News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

posturi sterse

Started by tapirul, November 19, 2004, 05:10:32 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

daca urmariti vreun thread si vi se pare ca doesn't make sense este pentru ca un numar de posturi (cam 26) apartinand lui hornyskunk au fost sterse de el insusi. De fapt hornyskunk a sters doar mesajul postului, inlocuindu-l cu "furnika" sau "editat" - asta pentru ca configuratia forumului nu permite userului sa stearga de tot propriile posturi. Posturile respective (editate) au fost mai departe sterse de mine. Multe din posturile respective erau raspunsuri la posturile altor useri; deasemeni alti useri au postat ca raspuns la posturile lui hornyskunk. Cum posturile lui horny nu mai exista, unele threaduri vor fi deci cam confusing. Nu va stresati prea tare though.
tapirul
cre'că, nu ştiu...

tapirul

a mai remarcat si altcineva ca toate posturile lui sandor de la Imi place W. au disparut in neant?
sandoru s-a apucat pe tacute sa stearga orice urma de "evidenta"
ba, parsiv mai esti
cre'că, nu ştiu...

tapirul

luci, daca cumva (zic si io..) te-ai apucat sa stergi posturile alea ca sa nu ti le mai sap io si sa pac cu ele, te agiti degeba. Forumul are o sectiune aparte unde toate posturile deleted sunt dumped. Imi faci viata mai usoara sa le gasesc si sa pac :)
(astept cu interes criticile, "a, pai nu e corect ca tu sa vezi posturile sterse.." - absurd, oricum am am acces la baza de date, fac backup saptamanal sau mai des, astea sunt unele din prerogativele administratorului....)

banuiesc ca nu calc nici o netiquette daca spun ca sandor a sters posturi si de la "America, azi" (zic ca nu e calcare de netiquette ca mai devreme sau mai tarziu cineva tot remarca). Banuiesc ca a luat toate topicele sistematic la sters (e o munca sa le stergi unul cate unul).

ma intreb daca nu ar fi cazul sa scot optiunea delete.. Userul poate inca sa isi stearga continutul postului (cu "edit"), dar e mai fair pentru ceilalti sa ramana o urma ca a fost un post acolo si ca nu se vorbeste in dodii....
cre'că, nu ştiu...

tapirul

.... am scos optiunea delete... astept bombardamentul....
cre'că, nu ştiu...

A CERB

pai daca nu ai skos edit nu are nici un sens.
Smile! It confuses people!

vlad

Ba da, daca apare un topic care nu are sens, vazând posturile goale iti dai seama de ce nu are sens.

stefan

Dac-ar fi după mine aş scoate şi editraea. Ia să dea toata lumea preivew şi sa citeacsă de zece ori înainte sa potseze!
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

stefan

Luci, nu fii bulangiu cum a fost furnika în tinereţe că poate vor vrea nepoţii mei să-ţi citească posturile şi tu le ştergi acum într-un moment de slăbiciune... Ia rezolvă problema cu tapiru (dacă faceţi un "fight club" vin şi eu) şi roagă-l să le restaureze.

alandala

Quote from: stefan on July 05, 2006, 01:40:36 PM
Dac-ar fi după mine aş scoate şi editraea. Ia să dea toata lumea preivew şi sa citeacsă de zece ori înainte sa potseze!
Eu sunt pentru !

vlad

Pai da, dar unul dintre principiile prin care Vizuina s-a distantat de imed a fost ca userul e proprietarul posturilor.

stefan

N-ai înţeles nimic. Noi am plecat de acolo pentru că tâmpiţii ne ştergeau posturile, nu că nu ne lăsau pe noi să le ştergem.

lucisandor

da, bre, am sters, am sters cit s-a putut...

mi-am sters posturile de pe vreo 10 forumuri si profilul de la colegi.ro, si ma mir ca nu am sters tot ce am pus vreodata pe net...
uite, vreau privatzie dintr-aia si intimitate sau cum sula margaretei ii zice, nu mai vreau sa  imi asociez numele cu politica americana, sau vreau sa fiu asa, un dulce anonim ca multi altii
de ex, marele nobil cerbu care nu se apleaca la jenanta precizare a numelui (scarlatesc u), dar da google intre doi cirnatzi pina il iau dracu dupa aia care totusi isi dau numele

nici macarnusint primul care face asta, mai era cineva care isi schimba posturile cu "edit".... dar pe ala nu avea nimeni pata pusa

