ma ignore si sa isi pastreze stilul academico-ministerial de pana atunci. dar uite ca nu a fost asa.

si ia uite ce ironia sortii, bai funikos! ai ajuns sa te plangi pe tapirie despre o nedreptate care ti s-a facut pe imed! Si tu ne impingeai vesel sa ne unim cu locul acela... talk about eating shit! and nauseating after!

Qvadratus

Lumea se mai schimba, muntii se tocesc si ajung simple dealuri, continentele tot timpul in deriva se sparg in bucati si intre bucati se formeaza oceane........

Reaktor

Quote from: manolo, intrebandu-se,
apoi dom nici-nu-mai-stiu-cum-sa-iti-spun, ce posturi zici ca as vrea eu acum sa le sterg sau sa le iau inapoi.
plus ce e aia cu am inteles ce inseamna libertatea?
ai dreptate, nu ai inteles.
Quote from: manolo, gandind,
cat despre faptul daca eu "as varsa" (citat din matale) aici lucruri acide, eu spun atat: daca e cum zici tu, trebuia ca cei carora se adresau acele lucruri ce se doreau acide, dar ar fi fost, vezi, doamne, altceva, sa ma ignore si sa isi pastreze stilul academico-ministerial de pana atunci. dar uite ca nu a fost asa.
Aha, nu a fost asa: o observatie corecta.
Quote from: manolo, cu suflet cald si sensibil de Poet,
si ia uite ce ironia sortii, bai funikos! ai ajuns sa te plangi pe tapirie despre o nedreptate care ti s-a facut pe imed!
Nope; nu m-am plans. Am relatat o intamplare cu un Administrator de pe med.pub.ro, recte Tapirul.
Quote from: in fine acelasi manolo, intr-un episod de adanca respiratie lirica,
talk about eating shit! and nauseating after!

originaltup

Reaktor, tot nu am auzit de la tine daca ti-e clar ca nu aveam cum sa te asupresc in calitate de moderator.

Reaktor

Nu am vorbit de 'asuprire'.
Ai fost moderator pe forumul vechi, nu si pe cel nou? Curios, eu am intrat doar pe forumul nou si totusi te stiu dintodeauna de moderator/administrator (impreuna cu tapirul). Sau nici tapiru nu era moderator?
Nu am intrat pe forumul vechi, ai dreptate dar dintotdeauna am crezut ca esti moderator/administrator. Esti sigur ca in 2003 ai renuntat la functie?

originaltup

QuoteEsti sigur ca in 2003 ai renuntat la functie?
foarte, ba chiar daca ma gandesc bine nici nu se busise forumul vechi.
Anyway, tot ce vroiam sa arat e ca nu ai avut de a face cu mine ca moderator si nu aveam cum sa te enervez sau ce vrei tu din acea calitate. (am vrut sa clarific pt ca nu stiam sa fi avut vreo controversa cu tine pana recent, plus ca pe vremea cand eram moderator trebuia sa fiu ceva mai ponderat si intram mai greu in conflicte)

PS. poate prestanta mea pe forum ti-a dat impresia ca as avea o functie mai importanta   :cheerleader:  :banana:  :twisted:

Reaktor

Desigur, am remarcat greutatea posturilor tale. 8) Stiu ca am avut o controversa insa nu imi amintesc exact unde; tot caut pe imed. Nu cred ca fac nici o confuzie, cuplul tapirul-originaltup e pt mine unul clasic.

manolo

ultimul lucru pe care il voi mai scrie ever despre reaktor/furnik/hornyskunk: pana de curand aveam o nedumerire: esti prost sau te faci? nu mai am aceasta nedumerire: nu te prefaci!

mai zic o data, poate cineva remarca: in continuare persoane care au cauzat mult rau tapiriei se intreaba de unde, domnule, aceasta pornire marsava impotriva clonelor. tot imedului trebuie sa multumim pentru asta, acolo si-au creeat aceste obiceiuri, mai mult, prin tolerare, crezand ca e chiar bine ce fac. dar e normal sa fie tolerati, din moment ce insasi adminii isi faceau clone, ca sa poata raspunde altfel pe anumite topicuri, pentru a-si pastra "imaginea". unul dintre admini a recunoscut chiar aici pe tapirie acest lucru.

tot un admin il intreba tot aici pe tapirie pe furnik daca tot el e si reactor. tarziu si, din nou, vocal doar aici! de ce nu a fost intrebat public pe imed acest lucru? raspunsul vine singur: pentru ca adminilor li se putea arunca in fata ca si ei fac acelasi lucru.

cat despre sunatul sefei de la nush ce institut si spus lucruri "frumoase"... hmm, extrem de interesant daca sefa respectiva ar crede mai degraba un strain decat pe omul cu care lucreaza si pe care l-a acceptat in institut.... dar vorba ceea, nu iese fum fara foc... si nici caca de furnik fara un reactor cum trebuie la capatul tubului digestiv al unui skunk

INDIANUL

pt mine cuplul clasic este:horny skunk-furnika-reaktor.trei doamne si toti trei... :lol:
ramas bun...

Qvadratus

Dintotdeauna am afirmat (Marele Manitu fie-mi martor !), ka Tapiru' este un tip dubios .

Quote from: tapirulma cac pe toti conservatorii tai cerbu, in frunte cu bush

Quote from: tapirulsi ii invit pe toti sa o faca.

Quote from: tapirulso, cine vrea e liber....no worries.

Eu pot sa pun caca la pachet pentru conservatorii lui Cerbu ? Si daca il pun la pachet, nu mi-l opreste la vama ? Si daca il opreste cumva la vama nu mi-l trimit aia inapoi? Si daca il returneaza si la Posta e cald, ce ma fac eu dupa aia ?
Tapire eu kred ka tu vrei sa ma pui pe mine rau ku Oficiul Postal 66....

lucisandor

robabil aici ar fi locul sa remarc ca Imed a devenit un fel de formula As... auzi bullshituri, cica "Sa iubesti sau sa fii iubit?", "virginitate pina la casatorie"...

tapirul

numa' "câine pân' la moarte" nu prea auzi..
cre'că, nu ştiu...

ibrahim

Quote from: tapirulnuma' "câine pân' la moarte" nu prea auzi..

O sa auzi in curand daca ma hotarasc sa-mi fac cont si acolo.
kooks, te bagi la un flame mic pe imed? eu o sa fiu cainele mort, tu zici ca tii cu steaua, eu te injur si iese ceva pana la urma ;)