News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

sper ca sa va sensibilizeze.....

Started by kooksee, November 22, 2004, 12:33:52 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kooksee

pentru ca mi-a fost lene sa va adun adresele de mail pun aici pentru toata lumea.

oricum sper ca o sa dati copy/paste tuturor prietenilor vostri.

deci:

Acest mail a fost tradus. Era odata un baiat  nascut cu o grava maladie. O maladie pentru care nu  exista un leac .Avea 17 ani ,dar putea muri in orice moment.Traia in casa lui ,sub asistenta permanenta a  mamei sale..................Obosit de stat in casa ,a  decis sa iasa macar o data .............Ceruse permisiunea mamei sale.Ea a acceptat. Mergand  prin cartierul sau,se uita pe la magazine.  Trecand pe langa un magazin de muzica ,privi prin  vitrina ,si observa prezenta unei tinere fete,de varsta lui. A fost dragoste la prima vedere.Deschise  usa si intra ,privind la nimic altceva decat la fata.  Apropiindu-se incet,sosi la tejgheaua unde era fata.  Ea il privi si ii spuse surazand:,,Pot sa te ajut?''  In timpul acesta el gandea ca acela era cel mai  frumos zambet pe care l-a vazut in viata sa.Simtea  impulsul de a o saruta .Balbaindu-se ii spuse; ,,  Da........hmmmmmmm...........ummmmmm. Mi-ar placea  sa  cumpar un CD.Fara sa se gandeasca ,prinde primul CD  pe care il vede si ii da banii. ,,Vrei sa ti-l  impachetez?" -intreaba fata zambind din nou. El  ii raspunse ca da. Incetisor ,ea merse in magazie,si  se intoarse cu pachetul si i-l da baiatului.El il ia  si iese din magazin...  Se intoarse acasa , si din acea zi ,mergea la acel  magazin in fiecare zi sa cumpere un CD. Fata il  impacheta mereu ,iar el se intorcea acasa si il baga  in sertar.El era prea timid pentru a o invita in  oras si de cate ori incerca ,nu reusea  niciodata.Mama lui a aflat de aceasta situatie si il incuraja sa  incerce........asadar in ziua urmatoare el isi luase  curaj si se duse la magazin. Ca in toate celelalte  zile......isi cumpara un CD,si ca intotdeauana ea il  impacheta .El a luat CD -ul si in momentul in care  fata era distrata ,a pus repede o foaie cu numarul  lui  de telefon pe tejghea,apoi a iesit in fuga din  magazin. ;;;;;;;;Dringggggggg'' Mama lui raspunde la telefon. ,,Alo?????'' Era  fata , ce intreba de fiul ei. Mama indurerata a  inceput sa planga in timp ce zicea: ,,Nu  stii??????....a murit ieri " A fost o tacere  indelungata intrerupta de plansul mamei. Mai tarziu mama lui a intrat in camera fiului pentru a  si-l  aminti.Decise de a incepe sa se uite prin lucrurile  lui.Deschise sertarul si cu mare suprindere gasise  un  munte se CD-uri impachetate .Nu era nici macar unul deschis. A cuprins-o curiozitatea ,vazand  atatea si nu putu rezista :a luat un CD si s-a  asezat pe pat,uitandu-se, Cand un bilet iese din pachetul din plastic.........Mama l-a luat pentru a-l citi; scria : ,,Esti frumos!!!!!!!!Ai vrea sa iesi cu mine?? Te iubesc ............Sofia. " Mama  emotionata deschise si alte CD uri si gasise si alte  bilete ; pe toate scria acelasi lucru. MORALA : Asta e viata .Nu astepta prea mult pentru  a-i spune cuiva special ceea ce simti.Spune- i  astazi.Maine va putea fi prea tarziu.Acest mesaj a  fost scris ptr .a te face sa se reflectezi asupra acestor  lucruri........incetul cu incetul...poti schimba  lumea.......Daca crezi ca e important sa schimbi  lumea, trimite acest mail tuturor persoanelor la care tii, fa ceea ce am facut eu, si altii inaintea  mea,si  trimite acest mesaj. ACUM.......fara a pierde timpul  aminteste-ti.Poate fi prea  tarziu............Imbratiseaza persoanele la care
tii  si vei face minuni.........Cu dragoste.......totul e  posibil.......Mult noroc!!!!!!!! Aceasta este o  traditie a spaniolilor..........Originalul provine  din Noua Zeelanda , a facut inconjurul lumii de 10  ori. Acum a sosit si la tine. Vei avea o surpriza in  4  zile de la primirea acestui mail. Nu este o gluma!Nu  trimite bani.......pentru ca bunele intentii nu au  pret.Nu pastra acest mail.Trebuie sa-l trimiti in  96  de ore din momentul in care l-ai primit..........Un  oficial din Panama a primit 170 milioane de dolari dupa ce atrimis acest mail prietenilor  sai..........In schimb ,in Filippine, Canna Walop si-a pierdut sotia  pentru o maladie ,dupa 6 zile de la primirea acestui  mail. Nu l-a trimis prietenilor sai si cunostintelor.Te  rog trimite 15 mailuri si vei vedea ce se va intampla in 4 zile. Acest mail a fost scris de un misionar  Paul Montes ,sud-american. Ptr. ca acest mail trebuie sa circule,trebuie sa-l trimiti la prieteni si cunostinte .Dupa cateva zile,vei avea o surpriza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
riza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

