News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Sinteti de acord cu reclama pe forum ?

Started by mada, March 18, 2006, 05:35:32 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sinteti de acord cu reclama pe forum ?

Nu
11 (61.1%)
Da
3 (16.7%)
I don't care
4 (22.2%)

Total Members Voted: 17

Voting closed: March 18, 2006, 05:35:32 PM

mada

Incepe sa devina enervant modul in care isi face reclama Morrison pe forum.
De parca nu erau de ajuns 2 threaduri (OBITUARY - Legenda Death Metal Americana si Concerte METALHEAD), acum a mai deschis inca un thread(DARK/INDUSTRIAL - RAISON D`Etre la BUCURESTI), ba chiar si un sticky (BUCHAREST METAL NIGHTS III - OPERA IX , NEGURA BUNGET). Acum sint 4...
Ca sa fie si mai enervant, le mai si scrie titlul cu litere mari.

Daca omul va deschide cate un thread pt fiecare formatie, sau pt fiecare bar carora le face reclama, in curind nu vom mai putea gasi si citi threadurile facute de restul userilor printre cele deschise de el.

Dar problema se pune si pricipial: sinteti de acord ca oricine sa faca reclama la orice pe forum ? Pt ca in stilul asta, in curind o sa inceapa si aia din formula Ass sa deschida topice si sa-si faca reclama pe forum la ceaiurile pt tratatul bataturilor...

Tapire please help! Do something...
mada - once again: mada. not anyone else.

tapirul

daca inceepe sa exagereze il opresc. Banuiesc ca se poate discuta cu el, nu trebuie sarit direct la beregata. Am dezlipit topicul ala ca nu avea rost sa fie sticky.
Si sa nu exageram, in doi ani de existenta nu s-a petrecut prea multa reclama aici. Daca se petrece, creez o sectiune intitulata "Reclama" si mut toate topicele acolo.... Sau regesign sectiunea "Mica publicitate"
cre'că, nu ştiu...

mada

Tapi, nu sar la beregata nimanui. Nu inteleg de ce ti-am lasat impresia asta.

Daca as fi incercat sa vorbesc cu morison si sa imi exprim opinia personala anti-reclama la orice, de principiu, sau sa il rog sa nu mai deschida cate un topic pt fiecare eveniment, formatie, etc, probabil mi-ar fi raspuns ca poate ii intereseaza pe ceilalti sa afle acele informatii din reclamele lui.
Si nu as fi avut nici un argument cu care sa-i raspund.
Asa ca, mi s-a parut cinstit sa fac un poll, sa vedem pe cati ii intereseaza reclamele lui morison si sa vedem daca lumea are vreo opinie principiala fata de reclama pe forum (indiferent de cine e facuta reclama si la ce se face reclama).

manolo

cred ca ar trebui mutate la Mica publicitate, iar daca omul insista sa nu isi puna anunturile acolo, sa nu i se mai permita. simplu, zic eu!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

QuoteTapi, nu sar la beregata nimanui
jesus christ, era o gluma.
cre'că, nu ştiu...

mada

Quote from: tapiruljesus christ, era o gluma.

:) pune si tu un smiley ceva ca sa ne prindem, ca in mediul virtual nu exista body language ca sa avem vreun cue

Despre reclame, vad ca pina acum 7 au votat "nu" si doar 1 "da" (asta presupun ca era chiar morison), asa ca opinia majoritatii e ca NU vor reclame pe forum de principiu.

Ce sa zic... daca acel 1 singur personaj vrea reclame, poate sa se uite la TV ca e plin de reclame (ba chiar e o emisiune speciala, parca ii zicea "noaptea devoratorilor de publicitate"), net-ul e mare si poate gasi ce informatie il intereseaza, ba chiar poate savura miliarde de reclame de pe net, etc. Cred ca per total isi poate satisface dorinta de reclame in alte parti decit aici unde majoritatea nu vor reclame din principiu.

Daca threadurile de reclame ar fi mutate la "Mica publicitate" ar ramine aceeasi problema nerezolvata - pe masura ce s-ar inmulti threadurile de reclame, ar fi din ce in ce mai greu de gasit threadurile care ar putea fi chiar f utile pt unii din noi - de ex threadurile unde se ofera/ cauta cartile pt stepuri (poate pe tine manolo nu te intereseaza stepurile dar pe altii ii intereseaza), care nu ar mai putea fi vazute "din prima".
Aceasta problema ar putea fi rezolvata creand (la sectiunea de "Mica publicitate"), o subsectiune numita "Reclame", unde sa fie mutate toate threadurile de reclame.

