News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Burta

Started by vlad, October 13, 2006, 08:08:02 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

Barbatilor, voi cum scapati de burta?

tapirul

incercam sa ne ingrasam si in rest

zau, nu stiu. mie imi spune toshiko ca e cute.
Intrebarea este, DE CE trebuie sa scapam de ea? it's a social construct anyway
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Pai iti zice ca e cute fiindca ii ofera ei o anumita siguranta, in sensul ca esti mai putin atractiv pentru altele si deci mai stabil. In plus, cel putin aparent te face mai greu mobilizabil in diverse directii, ceea ce ofera imaginarului ei feminin o noua doza de siguranta. Asta ca sa nu mai vorbim de autosatisfactia ei subconstienta, ceva de genul ca din moment ce ai un pic de burta inseamna ca te ingrijeste bine, carevasazica........

tapirul

pi aia zic si io, lui toshiko ii place, ii ofera pace sufleteasca si self-confidence, de ce as da-o jos? La peţit nu mai plec acu'

Intrebarea, vlad, este (n continuare) DE CE vor barbatii sa dea burta jos?
cre'că, nu ştiu...

A CERB

ca sa vada unde fac pipi?
Smile! It confuses people!

tapirul

cre'că, nu ştiu...

A CERB

ca sa scrie pe zapada.
Smile! It confuses people!

vlad

Pai, nu's, io-s doar la psihiatrie, da' grasimea abdominala nu e risc pentru rezistenta la insulina, boale din alea cardiovasculare din alea, sindrom metaboalic?
In plus, desi nu mai plec la petit, recunosc ca sunt suficient de narcisist ca sa imi placa sa arat bine.

Qvadratus

Quote from: tapirul on October 13, 2006, 10:09:13 PMLa peţit nu mai plec acu'

Mda, atentie totusi la poponel, ca odata cu burta creste si rotunjimea feselor,
astfel ca cine stie.......

P.S. Mey Wlad, cui îi pasă de sindromul chics metabolik la treij-patruj de ani cînd are în faţă o friptură şi-o stecla de bere ! În plus e mai komod să mesteci şi să înghiţi, decit sa alergi pe deşelate ca să dai burta jos, îţi spui io !

vlad

Nu stiu, eu am vazut barbati cu burti imense dar cu fese superbe, si coapse, gambe asisderea. E de la testosteron. Plus ca mb inferioare se muscularizeaza, fiind obligate sa tina ditamai burta.

Deci, stie cineva ce remedii merg? Regim? Abdomene? Centura din aia cu sauna care iti sufoca burta? Pastile?

Qvadratus

Quote from: vlad on October 14, 2006, 10:46:48 AMeu am vazut barbati cu ....cu fese superbe, si coapse, gambe asisderea.

Încep să te cam bănuiesk cum că eshti de-al lui Tapiru, bag eu seama.....

vlad