INDIANUL

Arghhhh;pacat de poveste;chestia aia de urmeaza dupa ea este o mizerie(scuze)care se bazeaza pe sugestie si apoi dupa ce este preluata de cel ce o citeste pe autosugestie;te rog frumos nu mai posta chestii de astea pe aici sau macar trimite-l pe mail sa-l pot sterge.si tine minte:OMUL ISI FACE SINGUR DESTINUL!destinul lui nu depinde de nimeni altcineva decat de el.daca vreau sa trimit chestia aia este pentru ca vreau eu nu pentru ca sunt amenintat cu mania zeilor(cum gandesc baele satului-ma bate dumnezeu)sau u mania destinului(ti se va intampla asta sau alta daca nu faci ce spun).a facut de 10 ori inconjurul pamantului si tu esti primul la care o aud desi am 4 mailuri, 4 mobile, 3 telefoane fix si o groaza de prieteni.mai ales ca acum sunt multi care invata pt rezi si vor prelua sugestiile tale de adevarate sub impulsul marii emotivitati care insoteste examenul si vor transforma sugestiile in adevaruri.
atat.
ramas bun...

kooksee

da nu-i asa ca povestea e fromoasa?
mie aproape ca mi-au dat lacrimile dar m-am gandit ca se scurg draq pe tastatura si nu am bani sa iau alta....
eu mi-am avertizat potentialii expeditori ca daca imi trimit asemenea prostii ii inscriu pe niste saituri sa primeasca daily karaxxx real sex.

kooksee

p.s credeam ca e evident ca am postat la misto.
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

INDIANUL

Pai io nu spusai ca povestea e frumoasa?pacat de faptul ca ea creeaza starea emotionala propice pentru preluarea sugestiilor care urmeaza dupa ea(sugestiile sunt mai bine receptate intr-o stare emotiva crescuta sau intr-o stare de relaxare-la culcare sau trezire).oricum vazui ca ai preluat-o cu copy si paste ca e semnata riza;misto povestea.
ramas bun...

tapirul

multam, lucisandor, o sa folosesc si eu metoda ta. Povestea lu' kooksee mi-a venit si mie cam in acelasi timp (poate avem prieteni comuni...).
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

:lol: primii si eu pe mail povestea aia;tipul fiindu-mi preieten l-am avertizat intai dupa care daca mai trimite, aflu eu de pe net un site cu poponei si il abonez la ala sa-i trimita "barbatii bine: :D mesaje de amor vesnic si de vesnice promisiuni de chestii tari in spate :lol:
ramas bun...

Qvadratus

Io zic sa le dai poponeilor adresa lui de-acasa...

CHIEF

cand trimit povestioarele astea pe mail mai departe sterg randurile de la sfarsit. Daca gresesc este pacatul meu.
Asa ca sunt de acord cu Indianu'