News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Shautbocs

Started by vlad, May 10, 2006, 01:25:37 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

VREM SHOUTBOXUL INAPOI?

Da!
10 (62.5%)
Nu!
3 (18.8%)
Ma abtin din diverse motive.
3 (18.8%)

Total Members Voted: 16

Voting closed: May 16, 2006, 05:42:30 PM

vlad

....(având in vedere ca oricum cei din grupul moderatorilor vaz shoutboxul si ipurile noastre indiferent daca apare acesta (shoutboxul, nu ipurile) in partea de jos, iar restul oricum pot vedea shoutboxul, fara ipuri, doar ca mai greu)

Am si eu o reclamatie si o sugestie:

Reclamatie: daca nu fac nimica, periodic shoutboxul mi se transforma intr-o eroare de URL Not Found. Isi revine daca apas pe Refresh.

Sugestie: N-ar putea sa se scrolleze in sens invers? Astfel, mesajele mai vechi ar fi deasupra, si cele noi dedesubt, si le-as putea citi in sens fiziologic. Ca ma doare scafârlia de atâta stat in cap.

Tapirul: Vlade, ti-am editat io primul post cu polul ca ma turba cat de lat era din cauza titlului polului. Am mutat titlul in message box.

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

vlad

:cry:  :sulkoff:  :thumbsdown  :grim:  :headbang:

Ondina

Vlad, o solutie ar fi sa intorci monitorul cu fundul in sus :lol:

vlad

sau sa plec in australia :)

Ondina

tapirul

cel putin deocamdata.
as for now, nu pot decat sa activez/deactivez shoutbocsu', nu au implementat si celelalte setari.
cre'că, nu ştiu...

Ondina

Lasa ca-i bun si asa... Pe cand te-ai obisnui mai bine cu forma actuala a shootbox-ului, atunci o sa se schimbe formatul si tot, sunt convinsa!!! 8)

vlad

Am descoperit ca poci sa vaz shoutboxul ca un topic. Pot chiar sa-mi editez mesajele de shoutbox!

Ciresar1988

:lol:  Vlad, esti mortal cateodata !
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

Tasha-meseriasha

God is dead. Long live God.

Floarea de zacusca.

vlad

Multumesc, cred.

TAPIRE, NU STIU PE UNDE ESTI, DAR O PARTE DIN USERI POA' SA VAZA IPURILE PE SHOUTBOX! MACAR DA-NE NISTE CHIULOTZI DE PLUMB!!!!

Furnika

Ei, vlad, sa nu dramatizam. Ti-l recomand pe Anton.

vlad

INDIANUL

si eu pe Marcu(adica furnika).
ramas bun...

stefan

TOATĂ LUMEA SĂ-ŞI SCHIMBE IP-UL !!!!!! VI LE-A FURAT FURNIKU PE TOATE!!!!

stefan

Vedeţi ce băiat bun e tapiru? Şi voi credeaţi că v-a făcut moderatori degeaba...

Furniku, vei primi în curând un PM de la Mădă care se va autodistruge în stilul virusului somalez. ;-)

tapirul

ei, cred ca astia au instalatr shoutboxul cu niste default-uri. Mie nu imi dau decat posibilitateea sa il activez-deactivez pana una alta.
deocacamndata urlam pe sezatoare
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Tapiru ce facushi bre? Ti-ai dat seama ca sproutboxul suck big time? Stefan, chiar trebuia sa spui faza cu moderatorii? Ce script ai folosit ca sa-ti dai seama? :P

Furnika

Am ramas surprins cand am observat ca si cerbul are clone.  :lol: O cheama Fuzzydollydear.

tapirul

nu mi-a spus bre stefan. Nu vezi ca urla vlad cu rosu? Io fusei plecat sa-mi iau un printer (vreau sa fac si io copii la forum. Scripta manent...)
cre'că, nu ştiu...

stefan

Tapire, plăteşte un indian să-ţi administreze forumul, că tu eşti cam pe lângă. Până atunci desfinţează moderatorii şi reînfiinţează shoutboxu. Lasă vrăjeala cu instalarea default că nu ţine decât la Mădă.