cind au fost copiate mesajele dincolo de puterea de a le sterge sau copia, s-a produs o reactie vie, de "sa stringem rindurile tovarasi"", tocmai pentru ca nu va puteati edita/sterge mesajele.
stefan e chiar cel mai alarmat... citeste bre de unde ti le-ai copiat daca mori de curiozitate

ok, nu am voie sa sterg, o sa va las sa imi sugetzi posturile pina se topesc vorba bancului...  o sa incerc sa scriu mai putin...
si o sa mai sterg, fiti fara grija.... daca politia spirituala din  oregon nu are alta treaba, nu are decit sa se lupte cu fenomenul si sa il demashte

tapirul

si again, hai siktir
Ai bre voie sa le stergi, fa ce puii mei vrei cu posturile tale, da' macar sa stie poprul ca tu esti ala dobitocul care sterge, nu ceilalti ca vorbesc in dodii.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Ai luat-o razna, amice! Din google cache cum le mai ştergi?

lucisandor.

si atunci de ce te mai agiti?.. citeste-le, draga, din google cache

tapirul

bre sandore, parca voiai sa te reduci, nu sa te inmultesti
hai ca esti comic.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

Quotesi ma mir ca nu am sters tot ce am pus vreodata pe net...
si io ma mir
da' bulangeala si parsivitatea si lasitatea din oase tot nu poti sa ti le stergi. Astea nu mai sunt crize post-america.
Mai bine te caftea kooksee cand a avut ocazia.
Iute, te las sa iti edit toate posturile si dupa aia dau delete user. E bine?

Quotenici macarnusint primul care face asta, mai era cineva care isi schimba posturile cu "edit".... dar pe ala nu avea nimeni pata pusa
ba au avut, da' nu asta e discutia. Tu te-ai suparat fix ca vacarul pe sat ca de ce e lumea cu pata pusa pe tine. Iete de aia ca te comporti ca un copil frustrat da' cu pretentii de adult.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Nu. Mai bine păstrezi posturile şi le restaurezi după câteva zile când îi (re)vine mintea la cap. Trebuie să treacă el şi de faza asta destructivă, sau măcar s-o convertească în literatură ca Cioran.

lucisandor.

eu tot nu inteleg care e problema cu stersul, ca doar nu am sters ceea ce era legat de discutiile vostre de cirnatzi.. am sters nu stiu ce referitor la gibonul ala de bush, in niste discutii pe care nu le mai citea nimeni decit pasionatii de google (cerbu pasele proaste) si poate cia

tapirul

pna una alta a primit un ban, ca se incapataneaza sa posteze nume
cre'că, nu ştiu...

stefan

Băi, mă laşi cu paranoia, că nu asta e buba! Poate vine vreun user nou care citeşte un topic vechi. Chiar vrei să-ţi fie citat integral fiecare post de acum încolo? Fii bărbat şi asumă-ţi responsabilitatea celor publicate. Dacă bate unchiu Sam la uşă bagă-i primul amendament în faţă şi înjură-l de mamă (sau de regină).

stefan

Ce ban, tapire? Şi tu ai luat-o pe arătură? Poate vă pun ăştia ceva în mâncare. Aştept acum să văd poze cu cerbu la un gay parade...

tapirul

ba, ce las poate sa fie..
"am sters ceva refreritor la gibonul de bush"..

de exemplu postul asta referitor la gibonul de bush
Quote from: A CERBadeka ai mushki la burta?
Adica pot sa rup cartea de telefoane in  doua daca pun burta pe ea.

cre'că, nu ştiu...

tapirul

nu sunt pe aratura. Chiar tu ai recunoscut mai demult (parca tu?) ca daca in cazul lui indianul numele, postat au ba, nu e nici un pericol, in cazul lui cerbu si patratel e alta discutie
In loc sa ma apuc sa pun wordcesnor pentru fiecare cacat, mai bine ii dau un ban cateva zile
sau il de-banez si nu il las sa posteze si sa trimita PM cateva zile (sa poata sa faca ce vrea in rest)
cre'că, nu ştiu...

stefan

Ce nume vrea să facă public şi cum crezi tu că-l poţi opri? Ai uitat că are blog?

tapirul

e vorba de numele real al lui cerbu pe care nu stiu cum l-a aflat... Singura posibilitate este ca s-a uitat la profile-ul lui slow-bees (ala care a deschis topicul lucisandor) care era clona lui cerbu si care (de fleţ) si-a pus email cu numele lui intreg (gen cristian.dogaru@gmail.com). Cu numele intreg nu e mare chestie sa afli cine e ala slowbees si sa te prinzi ca e cerbu (vorbind de googlizare)
Asta sau i-a spus vreun user care stie (si nu sunt multi)
incerc sa il opresc, evident ca nu il pot opri totalmente, daca vrea poa' sa se apuce sa dea telefoane la lume
Macar il opresc aici, pana ii trece.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

intre timp l-am sters pe slow bees cu totul.

