News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Redenumire forum "Vizuina Tapirului 2.0"

Started by Qvadratus, May 25, 2006, 11:12:14 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

credeti ca ar fi o chestie faina sa se numeasca forumul acum dupa mutare "Vizuina Tapirului 2.0" ?

Da
6 (54.5%)
Nu
5 (45.5%)

Total Members Voted: 11

Voting closed: June 09, 2006, 11:12:14 PM

Qvadratus

Idee de-a lui Manolo care mie mi s-a parut interesanta si distractiva.

lucisandor

eu am inregistrat tapirinha.tk, dar e o frectie, nu ma lasa cu "vizuinasmf" in URL

Qvadratus

Deci pe cind "Vizuina Tapirului 2.0 ", poporul o cere, o vreo, o doreste, voteaza pentru asta si se agiteaza !

vlad

Eu am votat pentru, dar acum parca m-as razgândi. In timp, o sa uitam de vechea amplasare, si Tapiria 2.0 o sa para cam iesit din context. Acum e amuzanta, intr-adevar.

Ciresar1988

"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

tapirul

cre'că, nu ştiu...

manolo

Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

mdea, trebuie sa schimb si acolo. A trebuit sa gasesc o formula sa diferentiez intre vizuine.
cre'că, nu ştiu...

manolo

atunci accepta ceea ce mintea ta a acceptat deja, subconstient!  :)
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

Qvadratus

La urma urmei chestia cu "1.0" si "2.0" induce in mintea omului ideea de perfectibilitate si de potential de evolutie, de ce sa nu favorizezi asta ? De ce sa te blochezi in scheme asazis "cu durata lunga", e, gindeste-te !

tapirul

kilu
crezi ca va mai observa cineva, dupa o vreme, ca se cheama "2.0" sau "7.78"? Si ce fac, dupa o luna schimb in "3.0"? Si va avea vreo influenta?? se vor perfectiona userii all of a sudden?
vii si tu cu niste idei.. Io inteleg ca vrei sa iti promovezi ideea, da' vino cu ceva mai realist
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Am observat io ca-n ultimu' an expresia ta preferata la ideile mele e "kilu".... Si apropo, te pomeni ca tu ai fi ala realistu dintotdeauna ! Daca vrei, bine, daca nu, nu, dar nu vad de ce sa o faci pe iritatu', sincer.
La un moment dat se va mai produce o schimbare majora, peste doi sau trei ani si atunci ai sa poti sa-i pui 3.0, de exemplu. Si ca sa te sicii, as putea sa-ti spun ca denumiri gen "..... 1.0" ".....2.0" desprind destul de mult denumirea in sine de autor, adicatilea, omu' o sa se gindeasca in subconstientul lui mai putin la tine ca persoana autor si factotum cind intra aici si mai mult la ceea ce reprezinta acest loc in sine.
Cearca de te racoreste la creerus si ai sa vezi ca am ceva-ceva dreptate si io.

tapirul

cearca sa ma scutesti cu racoritul si cu patronizing, ca nu sunt nici iritat nici fierbinte. Pur si simplu explicatia ta mi se pare nerealista, ca si aia ca "1, 2 desprind de ideea de autor". Daca vrei sa desprinzi ideea forumului asta de "tapirul", scoti numele "tapirul" cu totul din titlu. Lucru pe care nu il vreau. Asta a inceput ca Vizuina Tapirului, nu ca forum ce reprezinta ceva "in sine".
"kilu" e expresia mea pentru situatii de genul asta, nu e rezervata tie.
Ca io sunt realist nu are nici o relevanta. Pana la urma in polul tau au votat 10, ceea ce inseamna ca pe useri in cam doare la basca de numele forumului.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

stefan

Hai să-i zicem "muşuroiul furnicii" că furnikul are tot atâta importanţă ca tapirul (good karma coming my way...)
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

Furnika

Esti surprins de popularitatea ta? Cum ii spuneam si indianului iti marturisesc si tie: eu nu indraznesc sa ma compar cu tapirul. :)

rocsa

Qvadratus sa stii ca si mie mi-a zis-o de cateva ori (kilu), dar mie mi se pare simpatica. Tin minte ca a zis tapi odata demult pe imed ca pt el prieteni inseamna printre altele ca poate sa poarte discutii (alea aprinse, in contradictoriu) fara grija ca vorbele lui ar putea fi interpretate gresit astfel sa-i jigneasca (adicatalea va cunoasteti demult si stii ca nu se poarta rautatile intre prieteni vechi). 

Chiar haioasa varianta denumirii2.0...sau nu

dustweaver

Editia a II-a ? Nu chiar revizuita, dar sigur adaugita :cool:. Parca suna totusi mai bine 2.0. Zic si eu.
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

Qvadratus

"Editia a II-a" suna mai uman, trebe sa recunosc. Probabil e o varianta mai fericita decit 2.0 si in plus e mai versatila, mi se pare mie.
Oricum, din mai multe capete (nesparte), se pare ca a iesit pina la urma o denumire calata pe profilul actual.