INDIANUL

se inmormanteaza robul tau "shoutbox". fie-i tarana usoara.
ramas bun...

stefan

A, şi semnătura să i-o modifici lu' doamna de mă-ta, nu mie.

tapirul

o s-o desfiintez pe doamna mă-ta pana una alta. Desi stiu ca e desfiintata demult.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Ce te-ai suparat, mă-ta nu-i doamnă? Spune ce e şi mă voi corecta imediat, tovarăşu Dogaru. Şi de când ai obsesia asta cu laba, de când a plecat ciociosan în delegaţie?

tapirul

e ca te lasa nervii primul stefan?  recomand lexapro
cre'că, nu ştiu...

stefan

La experienţa ta clinică credeam că recomanzi mai repede ETOH.

mada

Io zic altfel.... Tapire, fa-ma pe mine moderator ! ...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Cum ziceai Stefane ? Ca Tapiru e dictator ? Ia sa vedem...

PS. Pinky... pazea ca te alegi si cu cercei
mada - once again: mada. not anyone else.

A CERB

Quote from: tapirulnu mi-a spus bre stefan. Nu vezi ca urla vlad cu rosu? Io fusei plecat sa-mi iau un printer (vreau sa fac si io copii la forum. Scripta manent...)

bre, copiii se fac akasa. doar daca nu o ai mai lunga decat cablu'.
Smile! It confuses people!

tapirul

stiu bre da io vreau sa fiu mai altfel.
Stefan, merge si etoh, give it a try, wtf, life is short. Nu tre' sa lasi un tapir sa te put down so easily.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Time-out. Ăştia care mai aşteptaţi shoutboxu luaţi o pauză 1-2 săptămâni până se prinde administratorul cum să desfiinţeze grupul moderatorilor. Până atunci exersaţi pe IRC.

Back in the game, ia zi Mădă cât de gravă e scurgerea de informaţii? Măgărie, atac la privacy, uite clona nu e clona, vânătoare de vrăjitoare, hai dă-ţi drumul că poţi să-ţi lipeşti buzele moi şi catifelate de extremitatea caudală a tapirului mai târziu.

Tapire,mai bagă o diversiune până nu se prinde lumea ce avem pe post de administrator. Ceva shop-uri, currency, poze cu flori, whatever.

mada

Quote from: stefanpoţi să-ţi lipeşti buzele moi şi catifelate de extremitatea caudală a tapirului mai târziu.

Nu pot. Acest privilegiu este rezervat baietilor cu rochitze roz. Totusi nu cred ca Tapiru va fi incantat, though.

Quote from: stefan catre un alt barbatAnyways, foloseşti balsam de păr? Ce marcă. Parcă văd şi efectul unui şampon nuanţator sau e efectul razelor de soare reflectate de floricelele roz? În altă ordine de idei, foloseşti lac de unghii transparent?

Pinkyshor, pardon, Stefan(a), asa, intre noi ca intre fete, trebuie sa-ti marturisesc ca te pricepi la cosmetice foarte bine, asa ca nu ma indoiesc ca probabil ai si buze moi si catifelate  :wink:

tapirul

nu exista nici un grup al moderatorilor laba trista, ca daca exista putea modera mai demult grupu ala. E un bug in shoutbox, atat (scris probabil de un mare programator ca tine). Cine a fost odata moderator este facut automat moderator pe nou implementatul shoutbox. Cum tu, indianul, manolo, furnika si cerbu ati fost moderatori odata (pe loc de dat cu capul), v-a facut acum automat si pe shoutbox.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Si cine e de vina bre? :D Nu eu am cerut sa fiu moderator. :D
Oricum mada are si ea cateva clone.   :mrgreen:

tapirul

nu e bre nimeni de vina. Scriptarul care a scris shoutboxu. Io nu m-am atacat, am explicat doar ce si cum.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Si de ce ai scos suckboxul? Crezi ca suntem intr-atat de malefici incat sa complotam impotriva userilor? Eu nu cred ca e o greseala a scriptului; mi se pare normal ca moderator fiind, sa moderezi si cred ca asta a fost si ideea celor care au facut stinkboxul. De ce sa dam vina pe script? Nu pricep.