Quotesau il de-banez si nu il las sa posteze si sa trimita PM cateva zile (sa poata sa faca ce vrea in rest)
... nici asta nu merge, ca daca il las sa edit (sa isi stearga cacaturile de posturi) o sa se apuce sa le edit cu numele lui cerbu

Nu mai zic ca argumentul lui sandor cu "privacy" de stergere a posturilor e anulat prin insusi comportamentul asta infantil

Si mai e si absurd, vrea privacy dupa ce a umplut internetul cu bloguri si forumuri in care si-a pus, meticulos, toate datele personale. Caraghios este ca aici a apucat sa isi schimbe emailul din profil, da' daca te duci pe blogul lui e mare si lat.

ca a cedat psihic in NJ nu mai e treaba si problema mea, dar sa ii lase pe altii in pace.

PS am facut modificarile de rigoare si in in forumul "cum pleci din tara" si vizuina veche, in caz ca ii vin idei. Acolo si asa nu mai are nevoie sa posteze
cre'că, nu ştiu...

A CERB

nu te-am cautat bre pe google. am hobby-yl sa ma uit cand si cand la colegi.ro, si te-am gasit intamplator acu vreo juma de an. mi-am adus aminte ca mesajul era oleaca ciudat si l-am cautat din nou.

de ce nu skimbi numele inapoi in slowbiz si roaga-l pe tapiru, poate te rezolva cu skimbatul numelui si prenumelui tau in slowbiz in toate posturile( cam cum i-a facut gluma aia proasta lui stefan, tehnic banuiesc ca se poate)

tapirul

okay, ce zici de ideea asta? Poti sa iti schimbi oricand username
O sa ridic banul deocamdata (nu era menit sa stea forever anyway)
cre'că, nu ştiu...

tapirul

sandore, nu mai ai ban, ti-am pus si emailul la loc, am reinstaurat "delete post" la toti useerii, mi s-a luat totalmente. fa ce vrei, sterge, mananca-le fripte.
Am mai instalat un mod numit "ignire user". Tu esti primul pe lista mea, ca sa iti treaca grija ca io alta fericire in viata nu am decat sa iti masor tie curul. De acum o sa ignor definitiv si desăvârşit.
live long and prosper (or do what the heck you want)
Discutie inchisa
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Quote from: stefan on July 05, 2006, 01:40:36 PM
Bulangiu e sora-ta.

Furnika

;D

Furnika

Si de ce numele lui Cerbu sau patratel ar fi mai importante decat al indianului? Doar ca ati baut in tinerete bere in regie? Bleah.

A CERB

numele fiecaruia este important in masura in care vrea acel fiecare. daca iti aduci aminte, tapiru a fost foarte preocupat de privacy-ul indianului fara sa bea bere cu el in cecenia.

INDIANUL

Furnika vrea sa zica faptul ca Tapi a facut diferentierea intre mine si cerbul cu patratul in privinta raspunsului prompt. la mine a fost nevoie sa ii cer asta in public, printr-un post in genul unei cereri. la Qvadratus si cerbul, a reactionat instantaneu. plus reactia la repetarea numelui: manolo cu stefan au balbait apoi numele meu cam o jumatate de an, reactia fiind stergerea/editarea/ascunderea lui fara nici o pedeapsa. la cerbul, lucisandor a fost banat(chiar daca temporar). este primul user banat temporar ca a spus numele cuiva in public desi nu e prima oara cand se intampla asa ceva.

oricum, ce mama naibii au atata importanta numele si pozele fiecaruia de la aduceti atata in public pe forum si va laudati ca ati facut mare branza? eu stiam si numele complet al furnicii si cum arata(evident ca m-am distrat cand facea misto cum ii creste lui barba) asa cum stiam si numele complet al cerbului si cum arata el. le-am adus vreodata in public? NU. ele au ramas in privat folosite doar cu respectivii useri.

ce atata obsesie sa stii cum il cheama sau cum arata un anumit user? chestia asta pute a MIRC rau, seamana extrem de mult cu ASL PLS. e de ajuns ca userul respectiv se numeste pe forum Furnika sau Cerbul sau Qvadratus sau Indianul.
ramas bun...

