News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

osteopatie?

Started by lucisandor, May 03, 2006, 07:14:04 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lucisandor

mie imi suna stupid
scuza uzuala in america e ca in vreme ce noi invetam 6 ani ca sa tragem concluzia ca organismul e unitar, ei fac asta in anul 1, si nu e dogma, desi asa pare
le dau doua sute si pe luna si aetna imi sugereaza medic osteopat... datzi dracu'... am schimbat-o cu o romanca (sa fie ea si adrian copilul minune marile mele legaturi cu civilizatia natala), deci decizia e deja luata
dar totusi: osteopatie? de ce nu penticostalism?

A CERB

luci, osteopatia a inceput acum vreo 100 de ani, cand si alopatia era varza. au cam acelasi curriculum, si e aceeasi evidence based medicine. au pretentia de holism, ceea ce e rizibil. am vazut DO foarte competenti, dar si multe catastrofe( valabil si pentru MD, nu-i asha?).

si eu am retineri, iar cand e vorba de DO si/sau indieni dau 0 puncte si adaug mai apoi( cu restul lumii dau 10 si scad repede.)
Smile! It confuses people!

lucisandor

nu doar ca e osoasa, da' mai e si yoghista si fosta profesoara de germana in lituania

lucisandor

Dana s-a intzepat cu un ac de seringa utilizat pe un sandilau.
Osteoporoasa nu e la serviciu, iar in locul ei e o alta osteoporoasa care zice ca nu prea ste ce trebuie facut (si finalmente nu face NIMIC).
Duminica am cerut pe net schimabrea medicului de familie. De ce nu se intimpla nimic? fiindca medicul nu mai lucra acolo! Dar era o chestie electronica, secolul vitezei lasat in urma de secolul informatiei, doua sute de dolari dati pe fereastra.. marfa!
Exact ca in domnu' Lazarescu.

A CERB

fa-i bre la bolnav exposure panel( hepatite plus HIV), de asemenea danei acum si in trei luni.

lucisandor

aaaa.. literalmente osteoporoasa i-a zis "pai daca esti infectata, esti infectata, ce te mai preocupa?".. si are cabinet si in Queens si in Staten Island... offf...
Pe Dana am trimis-o atunci in Manhattan, la Roosevelt, ca mi-a ajuns si de PCP si de Jersey City si de toate. I-au dat antivirale (combivir si kaletra), dar nu prea se simte bine din cauza lor. Testele i le da miine. Ar trebui sa ia o luna (mi se pare cam mult) si sa faca teste peste 2 sapt, peste o luna si peste 6 (si parca si peste 3...)
Avem asigurare, care o sa ceara banii de la angajator (cf. legii statului NY); doctorul a aflat si el cu ocazia asta ca are asigurare pt angajati, care o sa plateasca :)
Nebunul nu o sa faca, ca e un trial cam ca ala din Anglia (si tind sa cred ca asa se face totul in lumea asta). Omul ar fi trebuit sa aiba examen complet in fiecare an, ca sa ramina parte din trial, dar nu avea nimic facut din 2001. Are de ales sa isi faca pe bani la patronul Danei sau la medicul lui, pe banii asigurarii lui, asa ca de fiecare data zice ca o sa isi faca la medicul de familie si niciodata nu isi face. Problema e ca ar fi trebuit scos din trial, IMHO... si nu numai el.
A luat pastilele la timp numai pentru ca am trimis-o la farmacistul cu care m-am imprietenit cit am lucrat la Duane Reade.

A CERB

eu tot nu stiu, baiatul ala nu e cunoscut infectat, nu? doar ca nu-l puteti testa...

http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/rr5011a1.htm

lucisandor

nu e cunoscut, dar nu are teste la zi, nu mai are teste facute din 2001