tapirul

Quote from: stefanCe te-ai suparat, mă-ta nu-i doamnă? Spune ce e şi mă voi corecta imediat, tovarăşu Dogaru. Şi de când ai obsesia asta cu laba, de când a plecat ciociosan în delegaţie?
bai stefane, da' las mai esti, nu esti in stare sa stand pentru propria injuratura, dai repede inapoi. Asa ai facut si cand ai zis numaistiucui ceva de PM si dupa aia ai pretins ca e private message.
Obsesia cu laba o am de cand te cheama pe tine talpalaru. Te las pe tine sa faci asociatia, scrii un script daca nu-ti iese din prima. Iar cu ciociosan, well, macar ciociosan a mea s-a intors acasa, a ta unde e? E ca industria lui caragiale, sublima dar lipseste cu desavarsire. I'll give you a hint, try to change your lousy personality a bit and you might find a girl to bear with you.

Furnik, l-am scos deaia :P. Astept sa implementeze aia si restul de setari.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Hihihi. Stiam io ca iti place sa te joci singurel cu ipurile uzerilor, boala veche de pe imed. :D Da-ne bre cate un ip la fiecare, sa ajunga la toti. Te provoque  sa demashti toate clonele de pe forum daca nu o sa purced eu la munca de deconspirare. De azi inainte ma declar CNSAS, aripa liberala.  :lol:

A CERB

Quote from: FurnikaAm ramas surprins cand am observat ca si cerbul are clone.  :lol: O cheama Fuzzydollydear.

kreka de la maushi tzi se trage, obsesia asta cu klone. io n-am clona. io sunt klona. klona lu' manolo, daca vrei sa stii. da' sa nu mai spui la nimeni.

INDIANUL

a fost bine ca am aruncat o privire pe la clone:am aflat cine este Dumas. trebe sa spun ca e cu adevarat dezamagitor pt mine...
ramas bun...

A CERB

tapirul

cre'că, nu ştiu...

manolo

un scriitor cu posetutza...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

auzi, da' clonele mele oare care erau? ca uitai...
cre'că, nu ştiu...

mada

Quote from: FurnikaOricum mada are si ea cateva clone.   :mrgreen:

Cred ca ai vazut gresit. Eu nu am clone.

Furnika

Dovedeste! :D
Eu nu (mai) pot dar tapiru ne poate ajuta.
Cerbu nu ne induce in oroare.

Ondina

Chiar asa! Poate cineva sa lamureasca faza cu clonele, poate asa il lumineaza cineva pe bulangiu ca ZARTUD NU E CLONA MEA!!!!!  si sa nu imi mai trimita mie bulangiul injuraturi pentru posturile lui zartud!!!!

Furnika

De acord cu Ondina. Tapirul ar trebui sa lamureasca lucrurile astea, ca sa nu mai existe confuzii.

Ondina

Drept ii , furnico, da problema e ca daca incepe Tapiru cu tine sa lamureasca problema clonelor,o sa dureze ceva vreme, pentru ca voi, furnicile, sunteti un musuroi intreg :lol:

zartud

Chiar asa...lasati injuraturile bulangiilor sa vina la mine!

Furnika

Quote from: OndinaDrept ii , furnico, da problema e ca daca incepe Tapiru cu tine sa lamureasca problema clonelor,o sa dureze ceva vreme, pentru ca voi, furnicile, sunteti un musuroi intreg :lol:
Eu nu am clone, da? Intreaba adminul daca nu ma crezi.

