News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Quick-reply mod

Started by tapirul, December 14, 2004, 05:33:02 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

precum (cred ca ) vedeti, tipii hostatorii au instalat "Quick-reply mod". Cand intrati pe un thread o sa vedeti ca in partea de jos deja exista fereastra de edit pt reply, nu tre' sa mai clicuiesti pe post-reply. Enjoy.
Cu ocazia asta, insa, au facut o bulibaseala si nu mai pot accesa admin panel (apare chestia asta:
QuoteInternal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@makephpbb.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.31 Server at makephpbb.com Port 80

s-a mai plans cel putin unul de aceeasi chestie, deci e o bulibaseala "de la ei", cand au instalat modu'. Speram sa se rezu=olve. Pana atunci sunt si eu un simplu user.
cre'că, nu ştiu...

manolo

asa iti trebuie, al draq de dictator, sa te simti si tu ca Nastase acuma, na!

sa vezi cum e la munca de jos, cand ai numai obligatii, copii de crescut, guri de hranit si dictatorul deasupra capului....

huo, inbuibatule, n-ai mancat salam cu soia!

Viva la Evolucion!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

A CERB

Quote from: manoloasa iti trebuie, al draq de dictator, sa te simti si tu ca Nastase acuma, na!

sa vezi cum e la munca de jos, cand ai numai obligatii, copii de crescut, guri de hranit si dictatorul deasupra capului....

huo, inbuibatule, n-ai mancat salam cu soia!

Viva la Evolucion!

aaaaah, asta era esplikatzia! stiam eu tapi ca semeni cu cineva, dar nu stiam cu cine. era bombo...
Smile! It confuses people!

tapirul

n-am mancat salam cu soia, manac in schimb (mai nou) sos de soia si e bun.
orisicat, s-a rezolvat, dictatura s-a intors. Viva la Tapiriones!
cre'că, nu ştiu...

manolo

ei, vezi, aici a fost greseala lui Ceausescu, nu trebuia salam cu soia, ci sos de soia...

subscriu, si mie imi place... m-am indragostit de el asta vara la berlin, cand mancam la chinezi, pentru ca era ieftin si mancare multa... iar la Strasbourg am reusit sa ii conving pe cativa ca e bun aproape pe orice...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

new mods soon
De la makephpbb citire:

COMING SOON:

1. zarath shop
2. bank
3. lottery
4. chat & shoutbox
5. ezportal

Thank You

Abia astept shoutboxu