Totusi, din poll, opinia majoritatii e ca nu sint de acord cu reclamele pe forum sub nici o forma

Tapi o sa ia ce decizie considera el de cuviinta.

tapirul

Quoteasa ca opinia majoritatii....
hehe. Majoritatea de opt votanţi.
in plus, limitezi optiunile. Mai pun eu una si votez cu ea.
A, m-a mai amuzat cum ai pus "Nu": Prima optiune, cu majuscule (aproape urlat, NU!!!). Inginerie sociala.  :P

Quotepe masura ce s-ar inmulti threadurile de reclame, ar fi din ce in ce mai greu de gasit threadurile care ar putea fi chiar f utile pt unii din noi - de ex threadurile unde se ofera/ cauta cartile pt stepuri (poate pe tine manolo nu te intereseaza stepurile dar pe altii ii intereseaza), care nu ar mai putea fi vazute "din prima".
Parerea mea este sa ne vedem de postat si sa nu facem din ţânţar armăsar. Cine vrea sa gaseasca anunturi despre stepuri o poate face folosind optiunea search sau citind o pagina in plus. Nu cred ca se crapa cerul daca cineva face reclama la ceva.
cre'că, nu ştiu...

mada

Vad ca scrie "Nu" si Da". Ambele sint scrise la fel. Nu am scris "NU" cu majuscule.
Ce-i drept am pus "nu" prima optiune. Involuntar, sa stii  :P

tapirul

era cu majuscule, am schimbat eu. Sunt un egalitarian....
cre'că, nu ştiu...

mada

tapirul

Da, mei, imi dau seama. Fac si io caz, ca ma amuza.
cre'că, nu ştiu...

lucisandor

se cunoaste ca in america nu e cna, si probabil ca nu e nici macar limita de bun simt la reclame.. desi le poate sterge, omul (sau tapirul) le pastreaza... nu m-ar mira sa le puna in rama, cum au astia in nyc niste reclame jegoase de un secol pe peretzii blocurilor, pe care nu le dau jos ca sint leneshi, asa ca mai usor e sa pretinda ca au valoare istorica si/sau artistica... ma bine fa si tu o versiune de forum pay-per-view, in care sa nu vad morisoni, ca'n 'shtele mamii lor am plecat si din cauza lor, ca terminasera de cumparat tzara

tapirul

luci, you've got some issues, pe cuvant. Nu's daca e legat de venitul in america or not (si stresul aferent), dar pe cuvant ca de la o vreme nu te mai pricep. Cum puii mei vrei sa fac un forum pe placul tuturor??
Se cunoaste ca in america nu e cna si alte bazaconii.. ce are de a face america cu ce fac eu? Crezi ca m-am molopsit io asa repede de la americani? Alta treaba n-ai decat sa ma freci pe mine la melodie?
Ba, sunteti culmea. Ce 'ceam io cu românismul; ţară de nemulţumiţi, nimic nu le convine, totul le pute, toti nascuti poeti si critici.
cre'că, nu ştiu...

manolo

intreb si eu ca neofitul: daca in US nu e CNA, atunci ce comisie a sarit de cur in sus la incidentul cu tzatza lui Janet Jackson de la SuperBowl? mie imi miroase a FCC!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

tara de pudici americanii, se vorbeste la teveu numai in beeps.
cre'că, nu ştiu...

