News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Rankuri

Started by vlad, May 26, 2006, 01:55:45 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vreti sa se desfiinteze rankurile?

Da
Nu

vlad

Io propun sa nu mai fie rankuri.
Azi de dimineata aveam 5 stele si eram Hero, acuma am doar 4 si sunt Sr. La ce ne servesc asta, heniuei? Sa vaza lumea mai bine ca suntem de mult acilea? Se vede la nr de mesaje.
Ps. Asta ce o mai fi?

tapirul

pi le dau jos daca vrei. schimbasem numaru de posturi necesare fiecarui ranc
cre'că, nu ştiu...

vlad

Pai trebuie sa-i consulti si pe altii. Mie nu-mi plac, dar nu sunt singurul user.

Furnika

Tu vorbesti serios?

Furnika

Ia te uita. Si eu care credeam ca vorbesti serios.

dustweaver

Dada, si io vreau sa am libertatea de a alege sa-mi schimb username-ul, chiar daca momentan nu voi neaparat aceasta. Suspectez ca degradarea la Jr. are ceva de-a face, asa ca Jos rankurile !
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

Furnika

Dustweaver, sa nu iti schimbi username-ul. Uite io acum am ramas Onorabil si Venerabil.

vlad

Scuzati, dar se pare ca nu pot sa editez primul post de la topicul Rankuri, ca sa ii adaug un poll.
Deci, scapam de rankurile alea? Pe mine ma enerveaza ca scrie Sr.Member sub mine. Jos rankurile

Nu uitati, votati JOS RANKURILE!!!

manolo

do you have an obsession?
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

vlad

Iti raspund dupa ce votezi. VOTEAZA ACUM "JOS RANKURILE"! (Nu uita, voteaza acum si poti câstiga! Numai cine voteaza poate câstiga!)

manolo

votez doar daca imi explici care este deranjul produs de acel rank justetii, validitatii, complexitatii si valorii posturilor tale.

vlad

Nu e vorba doar de posturi, ci si de imagine. Nu-mi place sa scrie pe mine "senior member", na

manolo

esti in denial concerning your age?

vlad

Da, sunt cochet, asta era ;)

manolo

sorry, not good enough!

vlad

Gândeste-te atunci la idealurile care ne insufleteau pe vremuri, camarade, când visam o lume noua, fara juniori si elderi, o lume curata si senina, in care fericirea noastra sa creasca in voie precum aluatul cozonacului in cuptor! O lume fara pumni in gura, fara smecheri, doar cu oameni luminosi ca viitorul, ca luna a paisprezecea ei zi,  din care nimeni niciodata sa nu fie banat!
O, manolo, vechi revolutionar, parul ne-a albit si oasele ni s-au incovoiat, dar inca mai putem trage frâiele ruginite ale Revolutiei! Hai, batrâne guerillero, striga cu mine, intr-un suflet: JOS RANKURILE! VIVA LA REVOLUCION!

manolo

hehehe, cu asta ai reusit sa ma convingi. mai ales ca simt in nari aroma de havana, simt cum imi creste barba si mi se incalzeste sangele, in timp ce un cuplu pe o stradella e invaluit de-a pururi intr-o rumba...

Viva la Revolucion!

Ciresar1988

Viva la ...aia de-i ziceti voi !
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

A CERB

Quote from: vlad on May 27, 2006, 01:37:19 PM
ca luna a paisprezecea ei zi, 

or fi trecut 20 de ani, dar asta suna a 1001 de nopti. gresesk?
Smile! It confuses people!

tapirul

bre, le-am sters for now. Toti au o stea.
daca aveti idei pentru ranks-based-on-posts spune-ti
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Io am o ideeeeeee: sa nu mai pui de-acu' rankurile, ca toti suntem egali

P.S. Evident ca unii dintre noi suntem mai egali ca altii, dar asta nu e o problema, nu-i asa ?  :-P

P.P.S. Bueyyyyy Tapire, da' tu de ce ai mai multe stele, ce, eshti coniac ?

tapirul

yap, metaxa.
io am ca sunt administrator de bloc
po' sa le dau jos si la mine
cre'că, nu ştiu...

vlad

manolo: multumesc
ciresar: viva...las vegas
acerb: nu gresesti, o, lumina a luminilor!

vlad

Chestia asta cu karma e cam narcisista.
Oricum, eu am votat Bravo la toata lumea pe care cunosc, si asa o sa fac de fiecare data când o sa-mi aduc aminte.

vlad

Tapire, pot sa scot  de la mine karma aia? Ma enerveaza. Parca n-as prea mai vrea sa stiu ce parere au restul despre mine, eu unul, ca e de rau. Asa-s eu, mai bleg, dar na. Sau sunt obligat sa ma supun in felul asta judecatii publice? Presupun ca daca tot ma bag si scriu pe forumuri, imi asum cumva asta.

stefan

tocmai a mai scăzut cu un punct ;-)
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

vlad

Cu doua. Dar nu vad de ce sa fiu obligat sa particip la acest popularity contest. Astept un raspuns la cererea de a iesi din competitie.

Furnika

Nu vad ce te deranjeaza; sau doar e un spirit contestatar, cum a fost si cu rankurile? Ai rabdare, karma ta se va modifica, pe masura ce postezi; cred ca e prea devreme sa tragi o concluzie acum. Nu cred ca e un concurs de popularitate ci de notorietate. Eu sunt multumit cu karma mea in modul. :D
Dupa parerea mea iti oferi singur un rank sugerandu-i adminului sa iti satisfaca capriciile. :) Cred ca cel mai corect ar fi ori sa scoata karma tuturor userilor ori sa o mentina pt toti. In felul asta nu as putea sa te acuz de o pozitie privilegiata in fatza adminului. ;)
Uite, eu mi-am oferit 2 ranguri (2 rangi?): Onorabil si Venerabil. :cool:

Ciresar1988

Mie imi place asta cu karma. Daca o iau si ceilalti in serios, poate fi un barometru f bun. Un mod finutz al lor de a spune "aloooo, o iei razna, amice ! " fara sa starneasca antipatii.
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

vlad

Quote from: Onorabilul on May 28, 2006, 08:09:06 PM
Nu cred ca e un concurs de popularitate ci de notorietate. Eu sunt multumit cu karma mea in modul.

Nu e adevarat. Daca esti un personaj foarte controversat, si multi iti vor da +, alti multi iti vor da -, vei fi notoriu, dar karma ta, in modul sau nu, tinde sper zero. Elementar. (Mai da-mi un -, ca te-am facut.)

tapirul

stefan are 7 si vlad -6?  :eek:
vlade, stai linistit, nu reflecta realitatea
:em2300:
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Si daca nu reflecta realitatea de ce ai mai introdus toata tarasenia? Doar ca sa ii faci nervi lui Vlad?
Si Vlad, stiam ca o vii cu argumentul aritmetic, elementar :D . Eu ti-am si dat puncte, ti-am si luat, in mod aleator. :D

tapirul

furnika, aveai 2, ai 3 acu
asa iti trebe
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Acul ai si tu 3 dar stai linistit ca nu reflecta realitatea.

vlad

Ma doar drept undeva de punctele voastre karma de #$%@&*. Ce daca am -9? See if I care.