News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

piure de cartofi

Started by tapirul, November 27, 2004, 04:18:42 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

cam banal sa vorbesti de piure de cartofi... care e marea filozofie, ha?
well, sunt cateva secrete si aici..

- io prefer sa bat cartofii cu telu' de ii ia dracii, adaugand laptele un pic cate un pic.. Il face mai pufos
- daca vrei sa il faci mai deosebit, poti adauga diverse chestii: o juma de ceapa calita frumos in ulei, sau roasted garlic and lemon juice. Just try it
cre'că, nu ştiu...

Ciresar1988

Mie nu imi place piure-ul cu lapte, ca mi se pare dulce.
Reteta mea e asa: cartofii se fierb in apa in care am pus 1/4 linguritza Delikat, apoi se paseaza cu instrumentul ala ciudat, cu gauri, nu stiu daca tot tel ii zice. Se adauga apoi cubulete de unt (la 3 portii pun cam 1/3 pachet de unt) si se bate in continuare pana devine spumos.
Atat. Fara lapte, fara ceapa.

In piure-ul de post, inlocuiesc untul cu cateva lingurite de ulei in care am prajit 1/4 de ceapa (cu tot cu ceapa, evident)
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

Tez

mai merge excelent adaugand smantana sau iaurt....si cartofii  batuti    de le suna apa -n vacuole pana recunosc ca sunt alte varzeturi si l-au impuscat si pe Kennedy  :lol:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

A CERB

kennedy a fost impushkat? :shock:
Smile! It confuses people!

Tez

nu, a facut intoxicatie cu Pb....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

kooksee

nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

Qvadratus

Eu stiam ca de fapt a fost calcat de un tractor...

INDIANUL

Va inselati cu toii :cred ca l-a suparat pe eugen cu operatiunea esuata de la golful porcilor :wink: si l-a banat eugen in cap;este singura explicatie valabila.
ramas bun...

Qvadratus

Asta e ! AI DREPTATE!!! Insfirsit misterul a fost dezlegat !