News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Mă mut

Started by vlad, February 26, 2007, 09:58:28 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

Voi părăsi în sfârşit mahalaua mea natală. Nu de tot, niciodată de tot, încă mai trebuie să o vizitez zilnic pe doamna C. Şi niciodată cu sufletul.

Mă mut în Rahova. Any tips an tricks?

rocsa

uau, Rahova suna aventuros. Ai facut mutarea?

vlad

Da, gata, de azi am si net :D :D :D
Pazea!

Rahova e un cartier admirabil. Sunt tout à fait in elementul meu.

Qvadratus

Te-ai vazut cu Pepe ?

vlad

Nu, de ce, e Rahovean?

Nu, dar deja am facut milioane de descoperiri interesante. De exemplu, ca in piata lui Nichi Scorpion se fac hamsii prajite. Care zicea ca marea e departe? Adevarul e ca la Nichi Scorpion acolo infloreste toata floarea. Ma intreb ce ar zice Safta Nebuna, desi e dincolo de granitele ferentariului inimii mele.

De asemenea, in acest cartier, gagicile ii fluiera pe tipi. Tare, nu? In plus, am strigat o pisicuta care dormea in iarba: "pss, psss, psss", si s-au intors vreo 5 tipe sa se uite urât la mine, dintre care una era trecuta de 50 de ani.

Azi am spalat prima data rufe.

clebs

Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

tapirul

am inceput sa amestec cartierele in cap.. multa vreme ma gandeam la Berceni cand zcieai de Rahova, aia de dincolo de Piata Sudului.
Tare treaba cu fluieratul. Pe tine te-au fluierat deja?
cre'că, nu ştiu...

rocsa

in Rahova era cat pe ce sa lucrez io, pe strada Sebastian mai precis. Cand m-am dus la interviu erau 2 tigancuse la usa discutau de d-na doftor ce preturi si cum lucreaza. D-na doftor intarzia rau asa ca au inceput o discutie cu mine pe tema cum sa-mi tratez maselele ca sa nu mai fie nevoie sa astept pe la uşe. A fost tare haioasa acea experienta, mai putin haios a fost cand am vazut cum lucreaza viitoarea mea sefa, am fugit de-am mancat pamantul de frica sa nu se ia. Apoi am aterizat intr-o clinica din cartier select si am descoperit cu uimire ca tratamentul nu era cu nimic mai diferit. Doar pacientii erau altii, mai spalatei (pe dinti) si cu mai putin aur la vedere.

Qvadratus

Da, Pepe e din Rahova.

vlad

Pepe de Rahova. Suna foarte spanish.

Pi da pe mine m-au fluierat, normal. :D Altfel n-as fi remarcat. Statea ciorchine in spatele blocului, si cand am trecut pe acolo m-am simtit cam cum trebe sa se simta o tipa cu fusta mini cand trece pe langa un santier.

rocsa

Vlade eu in locul tau n-as merge noaptea neinsotita, imi imaginez de ce sunt in stare cand se lasa intunericul. Oricum nu tine portofelul in buzunarul de la pantaloni...

tapirul

hehe, apropo de tipe si şantiere e o reclama tare la un fastfood: in fata unui şntier trei barbati cu camasi in carouri si casti de protectie... trec diferite tipe care mai de care mai sexy prin fata lor (se mai si opresc ca din intamplare sa isi aranjeze breteaua), astia nimic. La un moment dat astia incep sa fluiere si sa isi dea coate... trecea un tip mic chel cu o punga de burgeri de la Arby's....
de fapt uite aici
Vlad, esti sigur ca gagicile te fluierau pe tine, sau aveai vreo nuga in brate?
cre'că, nu ştiu...

vlad

vlad

Auleu ce a trecut timpul. Între timp, am plecat şi din Rahova, şi m-am întors "în centru", într-o mansardă lângă Pţa Romană. E minusculă, dar haioasă. Înainte să plec în Franţa aveam şi o cucuvea, când m-am întors nu mai era, pentru că s-a refăcut faţada clădirii şi i-au astupat gaura unde se aciuoase (aşa s-o fi scriind?), cretinii naibii.

Aici e foarte cald.

tapirul

aici in schimb e foarte frig, de o săptămână am numa' 10 grade. Grădina stă pe loc.
Io am constatat, în mutările mele, că stau numai în preajma paralelei patruşcinci: de la Ploieşti/Bucureşti la Corvallis şi la Berna.
Băi, mi-e dor de Rocsa. Ia să o intreb ea pe unde s-a mai mutat recent.

