News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Primavara

Started by tapirul, March 17, 2007, 08:28:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

bre oameni, a venit o primavara in Oregon de-ti vine sa te sinucizi. Magnoliile sunt gata-gata sa  infloreasca (fac poze si va arat), toti pomii in floare (inclusiv ciresii japonezi...).. Lumina e deja altfel, oamenii au alt pas si ritm, pacat ca fetele p'aici nu stiu sa se orneze, zau. Mi-asuc aminte ca in bucuresti ins tudentie cand venea primavara brusc calcam numai in gropi cu capul sucit dupa fete frumoase primavartice.
cre'că, nu ştiu...

clebs

si aici e primvara, chiar acu doo zile imi zisa un amic c-au iesit fetele la plimbare  :55:
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

vlad

Tapire, aicea e tot aşa. Torticolis nene.

tapirul

ehhh... Uite-te tu si pentru mine... eventual da-le cate o floare... :39:
cre'că, nu ştiu...

vlad

O să le spun că e de la Tapiru. Sigur or să se bucure.

tapirsis

Am vazut azi dimineata o poza facuta in weekend la Sinaia, pe valea fostelor stane ale domeniilor regale, cu o poiana plina plina cu ghiocei si branduse albastre. Daca primesc drept de publicare de la autor o sa v-o arat si voua.
Pe la Ploiesti sunt zarzarii in floare si miroase ametitor. Mi-au inflorit in glastra si crengi de cires luate acum 2 saptamani de la mosia lui Miu.
Am vazut si o magnolie imbobocita.
Pe la niste caisi zumzaiau albinele iesite vesele din stupi.
Si am mai vazut sambata un catel, eliberat din lantul in care e tinut aproape tot timpul, care topaia de bucurie exact ca un ied si a alergat in ture nebune de curte mare pana a cazut secerat de oboseala si a adormit la soare.
Va fi bine!

tapirul

uite, dedicatie pentru vlad si pentru toti. Sunt clicante, evident.

cre'că, nu ştiu...

Furnika

Toshiko probabil e geloasa.
Pe Vlad. Si pe noi toti.

vlad

Mamăăăăă ce magnolii! Astea-a din Corvallis? Zilele astea tre' sa le pozez si io pe alea Bucurestene, cred ca s-au copt.

tapirul

îhî, ăla e campusu' lu' OSU
cre'că, nu ştiu...