News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

everybody moderatori

Started by manolo, November 07, 2004, 12:36:52 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manolo

tocmai m-a traznit ideea. Asa, ca raspuns suprarealist la banarea ta de pe imed, ce zici, tapi, nu ne faci pe toti moderatori? asa, sa crape fierea in ei!!!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

adi

Quote from: manolotocmai m-a traznit ideea. Asa, ca raspuns suprarealist la banarea ta de pe imed, ce zici, tapi, nu ne faci pe toti moderatori? asa, sa crape fierea in ei!!!
:lol:
manolo, vrei fonctie? :) sa mai treci eventual ceva in cv :lol:
pe tapiru sa spunem ca il inteleg, dar tu ai o inversunare suspecta in conditiile in care nu s-a luat nimeni de tine :)

manolo

zici tu ca nu s-a luat nimeni

si daca tu zici ca merita sa te lupti pentru o idee sau pentru un principiu doar cand iti foloseste in primul rand tie...

dovada cea mai clara o ai chiar pe tapiria.tk. desi e liber la discutii, nu avem nici un fel de oprelisti, nu a sarit nimeni calul (cu exceptia catorva cuvintele utilizate fie ca fronda, fie pentru ca efectiv erau cele mai potrivite).

sunt ferm de parerea ca noi vom incerca tot timpul sa brake the rules. mai ales cand sunt tampite. asa ca no rules, no braking!

cat despre CV... si acum imi dau in cap ca inainte de a pleca de acasa, am uitat sa mi-l pun pe USB stick. si zau am nevoie de el. cel lasat acasa avea vreo 5 pagini si nu erau umplute cu hobbiuri sau cate limbi straine cunosc...

tapirul

ideea suna bine manolo, dar cred ca tocmai absenta moderatorilor (si a nevoii de ei) duce mesajul mai bine. Pentru orice detaliu tehnic I'm open. Ca moderator, tehnic, nu poti face mare lucru, majoritatea tehnice: mutat de posturi/topice, sters, edit etc. u poti da ban, nu poti creea sectiuni noi, nu poti verifica userii. Nu cred ca detaliile astea tehnice ne fac moderatori, ci felul cum scriem si ne comportam. Putem sa ne consideram toti moderatori aici.
cre'că, nu ştiu...

manolo

nu pentru sfaturi sau ceva de genul asta am scris, ci tocmai pentru a evidentia ridicolul situatiei in care s-a ajuns. iar ultima faza, cea cu raspunsul dupa banare, ca astfel sa vorbesti singur, e ultimul semn al unei boli care treneaza...

Tez

Dovedeste doar lipsa de argumente,ergo vulnerabilitatea intr-un dialog; si evitarea acestuia prin uz de forta e metoda grosiera,care nu cere prea mare efort...complet lipsita de fair-play...

In alta ordine de idei,I agree,nu cred ca e nevoie de un stol de moderatori p'aici
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

manolo

cum, nu asa ar trebui? cate unul la fiecare topic, eventual cate unul ptr fiecare user? asa, sa stie exact ce scrie, ce gandeste si eventual sa si pronosticheze ce ar putea scrie la un anumit topic, sa stea cu mousul gata sa dea ban (adminul)...

ma, exista vorba aia ca tre sa dai bani ca sa faci bani. asa ca.... cine stie...

Tez

Ce postezi,mah-doi la user,ca sa lucreze in ture!propun si rankuri pt ban,de genul mare ban,ban de bucuresti,ban de craiova,etc
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

chiar asa, facem cate un moderator per user. O facem reciproc, a sa fie fair, cerbu il modereaza pe manolo si manolo pe cerbu, de exemplu :P
la rankuri de bani mai adaugam banul de l-am primt io pe imed: un ban de doi bani jumate...
cre'că, nu ştiu...

manolo

mai mult, sa se recurga si la utilizarea banilor aflati in circulatie. astfel un ban euro sa fie mai tare decat un ban dolar, dar mai slab ca un ban sterlin!

asa, ca sa stim cine e al mai BANat din tara! ce oglinjoara mea!

tapirul

pe cerbu il banam cu niste dinari, mama lui....
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

:) chestia cu banul mi s-a intamplat si mie:mi-a dat ban eugen si apoi gaurika imi raspundea;e fraza aia cu "ala care face gat vrea sa aiba si dreptate"...;la al doilea ban mi-a urat "sa fiu sanatos" si mi-a trantit ban  :shock:
ramas bun...

tapirul

pai si ce, n-ai fost sanatos? Io sunt sanatos si dublu-banat, glicemia e in limite, colesterolul nu prea da' ala e din alte cauze.
cre'că, nu ştiu...

manolo

tapi, nu te lasa! zau asa, daca nu iei tripleta de aur, nu ai colesterol in tine!

devenind un pic seriosi, pe mine ma intriga unilateralitatea cu care se petrec aceste acte pe imed. eu credeam ca daca sunt mai multi admini, se si consulta intre ei, se informeaza reciproc, macar fugitiv. daca insa s-a ajuns la vatafi si arendasi de mosie, atunci... multa sanatate, vorba ceea!