Rocsaaaaaaaaaaaa! hai că au încolţit iar brebeneii la mine în buchet...
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Si eu ma mut. Saptamana viitoare voi pleca la tara pentru un an; vreau sa ma odihnesc dupa cinci ani de munca.
'Mol' se numeste localitatea si e langa primul reactor (da, da astept glume pe tema asta) nuclear belgian si langa o statie de tratare a reziduurilor nucleare (Dessel). Probabil voi deveni fosforescent in catva timp. Sunt vecin cu Tom Boonen, singura personalitate din oras, in afara de mine :D.

tapirul

cre'că, nu ştiu...

rocsa

hm de cand mi-ai zis ca vii in Bucale am stat numa cu ochii-n mail ca sa vad noutati, parca ti-am si scris, m? Intr-adevar mi-am dat seama tarziu ca tu aveai celalalt numar de telefon. Io-s incantata la maxim ca lucrez de-mi sar ochii din februarie si tot nu-mi trece bucuria chiar daca is franta. Din februarie si pana in aprilie am lucrat fara asistente si eu puneam muzica eu dansam io le faceam pi tăti. Incepeam la 8 si terminam undeva la 22-23:00. Lucram si sambata si duminica. Nu stiu cum m-a tinut, dar aveam un chef...Acuma din luna mai am asistente, ura. Si nu mai lucrez decat foarte rar sambata ca au inceput sa ma lase puterile. M-am trezit cu spatele blocat ma miscam ca robocap, apoi incepusera niste carcei oribili de nici nu mai puteam sa merg. Insfarsit, am fost pe la geneva in iunie sa-mi iau restul de lucruri, am facut cu Ovi o scurta plimbare adica mai mult Viena, Budapesta, Melk, in geneva am stat doar 3 ore in gradina primei mele gazde la care lasasem cele 3 valize pe care urma sa le iau. Am avut vreme foarte proasta, singura zi insorita a fost cand am mancat in curtea gazdei in geneva, in rest ne-am cumparat a 2-a umbrela mi-am luat un fes, ca era un frig, si cizme de cauciuc. O saptamana a fost plimbarea. Tot ce ma interesa era sa ajunga in sigurata bagajul meu.
Cum ziceam sunt super incantata ca muncesc la 2 cabinete: la cel la care lucram si in 2006 si mi-am reluat pacientura si a fost extrem de placut sa-mi revad tratamentele si evolutia, de asemenea super incantata ca am reusit sa-i pun maicamii implantele (chirurgu, nu io, io bani, sterilizare, asistenta), de-asta a si stat o luna in geneva c-am incercat sa o duc la scoala sa i le pun acolo si n-am reusit ca salariul meu acolo nu facea fata platii implantelor. Si mai lucrez la un alt cabinet unde am alt tip de pacientura si e super fain imi place de numai pot, am invatat atat de multe lucruri. Si uite ca-s tare bucuroasa, sunt cu Ovi si el e tare calm si iubitor si rabdator si in sfarsit mi-am gasit echilibrul. Tare mult as vrea daca vii in bucuresti sa vii si la noi. O sa-ti dau nr de tel. Pupici, acuma intru mai des pe mail (sper) ca am si dosarele pacientilor tot pe calculator, dar pana acum ma uitam scurt in weekend. Sper sa nu te ratez iar

tana

Mol, nu credeam ca mai aud vreodata de oraselul asta..... am avut pe cineva apropiat care a stat acolo niste ani (vreo 7) si am petrecut vreo 2 veri acolo. e mic de tot, si linistit. acolo am vazut masina parcata si cheile scapate jos, langa portbagaj. dupa 2 ore cand am trecut pe acolo, tot asa era. oamenii stau cumintei la lucru, cand termina ies la shoping, pe la 6 se inchid magazinele. sambata iar shoping. tot pe langa mol am mai vazut oi pe post de pets- e drept, le tineu in curte si nu pe canapea in casa, dar totusi oi. si am mai vazut cercetasi la hiking cu bocanci si de toate in paduricile alea plantate de om (cu copacii aliniati si toti de aceeasi varsta).

tapirul

rocsa, mă bucur să aud că totul e bine
nu o să te ratez de data asta, dau de veste din timp şi o să si sun.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Buna, rosca, buna, tana!

rocsa