Qvadratus

Indiene, ca sa fim corecti ar trebui sa spunem ca si eu am am semnalat cererea la fel de public cum ai facut-o tu, insa intr-un mod care nu a atras atit de mult atentia si probabil de aia ti-a scapat. In rest sunt de acord cu Furnika atunci cind sugereaza ca in esenta problema cu postarea numelui real este la fel de importanta indiferent de personaj, eu, tu Cerbul sau altcineva (distractiv e ca unele dintre replicile Furnicii sunt ca pasajele din Biblie, fiecare intelege din ele ce vrea si ce i se potriveste !)

P.S. Oricum mie mi-e cam greata de ce se intimpla pe aici in ultima vreme. Sunt de parere ca pentru anumite spirale de actiune vina apartine tuturor celor care dau la tirbuson, asa ca nu mi se pare niciunul mai breaz ca altul mai merituous sau mai putin kosher.

tapirul

QuoteSi de ce numele lui Cerbu sau patratel ar fi mai importante decat al indianului? Doar ca ati baut in tinerete bere in regie? Bleah.
nu am zis eu asta si nu asta e ceea ce cred eu. I-am replicat lui stefan care m-a intrebat daca am luat-o pe aratura sau nu, si i-am spus "parca chiar tu sustineai..". I was trying to give him back his own argument.

Indianule, ma cam mira atitudinea ta de "ce mama naibii au atata importanta numele si pozele fiecaruia ", dupa tot tambalaul generat de postarea numelui tau si eforturile mele (cu suturile in cur de rigoare pe care le-am primit si primesc) de a-l proteja.
Si nici teoria cu raspunsul meu mai mult sau mai putin prompt nu e adevarata. Am actionat la fel de prompt in toate cazurile, in momentul in care am aflat ce s-a intamplat (direct citind forumul sau anuntat de userul in cauza). Eu nu sunt google crawler sa stiu precis in secunda in care ceva sa posteaza ca s-a postat.

Vad ca sunt cam singur in lupta asta, mai toti cred ca e okay ca userii sa isi spuna unul altuia numele si alte data, argumentul final fiind ca "oricum cine vrea sa le afle le afla", imi consum energie si glucoza din sange incercand sa explic ca e o regula de bun simt si stau crucit la reactii.
Stiti ceva? Cred ca e cazul sa incetez a ma mai lupta cu morile de vant.

Qvadratus, modul tau de a semnala cererea nu a atras atentia pentru ca nu s-a apucat nimeni sa repete numele tau la nesfarsit pe forum, de aia, nu pentru ca modul tau de a atrage atentia ar fi fost mult mai discret. Modul tau nu a fost cu nimic mai bun ca modul indianului. Nu te umfla in pene.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Voi aveti impresia ca o sa traiti vesnic. Niciodata sa nu te duci sa te culci certat. Tapire, Luci Sandor, eu zic sa va impacati si sa va spuneti ca va iubiti. Nu se stie niciodata. Hai, va rog eu. Chestia asta dureaza prea mult. Eu va iubesc pe amândoi.

tapirul

pai eu am incercat. Am incercat incercand sa explic pana mi-au iesit peri albi.
eu ma cert foarte rar si nu tine mult. Nu sunt un ranchiunos (dupa o vreme uit de ce m-am certat)
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

Quote from: tapirulIndianule, ma cam mira atitudinea ta de "ce mama naibii au atata importanta numele si pozele fiecaruia ", dupa tot tambalaul generat de postarea numelui tau si eforturile mele (cu suturile in cur de rigoare pe care le-am primit si primesc) de a-l proteja.
bei tu citezi ce are muschiul tau chef.

ia citeaza tu tot ce am zis eu ca incepe sa capete alt inteles, nu?
Quote from: Indianuloricum, ce mama naibii au atata importanta numele si pozele fiecaruia de la aduceti atata in public pe forum si va laudati ca ati facut mare branza?
e? iese altceva fata de ce ai citat tu? logic, ca pt posesorii numelor reale are importanta, nu pricep de unde sportul asta forumistic de a arunca nume reale pe forum. nu pricep de ce unii fac asta? ce importanta au numele si pozele userilor pentru cei care le arunca pe piata si pt cei care le citesc. sunt interesati ceilalti de numele reale si fotografiile altor useri sau de ideile exprimate pe forum? ce conteaza: ideile sau "ASL PLS+POZA"??