Ondina

Eu nu am de unde sa stiu cate furnici sunt in musuroi!!! Drept e ca pe monitor treceti una cate una, da cine sta sa va numere??? :D

A CERB

Quote from: Furnika
Quote from: OndinaDrept ii , furnico, da problema e ca daca incepe Tapiru cu tine sa lamureasca problema clonelor,o sa dureze ceva vreme, pentru ca voi, furnicile, sunteti un musuroi intreg :lol:
Eu nu am clone, da? Intreaba adminul daca nu ma crezi.

evident, pentru ca tu esti o clona. originalul e ....( da mai bine tak)

lucisandor

Quote from: madaNu pot. Acest privilegiu este rezervat baietilor cu rochitze roz. Totusi nu cred ca Tapiru va fi incantat, though.
ce-aveti bre cu rochitzele? sint sexoase, in majoritatea cazurilor mai sexoase decit contzinutul... eu ma intreb daca as rezista unui baietzel cu rochitza, daca e roz :)

stefan

Just for the record: pe Administration Panel, la Group Admin -> Management găseşti grupul moderatorilor şi îl poţi şterge. Sigur, ar trebui să recunoşti ca a fost o tâmpenie explicaţia cu shoutboxu care e defect, dar te descurci tu.

Furnika

Quote from: A CERB
evident, pentru ca tu esti o clona. originalul e ....( da mai bine tak)
Ar fi interesant, doctor fiind, sa te clonezi si sa pui un diagnostic; in felul asta nu mai poti avea teama de a gresi diagnosticul pt ca, nu-i asa, greseshte klona.  :lol:  :lol:  :lol:

A CERB

am si eu o intrebare. originaltup e clona sau original?

tapirul

QuoteJust for the record: pe Administration Panel, la Group Admin -> Management găseşti grupul moderatorilor şi îl poţi şterge. Sigur, ar trebui să recunoşti ca a fost o tâmpenie explicaţia cu shoutboxu care e defect, dar te descurci tu.
omule, de cate ori sa iti spun ca grupul asta NU EXISTA? NU a existat niciodata. Exista un grup "admin" creeat default, in care sunt numa' io. Atat. M-a dus si pe mine capu' sa verific chestia aia. Si spune-mi si mie, daca grupul ala inca exista, cum se face ca pana acum nu au vazut ip-uri? Fix cand s-a implementat shautboxu au inceput sa vada, si numa pe shoutbox. Unde nu i-a pus nimeni moderators.
Problema este ca pe lume sunt scriptari prea multi ca tine, mari de gura da' care dau cu bata in balta can ie sa scrie codu.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Atunci ai fost şmecher şi le-ai dat manual permisiuni de moderare la fiecare în parte. Pune mâna şi revocă-le acum de la users->permissions în loc să vb prostii.

Furnika

Tapiru cred ca va trebui sa te conformezi. Are dreptate stefan. :D
Pe de alta parte domnule stefan nu-mi amintesc ca cineva sa se inflameze ca tu vedeai ip-urile atunci cand erai admin-vocea a doua. Nici macar tu nu ai protestat. Eu am avut cateva obiectii dar pe tapiru l-a durut fics in c***ur :D Lasati ipocrizia si orgoliile de-o parte si fitzi sinceri macar acum, de 11 Mai.

stefan

Hai bă furnikule, nu te-ai prins că glumeam? Nu-ţi pică fisa când auzi discursuri alarmiste din direcţia mea? Ce naiba, ştim cu toţii (aproape) ce simplu e să afli IP-ul cuiva fără drepturi speciale. So chill...

Furnika

Glumeai o lae. Ia zi-mi bre ce ip am si ce clone am io, ca te vad om invatat.
Si e ridicol ca tocmai tu sa imi spui mie sa cil. Tu sa cil.

stefan

OK, so don't chill. Nu te prinzi, pierderea ta. Eşti clona lui Mădă, na!

Furnika

Stefan, atitudinea ta superioara nu prea ma impresioneaza. Daca tu esti convins imi e de ajuns.
Ciudat, tu si mada aveti acelasi ip.

stefan

Doar când rămâne peste noapte.