Tez

Las ca se apropie Craciunul,o sa asorteze si urarea de" Sarbatori fericite! "si,usor tematic,"La multi (b)ani!"
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

INDIANUL

Valeu ia uitati cine e ultimul inscris pe imed;lesin de ras;nu mai pot;ma tin cu mainile de burta;ma miram eu de ce sta tyby on-line asa mult si cand vad ultimul inscris :lol: mama, cred ca face atac cerebral
Viewing profile :: tot_tapirul

Total posts:     0
[0.00% of total / 0.00 posts per day]
Find all posts by tot_tapirul
Occupation:     
Interests:
ramas bun...

tapirul

ei, a fost o incercare (voiam sa dau o replica la postul lui gaurika de-dupa-ce-fusesem-banat), dar nu a mers (nu vine confirmation email, probabil ca sunt banat e IP)

Gaurika mi-a spus ca el doar a propus in consiliu banarea mea, dar ca nu a stiut ca chiar am fost banat (de aceea a postat replica, nestiind ca eu nu mai pot raspunde). Cineva (dar cine oare? si la ureche avea o floare. De Nu-Ma-Uita....) s-a miscat iute si a actionat.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

bey tapiru, am vrut sa adaug la tapir's rules ca tot cerbu rules si mi-a zis un cacat cum ca nu-s administrator. ce-i cu diktatura asta? si de ce are kooks pile?

btw off no topik, am vazut azi in curte 4 caprioare. s-a bucurat si riku.
Smile! It confuses people!

Ciresar1988

Cerbe, n-ai 2 metri patrati liberi in garaj? M-as muta la tine!
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

Tez

Quote from: cerboubey tapiru, am vrut sa adaug la tapir's rules ca tot cerbu rules si mi-a zis un cacat cum ca nu-s administrator. ce-i cu diktatura asta? si de ce are kooks pile?

Quote from: tapirulPS sectiunea asta o fac available numai pentru admin; hai sa discutam idei dincolo, la "idei", si daca all agree modific si aici

Good enough for me... :lol:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

A CERB

ciresar:

sigur, anytime.decoram garjul cu the king si tragem cate un concert.  

tez: thanks, dar tot nu pricep de ce l-a lasat pe kooks. ca sa ma faca pe mine ulceros, banuiesc.

btw, tapi, am sa caut eticheta aia cu bere cerbu si o sa o scannez

tapirul

pai unui conservatopr ca tine ii sta bine cu un ulcer. Daca n-ai, comanda unul.
Kookse apucase sa posteze pana sa inchid topicul ala.
vreti sa sterg postul lui kookse?
(incet-incet dictatura se infiripa... :evil:  :evil:  :evil: )
cre'că, nu ştiu...

A CERB

duh! evident ca postase inainte. acu' crezi ca sunt enemy? i was just messing with you!

Tez

Nu cred ca s-a prins nime'...try again :lol:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

originaltup

acu vazui ca mai nou cerbu e moderator  :shock:  congratulations!
a fost la oferta? sau se mai poate?  :lol:  :twisted:
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

A CERB

hands off!

singura sectiune scoasa la bataie e aia de injuraturi. din punctul asta de vedere, am castigat pe merit. cedez locul aluia care injura mai mult ca mine.

originaltup

cand intrasem, te vazusem inverzit in josul pagini, si mi-am zis: Hait, o fi la sale!  :lol:  Da' oricum nu-mi trebuie pt ca sunt deja administrator  :twisted:
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

INDIANUL

Oricum cerbu vezi ca sensei nu-i cel mai mare grad in arte martiene:mai exista Shihan sau o-sensei titlu conferit doar initiatorilor de diverse stiluri;bine si sub sensei exista sempai care inseamna profesor;sensei=maestru.
ramas bun...

A CERB

lasa, bre ca stim ce-nseamna sensei chiar de la sursa.according to hachimitsu, sensei inseamna si doctor.

tapirul

also, according to hachimitu hachimitsu is spelled hachimitu. And it means honey
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

hehe tapi il facusi tu pe cerbu moderator sa aiba coloarea protivita dar pe rain day cum este fata forumului la mine el apare de culoare violeta si tu esti rosu :D ;de asta am si avut cosmaruri:tu erai rosu si ultimul inregistrat la vremea respectiva,tyby, cand am trecut o data cursorul peste el s-a inrosit si am zis:hait c-am dat-o dracu!!!ajunsa moderator;sa vezi ca ma trimite sa fac gat pe alt forum;dar spre usurarea mea am mutat curosrul si astfel lui tyby i s-a luat rangul de moderator. :P
ramas bun...

A CERB

Quote from: tapirulalso, according to hachimitu hachimitsu is spelled hachimitu. And it means honey

etekuru! sunt convins ca e speluit ceva de genul trei bare verticale, doua orizontale, cinci puncte si doua virgule.

A CERB

Quote from: OldManhehe tapi il facusi tu pe cerbu moderator sa aiba coloarea protivita dar pe rain day cum este fata forumului la mine el apare de culoare violeta si tu esti rosu :
urechea te minte si okiu te-nshala. i may be many things( fucked-up included) but purple i am NOT.skimba skinu, bre!