edit:sa-i raspund si lui manolo:
Quote from: manoloam incercat (si cred ca am reusit) sa accept (si nu sa inteleg) nevoia indianului de a nu-i mai fi dezvaluita identitate (vad ca acum are alte idei).
am aceleasi idei:daca un user nu isi da numele real sau fotografia pe forum(sau nu vrea sa le dea) dar totusi cineva i le stie, trebuie sa ramana pe privat, nu sa fie vehiculate pe forum pt a-i face respectivului in ciuda. am mai zis: eu stiam si cum il cheama pe cerbul complet si cum il cheama pe Furnika complet si cum arata Furnika. ai stiut tu pana acum ca eu stiu astea? nu, pt ca nu m-am apucat sa arunc astfel de informatii pe forum. pe privat ii spun pe numele mic Furnicii, pe forum ii zic "Furnica". la fel si la Cerbul. e o regula de respect pt cel cu care vorbesti, de a arata interes pentru ideile lui nu pt fizicul lui. altfel am mai zis, devenim mIRC.

Eu i-am dat o singura data identitatea lui Qvadratus pe forum dupa ce citisem numele acestuia in adresa de messenger afisata de el intr-o perioada in public pe forum. am facut-o ca sal- fac sa inteleaga de ce ma certam atunci cu unele persoane. dupa ce mi-a editat tapi 1 data postul resp nu am mai dat numele. mi-a zis tapi:"bai vezi ca o sa-ti editez postul cu numele lui Qvadratus ca asa e corect si pe tine te-am protejat" si eu i-am zis:"editeaza-l linistit ca a doua oara nu-l mai dau, aveam ceva de demonstrat, nu mai insist in ceea ce am facut".
ramas bun...

tapirul

a, scuze indianule, unu ca mi-a sarit in ochi  faza cu "ce au atata importanta numele" si doi ca nu stiu sa fi exprimat careva curiozitati despre nume (au exprimat mai degraba manii sa POSTEZE nume), de aia am interpretat gresit postul. Okay, makes sense now.

La faza cu numele, mai e ceva de zis: in toate cazurile o (mare) parte din motivatia celor ce au postat numele (cea mai mare parte, in opinia mea) nu a fost neaparat de a posta numele per se, ci de a folosi asta ca pe o arma impotriva mea. Asta este alt aspect care nu mi se pare fair: daca vrei sa dai in mine, dă in mine, nu te folosi de privacy-ul altora sa ma ataci.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Edit,  caci am mutat continutul intr-un nou topic de la Bar de Negri. Daca exista optiunea Delete post, nu va mai plictiseam cu aceste esplicatii. Acuma, n-aveti ce face. Scuze. Vam pupat.

tapirul

pai exista, nu exista?
cre'că, nu ştiu...

tapirul

... sorry, credeam ca am schimbat deja
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Quote from: tapirul on July 06, 2006, 06:45:57 PMQvadratus.....Modul tau nu a fost cu nimic mai bun ca modul....

Tapire, nu e cazul sa sugerezi ceea ce nu este. Nu am vrut sa spun ca ceea ce am facut eu a fost sau nu mai rotund/ patrat/ paralelipipedic/ bun/ rau/ etcaetera. Am facut doar putina istorie a faptelor si punct. Fiecare, atit eu cit si Indianul am avut ceva de invatat din toata povestea si ceea ce eu personal am avut de invatat mi se pare de valoare (nu stiu in ce masura i se pare si lui dar asta numai el este in masura sa o afirme).
Si cu asta punct.

tapirul

punct, da, da' tu ai zis
Quoteam am semnalat cererea la fel de public cum ai facut-o tu, insa intr-un mod care nu a atras atit de mult atentia
si io am vrut sa zic ca nu modul in care ai semnalat tu cererea e responsabil pentru ne-vâlva produsa ulterior (si ne-atragerii de atentie), ci faptul ca indianul nu s-a apucat sa repete numele tau in ciuda eforturilor mele de a-l sterge. Daca in urma cererii indianului nu mai facea nimeni parada cu numele lui, ar fi fost la fel de discret ca la tine. Sau, invers, nu modul in care a facut indianul cererea a atras atentia, ci pomenirea incapatatanata a numelui lui ulterior. Pricepi ce zic?
cre'că, nu ştiu...

tapirul

okay, faceam si io o figura de stil
Mesajul era ala de'l explicai mai sus
cre'că, nu ştiu...