Furnika

Eh, ai vrea tu... 8)

mada

Vorba lui Vlad - ghinion, Stefan tot virgin ramane   :lol:

tapirul

am fost si mai smecher si le-am dat posibilitatea de moderare per user. That is, furnika si indianul nu te pot modera decat pe tine, stefan (aka Pingelică cel roz). Lu' manolo nu i-am dat, ca el saracu nu se poate modera nici pe el insusi.
cre'că, nu ştiu...

manolo

tapire... decat moderator ca tine, mai bine deloc...

dar totusi explica de ce fostii moderatori apar scrisi bolduit jos, la whos' online, pe cand userii ne-moderatori apar normal. daca tot nu am fost niciodata in grupul de moderatori!

o fi stefan infantil, bufon, ce vreti voi sa mai spuneti cand nu aveti argumente, dar nici cu tine nu mi-e rusine, nici cu paranoica de mada, nici cu aerianul de vlad, nici cu... de indian nu mai zic nimic. ah, da, ai zis tu, e neamuzant.

daca ai recunoaste ca macar de data asta ai spart borcanele, ar fi un pas inainte. dar nu ma astept la minuni.

tapirul

bre, borcanele nu sunt sparte de mine ci de cei care au conceput programele astea. Ce pana mea vrei sa explic mai mult?
daca mi-aduc bine aminte ai fost si tu facut moderator odata cu ceilalti....(iar cand v-am facut moderatori nu am creeat nici un grup - se aude stefan? - v-am facut individual, vezi printscreen 2).
Bolduiti nu stiu de ce apar, la fel cum nu stiu de ce inca apar cu verde (culoarea moderatorilor)  la user list in admin panel (inclusiv tu, vezi printscreen, desi nu mai esti moderator, vezi next printscreen, si nici membru in nici un grup). Teoria mea este ca phpbb are un flaw, fostii moderatori raman undeva in baza de date cu atributul asta. Cand a fost implementat shoutboxul au fost reactivati si fostii moderatori. Io nu controlez scriptul sau baza de date aici, asa ca nu sunt borcanele mele.

PS si zi-mi si mie manolo ce fosti moderatori vezi tu bolduiti la who is online? ca si furnika si indianul si cerbu si (mai nou) stefan intra hidden.
cre'că, nu ştiu...

manolo

gigelush, cerbu nu a fost tot timpul hidden si nici stefan.

iar daca tot ai experienta cu trimis mailuri la admini, poate le scrii si ii si intrebi de ce.

Ciresar1988

Quote from: tapirulTeoria mea este ca phpbb are un flaw, fostii moderatori raman undeva in baza de date cu atributul asta.

Eu am fost admin pe site-ul unui fan club si tot asa am patit, desi era pe host platit. Respectivul user nu mai era moderator, nu avea nici un fel de drepturi de moderare, dar aparea cu aldine. In final a trebuit sa facem un back-up si sa revenim la  situatia normala, dar asta dupa 3 zile de nervi...
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

tapirul

pai cerbu si stefan au niste culori aparte, de la whoisonline ranks (ogre, alea) de aia apar mai ingrosati. Asta e o explicatie. Alta n-am, or fi si altele, anyway, tot in scriptul programului o sa gasesti raspunsurile, nu in borcanele mele.
Quote from: stefanHai bă furnikule, nu te-ai prins că glumeam?
veke de cand lumea. Cand nu iti iese figura, o dai pe "hai ba ca glumeam". In cazu' de fata figura fiind incercarea lu' stefan de a-l portretiza pe tapirul cat mai inept posibil. Vine si cu detalii tehnice, "du-te la General configuration->...", sa para cat mai serios si competent. Ha.
Manolo, i-am intrebat pe administratori (daca nu crezi intreaba pe stefan ca el monitorizeaza constant forumul de suport al lui makephpbb, doar-doar m-o prinde cu vreo duma). Mi-au raspuns ceva strange, ca sa ii fac pe userii respectivi admini o secunda, si dupa aia useri obisnuiti iar. I'm not willing to try.
cre'că, nu ştiu...

stefan

M-AI PRINS, TAPIRE, EU SCRIU DE REGULĂ CU MAJUSCULE, CHIAR ŞI ATUNCI CÂND VORBESC SERIOS.

Eu zic să-i faci admini doar dupa ce dai lock forum. A, nu uita să-l enable back înainte să log out că altfel află lumea cât de inept eşti.

