News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

puncte?

Started by manolo, February 06, 2005, 08:54:10 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manolo

intai nu a fost nimic. scriai si gata!

apoi au fost tapiri. deja era altceva

apoi au venit si muflonii. ca sa nu mai fii singur in barul de negri

acum puncte.  :shock:  :shock:  :shock:  :?:  :?:  :?:  :?:
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

pai se pare ca shop mod nu mere decat cu points. Oricum, poti sa schimbi tapirii in points. Mai dureaza un pic pana ma prind ce-si-cum, si ii dau drumu
cre'că, nu ştiu...

manolo

6th February 2005 - Zarath/Virtual shop has been installed. In order to use it, you have to enable cash mod and MUST have a currecy with database user field called user_points. You also MUST enable zarath/virtual shop by going to your admin panel. Virtual Shop -> Configuration. Set disable virtual shop to "No"

Pai uite ca scrie sus ce trebuie sa faci!

tapirul

stiu bre ce trebuie sa fac ca sa ii dau drumu, nu asta e problema. Trebuie sa ma prind ce setari se pot face. Se pare ca e destul de limitat, vad. NU pot creea items dupa voia mea...
cre'că, nu ştiu...

tapirul

incep sa ma prind.. chestiile ce le poti cumpara: de exemplu username color (io am cumparat rosu, precum se vede in stanga). Nu afecteaza culoarea de pe prima pagina. Activazem si cumparatul te titles (in loc de rank), dar a deactivat rankurile tutror si cand am vrut sa cumpar unul anume a zis ca succesful da' nu s-a inta,plat nimic.. Mai incercam. Daca va mai prindeti de chestii ziceti
cre'că, nu ştiu...

tapirul

manolo tata, ti-ai facut numele praf :).. nu se mai intelege nimik...
cre'că, nu ştiu...

manolo

hmm, de ce? la mine e scris cu orange, dar cam atat. des am cumparat glow si shadow, mie nu imi apar. sunt cu firefox, stai sa vad si cu alte browsere.

cu mozilla, nici o modificare, nici cu opera...

dar fii mai explicit

tapirul

pai la mine se vede cam asa:

glowl si culoarea se amesteca si nu se mai vede nimic (folosec maxthon). Incearca glow si culoare de culori diferite
cre'că, nu ştiu...

tapirul

acum arata mult mai bine, manolo
cre'că, nu ştiu...