lucisandor

nu, serios, cui ii pasa de morison? ce scrie e el e la fel de interesant ca emailurile cu "lungeste-ti-o"
fcc nu controleaza decit ce se transmite prin aer, din cite imi amintesc.. pe howard stern il doare la basca, de ex.
cum sa faci un forum pe placul tuturor? un prim pas e sa ii stergi reclamele lu' ala si eventual sa il banezi, nimeni (in afara de el) nu ar suferi si unii dintre noi s-ar bucura
am vazut teve doar 40 de zile, dar cita reclama pot sa aiba oamenii astia... cei la care stateam se utau la CSI, si era mai lunga reclama decit filmul... iar reclama aparea asa, de aiurea, fara nici un marcaj... nici nu mi-am mai luat teve, si nu am sa reusesc niciodata sa va explic la ce e bun cna-ul

tapirul

pai nu stiu, cui ii pasa? poate unora le pasa, de unde sa stiu eu? Poate unii chiar se bucura de reclamele alea. Reclama lui nu e pop-up annoying sau mai stiu eu ce, sa iti sara in monitor. Daca nu vrei sa vezi reclame nu te uiti la posturile respective, e tare simplu.
tu chiar vorbesti serios cu banatul? ti-e dor de gaurika bag sama. asa au inceput si doncolo, cu chestii "de bun simt", interzici azi ceva, banezi mâine altceva si s-a dus imedul pe copca. io credeam ca aici facem altfel. A, sa nu imi spui de topicul cu patriotismul - nu e nici blocat nici sters, o sa reapara in scurt timp.

Oricum, criticile astea sunt ceva nou (criticat ca nu banez, sterg, etc), pana acum eram criticat din optica ailalta. Sunt cativa useri aici care se tot screm sa demonstreze ce dictator oribil sunt (nu's de ce nu au altceva de facut); ei (se pare ca) nu realizeaza ca argumentele lor sunt tare subrede. In afara de sters niste posturi despre care am explicat de am turbat, nu am facut nicnimic care sa restranga (vai) libertatile userilor. Dar e fun sa ne mai luam de tapirul, nu? Reconfortant chiar.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Reclama e reclama. Morrison face reclama, nu face discutii. Cred ca daca i-am adresa cuvântul, nu ne-ar raspunde. Tapire, daca il lasi sa faca reclama aici, ar trebui sa plateasca pentru sustinerea acestui forum, asa e cinstit si de când lumea. Cere-i sa-ti faca o oferta.

lucisandor

Vlad, trebuie sa remarc ca a zis ceva de bunica lui Perez.
Tapire, e interesanta comparatia cu imed: fiindca aia stergeau de bun simt, tu incerci sa faci exact invers. Stergi cind nu ar fi de bun simt si pastrezi cind stersul e de bun simt. Ca sa nu mergi pe o cale umblata, vorba aia. Ca de sters - stergi.

tapirul

sterg... ce sterg? posturi editate in care scrie "edit", patru posturi cu datele indianului (mare paguba'n ciuperci cu posturile alea, 's convins ca nimeni nu mai are habar ce si unde erau, da' de, 'l'avem pe tapirul la mână cu monstruozitatea), si un topic mutat care, uite, vine inapoi, poa' sa-i faca vlad ce-o vrea. Aidea de, va trebe mai mult proof, your honor.

Luci, vad ca nu ai remarcat ghilimelele cand am vorbit de bun-simtul stersului pe imed.

Vlad, morrison nu discuta inca, de unde stii tu ca nu va discuta mai tarziu? Poate il intreaba cineva ce si cum cu metal death si raspunde. Poate nu - si ce? Sunt aproape 100 useri care nu posteaza deloc, ce sa le fac, sa ii sterg si pe astia? What about those who're only selling step books? Sa ii cer lui Morisson sa imi plateasca - da, asa ar fi cinstit, dar cum vrei sa se petreaca treaba asta in practica? sa imi trimita un check in oregon? sa dea cate o lada de bere tuturor userilor in Pirahna?
Chiar nu va dati seama ca e exagerare treaba cu "nu reclamei pe forum", mai ales in stadiul in care e? Da, daca ar veni unul cu un script ca al lui stefan si s-ar apuca sa innde forumul as lua mauri, dar deocamdata nu e cazu'.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Quote from: tapirul
Ba, sunteti culmea. Ce 'ceam io cu românismul; ţară de nemulţumiţi, nimic nu le convine, totul le pute, toti nascuti poeti si critici.
Good point.
Pentru mine morrison e in aceeasi categorie de useri care posteaza la sectiunea de stepuri si numai acolo. Mai apare cate unul interesant in a vinde nush ce carte sau altul de vrea sa afle cate ceva despre PhD, matchuri, patchuri. Macar de ar trage cate-o injuratura pe la cafeaua de dimineata si as fi multumit.