A CERB

stefan, i got news for you: nobody gives a flying fuck ca tapirul e inept in tehnicalitatile alea.

i don't know about y'all, dar mie nu-mi lipseste shoutul.

tapirul

am apucat si io finally sa citesc ce se spusese in shoutboxu ala (a trebuit sa il reactivez ca altfel n-am cum - sunt prea inept). S-au chiorat care cum in ip-urile altora, si-au sters replici copios (Cerbu, ai ratat ocazia sa vezi care cui clona este)... Apreciez faptul ca nimeni nu a pus ip-ul nimanui public (cand am zis ca indianul s-a apucat sa spuna userilor ip-urile lor m-ar referit la faptul ca le-a spus pe private, ca asa am primit pm de la un user cum ca indianul i-a spus ip-ul si ca era real, deci e groasa).
furnika, multumesc frumos, am vazut ca ai remarcat la un moment dat ca trebe sa fie stresant sa fii admin :) Cre' ca cel mai tare s-a distrat vlad. Mai avea un pic si punea pe shoutbox Neamul Soimarestilor.
cre'că, nu ştiu...

Ondina

Si ce-i asa de "groasa" in faptul ca ip-ul vazut e cel real?  Credeam ca pe forumu asta sunt useri cu personalitate ce nu se poate ascunde dupa un ip!! Stiu, o sa-mi ziceti ca e chestie de privacy dar asta e riscul utilizarii unui forum. In orice caz, mai mult decat ip-ul nu's ce pot sa vada..Si pana la urma ala e doar un numar, nu arbore genealogic sau carnetel cu intalniri. A, ca personalitatea unora e mult prea fatetata si simt nevoia sa se exprime prin vocea mai multori useri(aka clone) asta e partea a doua! Poate deveni chiar interesant sa incerci sa deduci niste puzzle-uri...
Si-apoi cine vrea privacy absolut, n-are decat sa uzeze de-un proxy :
www.proxy4free.com

tapirul

poate m-am exprimat eu gresit; ideea userului care mi-a trimis pm era ca "deci, e adevarat ca pot vedea ip-uri, nu e gluma"
cu ip-ul, fiecare are dreptul la privacy. Stiu, stefan poate demonstra ca el poate depista aipiul oricui vrea el, da' asta cere dedicatie, timp, obsesie si ceva cunostinte tehnice.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

si hai sa nu incepem alta discutie despre ip-uri. Uite ondina, daca nu te stresezi asa tare, o sa postez aici ip-ul tau. Ce zici?
cre'că, nu ştiu...

Ondina

Pot sa-l postez si eu, ce mai conteaza? E un ip dintr-o clasa de ip-uri. Asta nu divulga insa nimik despre mine ca persoana. Da, o sa afle respectivii curiosi ca am ip-ul cutare si sunt abonata pe reteaua y, din  orasul z. Altceva? Nimik!!! Atata timp cat unii si altii posteaza poze de familie, de ce va mai ingrijoreaza aflarea unui numar? Brrrr.....da speriosi mai suntem!!! Sau facem ceva ilegal si ne e frica de urmari???? :shock:

vlad

Asa e, a fost distractiv.

INDIANUL

ramas bun...

Ondina

Eheeeee, da ia sa lasam ip-urile naibii, sa tragem aer tare in plamani si sa-i cantam Indianului:

Muuuuulti aaaaaniiii traiaaaassscaaaaa
Laaaaaa muuulti aaaaani!!!!!
:ladyman:

:drunk:  :cheers

Sau am gresit?? :roll: nu e ziua indienilor de pretutindeni azi??? :D

manolo

domnule Indianul, paranoica aceea ce ti-a scris tie sa fie aceeasi cu paranoica de spun eu pe aici din cand in cand? ca alta nu mai vad...

tovarasu' scriitor de camelii, vedeti ca va fura nenea ala negru posetuza...

stefan

:-)
Ăsta-i avantajul personalităţii multiple. Dacă-i şuteşte Safta poşeta (apropo de "Safta", subconştientul lui e deja disperat după un masaj de prostată) lui Vlad în timp ce ţine Creţu tira, s-ar putea sa pară din exterior o trecere graţioasă a poşetuţei din mâna dreaptă în cea stângă.

