News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Forumul doarme...

Started by vlad, March 31, 2006, 10:14:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

Nimeni nu se mai cearta, nimeni nu mai discuta, doar câteva posturi anodine, ici colo...
Forumul doarme. Vise placute.

INDIANUL

razi tu razi, da' smecherii aia 2 isi facura cred zilele impreuna si s-au dus pe strazi dupa ce au golit butoiasele de bere si i-au umflat sticletii. acu zac la parnaie si asteapta un forumist cu bani sa plateasca si el cautiunea.o platim sau ii lasam acolo?

apropo de dormit:care dracu sforai bai pe forumul asta? ca-mi tremura browserul.treziti-l mai pe ala...
ramas bun...

vlad

Hâ? Ce? Cum? Tre sa plec la serviciu? Mai dorm cinci minute.

vlad

HA! E stefan online. L-am mai vazut trecând pe aici, ca o stafie a forumului, in tacere. Ce-o mai pune la cale?

vlad

S-a trezit! 11 useri online!

tapirul

buey, sunt back. 4 zile on the road, 3000 de mile (or so, cine l-o mai fi numarat).
sa vedeti nebraska. 10 ore non stop cu piciorul la 80 mile pe ora, si ziceam ca ma târam
lu cerbu nu ii mergea internetu ca de conservative ce e e inca pe dial up.
sa ma dezmticesc un pic si o luam de coada
cre'că, nu ştiu...

zartud

uelkom bek...ui misst iu

vlad

Buey, sase, esiti repede de la "cum sa plec din tara" unde stricati topicurile, s-a intors! :)

Bienvenue, tapire. Eu deja scrisesem o balada in care iti plângeam disparitia.

tapirul

neah, eram numa' prin uaioming or so (nebrasca, seim), fara tehnici la mine. Dupa 800 mile de condus, chiar sa ai internet, nu-ti mai trebe decat o bere si-un pat.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

da' mi-a placut ideea, oricum.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

aii, ce chior sunt
era 24965, nu 24995....
mai am de tras
cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

iau postu' dooshcinci de mii
cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

vlad

Tapire, nu vreau sa te supar, dar io vaz doar postul 3726. Cred ca de fapt te deranja ca sunt singurul om cu mai multi tapiroi ca tine.

tapirul

nu bre. Total posts pe forum. Io l-am postat pe al 25 de miilea.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

forumul alalalt chiar ca doarme. Numa morison, imperturbabil, posteaza anunturi ca "DISEARA ne vedem!"
cre'că, nu ştiu...

vlad

Ciresar1988

bre, dar zambaricii astia sunt cam verzulii.....
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

INDIANUL

nu doarme, doar sta si se uita: 23 de oameni intrati pana la ora asta stau si se uita la 5 posturi postate azi. tapi, nu ai pe acolo prin setarile gen "shop" un "premiu de fidelitate", ceva?
ps: va urez "uitat placut" :!:
ramas bun...

homefree

Multumim!

ManuNastai

Am dat si io din plictiseala un "more stats" si am observat cu uimire ca de cand Tapiru si-o anuntat concediul, posturile au scazut considerabil. Tre' sa recunosc ca nu am urmarit povestea aia da' io nu credeam ca Tapiru are asa pondere impresionanta in bunul mers al forumului, chiar daca el e ala cu conceptia si cu alea 4000 de posturi, credeam ca sunt altii care sa mentina aprinsa flacara.. ma rog..

Ideea e ca incet-incet interesul ptr aceasta modalitate de comunicare.. (ptui.. mai mult cearta) am observat ca s-a stins in toti cei care scriu aici si acum s-a stins aproape de tot. Mai mult, cred ca la multi le convine aceasta liniste, ptr ca multi vroiau sa scape de aceasta dependenta (si sper sa nu ma injure lumea) fara folos la urma urmei si sa poata folosi intr-un mod constructiv timpul.. Cel mai afectat va fi Tapirul insusi ptr ca aceasta liniste nu ii arata ca el e/a fost indispensabil, ci ca userii isi cam baga picioarele in multa lui munca..

A fost un scurt moment de cujetare.. Mie imi pare rau ca s-a spart buba si sper sa gresesc (toti sa fie prin concedii pe la dracu'-stie-unde, unde nu e net).. Bafta la examene, Tapire!
"Dragostea e singura inflamatie care coace in inima si fistulizeaza in alt organ" (Prof. D

INDIANUL

Concedii si vacante pe naiba, pt majoritatea. sa intri pe la miezul noptii sa vezi ca numarul de useri intrati bate catre 25(cu tapirul ocupat, stefan banat, vlad, cerbul si manolo in vacante, se aduna aia 30 zilnici). intra in speranta ca or mai fi scris altii ceva interesant sa citeasca si ochiul lor. am tot tinut flacara aprinsa si s-au incalzit destul oameni ca ada la ea zilnic. da' cand constati ca dupa ce ca s-au incalzit zilnic, cand le vine cheful vin si fac pipi pe flacara, ti se "lehamiteste". wtf, sa mai scrie si altii sa mai citesc si eu ca am scris destul 2350 de posturi. sa vedem ce pot si ei. pana acum e clar ce pot...
ramas bun...

ManuNastai

Stefan e bannat???  :eek: da' d c dracu'? de cand?

auzi bre!... se vede ca nu am citit de mult threadurile!
"Dragostea e singura inflamatie care coace in inima si fistulizeaza in alt organ" (Prof. D

tapirsis

Mai Manule ce mi-ai facut. Citeam eu postul tau de mai sus si am observat in stanga sub nume poza ta (probabil ca-i demult da io acum o vazui). Si sub ea scrie View Inventory. Si vreau io sa apas cu speranta ca poate ce-o sa-mi arate   :!: :!: :!: Si apoi vad ca-i ceva standard la toti. Dreptu-i asta ???

Navajo, nu give up. Poate's mai timizi sau poate au si ei reactii de moment (cum cred c-a avut si Ada). Nu te supara pe cititori ca si ei e oameni  ;-)
Va fi bine!