News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

schimbarea la fata

Started by manolo, November 09, 2004, 11:57:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manolo

tapi, mi se intampla un fenomen ingrijorator. cum in ultima vreme stau pe net mai mult noaptea, ajung la un moment dat sa nu mai stiu daca sunt pe imed sau pe tapiria. mi se impaiejenesc ochii si mai, mai, sa il injur pe cerbu pe imed...

asa ca pune mana si schimba fata tapiriei,  mai precis un nou skin. sunt o groaza facute, deja bleul asta ma cam irita, ca il vad si in afisele PSD de pe internet...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

md, e o idee. Am instalat cateva, o sa bag mai multe, fiecare poate alege tema in profile. Nu o sa pun override the user default. Daca vedeti vreo tema pe net care va place lemme know.
cre'că, nu ştiu...

manolo

mersi, deja am prestat. ma simt si eu ca in casa noua...

Ciresar1988

Si eu. Merg pe Chronicles. Nu'sh de ce, dar imi da o senzatie de cabana de munte cu lemne trosnind in soba.  Hehehehe ! Cred ca mi-e dor de iarna. :oops:
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

Madi

Am incercat si eu... Dar parca nu mai e forum... Tot pe subsilver am ramas. Imi aminteste de vremurile copilariei, cand lumea era mai buna.
[edited]
Cad in melancolie si nu e cazul.  :(
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

mie imi place "classic". Nu's de ce, dar astea intunecate ma obosesc
cre'că, nu ştiu...

manolo

tapi, incearca iris. e foarte fain, deschis tare, are si ceva albastru, ca sa nu te simti pierdut de tot si e foarte optimist si smart looking

tapirul

iris e fain ca alegere a culorilor, dar nu imi place ca nu foloseste toata latinea ecranului..
cre'că, nu ştiu...

manolo

si tu acuma...

bine ca e lunga, mai vrei sa fie si lata?

tapirul

pai asta e vorba cu viata: "viata nu e lunga... pai hai sa o facem lata!"
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

Eu m-am lipit de rainy day si cred ca pe asta raman ca e bestial.plus ca se asorteaza cu monitorul meu care e violet cu carcasa translucida :)
ramas bun...

A CERB

Quote from: tapirulpai asta e vorba cu viata: "viata nu e lunga... pai hai sa o facem lata!"

vorba era " o viata are omul, si-o gaura in kur. s-o lungim nu putem-hai s- facem lata" dar asta e off topik aici, mut-o te rog la sectiunea popo.
Smile! It confuses people!

magdutz

eu am ales IRIIIIIIIS!!!!!! de dragul numelui, desigur :oops: ...si acu, dupa vreo 2 zile imi si place...
IRIIIIIIIIIIIS!, deci :wink:
be the best and fuck the rest!