tapirul

indianule, stai un pic ca nu a venit cu reclamatii la mine. M-a anuntat ca unii useri pot vedea ip-urile pe shoutbox si drept dovada ca nu e banc mi-a spus ca tu i-ai spus (la cerinta ei, dupa cum reiese) ip-ul, si ca e cel real.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Manolo & Stefan, habar n-aveti, cu toate IP-urile voastre. Nici nu va trece prin cap cât de fraieri sunteti. Poate o sa va esplic intr-o zi, dupa ce o sa ma mai amuz (pun pariu ca se amuza si altii pe aici, dar tac.) Pacat ca se sparge si-n capul meu, dar asta e, imi asumasem riscul. O sa ma explic pe PM-uri.

Preparatorul din apartamentul scump din Piata Romana.

stefan

Dacă chiar te amuzi, de ce simţi nevoia să o tot afirmi? Pe cine încerci să convingi?

vlad

Acum ma amuzi tot tu, dar pe alta chestie, deci repetitia e cumva justificata. Pe de alta parte sunt si trist.

vlad

Si vezi ca ti-a murit clona. :evil:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

tapirul

vlade, stefan n-a iesit niciodata cu o fata in parc, asa ca nu stie psihologia.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Clona asta e ca un Cylon. Moare, uploadează software-u şi se reîncarnează, aşa că nu dispera.

tapirul

cre'că, nu ştiu...

stefan

Quote from: tapiruvlade, stefan n-a iesit niciodata cu o fata in parc, asa ca nu stie psihologia.
Sugerezi că Vlad ar fi o fată în parc? Aşa arătau fetele cu care ieşeai tu? Come clean now, there's no use hiding it anymore.

stefan

A, cu clona s-a rezolvat repede. Era doar tapiru care schimbase nişte litere în linkul din semnătura mea. Vlad, cred că ai să mori de râs că asta-i o gluma pe gustul tău.

tapirul

hai sa iti explic.
psihologia unu: cand iesi cu o fata in oras asteapta-te sa isi ia posetuta cu ea indiferent unde iesi: in parc, la film, la dus gunoiul
psihologia doi: cand o fata iti face poza (recte are mainile ocupate) iti va da tie posetuta sa o tii. Sau, daca esti galant si manierat (nu vreau sa te jignesc stefan, scuze) - si stim cu totii ca vlad este - vei lua singur posetuta din mana fetei.
Tu cine crezi ca i-a facut poza lui vlad? Paznicul parcului?

Asa ca, toti astia care salivati dupa nurii lui vlad, incercati in alta parte.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

a durat ceva pana sa te prinzi stefaniazis. Psihologie contra scriptologie. Ha. Si daca nu-ti spunea vlad sau alt useri, nu te prindeai in vecii vecilor. I should have taken the time to tell them.
cre'că, nu ştiu...

saftanebuna

Bai da suntetz cacarea lumii, nene, mincavash. Cu ipurile vam gasit, tot cu ie-le v-a regasecs.
stefane, m-a faci shutz? nam prea intzeles.
gropare deschide mormântu

stefan

All right, this is psychology for dummies, chapter one. Dogaru, pay attention!
Domnul Vlad are poşetuţa la gât. Ştim cu toţii că un bărbat ajuns în situaţia de a ţine acest marker al dependenţei femelei de industria chimică o va face cu stânjeneală şi în nici un caz nu se va lăsa fotografiat în fapt. Naturaleţea subiectului şi figura ce denotă relaxare nu lasă nici o îndoială asupra apartenenţei obiectului. La o inspecţie mai atentă se observă câ Vlad are şi rucsac iar traiectoria cordeluţei poşetuţei pare să treaca pe sub rucsac. În plus, nici măcar o blondă nu trebuie să scape de poşetă ca să facă o fotografie. Mai mult, cerbu zicea ceva de încă un băiat care apare în aceeaşi poză, deci teoria plimbării romantice cade (în afară de posibilitatea unui menaj a trois).